راستی یه سوال دیگه:
Unsigned و signed به چی میگن؟
Printable View
راستی یه سوال دیگه:
Unsigned و signed به چی میگن؟
سلامنقل قول:
هلو ايكس 1.3 و هلو ايكس رو ساين كردم و بعد نصب شده.
ساین شده و ساین نشده...!نقل قول:
متوجه منظورت نشدم!نقل قول:
شاد باشید:40:
[
متوجه منظورت نشدم!
شاد باشید:40:[/QUOTE]
سلام
ورژن های گفته شده رو ساین کردم و بعد نصب و دو ایکون رام پچر و گاوه ظاهر شدن تو رام پچر دو گزینه رو که یکیش اپن 4 آل بود رو اپلای کردم و حتی اون بالاییش رو هم فعال کردم ولی باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد.
RomPatcher+ v2.0 - Final Version
RomPatcher + v2.0
RomPatcher+ is an improved and fixed version of the RomPatcher software developed by ZoRn
This is the list of the main differences in comparison with RomPatcher by ZoRn:
- New: it is now possible to apply/remove patches with just 1 click.
- New: added vertical scrollbar.
- New: introduced support for a new tag: "+SuperPage" which allow to patch the RAM area where is stored the SuperPage.
- New: two new options available "Dump Rom" and "Dump SuperPage".
- Fixed: Kern-Exec0 error when closing RomPatcher after a patch was applied.
- Fixed: doesn't unexpectedly crash when using large and complex patches.
- Improved: the shadow ram memory is now fully released when a patch is removed.
- Improved: better compatibility (supports also the new OmniaHD, 5630, E52 and probably future devices).
- Improved: the "Patch Info..." option shows all the information lines contained in the patch.
Warning Message:
Feel free to post RP+ v2.0 on forums or everywhere you like, I want just kindly ask you to include the warning message below which is important for the survivor of the project:
Change-Log v2.0:
+ Fixed: The message "Application not compatible with the phone" is not shown anymore.
+ Fixed: Replaced the Open4All_N96 templove's version with wadowice's version.
+ Fixed: Sometimes the green\red patch icon wasn't showed properly
+ Improved: Touch Support, the tap will select the patch, a tap on a selected patch will apply/remove it
+ Improved: Patches can be placed in any drive, RP+ will follow the order Z: -> A: and will use the first drive which contain the \patches\ folder
+ Improved: Error messages will report the patch's name also.
+ New: Popup when launching RP+ to remember to everyone the 6th September deadline.
+ New: ApplyAll/RemoveAll options to quicly Apply/Remove all the patches.
+ New: Donate options menu...
+ Removed: Apply/Remove options have been removed because redundant. Just click on a patch to apply/remove it.
+ Removed: The annoying popups for apply patch have gone Smile yeppi!!!
+ Removed: The advanced menu' has been temporary removed, it will came back again with more options available like "Dump/View any user choosen area of memory"...
How to install:
There are 3 different ways to install RomPatcher+
1) If your phone has been hacked to allow installation of unsigned .sis then install RomPatcherPlus0.9(500).sis
2) If your phone has been hacked and has the Leftup root ca, then sign the RomPatcherPlus0.9(500).sis using the Leftup certificate and install it.
3) Otherwise, you can sign and install the "Lite Version", using a DevCert or OpenSigned Online. But, in this case, you MUST also manually copy BOTH the files patcher.ldd and patchershadow.ldd in c:\sys\bin\ folder
Patcher.ldd Not Found Error:
If you launch RP+ immediately after it has been installed you could get the "patcher.ldd not found" error.
Just reboot the device and launch again RP+
Upgrade Error:
If you installed any previous beta version and you got this error when installing final version, please delete both e:\patches\open4all.rmp and e:\patches\open4all_n96.rmp and try again.
Download
کد:http://www.ziddu.com/download/6263733/RomPatcherPlus2.zip.html
سلام ...
مهدی جان این رامپچر همونی هست که یونس اینجا گذاشته :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=345257
ایکون انگیج از منوی گوشیم پاک شده باید چکار کنم ؟گوشیم هم n85
با عرض سلام
من گوشیم 5630 هست.برنامه hello0x را یکبار با cert و key که از opda گرفتم با signsis ساین کردم ولی گوشی certificate error داد و نگرفت.یکبار هم با leftup ساین کردم ولی باز هم همون error را میدهد.چرا؟ :41:
سلام دوستان. چند تا سوال داشتم.
اگر من گوشیم رو هک کنم(5800) بعدا بخوام باش وصل شم به اینترنت و بخوام آپدیت کنم و یا هر کاره دیگه اونوقت ممکنه بخاطر اینکه هکش کردم نشه آپدیت کرد یا یه سری محدودیت داشته باشم؟
کلا این هک کردن رو برای چی انجام میدن؟
در ضمن یک برنامه هست تو cd موبایلم اسمش Nokia Ovi Suite .نصبش کردم اما وقتی گوشی رو به pc وصل میکنم میخوام با این برنامه آپدیت کنم میگه گوشی رو در حالت pc suite بزار منم میزارم اما بازم نمیشناسه هی میگه گوشیت در حالت data transfere .جریانه این برنامه چیه اگر بشه با این آپدیت کرد پس چرا واسه آپدیت هک میکنن؟.
اما آخرین سوالم این که من بعضی بازی ها رو که نصب کردم مثلا comandos وقتی میرم تو بازی یک pad باز میشه که جهت ها روشه .. این pad نصف صفحه رو گرفته چطوری ردش کنم بره ؟
[QUOTE]سلام یونس جان فایل key va cer را گرفتم اما بازهم فایل ساین نمیشه لطفآ کمکم کن دارم از دست گوشیم خسته میشم من باHelloOX2 تا حالا 2تا گوشی رو هک کردم اما رو گوشی خودم نتیجه نمیگیرم رهنماییم کننقل قول:
ورژن2؟ البته بعضی مواقع برنامه هایی که رو گوشی نصبن تداخل ایجاد میکنند .گوشیتو یه بار مستر ریست کن وتست کن.نقل قول:
دوست من هک گوشی ربطی به آپدیت نداره .من گوشی رو به هر ورپزنی که آپدیت کردم ، هکشم کردم وبا همون هک هم به ورژن بالاتر آپدیت کردم وهیچ مشکلی نداره.نقل قول:
هک روشی هست برای دست یابی به فایل های سیستمی که در حالت عادی برای کاربر مقدور نیست که خوب میشه یه سری کارای جالبی باهاش کرد...
اون برنامه هم مث پی سی سوئیت یه برنامه رابطه ولی بازم میگم کسی برا آپدیت هک نمی کنه .اصلا ربطی بهم ندارن .
در مورد 5800 هم به تاپیک خودش مراجعه کن تا بررسی کنند.
به یاد کسی که میگفت شاد باشید:40:
عزیز ، این رو باید تو بخش انگیج مطرح میکردی . خوب شما گوشیتو ریست کردی ، انگیج پریده ! برو از سایت انگیج و یا تاپیک بگیر و دوباره بنصب !نقل قول:
ایکون انگیج از منوی گوشیم پاک شده باید چکار کنم ؟گوشیم هم n85
سلام
نسخه 2.02 که شامل نسخه نهایی ROMPatcher Plus میشه در پست اول قرار گرفت...
یه سوال دارم:
برنامه رو ساین کنیم بهتره یا گوشی رو هک کنیم؟
2- با روش پست اول می توان سری 60 ورژن 5 رو هک کرد؟
بستگی به خودت داره دوست عزیز...نقل قول:
بله میشه.
شاد باشی:40:
در هک کردن ممکن است گوشی آسیب ببیند
یا برنامه پاک نشود؟
اگه طبق آموزش های داده شده عمل کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
سلام به همه دوستان..
من يك گوشي n86 خريدم هر كاري مي كنم نميتونم هكش كنم..
برنامه هاي رو دانلود مي كنم يا نصب نمي شه يا كار نمي كنه...
خواهش ميكنم از عزيزان 1برنامه كه ساين شده باشه لطف كنن برام بزارين..
پيشاپيش از زحماتتون تشكر مي كنم...
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما در این تاپیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست Cert و Key بدید، وقتی حاضر شد برنامه پست اول همین تاپیک رو ساین و نصب کنید تا گوشیتون هک بشه...
سلام من helloox رو رو گوشی نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم تو unpaking files گیر میکنه !!
چرا ؟؟؟؟
گوشیتون چیه ؟؟؟نقل قول:
سلام من helloox رو رو گوشی نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم تو unpaking files گیر میکنه !!
چرا ؟؟؟؟
دوست عزیز مثل اینکه پسورد فایل اشتباهه من Legend رو امتحان کردم
خیلی ممنون.
درسته .. من الان امتحان کردم ..نقل قول:
فقط الان یادم نمیاد کدومو امتحان کردم ... یکی از این دوتا هست دیگه :
Legend
legend
Legend هست دوست عزیز...نقل قول:
به کوچک و بزرگی حروف دقت کنید.
salam in barnemeye ---- kardan ro az koja mishe peyda kard
سلامنقل قول:
دوست عزیز فارسی بنویسید...
برنامه رو هم میتونی از پست اول دانلود کنی.
نقل قول:
6120 classic
چیکارش کنم من ؟؟؟؟؟
من انگیج میخوام !!!!
ویرایش : version 6.51
1 گوشیتو هک کننقل قول:
6120 classic
چیکارش کنم من ؟؟؟؟؟
من انگیج میخوام !!!!
ویرایش : version 6.51
2 کلاینت ان گیج رو دانلود ونصب کن
3 حالشو ببر
یونس جان این ورؤن چرااینجوری؟ یا باید همه پچ ها فعال باشند یا غیر فعال .نقل قول:
اگه دستی نشه یه پچ روفعال یا غیر فعال کنیم که نمیشه .
خودت شاد باشی:40:
این ورژن مشکلی نداره...!نقل قول:
برای فعال کردن یه پچ هم کافیه روش با D-Pad کلیک کنی...
منون میشم برا من توضیح بدین این یارو موبایلیه برا هک و GPS و NGAGE ازم 35 تومان خواست
1- من در خواست سرتیویکیت کردم
2- حالا در برنامه signSISبزارم؟
3-فایلی که بوجود میاد رو باید بریزم رو گوشی و نصب کنم؟
4- برنامه پست اول رو اجرا کنم؟
تمام هک شد؟
5- انگیج چی پس؟چطور فعال میشه؟
این rompatcherچیه؟
تصیه می کنم به هیچ وجه ازین پولا به احدی ندید ...!نقل قول:
1 - خب درسته
2 - باید فایل صفحه ی اول رو با ساین SiS ساین کنید ...!
4- بله ... نصبش کنید بعد اجراش کنید ...و خودش همه کار ها رو انجام میده اگه سوالی پرسید Yes بدید ... اگه گیر کرد برنامه رو ببندید و دوباره اجرا کنید ...!
5 - برای انگیج به بخش خودش مراجعه کنید
6 - رامپچر برای فعال یا غیر فعال کردن حالت هک هست که تو صفحه اول توضیح داده شده ..!
برای N86 هم این پچ رو استفاده کنمنقل قول:
ممنون دوست عزیز
حالا میشه بگین تمام این برنامه ها رو که میگین بریزم رو گوشی ونصب کنم کجایه گوشی بریزم؟من N86 دارم؟ایا تو مموری داخلیش 8گیگه بریزم یا مموری که حودم گذاشتم و 1گیگه؟و اگه رو 8گیگ بریزم تو پوشه خاصی بریزم یا نه و نصب کنم؟
رو 1 گیگه نصب کنی بهتره ...!نقل قول:
ممنون دوست عزیز
حالا میشه بگین تمام این برنامه ها رو که میگین بریزم رو گوشی ونصب کنم کجایه گوشی بریزم؟من N86 دارم؟ایا تو مموری داخلیش 8گیگه بریزم یا مموری که حودم گذاشتم و 1گیگه؟و اگه رو 8گیگ بریزم تو پوشه خاصی بریزم یا نه و نصب کنم؟
چه نیازی هست ؟؟؟نقل قول:
برای N86 هم این پچ رو استفاده کنم
خوب مگه نمیگین برا فعال کردن هک بعد هک رم پچر رو استفاده کنیم؟خوب برا N86 هم همین پچ N96 استفاده بشه؟نقل قول:
نه عزیز من ... اگه رامپچر اجرا نشد اینو نصب کن ..!نقل قول:
خوب مگه نمیگین برا فعال کردن هک بعد هک رم پچر رو استفاده کنیم؟خوب برا N86 هم همین پچ N96 استفاده بشه؟
سلام.
رو ان 97 هر وقت میخوام برنامه نصب کنم باید installserver رو فعال کنم؟
چون یه بار پوشی رو خاموش روشن کردم بازم ارور cert داد؟؟؟
آره همونو باید فعال کنی ...! میخوای اگه بازم نشد Install Server مخصوص 5800 یا FP2 رو چک کننقل قول:
سلام.
رو ان 97 هر وقت میخوام برنامه نصب کنم باید installserver رو فعال کنم؟
چون یه بار پوشی رو خاموش روشن کردم بازم ارور cert داد؟؟؟
گوشی من N86 و با فایل های cer و key که بعد درخواستم اومد helloxon رو ساین کردم ولی موقع نصب پیام خطای زیر میده؟
مجوز گوشی هنوز معتبر نیست و یا تاریخ گوشی صحیح نیست که تاریخ که به روزه؟چیکار کنم؟