احتمال زیاد کرک از کار میفته بهتره از google translate استفاده کنیدنقل قول:
Printable View
احتمال زیاد کرک از کار میفته بهتره از google translate استفاده کنیدنقل قول:
شما میتونی با یک فایروال قوی برنامه رو بلوک کنی که به سرور خودش وصل نشه مثل comdo یا انتی ویروس نسخه فایروال دارش مثل eset smart security فقط برای ترجمه کلمه .سوال اولتون این که بابیلون تا اونجا که یادمه فقط کلمه ترجمه میکنه اگر متن بخواین ترجمه کنین این قابلیت فقط در بخش انلاین این نرم افزار هست و باید اورجینالش خریداری شه چون کرکش قابل شناسی هست بهتر از همین google transelte استفاده کنیننقل قول:
سلام:n01:یعنی به طور ابدی و همیشگی پاک نمیشه افزونه بابلیون از ورد!!!
چون کلیک راست در ورد کار نمی کنه باید افزونه بابیلون رو ازکار بندازم و ازتنظیمات ورد میرم remove میکنم افزونه بابیللون رو کار روانجام میدم و بعدش کلیک راست منوش فعال میشه اما
اما مشکل اینه که با هر بار ریسترت سیستم با خاموش کردن سیستم باید مجدد افزونه بابللون رو حدف کنم
جالب اینکه اگه بخوام سایر افزونه ها مثل end note یا ویراستار یا سایر افزونه ها رو حذف کنم اگه یک بار من ازتنظمیات افزونه ورد remove بزنم دیگه هرگز افزونه اش نمیاد مگه اینکه دستی برم اضافش کنم اما این افزونه بابلیون از روو نمیره هر چی حذف کنم دفعه بعدی که لپ تاپ و خاموش کنم مجدد در ورد میاد !
حتی بابیلون روی start up هم تنظیم نیست و با بوت ویندوز تنظیم کردم لود نشه اما جالبه که پروسس افزونه اش خودکار اجرا میشه و به ورد مجدد اضافه میشه
بچه ها راه حلی دارین ک فقط افزونه بابیلون رو برای همشه از ورد غیرفعال کنم؟؟؟؟
پیشاپیش مرسی:n16:
با سلام به دوستان عزیز
نسخه تحت اندروید بابیلون رو نصب کردم ولی متاسفانه کار نمیکنه . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید. ایا بایستی گلوسوری نصب کنم؟
از کمک دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام، اسم فایل BabylonOfficePI.dll رو که تو پوشه Utils هست تغییر بدین، دیگه هرچیم به ورد اصرار کنین نمیاره :n39:نقل قول:
سلام
دیکشنری بابیلون رو تازه نصب کردم ولی یه مشکل داره
بعد از یک استفاده کردن ازش صفحش سفید میشه و تا ریستارت شدن کامپیوتر درست نمیشه. حتی اگزیت میکنم دوبتره اجراش میکنم ولی بازم جواب نمیده
سلام به نظرم نسخه اندروید بابیلون چندان جالب نیست. من خودم از bluedict برای اندروید استفاده میکنم خیلی بهتره. یه جستجو تو گوگل کنید پیدا میشهنقل قول:
سلام اینترنت را موقت قطع کنین برنامه را پاک کنین و دوباره نصب کنین و دسترسیش را به اینترنت قطع کنیننقل قول:
فکر نکنم دیگه اینطوری بشه
دانلود دیکشنری Wiktionary (آپدیت آپریل 2015):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه نوع دیکشنری مثل بابیلونه یا بهتره ؟نقل قول:
لینکی که گذاشتم فایل bgl (گلاسری بابیلون) هست که توسط یکی از دوستان ساخته شده.نقل قول:
دیکشتری اتگلیسی به انگلیسی هست و از روی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساخته شده.
سلام
این برنامه رو با اندرید نوشتم .لطفا نظرات خودنونو به من ارسال کنید
سلام من هر ورژنی از بابیلون رو که نصب می کنم .. بعد از نصب وقتی بازش می کنم نامرئی میشه یعنی توی نوار پایین دسکتاپ می یاد و نشون میده که الان باز شده اما توی صفحه نامرئیه!!!
خیلی لطف می کنید اگه به من بگید چی کار کنم ...چون شدیدا الان به این نرم افزار احتیاج دارم.
درنوار پایین بر روی بابیلون کلیک راست کنید و configuration را انتخاب کنید سپس در صفحه باز شده در قسمت appearance چک کنید خط اخر تیک نخورده باشد
سلام نوارپایین یعنی کجا؟ میشه دقیقتر بفرمایید.
سمت راست نوار ابزارپایین دسکتاپ،فلشی که به سمت بالاست
(show hidden icons) را کلیک کرده بابیلون دراین قسمت وجود دارد،کلیک راست کرده ومراحل بعدی را ادامه دهید.
دوستان هیچ ورژنی از بابیلون سراغ دارید که بدون مشکل کار کنه؟
من از ورژنهای آخر این برنامه هر کدوم رو امتحان کردم باید تاریخ ویندوز رو برگردونیم به سال ۲۰۱۴ تا نصب بشه و بشه باهاش کار کرد که همین تغییر تاریخ هم باعث کلی مشکل دیگه در ویندوز میشه. دیدم بعضی دوستان پیشنهاد داده بودن که از مترجم گوگل استفاده کنیم بجای بابیلون. بنظر من مترجم گوگل اصلا در حد و اندازه های بابیلون و گلاسوریهاش نیست.
سلام.نقل قول:
من از ورژن 6.0.0 بابیلون که شرکت پرند کرکش کرده استفاده می کنم و مشکلی که شما گفتید ندارم. از سایت ir language. com دانلود کرده بودم ولی الآن تو سایتش نتونستم پیدا کنم. براتون آپلود کردم:
کد:http://s3.picofile.com/file/8212469518/Babylon_Pro_6_0_0_20_Final.rar.html
خیلی ممنون دوست عزیز:n12:
نقل قول:
دیکشنری که گذاشتید ocr ان قوی هستش ؟؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
دیکشنری که گذاشتید ocr ان قوی هستش ؟؟
من لغات رو دستی وارد می کنم. از کیفیت OCR اش اطلاع ندارم.نقل قول:
سلام. من خودم از ورژن 7 استفاده میکنم که سرعت و ظاهر خوبی داره. توی ویندوز 7 تا جایی که یادمه میشد توی note pad از OCR استفاده کرد. یعنی دکمه وسطی ماوس رو میزدی خودش محدوده کلمه رو میشناخت و معنی میکرد. در ویندوز 8 این امکان پذیر نیست. اما یه چیزی که به تازگی فهمیدم اینه که اگه دیکشنری گردو رو نصب کنید(که با کپی کلمه معنیش رو میاره) یه قابلیت به adobe reader اضافه میکنه که OCR بابیلون هم اونجا کار میکنه و خیلی کاربردیه. من همیشه با معنی کردن سریع تو PDF مشکل داشتم که الان خیلی راحت دارم این کار رو انجام میدم.
البته این روش بالا توی ویندوز 10 جواب نمیده و من که الان تازه نصب کردم نمیتونم این مشکل رو حل کنم. اگه کسی فهمید ممنون میشم که اینجا بنویسه
سلام
من ورژن 10.5 این نرم افزار رو روی win 10 نصب کردم
glosserry فارسی جداگانه دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری باید این رو به برنامه اضافه کرد
دوستان لطفا راهنمایی کنند
برای مک نسخه ای از Babylon سراغ دارید؟
آقا یکی به من کمک کنه
ویندوزم 8.1 هست
تو اجرای پچ این نرم افزار مشکل دارم
وقتی اجرا می کنم به این شکل میاد و نمیتونم روی دکمه ها کلیک کنم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من هر ورژنی وصل کردم ویروس یاب های مختلف پاکش کردن آخر سر نرم افزار Lingoes_2.9.0 جایگزین کردم
سلام بر همه دوستان .....
..............
یه مشکل تو نصب گلوساری های بابیلون دارم ...
نصب نمیشه .. این پیغامو میده ... نمیدونم چه کارش کنم .. ممنون میشم راه حلی واسش دارین .... به منم یاد بدین ..
:n16:
there was a problem sending the command to the program
سلام
من ورژن 10 از بابیلون رو از همین سایت دانلود کردم ولی موقع نصب اررور زیر را میدهد:
the license you entered was accepted, but you need additional licenses in order to activate Babylon
یه بابیلون قبلا رو سیتمم نصب بوده خراب شد، پاکش کردم.
توی خیلی از سایتها گشتم نوشته بودن که مثلا باید با برنامه your uninstaller پاکش کنی ولی اصلا چیزی پیدا نمیکرد در قسمت advanced هم نبود، در حالت safe mode نشد.
با برنامه هایی که رجیستری را پاک میکنند هم نشد.
فقط یه مطلب پیدا کردم که نوشته بودند باید تاریخ سیستم رو برگردونی، اینجوری شد! :n01:
و بعد از نصب هم کار میکرد،
ولی خوب وقتی میخوام تاریخ رو به روز کنم دیگه ترجمه نمیکنه... :n03:
کل 111 صفحه این تایپیک رو خوندم! ولی چیزی دستگیرم نشد که بعد از اینکه هنگام نصب تاریخ رو برگردوندم، چکار کنم که وقتی تاریخ رو درست میکنم باز هم بابیلون کار کنه...؟ :n27:
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
دوستان برای حل مشکل عدم ترجمه با کلیک برای adobe reader یا acrobat به قسمت تنظیمات رفته و از زیر شاخه security enhanced تیک enable protection mode at start-up بردارین همه چی درست میشه
واسه فایرفاکس و کروم هم همین طور که تنظیمات جدید این دو مرورگر برای افزایش امنیت این امکان غیر فعال کردن ...این دو تا هم خودتون پیدا کنید ، اینا هم فک کنم در قسمت سکیوریتی باشن
دعا خیر پدرمادرم یادتون نره
دوستان برای حل مشکل عدم ترجمه با کلیک برای adobe reader یا acrobat به قسمت تنظیمات رفته و از زیر شاخه security enhanced تیک enable protection mode at start-up بردارین همه چی درست میشهنقل قول:
واسه فایرفاکس و کروم هم همین طور که تنظیمات جدید این دو مرورگر برای افزایش امنیت این امکان غیر فعال کردن ...این دو تا هم خودتون پیدا کنید ، اینا هم فک کنم در قسمت سکیوریتی باشن
نقل قول:
دوستان برای حل مشکل عدم ترجمه با کلیک برای adobe reader یا acrobat به قسمت تنظیمات رفته و از زیر شاخه security enhanced تیک enable protection mode at start-up بردارین همه چی درست میشه
- - - Updated - - -
دوستان برای حل مشکل عدم ترجمه با کلیک برای adobe reader یا acrobat به قسمت تنظیمات رفته و از زیر شاخه security enhanced تیک enable protection mode at start-up بردارین همه چی درست میشهنقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده ...؟
دوستان کسی میدونه چطوری میشه ترجمه بابیلون رو در opera فعال کرد؟
الان در adobe reader فعاله. ولی در notepad و mozilla و opera 36 کار نمیکنه.
تیک مربوط به تنظیمات امنیتی رو در adobe reader برداشتم. اما موزیلا و opera رو نمیدونم چطوری باید انجام بشه.
نسخه پورتابل رو استفاده کنید.نقل قول:
ضمنا نسخه 7 نسخه بسیار خوبی هست که من همچنان دارم از اون استفاده میکنم در ویندوز 10. خیلی هم مشکلی در کرک و... نداره. فقط مشکل در OCR داشت که یادم نیست چطوری حلش کردم.:n02:
آقا منم این مشکل رو دارم. لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک راه حل کلی برای حل این مشکل پیدا کنید
منم دچار همین مشکل شدم، حتی با تنظیم تاریخ سیستم هم نتونستم نصب ش کنم
خطای the license you entered was accepted, but you need additional licenses in order to activate Babylon دارم.
از آخرین نسخه عرضه شده استفاده کردم و ویندوز سیستمم 10 هست
قبلا بابیلون نصب بوده، ولی اکسپایر شده، حالا وقتی میخوام مجددا نصب ش کنم این پیغام خطا میگه کد لایسنس وارد شده قابل قبوله ولی برای نصب نرم افزار نیست
راه حلی دارید ؟
نسخه 7 رو نصب کن. از همه بهتر و سریعتره. درگیری با لایسنس و .... هم نداره.نقل قول:
سلام دوستان. مشکلی که من دارم اینه که یک سری گلوسری ها رو نصب کردم امّا اجراشون نمی کنه. میرم توی تنظیمات، توی قسمت status اون گلوسری های نوشته not licensed. چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
سلام
ویندوز من 10 هست و بابیلون 7 رو اجرا کردم . تلفظ بریتیش و امریکن رو نمیاره
وقتی روی کلمه ا ی هم کلیک راست می کنم ترجمه نمی کنه. مشکل از چیه ؟
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام