احتمالآ این بازی یه جایی یه فایل گیر داره که روی هر سیستمی چه بالا و چه سیستم پایین گیر میکنهنقل قول:
شایدم مال کرک بازی باشه آخه جدیدن وقتی بازی رو کرک میکنن همه جور ایرادی پیدا میکنه! :13:
Printable View
احتمالآ این بازی یه جایی یه فایل گیر داره که روی هر سیستمی چه بالا و چه سیستم پایین گیر میکنهنقل قول:
شایدم مال کرک بازی باشه آخه جدیدن وقتی بازی رو کرک میکنن همه جور ایرادی پیدا میکنه! :13:
دوستان یکی به من بگه این نیترو خریدنیه یا نه اگه نه پس با کدوم دکمه نیترو میزنیم ...
یکی هم اینکه من ماشین خودمو تزیین کردم خفن پس واسه چی ماشین خودمو نمی ده فقط به اجبار ماشینی که میزاره میرونم..
تشکر از پاسختون.. یعنی ممکنه از کرک بازی باشه؟ :46: چون من پچ و کرک بازی رو نصب کردم نشد؟ البته اینم بگم تو ویستا کمی بهتر اجرا شد؟ اگه ممکنه کرک سالم بازی رو بزارید. با تشکر.. :20:
همون اول که میخوای یه ماشین بخری چندتا گزینه کنارش هست که اگه عکس نیترو رو داشته باشه میتونی به اون ماشین نیترو هم اضافه کنینقل قول:
برای اضافه کردنش بروبه قسمت upgrade
اگه نیتروس اضافه کرده باشی با space میتونی ازش استفاده کنی
توی بعضی از مسابقات مجبوری با ماشینی که بهت میدن فقط بازی کنی....چونکه داری واسه شرکت سازنده اون اتوموبیل رانندگی میکنی:20:
تشکر از پاسختون.. یعنی ممکنه از کرک باشه آخه من پچ و کرکو ریختم درست نشد؟ اگه ممکنه کرک سالم بازیو بریزید.
بازی رو اجرا کردم واقعا محشره و بی نظیر به نظر من shift فوقالعادست و این بی نظیریش به خاطر انه که شما تو اطاقم هستی
واعا حس عجیبی به ادم میده
یه مشکلی دارم اینکه زمان اجرا دکمه ها پایینه یعنی وقتی میخوام بپیچم حدود 3 ثانیه وقفه می افته تا بپیچع چه جوری بالا ببرم
از چنتا چیز این بازی خوشم نمیاد:thumbsdow
1-نسخه pc اصلآ mouse نداره!!
2-مثل گرید نمیتونی هم تیمی انتخاب کنی (که این یکی از قشنگترین ویژگی دربازی Grid بود)
3- خیلی بیشتر از گرافیکی که داره روی سیستمها گیر میکنه
4-تنوع مراحلش کمه (تقریبآ هیچ نوع مسابقه جدیدی نسبت به بازیهایی که تاحالا اومدن نداره)
در ضمن دوربین داخل ماشین هم ابتکار جدیدی نیست...این نوع دوربین رو میشه توی بازیهایی از قبیل: Collin McRally Dirt و Test Drive Unlimited که مال دوسال پیش بودن هم دید
پس میشه گفت این بازی داره پول اسمشو میخوره
نیدفور اپید فقط Most Wanted :5:
کمپانی بازیهای اتوموبیل سواری هم فقط Codmaster:40:
وای چقدر بد میگین از بازی!!!نقل قول:
تنها بازی اتومبیل رانی که اصلا بهم حال نداد همین شیفته!؟به قول این آقا که میگه با 8600 کرایسیس رو بازی کرده .منم که 4850 دارم تونستم بازیو انجام بدم.اما....... این شیفت نمیدونم چی توش ریختن که انقدر سنگینه؟ راستش دموشو دیدم خیلی حال کردم
ولی موقعی که رفتم تو بازی.انگار 4.5 تا بازیو با هم اجرا کرده باشی بشدت فریمم اومد پایین؟ اگه مشکل از cpu باشه که کرایسیسو راحت بازی کردم. رمم2 گیگه راحت بازی مثل Grid رو جواب میده. درایور کارتو به روز کردم ولی بازم نشد!!؟
منتظر جواب شما دوستان ( عضو تازه انجمن)
اصلا اینطوری نیست
خوب شد بازی رو خریدم وگرنه داشت حرفهای شما دوستان باورم میشد، کلی ناامید شده بودم
بازی واقعا عالیه، جای حرف باقی نمیزاره، اولش با دید بدی بازی رو شروع کردم، ولی حالا میبینم که از لحاظ همه چیز عالی کار شده
گرافیک من 4770، رم 4 گیگ، cpu e6550 اور کلاک شده
مثل باقلوا داره بازیو اجرا میکنه هیچ مشکلی هم نداره، نه load طولانیه نه افت فریم داره
فقط داستان درست و حسابی نداره و نمره ign به بازی واقعا رو حسابه و gamespot واقعا بی حساب
بعد از mostwanted اولین باره که یه بازی رانندگی خوبو دارم بازی میکنم
من grid رو بازی نکردم و نمی تونم در موردش اظهار نظر کنم، ولی dirt رو بازی کردم و مالی نبود و بعد از بازی کردن 10 درصد بازی گذاشتمش کنار
رو چه حسابی اینقدر بازی رو میکوبین؟!؟!؟ آخر طبیعیه!!! فقط مشکل داستان داره و البته چند تا اشکال کوچولوی دیگه ( :
من الان وسطای تایر 2 هستم، امتیازمم تا الان 8.7
الان یه شورلت کامارو دارم تو مسابقه های آمریکایی تایر2 هستم . خیلی جالبه وقتی میرم تو خاکی و میخوام با همون سرعت بیام بیرون از خاکی ماشینم شروع به یورتمه رفتن میکنه !:18:
قشنگ انگار داره چهارنعل مثل اسب میره .انقدر بالا پایین میپره !:31: بعضی وقتا اگه پیست باریک باشه از اینور پیست میپرم اونور پیست .:2:
برای کسی این اتفاق افتاده؟
بازی زیاد جالبی نیست ولی خوبه
آره ، دقيقا مثل اسب جفتك ميندازه ماشين. :31:نقل قول:
منم الآن رفتم تاير 3 و هرچي بيشتر ميگذره بيشتر به مضخرف بودن بازي دارم پي ميبرم.
بله برای منم اتفاق افتادهنقل قول:
کلآ کنترل بازی بعضی مواقع اعصاب خورد کن میشه:19:
ما نخوایم EA این بازیو خراب ترش نکنه چی کار باید بکنیم ؟
با خودم فکر می کردم اگر این کمپانی EA میومد همین بازی شیفت رو به جای پیست تو خیابون میذاشت
بعد ادامه داستان most wanted رو میذاشت چی می شد!!!
شاید بتونی به سایتش ایمیل بزنی درد و دل کنینقل قول:
ولی آخه مگه خودشون شعور ندارن؟!! یه چیز خوب به بازی اضافه میکنن یه چیز خوب دیگشو ازش کم میکنن!!!! :41:
EA باید بره همون مسابقات خیابونی رو درست کنه حرفه EA درست کردن بازی توی پیست نیستنقل قول:
بابا بازی عالیه ولی بعضی وقتا کنترل ماشین کاملا میره رو اعصاب . شاید یه خورده باید کنترل ماشین رو بهتر میکردن . من که با شیفت خیلی حال کردم .
این master corners چیه چجوری باید ستارش رو بگیرم ؟
چی شد ؟!نقل قول:
NFS از اولش کارش تو پیست بود تنها سری هایی که تو شهر بود Undergrand 2 و Carbon و Most Wanted و Undercover بوده و تمام سری های زیر همه تو پیست بودن !
Need For Speed 1
Need For Spee 2
Need For Speed - Hot Pursuit
Need for Speed - High Stakes
Need for Speed - Porsche Unleashed
Need For Speed - Hot Pursuit 2
Need for Speed - Underground
Need for Speed - Pro Street
Need for Speed - Shift
حالا سبک NFS از اول تو پیست بوده یا تو شهر ؟!
سر پیچ ها یه علامت منفی هست ، به پیچ که رسیدی سرعتت رو کم کن و دقیقآ روی خط سبز رنگ که روی پیست هست حرکت کن و اگر دقیقآ از روینقل قول:
این master corners چیه چجوری باید ستارش رو بگیرم ؟
خط راهنما حرکت کردی و نه تصادف کردی و نه از پیست خارج شدی اون علامت منفی تبدیل به تیک میشه و به Master Corner شما اضافه میشه .
کی گفته undergrund یا اونای قبلی تو پیست بوده!نقل قول:
اول اینکه NFS فقط pro street و shift تو پیسته!
دوم اونا تو پیست نبوده تو نقشه های جهان یک محدوده ای انتخاب میکرد بازی می کردیم! فقط Carbon MW UG2 چون open world بود ما خودمون با ماشین می رفتیم یک محدوده ای از نقشه رو انتخاب میکردیم
من میزنم ، مرحله رو نمیاره ، هی اون دوتا ماشین ها دور هم می چرخن ، ...
منظور از پیست یه محدوده بسته هست که داخلش مسابقات انجام میشه و شما باید مسابقه رو تو همون محدوده انجام بدی این پیست میتونه یک خیابان چه تو شهر چه خارج شهر باشه .نقل قول:
EA به فکر پول در آوردنه دیگه به فکر گیمرا نیست
آقا جان چی میشد یک ماه دیگه رو بازی کار میکردن یه چیز عالی بدن بیرون ؟
حیف از این گرافیک که رو کنترل بازی حلاک شد
اگر هم دوستان بازی می کنند من فکر میکنم گرافیک عالی بازی است که همه رو جذب بازی کرده
نقل قول:نقل قول:دوستانی که این مشکل رو دارن فایل PhysX رو reinstall کنن ببینید چی میشه اگه درست نشد فایل های جانبی رو reinstall کنید . من که 95% مشکلم حل شد .نقل قول:
سلام به همه
دوستان من فقط یه سوال داشتم
می خواستم ببینم یکی از بچه ها اگه نسخه PS3 بازی رو بازی کرده یه نقد مفید و مختصر واس من بزاره
خیلی ممنون
فوریه می خوام ببینم بازی ارزش خریدن داره یا نه؟
مرسی
اگه از grid خوشت میاد از اینم خوشت میاد . ولی یه کم فرق داره . فکر نکن با pc زیاد فرق کنه.نقل قول:
کسی نگفت این invitation event حریانش چیه؟ فرقش با کل بازی تو چی هست؟
فکر نمیکنم زیاد هم اینطور باشه شما یه دو سه دور بزنی کنترل بازی واست راهتر میشهنقل قول:
EA به فکر پول در آوردنه دیگه به فکر گیمرا نیست
آقا جان چی میشد یک ماه دیگه رو بازی کار میکردن یه چیز عالی بدن بیرون ؟
حیف از این گرافیک که رو کنترل بازی حلاک شد
اگر هم دوستان بازی می کنند من فکر میکنم گرافیک عالی بازی است که همه رو جذب بازی کرده
EA اینبار کمی با هواداراش مدارا کرده...
منظورم این بود که بازیهای خیابونیش نظیر most wanted بهتر از آب در اومده بودن پس بهتره همونا رو ادامه بده تا این shift که بین هر 10 تا بازیکن 7تا ازش بد میگن
می گم پست های من رو اصلا کسی میبینه؟
حسش نیست جواب بدین یا فقط دوست دارین غر بزنید به جون NFS ها؟
کسی نگفت این invitation event حریانش چیه؟ فرقش با کل بازی تو چی هست؟
این بازی فوق العاده است.خیلی معذرت می خوام اما دوستایی که خوششون نمی آد بنظرم زیاد رانندگی نکردن.البته منظورم نیمه حرفه ای هست.
من توی پیست رانندگی کردم و اینجا اعتراف می کنم این بازی تنها یک ایراد داره اون هم اینه که وقتی ماشین از پیست خارج میشه در زمین خاکی و چمن زیادی لگد میندازه.توی دنیای واقعی اینطور نیست.و افت سرعت در زمین خاکی کنار پیست خیلی زیاده که درست نیست.
تنها ایرادش همینه.گرافیک عالیه.حرفه ای هم کار شده.بجای اینکه ایراد الکی بگیرید کمی از پای سیستم پاشید و تشریف ببرین رانندگی کنید (بخصوص تو پیست) بعد بیاید انتقاد کنید.
کاملا با سپنتای عزیز موافقم....
یکی از دلایلی که منو صب تا شب پای شیفت نگه داشته..حرفیه که سپنتا زد.....اگه واقعی توی پیست دور زده باشید...میفهمید که چقد شیفت real کار کرده....( البته غیر از بوگاتی ویرونش :d )
من دیروز نشستم پاش تا شب و 285 تا star گرفتم و trier 5 هم ازاد کردم .. بازی خیلی قشنگ و جذابه فقط بدیش اینه که خیلی سنگینه !! یه ماشین نباید اینقدر سنگین باشه .. میتونستن سبک تر از این حرفها بسازنش.. خدا میدونه از چه موتور گرافیکی استفاده کردن !! وقتی بازی شروع میشه و ماشین های دیگه هم کنارتن فوق العاده بازی افت فریم پیدا میکنه ولی وسط بازی تا 60 fps هم میگیرم... فکر کنم این بازی رو واسه 5870 دادن با یه cpu i7 4.2ghz !!!!
تو خاکی هم که میره انگار افتادی تو باتلاق..! اینشم خیلی بده..
اما گرافیک بازی خیلی خوبه.. ماشین هاشم کامله...
ههههه
این چرا اسمش شیفته؟ :27:
باید با دکمه shift کار کنیم؟ :27:(شوخی)
این نوع مسابقات نسبت به مسابقات معمولی توی یه رده به شما ببشتر جایزه میدهنقل قول:
مثلآ اگه توی Tire3 باشین و 15000$ بگیرین بابت اول شدن........وقتی همون موقع یه invitation event میاد بیشتر از 15000$ یا به علاوه چیزای دیگه بهتون جایزه میده
تنها چیزی که تو ذوق میزنه Drift ها هست که چون اصلا زمین لیز نیست نه هیجان داره نه کیف میده ... خیلی هم سختهههه
آموزش خاصی نداره ؟
منم موافقم....یکی دوبار که drift رو بازی کردم دیگه سراغش نرفتمنقل قول:
یادمه توی تمام بازیهای ماشین سواری از قسمت Drift خیلی خوشم میومد ولی حالا عمرآ سراغ Drift نمیرم:41:
میگم شما تاحالا Grid رو بازی کردید؟ اگه نکرددید پیشنهاد میکنم حتمآ بازیش کنین چون اون هم توی پیسته و خیلی realastic و نسبتآ سختهنقل قول:
یه چیز دیگه هم هست...شاید واقعآ بازی shift واقعی تر شده باشه(به جز اون نکته ای که خودتون اشاره کردید راجع به جفتک انداختن خارج زمین آسفالت!) ولی ما که نمیتونیم با کیبورد یا حتا گیمپد مسابقه واقعی انجام بدیم!! اگه بخوان بازی رو کاملآ واقعی بسازن عمرآ کسی نمیتونه با کیبورد و گیمپد بازی کنه...زیادی واقعیش کردن
صبر کنید ببینم....
شما که شیفتی هستید . . . منظورم اینه که شیفت بازید..: دی
اگه چیزی تو این گیم مخوف دیدین که از GRID شاخ ترش میکنه بگید تا ما هم پولمون رو تو چاه بریزیم و بریم طرفش. . . !!!!
خدائیش بعد از بیشتره 1 سال ندیدم بازی مخوف تر از GRID .. که من به جرات خودم رو خسته این گیم میدونم . . !!!!
حالا اگه تفاوت سگی تر از GRID تو شیفت هست بگین تا ما هم حالشو ببریم .!!!!
نکنه مثل undercover باشه . .!!!!! : دی :دی ...
اون که مثل یه جوک خفن بود .. تو تموم بازی های ریس که دیدم خنده دار تر از NFS Undercover ندیدم..!! واقعآ مسخره بود.. یادمه بعد از GRID هم به بازار اومد...!!
حالا SHIFT دیگه چیه !!! خدا میدونه!!!
راستی من در حسرت بازی COD 6 آواره ترینم.. نمیدونید کی میاد . . . . من که مردوندم خودمو . !!!!! ( کشتم خودمو ) .
منتظر جواب و نظرتونم .!!
:دی
همه نید فور اسپید رو به خاطر اون هیجانی که در تعقیب و گریزهاش وجود داشت دوست داشتن و شبیه سازی اصلا براشون مهم نبود اگه شبیه سازی میخواستن جذب بازیهای دیگه این به جر nfs میشدن ولی الان nfs جدید به هیچ وجه نمیتونه هیجاد شمارههای قبلی شو به بازیکنا القا کنه و تو شرایط سخت گرفتارشون کنه یادتون بیارین وقتی تو موست وانتد یا کربن 6 7 تا پلیس دورتون میکردن چه حالی میکردین