t_tanhayam عزیز، مرسی از راهنمایی که کردی اما داشتن گزینه ----t برای من خیلی مهمه چون نمی خوام مثل الان ال سی دی رو به یه گیرنده جداگانه وصل کنم که یه کنترل اضافه + مصرف برق بیشتر و سخت شدن کاربری را به همراه داشته باشه...همچنین سایز TV بهتره بین 32 تا 37 باشه اینجوری رو تصاویر کم کیفیت، کمتر دچار مشکل می شیم در ضمن برای خانه های فعلی که متراژ خیلی بالایی ندارند به نظر من این سایز معقول تره چون از فاصله 3 تا 5 متر می خوام TV ببینم. در مورد اینکه چرا تاکیدم فقط رو چند تا برند خاصه باید بگم که علتش اینه که (به نظر من) تصاویر TV های ال جی یا سامسونگ خیلی اغراق رنگ دارند و فقط در نگاه اول خریدار رو با رنگ های اغراق آمیز فریب می دن (البته منکر این نمی شه شد که مدل های نسبتا خوبی هم دارند).
خودم تو یه سایت که داشتم سرچ می زدم با چند تا مدل پاناسونیک مواجه شدم اما متاسفانه تا حالا تصاویر پنل های پاناسونیک رو از نزدیک ندیدم که بتونم نظر بدم در مرحله اول....اما مدلی که دیدم ظاهرا ----t داره مدلش اینه L32X15 و L37G10 که البته آخری حدود 1 میلیون و 200 هزار هستش که اینم ----t داره و 2 تا چیزه دیگه هم داره که من ازشون سر در نیآوردم...یکی اینکه نوشته Freesat داره اون یکی هم CATV Compatibility هست که باز خیلی خوب نفهمیدم کارش چیه...!
ممنون می شم اگه نظرتون را درباره این 2 مدل بهم بگین و البته جواب سوال آخرم رو هم بدین که این freesat و CATV چیه و آیا توی مدل های ایران هم وجود داره این آپشن و کار می کنه؟...سپاس
(اگه مدل های دیگه ای هم سراغ دارید ما را بی نصیب نگذارید)