looooolنقل قول:
فقط نگفت کسی که دوربین و مالتی مدیا میخواد باید یه 8910 و یه پیکسون بگیره.
قیمت 700 و خورده ای :31:
Printable View
looooolنقل قول:
فقط نگفت کسی که دوربین و مالتی مدیا میخواد باید یه 8910 و یه پیکسون بگیره.
قیمت 700 و خورده ای :31:
تو گروه های اجتماعی هم گفتم الانم میگم
واقعا گوشی بزرگ ادم رو اذیت میکنه !
بابا باید حملش کنی یا نه ؟
همیشه که نمیشه دستت بگیری وقتی هم میزاری تو جیبت اذیت میشی !
واسه هر کاری 3.5 اینچ کافیه و استاندارد !
حالا واسه دل سامسونگی ها3.7 اینچ
از اون بزرگتر واقعا اذیتت میکنه همین اچ دی 2 شده اندازه این سرامیکبزرگ های کف حمام چون خیلی پهنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار باهاش کار کنین بعد بیاین بگین ساتیو بهتره :دی شما که هی ساتیو ساتیو میکنین چرا یکیتون نمیرین بخرین :دی 10 نفرین هی میاین میگین کلاس داره اینطوره اونطوره :دی خب بخر برادر من :دی
علی تو بیا بریم آنلاین بزنیم :دی
تو خودت چرا 8910 یا اچ دی 2 نمیخری :دی ؟؟
انقدر اچ دی و اچ دی 2 میکنی :دی ؟؟
البته نمایشگر 10 هم باشه مهم نیست سایز گوشی مهمه...نقل قول:
واسه هر کاری 3.5 اینچ کافیه و استاندارد !
حالا واسه دل سامسونگی ها3.7 اینچ
این عکسو ببنید 4 اینچه ولی با 3.7 و 3.5 سایزش خیلی فرق نداره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کار به بزرگی و کوچیکی بعضی گوشی ها ندارم یکی ممکنه گوشی بزرگ رو بتونه تحمل کنه پس لطفا نگید گوشی فلانه و ...
ممنون
اینم حرفیه :دینقل قول:
در نتیجه ساتیو بگیرین :دی
اچ دی 2 حاشیه ها تو طراحیش کمه خیلی هوشمندانه کار کرده اچ تی سی زهره مار علی ریسر :دی برید ریویوی آرنا رو بخونید گوشی اندازه آیفونه و از i8910 کوچکتره ! ریسر تو رفتی پاره آجر خریدی تقصیر hd 2 نیست دادا :دی
اونلی ستیو :دی تو زمینه ساپورت برنامه هیچ او اسی ویندوز نمیشه چه موبایلش چه پی سیش بله :27: اونلی ستیو :دی
اندازه اچ2 اونقدرها هم که میگید بزرگ نیست.درسته سایزش از بقیه گوشی ها ربزرگ تره ولی مهم اینه که باریکه.همین باریکی باعث میشه که توی جیب شلوار لی خیلی راحت تر از ساتیو جا بشه.من خودم تجربه داشتم که این حرف رو میزنم.من گوشی آیفونم تو جیبم کمتر از n96 که قبلا داشتم اذیتم میکنه.
باریک بودن گوشی خیلی مهم که اچ دی2 باریکه.
در کل به نظر منم این دو گوشی نباید با هم مقایسه بشن چون هدف هرکدوم جداست.
hd2 درسته بزرگ هستش ولی تو جیب راحت جا میشه.:46:
مقایسه hd2 با ساتیو به جایی نمیرسه.:13:
ولی ساتیو به غیر از دوربین بهتر چیز شاخی جلوی hd2 نداره.
البته موزیک پلیر خوبی داره ولی چه فایده روش جک 3.5 نذاشته.:13:
وب بروزر ساتیو واقعا ضعیف هستش خودم باهاش ور رفتم.تو لود صفحات عملکردش خنگ هستش.
خودم با ساتیو 4 ساعت کار کردم و الانم هم که HD2 دارم.
با این قیمت در کل HD2 بهتره.
ساتیو 500 تا هزار تومنی بیشتر نمی ارزه بهش پیاده بشی.
از لحاظ ساپورت نرم افزار و بازی هم سیمبین واقعا شورشو در اورده.:2:
شما یه دونه فیلم با فورمت DIVX رو نمیتونین روی ساتیو اجرا کنین چون فعلا COREPLAYER واسه این ورژن سیمبین نیومده.
بار يه برند گوشي خوف داد بيرون همه برندشون يادشون رفت :دی
شما بورو خدمات سربازي! كاريتو كار گوشي نباشه! هوشمندانه كار كن :دینقل قول:
اچ دی 2 حاشیه ها تو طراحیش کمه خیلی هوشمندانه کار کرده اچ تی سی
آقا جون من گفتم 3.5 اینچ بسه و اکثر نیاز آدم رو برطرف میکنه نگفتم بزرگتر خوب نیستنقل قول:
در مورد انداره هم شما به مساحت دقت کن نه طول و ضخامت
اچ دی 2 طولش عادیه(حتی از امنیا اچ دی کمتره)
ولی چون عرضش بیشتره شبیه این کاشی گنده های کف حموم شده:31:
تو عکس هم لگن بودنش معلومه(مورد توجه مهدی و نینجا:31:)
بابا نسخه من کرکیه جواب نمیدهنقل قول:
میترسم برم ای پی ام رو بن کنن حسرت مولتی بمونه دلم
این اوپس هاشم سخته ها !:31:
من خریدم بجاش :31:سوال هست ؟نقل قول:
کلا سرتره از همه ی گوشی ها
بعنوان یه سرباز کچلنقل قول:
چون بردن گوشی به پادگان ممنوعه برو اچ دی 2 بخر بعنوان پاره آجر یا کاشی ببرش پادگان کسی بهت شک نمی کنه:31:
اگرم گرفتنت بگو تلوزیون خونومه 14 اینچه آورم با سربازها دلنوازان ببینیم:31:
شما رفتی گوشی لگن خریدی چرا هی میای دفاع میکنی:31::31::31:نقل قول:
نینجا گوشی تو جیب شلوارت باشه باهاش بشینی که.......(اوه..اوه..:31:)
ولی میگن برای بازار یابی و خدمات پس از فروش شرکتHTC موقع فروشHD2
یک عدد شلوار خمره ای ایکس لارج بهت اشانت میده که خواستی گوشی رو ببری بیرون با خودت بتونی بزاری جیبت :31:
نینجا چرا این خبر رو بما نگفتی ؟
من از زیر زبان مهدی کشیدم بیرون:31:
نقل قول:
احسنت بر این نظر
راست میگه حمید برو پوتین هاتو واکس بزن !:31:
2 صفحه اسپم + دعوا سر سایز.
110صفحه رفتیم جلو 1-صفحه نشد با خیال راحت بیایم اینجا و کسی این بدبخت بینوا رو با گوشی دیگه مقایسه نکنن!!!
هی میگیم این فرق میکنه با hd2 هی میگن نه ساتیو خره:دی
ببخشید دوستان میتونم بپرسم دلیل اینکه یک Symbian رو با یک PPC مقایسه میکنید چیه؟
کسانی که بین این دو گوشی را هی با هم مقایسه میکنند مطمئن باشید با خودشون درگیر هستند....
حداقل اگر یک گوشی که Android هست رو با WM مقایسه کنید یا یک گوشی بدون سیستم عامل رو با Symbian مقایسه کنید یک چیزی...
فقط میتونم برای کسانی که این دو را با هم مقایسه میکنند و دعوا دارند بگم متاسفم
Divx Player هست !!!:31:نقل قول:
شما یه دونه فیلم با فورمت DIVX رو نمیتونین روی ساتیو اجرا کنین چون فعلا COREPLAYER واسه این ورژن سیمبین نیومده.
گفتنی ها گفته شد ! ... دیگه چیزی ندارم بگم .. غیر اینکه بحث خوبی بود موفق باشید.. فقط یه چیز بگم .. هیچی ساتیو نمیشه ...
باز بگین فن بوی های سامسونگ بدن ...
هرچی می کشیم از فن بوی های سامسونگ می کشیم. میاید بحث های بی منطق راه میندازید بعد هم میگیدنقل قول:
باز بگین فن بوی های سامسونگ بدن ...
حالم دیگه داره به هم میخوره بخدانقل قول:
فقط یه چیز بگم .. هیچی ساتیو نمیشه ...
دهه ..خدایی کجا بحثی راه انداختیم ! غیر اینکه گفتیم این 2 گوشیو با هم مقایسه نکنید !
بیا حالا حال بده... خوب فقط 8910 .. با شما نمیشه شوخی کرد .. ولش .. خوش باشید..-
امروز مجتمع پایتخت بودم یه چیزی که نظرم رو جلب کرد این بود که دو تا خانم برای خرید رنگ مشکی ساتیو اونجا بودن . بعد از اینکه خریدن و رفتند ، فروشنده گفت اکثر خانمها این گوشی رو شدیدا میپسندن و میبرن.هنوز از درب فروشگاه بیرون نیومده بودم که دوست دیگش هم اومد تو و اونهم یه ساتیو خرید !! فروشنده هم از خوشحالی 15 تومن تخفیف داد .715 تومن بهش داد :31: خلاصه این سشیو خیلی خاطر خواه داره پشت ویترین ها بدجوری دلبری میکنه
یه سوال دیگه.تو gms گفته صدای هدفون خوبی نداره.من صدای هدفون خیلی برام مهمه چون خیلی موزیک گوش میدم.هم بلندی هم کیفیت.اگه در حد w800 یا 5800 نباشه طرفش نمیرم.خواهشا بدون تعصب بگید اگه حقیقت داره الکی خرج نکنم.
اگه شخصي به نام نينجا را ميشناسي و قبولش داري اون كاملا اينو رد كرده!نقل قول:
خواهشا بدون تعصب بگید اگه حقیقت داره الکی خرج نکنم.
يه چند نفر ديگه اي كه خريده بودن و من باشون تماس داشتم اين حرفو رد كردن! مثل اينكه جي اس ام خيلي ديگه مطمئن نيست!
حالا ميتوني به جي اس ام هم اعتماد كني! ولي كلا بعيد به نظر ميرسه كه اين گوشي كه اينقدر سوني روش ادعا داشته رو بياد خرابش كنه! گوشي هاي درپيتش تو هندزفري غوغا ميكنن حالا اين كه ديگه جاي خود داره!
یعنی در حد n73یا w850 میشه؟به جان خودم اگه اینجور باشه سه سوت میخرمش:31:ولی اینکه میگین جی اس ام قابل اعتماد نیست یعنی چی؟هرچی باشه اونا خیلی دقیقتر گوشی رو بررسی میکنن.:13:نقل قول:
ببين اين گوشي هايي كه شما ميگين خيلي تحفه اي نبودن:دی
ميگم كه نينجا اين گوشي رو داشته ! همه گوشي ها رو هم تا حالا داشته! پس بهتر از هر كسي ميدونه! اون ميگفت كيفيت تو هندزفريش سيار عالي است! يكي ديگه تو موبايلستان هم همينو ميگفت كه خريده بود
نمي دونم والا!نقل قول:
هرچی باشه اونا خیلی دقیقتر گوشی رو بررسی میکنن.
بنده خدا اطلاعات میخواد ..برای gsm ایران تو همین چند روز اینده یه شکایت نامه باید بنویسیم .. همه چیو چپه میکنه ... در مورد گوشی که الان دستمه وقتی رفتم خوندم .. دهنم وا موند که چرا نقاط قوتشو نقطه ضعف کرده اتفاقا رفتم چند تا فیلم هم گرفتم تا ثابت کنم .. فیلمهاش + تمام مطالب متضادش وجود داره و این جا جاش نیست که بیارم اما gsm ریویوهاش صرفا توسط یه گروه مترجم انجام میشه که هنوز نمیدونن باید ریویو گوشی رو بنویسن نه pereviw ... که اطلاع رسانی به اشتباه نشه
اینو که من همون اولش گفتم. رفیق شفیقتون گفت hd2 بهترین گوشی بازاره!! بیخیال بابا بزار بچه ها راحت باشننقل قول:
دهه ..خدایی کجا بحثی راه انداختیم ! غیر اینکه گفتیم این 2 گوشیو با هم مقایسه نکنید !
امیرو میگی؟ خوب نظرشو داده مقایسه نکرده که .. . تو هم خیلی حساسی ... حساس نباش برادر .. بچسب به این گوشی جدید سونی که HD فیلم میگیره و خبرشم تو GSMARENA اومده
همین نظرو ما بدیم تو کلوپ سامسونگ ز 7 تاحیه جرمون میدید
میشه کلآ از سونی و تاپیکاش بکشین بیرون ؟
این گوشی جدیده هم حدود 1 ماهی است خبراش در اومده ! عکساش رو هم خود امیر گذاشته بود
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سری به این تایپیک بزنید گوشی جدید سونی که فکر کنم برادر ساتیو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4411726#post4411726
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوا خاک عالم چیکارمون میکنند؟:18:نقل قول:
متدر نزایده کسی بچه های سونی رو جر بده:21:
داداش اینجا هم همون اشتباه کردی این یکی آبجی ساتیوست نه برادرش:11:نقل قول:
هی ما میگیم اونلی ستیو هیشکی گوش نمیده ... توجه کنید به ریویوی hd 2 از آرنا :
چقدر ایراد گرفته :کد:http://www.gsmarena.com/htc_htd2-review-418.php
It's a pretty large phone
Poor sunlight legibility
65K color limitation of display has color gradients banding
Card slot under the battery cover
Disappointing photo and video quality
Limited image geotagging (available only through Footprints)
No dedicated camera key and no lens cover
No DivX/XviD video support out-of-the-box
Preloaded CoPilot Live navigation software is a trial version
No secondary video-call camera
No voice dialing
No handwriting recognition
Dodgy web Flash support
حالا بعضی هاش ایراد بنی اسرائیلیه ولی بعضیهاش نوچ : هی ما علی ریسر بیچاره رو مسخره کردیم نگو درست میگفته
It's a pretty large phone
ال سی دی درسته بزرگ ولی از لحاظ رنگ و زیر نور خورشید ضعف داره . کپچر عکس و ویدئو افتضاح و بقیه هم به همین صورت . این مایکروسافت بیشعور معلوم نیست چیکار میکنه که هنوز یه 65 کیلو کالر رو نتونسته به 16 ملیون ارتقا بده واقعا میشه گفت تر زده ! :27:
یا حق !
توي ريويو كه PhoneArena كرده بود خيلي از هدفونش تعريف كرده بود و امتياز 9 از 10 رو به قسمت موسيقي داده.نقل قول:
امروز بلاخره ستیو رو تو دست لمس کردم :دی
پس چه طراحی معرکه ای داره !
واقعآ زیبا بود و دل منو برد ! فقط قیمتش زیادی نا متعارفه (فعلآ)
ایشالله به موفع خریداری میکنمش :دی:دی
مقایسه و برسی تخصصی این گوشی با پیکسون 12 حتما ببینید
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4412065&posted=1#post4412065[/HTML]
:2:نقل قول:
فرهوده این بار با شعار :
زنده باد گوشی
SAMSUNG i8910 HD 16Gig Made in Korea
آمد
فروش یک دستگاه 8910 8 گیگ
بصورت فوری فوتی
حتی تا نصف قیمت
.......................
قیمت ساتیو چرا اینقدر دیر میاد پایین امروز720 قیمت کردم :19:
من جات بودم اصلا دیگه به روم نمی یاوردم 8910 دارم!و 8910 ام رو تو باغچه خونمون خاک میکردم مثل سعید:31:اینم از عاقبته خیانتکاراست دیگه هم این دنیا مجزات میشن هم اون دنیا:31::27::31:نقل قول:
علی گوشی شاخ برند هستش دیگه.گوشی مشابه اش هم تو بازار نیست که بخواد واسه رقابت با اون قیمتش کم بشه سریع.این 2 تا عامل باعث میشه افت قیمتش اهسته باشه:46:
نه بابا خوبه دیگه الان تبریز 670 تومنه :46:نقل قول:
بقل ساتیو شبیه نوکیا ان90 هستش
یادمه x1 هم روی 700 800 یه مدت طولانی بود یهو اومد روی 550 تومن اینم تا دو هفته دیگه میاد زیر 600 تومن
سلام من امروز جمهوری بودم تو علاءدین 670 میدادن وبا گارانتی کامتل 780 فکر کنم تا چند هفته ی دیگه بیاد تا 600
تبریز بچه ها قیمت گرفتن 620 تومن و 610 تومن شده!!مشکی 10 تومن گرون تر
قیمتش دیگه عالی شده
به نظره من الان قيمتش واقعن عالي ميباشد و ارزش خريد داره.