از دوستانی که اپدیت کردن میشه بگن تم جدیدیم اضافه شده یا نه؟من خیلی تم امتحان کردم اما در همشون هنگ بیشتر میشه ولی در تم اصلیش هنگ خیلی کمتره؟
Printable View
از دوستانی که اپدیت کردن میشه بگن تم جدیدیم اضافه شده یا نه؟من خیلی تم امتحان کردم اما در همشون هنگ بیشتر میشه ولی در تم اصلیش هنگ خیلی کمتره؟
سلام من بازی های Ngage روی گوشیم پاک شده اگه آبدیت کنم اونا بر می گرده و کسی تونسته با خود گوشی آبدیت کنه چون از من می گه نمی شه
سلام . من تا دیروز n85 داشتم ولی به خاطر یه مشکل سخت افزاری مجبور شدم بفروشم . ولی چون گوشی خوش دستی برام بود و ازش راضی بودم تصمیم گرفتم n86 بگیرم که خیلیا میگن ورژن بالاتره n85 هست .
اگر لطف کنید قیمت روز گوشی رو به همراه اینکه اگر خریداری کنم این گوشی رو باتوجه به اطلاعات بالا برد کردم یا نه بهم بگید .
این قضیه هک کردن گوشی رو هم همینطور ، اینکه جایی هست که گوشی رو برام بی دردسر هک کنه ؟ واسه اپدیت کردنش بعد از هک به مشکل نمیخورم ؟
و اینی که میگن کابل تلوزیون نداره حقیقت داره ؟
سلام فکر کنم قیمتش حدود 440 هزار تومان باشه و این گوشی دقیقا ورژن بالاتر N86 است و مهمترین تفاوتشم در فرستنده اف ام و دوربینش است و فکر نکنم برد خاصی کرده باشی (نظر شخصی)نقل قول:
گوشی باورژن 11 رو برات راحت هک می کنن اما این ورژن جدید می گن هک نمی شه
این علامت سوال چی بود؟:31:شما سعی کن تم هایی استفاده کنی که بدون آیکن هستن.(البته چون میخوای هنگ کم بشه وگرنه من با اون هنگ کوچیک مشکل ندارم:20:):11:نقل قول:
هنو کسی با PC آپ نکرده ؟ ؟ ؟
نمیدونم والا اگه فوکوس نکنه که چرته ..نقل قول:
ادم ریشو بخنده که چی بشه :31:گریه کنه بیتره ..کاش یک تشخیص گریه هم میزاشتن
احتمالا با ادمای اخمو مچ نیس
با وجود اون ریش دیگه چیزی از صورت باقی نمی مونه بخاط تشخیص بده :دینقل قول:
ادم ریشو بخنده که چی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گریه کنه بیتره ..کاش یک تشخیص گریه هم میزاشتن
احتمالا با ادمای اخمو مچ نیس
اسمایل شات از اسمش معلومه دیگه !
ماله من چند نفرو تا گوشهیه گوشه هم اگه باشن تشخیص میده!نقل قول:
من با خود گوشی آپ کردم!نقل قول:
نه theme جدید اضافه نشده!نقل قول:
آقا من به برنامه pisolic cristal farsi نياز دارم.نصب كه كردم كد ميخواد!patchهم كه نصب نميشه ازهمين سايت گرفتم.ميشه كمك كنيد؟
چرا تو همون تاپیک نمیپرسی؟نقل قول:
حالا اينجا پرسيدم كه برنامه اي كه با اين گوشي ست ميشه رو اگه ميشه برام بذارين.شرمنده ميفرماييد:11:نقل قول:
دوستان اين ورژن 20 هنوز براي پروداكتهاي فارسي نيومده؟
سلامنقل قول:
اگه منظورت برایه nsu هست برایه هیچ پروداکت کدی نیومده.
فقط با jaf یا فونیکس و از طریق خود گوشی امکانش هست.
agha sharmande farsim kharabe alan vali natonestam in khabaro dir bedam!!
hamin alan motevajeh shodam ke fokose n86 toye in vergen dige vasate safhe nist man chand ta aks gereftam ke didam bale... masalan roye gosheye safhe ye morabaee kochik umade va daghighan hamunja focus karde!
male man farsi , ordo, arabi va englishe ver 20 ham hast!!:8:نقل قول:
بسیار جالب شدنقل قول:
البته بحث فوکوس کردن وسط صفحه بیشتر سخت افزاریه تا نرم افزاری و اگه همچین امکانی تو گوشی بود
نوکیا از بدو معرفی گوشی بهش اشاره میکرد(که البته نکرده تو آرنا و سایت نوکیا هم من چیزی ندیدم)
بیشتر توضیح بدین لطفا
بیشتر توضیح بده و اگه میتونی یه عکس از صفحه ی گوشی بگیرنقل قول:
فیرم ور جدید n86 8MP ورژن (20.115)_*فارسی*نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4279956&postcount=113
من عکس هاروگرفتم ولی نتونستم آپ کنم تو سایت چطور باید آپ کنم؟نقل قول:
دوستان عزيز
كسايي كه آپديت كردن بگن كه فريم ور جديد با جي پي اس مشكل داره؟
برو این تو راحت آپ میکنی:11:نقل قول:
کد:http://megapic.ir/
مگه قبلی مشکل داشت؟نقل قول:
نخير قبلي مشكل نداشت.ولي بعضي ها اعلام كردن كه جديده مشكل داره.دوستاني كه آپديت كردن بگن مشكل داره يا نه؟نقل قول:
آهان.OK:20:نقل قول:
یکم باب تشکر رو اینجا راه بندازیم این دکمه دکوری نیست این صد صفحه رو ببینین چندتا تشکر شده!!!!!!!!!!!!!!!
باید یکم بزرگتر باشه این دکمه به چشم بیادنقل قول:
ما همچنان تو كف cristal farsiمانديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
دوستان من درخواست اینویزیبل شیلد کردم برا گوشی و میگن جالبه تنها گوشی هست که براش نیومده کسی تا به حال ازش استفاده کرده یا دیده برا N86
دوستان سلام
میدونم اینجا جاش نیست اما خواستم یه حالی به n86 دارا بدم شایدم تکراری باشه اما برا من تازه است
به لینک زیر برین و نرم افزار guardian.v1.03.s6 رو دانلود کنین که برا جلوگیری از دزدی گوشه یعنی چی؟
یعنی اگه کسی گوشیتو بدزده میتونی:1-با ارسال پیامی که نرم افزار برات میفرسته شماره دزد رو بفهمی
2- میتونی با دادن پیام هائی که برا طرف میفرستی و برا دزد کاملا غیر قابل دیدنه دستوراتی بدی مثل:موقعیت اگه گوشی GPS داشته باشه،تمام دفتر تلفن و گالری عکست رو پاک کنی،6تماس اخر و 2پیام اخر دزد رو بفهمیو ، به صدا در آوردن گوشی اگه فکر میکنی دزد نزدیکیهای شماست...
خلاصه کلی امکانات که دزد رو ناک اوت میکنه حتی میشه گوشی رو کاملا قفل کرد
تشکر یادتون نرهکد:http://www.4shared.com/file/125152282/5f65379d/Guardianv103S60v3SymbianOS9.html
دوستان این رپیدشیر دیونم کرد هر چی فایل اپدیت این گوشی رو میزارم دانلود اولش خوب میره بعد یه چند درصدی که میره یه دفعه سرعت صفر میشه و یا میاد رو 1 تا 5 و مدام صفر و کمو زیاد میشه در نهایت اینکه فایل دانلود نمیشه یا اگه بعد 4 ساعتی دانلود شد خراب دانلود میشه
شما بگید من چیکار کنم همیشه تو فایلهای حجم بالا با رپید شیر این مشکلو دارم اخه مشکل چیه چند بارم امتحان کردم ولی همش همینطوره میشه یکی برام این فایلو رو یه سرور دیگه اپ کنه که بتونم دانلودش کنم
ممنون
دوستان کسی با قطب نمای گوشی کار کرده؟کجاش هست؟چطوری فعال میشه
من اینجوری باهاش کار میکنم.میرم تو مپز بعد کاملا زوم میکنم بعدش 5 رو میزنم یه کم گوشی رو که بچرخونی(دقیق نمیدونم به چه شکلی هست)پیدا میکنه.یعنی رنگش سبز میشه بعد هم کار میکنه دیگه.:20:نقل قول:
الان این دکمه رو بزنیم چه اتفاقی میفته؟اسممون رو تو بیلبورد شهر میزنن یا اسم اون شخصی که ازش تشکر شده.(بابا از شما بعیده-این ترفندهای جذب و فعالیت یوزر ماله 2 دهه قبل هست)نقل قول:
کسی که گوشی رو میدزده اول خاموشش میکنه باتریش رو در میاره بعد فلشش میکنه بعد هم بسم الله گوشی نو مبارک.:31:گوشی که دزدیده بشه تمام هست به غیر از این که دزدش گاگول باشه.:31:نقل قول:
ولی بره یه بار همه شده به تستش میرزه ممنون.:11:
دوستان چند تا سوال داشتم
من مي خواستم n86 رو بخرم
من خودم n85 دارم و چون اين گوشي خيلي شبيه 85 هست چند تا سوال در مقايسه با n85 داشتم
1) آيا اون نقص لقي اسلايد که تو 85 بود را n86 داره ؟اگر کمتر يا بيشتر هست رو هم بگيد؟
2)صداش در مقايسه با 85 بيشتره يا کمتر ؟کيفيتش چطور؟
3)دکمه هاي جهتي 85 خوب زير دست نمي يومد خيلي پخ بود آيا 86 هم همينطوره يا اصلاح شده؟
4)اگر نقصي تو اين گوشي ديديد لطفا توضيح بدهيد
ممنون و متشکرم
نقل قول:
اصلايد گوشي لقي نداره و اگر هم داشته باشه در حد خيلي كم
صداي گوشي نسبتا خوبه ولي تو صداي بلند يه كم كيفيت كمه يعني در حد 95 نيست و 85 را نميدونم
دكمه هاش هم مشكلي نداره يعني برا من كه خوبه شما رو نميدونم
نقص و مشكل خاصي نداره و در كل گوشي خيلي خوب و با كيفيت ساخت بالايي هست
دوستان من ميخوام گوشيمو اپديت كنم ولي دوستان تو مبايلستان پيشنهاد ميكردن صبر كنيد تا برا nsu بياد و با اون اپديت كنيد بهتره و ريسكش كمتره
ميخوام بدونم خبري نيست كه كي اپديت برا nsu مياد و ايا به اين زودي مياد يا نه ؟
دوست عزيز از اين که نظر دادي خيلي ممنوننقل قول:
اما خواهشا کسي نظر بده که خودش 85 داره يا حداقل باهاش کار کرده و تفاوت را حس کرده که منم به جوابم برسم
ممنون