:37::37::37::37:نقل قول:
این هم لینک دانلود نقشه تهران 88 6.5 مگی . بی زحمت امتحان کن ببین نصب می شه.
با نهایت تاثر اعلام می کنم گوشی اینجانب مفقود شد! به همین راحتی! 5-6 ماه براش صبر کردم سره 2 هفته گمش کردم. :41:
:37::37::37::37:نقل قول:
این هم لینک دانلود نقشه تهران 88 6.5 مگی . بی زحمت امتحان کن ببین نصب می شه.
با نهایت تاثر اعلام می کنم گوشی اینجانب مفقود شد! به همین راحتی! 5-6 ماه براش صبر کردم سره 2 هفته گمش کردم. :41:
جاااااان ؟ واقعا ؟ بسی غم انگیز ناک می شویــــم ...
یعنی جایی رفته بودی و مثلا اونجا جا گذاشتی و ... ؟؟
بیخیااااااااااااااال !!!!!!!!!. جدی ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟چی بگم والا ؟!یعنی زدن ازت ؟
به هر حال ایشالا یه جا جا گذوشته باشیش و هر چی زودتر ییداش کنی .
تویه تاکسی (ماشین شخصی البته) جا گذاشتم. یارو ناشی اولش وقتی زنگ زدم یه الو گفت بعدش دیگه همش رد تماس میزد آخرش هم دیگه سیم کارت رو درآورد!!!!!
:18: عجب زمونه ای شده ها :2:
یارو گلابی حتما فکر کرده 500 - 600 مایه گوشی هستش . ایشالا خدا به راه راس هدایتش کنه :41:.
اینو خوب اومدی! تو دیار ما (قم) فکر کنم تنها کسی که کوکی داشته باشه منم! :دی یارو نمی دونه 160-170 تومان بیشتر پول این گوشی نیست! تازه اینم بماند که الجی بازار دسته دوم خوبی نداره!!!!!نقل قول:
یارو گلابی حتما فکر کرده 500 - 600 مایه گوشی هستش . ایشالا خدا به راه راس هدایتش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چی میگی حسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...به همین راحتی؟...نگووووووووووووووو ووووووووووووووووو...
میگم خودتو زیاد ناراحت نکن...حکمتی توش بوده...یهو دیدی یه آرینا یا BL40 در خونتو زد...:31:
کلا دیگه ناراحت نباش...درمورد اون یارو هم...ایشالا وقتی داره با کوکی حرف میزنه...در گوشش منفجر بشه...:31:
ممنون بابت همدردی! دمت گرم!نقل قول:
چی میگی حسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...به همین راحتی؟...نگووووووووووووووو �ووووووووووووووووو...
میگم خودتو زیاد ناراحت نکن...حکمتی توش بوده...یهو دیدی یه آرینا یا BL40 در خونتو زد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا دیگه ناراحت نباش...درمورد اون یارو هم...ایشالا وقتی داره با کوکی حرف میزنه...در گوشش منفجر بشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حسین جان با نهایت همدردی از این که گوشیت گم شده،واقعآ ناراحت شدم،ایشالا که بر گرده از قدیم گفتن مال بد بیخ ریش صاحبش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حکمتش همون bl40 هستش:دی
ولی دم اون مرده گرم که دفعه اول گوشی رو جواب داد(قومی هستن دیگه):دی
[quote=Michael Ropy;4289465]< /> با نهایت تاثر اعلام می کنم گوشی اینجانب مفقود شد! به همین راحتی! 5-6 ماه براش صبر کردم سره 2 هفته گمش کردم. < سلام دوست عزیز. از بابت این اتفاق خیلی متاسف شدم ظاهرا" طرف آدم نامردی بوده که گوشی رو قطع کرده امیدوارم سر عقل بیاد و گوشی رو پس بده. یه سوال دارم اگه مایل بودی جواب بده: اگه بخای دوباره گوشی بخری ترجیح میدی همین ال جی رو بگیری یا اون سامسونگ استارو؟ البته بازم دعا میکنم که گوشیت پیدا بشه فقط از بابت تجربه میگم. ممنون.
باسلام وعرض تسلیت به جنابmichael ropy بخاطر گم شدن گوشیتون میخواستم بدونم شما گوشیتون رو از قم خریدید اگر از قم خریدین لطفا ادرس مغازش رو لطف کنین«سه روز عزای عمومی بدلیل گم شدن گوشی»
ایشون فکر کنم...از تهران خریدند...نقل قول:
Michael Ropy جان اگه همین مقدار یول همینجوری بادآورده برسه دستت و بخوای گوشی بگیری همینو میگیری ؟ یا تزجیح میدی چیز دیگه ای بگیری ؟ منظورم با توجه به کارآیی و عملکرد و بدردبخوری گوشی هست .
راستی حالا که شما گوشیت یرید یس کی جواب خروار خروار سئوالای منو میده دیگه :19::41:
:46:
در کمال ناراحتی برای حسین ... نمی تونم خوشحالیم رو پنهان بکنم از این که شنبه کوکی میرسه به دستم ... در پوستم نمی گنجم !
:دی
چی شدش؟
گرفتی؟
چند؟
امیدوارم برای تو هم گم بشه:27:
سلامنقل قول:
من میدونم،این امیر اونایی که کوکی میگیرن رو طلسم میکنه برای منم تا فهمید خریدم طلسم کرد شانس آوردم گم نکردم من فروختمش!
امیررضا میام خفت می کنما ... من در مقوله موبایل طلسم شده بودم ... الان می خوام این رو بگیرم اینقده نفرین نکن ، به جاش می تونستی دعا بکنی که کوکی حسین برسه دستش ...
الان که نگرفتم ، گفتم شنبه میرسه دستم ... یه جا پیدا کردم خیلی های کلاس بود :دي بعد از گذشت یه روز و عبور از معابر تشخیص قیمت و سفارش و ... امروز نهایتا سفارش ثبت شد و شنبه آماده است ... قیمت رو گفت 177 ، منم با خودم گفتم گور بابای اینکه 10 تومن بالاتر گفته ، من یه ماه دنبال این گوشی بودم و به خاطر 10 تومن بی خیال نمیشم و خلاصه اینکه مبارکم باشه :دي
راستی الان یه چیزی یادم اومد ! رنگش رو نگفتم :دي به نظر شما چه رنگی میاد ؟ رندوم میشه ؟ :دي
حالا هر چی بشه ما راضی هستیم ، ولی اولویت با نقره ای هست ، حالا سیاه و قهوه ای هم مشکلی نداره ، ولی خواهشا طلایی نباشه !
خوب امیررضا جان الان بشین دعا کن که نقره ای بشه :دي :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
امیدوارم یه قرمز جواد برات بیاره با پیکان جوانان گوجه ایت ست بشه:دی
سیلام به همگی....دوست ما یک کوکی خریده...دیشب خرید...میگه کذاشته تو جیبش در اورده تاچش دیگه کار نکرده...فقط دکمه های پایینش کار میکنه...(عجیبا غریبا)...چکار کنه؟....نو هم هست...
خوب گارانتی هست دیگه ! ببره پیش اونا بیشتر از ما حالیشون میشه ! ولی یاد گرفتیم که باید مواظب باشیم ! حتی الامکان سعی می کنم تو کوله ام بزارم من ... واسش کیفش رو نخریده بود ؟نقل قول:
سیلام به همگی....دوست ما یک کوکی خریده...دیشب خرید...میگه کذاشته تو جیبش در اورده تاچش دیگه کار نکرده...فقط دکمه های پایینش کار میکنه...(عجیبا غریبا)...چکار کنه؟....نو هم هست...
چرا اتفاقا میگه تو کیف هم بوده...نقل قول:
کوکیش چینی بودش:دی
من خودم الان ایپادم تاچش خرابه باید با چکش باهاش کار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی در مورد تم کوکی اطلاعاتی داره ؟
اصلا" عوض میشه؟
از کجا باید پیدا کنم؟
و طریقه نصبش رو هم بذارین
ممنون
سیلام................
آقا درست شد...دوستم گفتش...برد بیرون که بدن درست کنن...روشنش کرده...دیده تاچش داره کار میکنه...(!)...از خوشحالیش همه را شام مهمون کرد...:31:
به شدت مبارکه ... مشکلش چی بود ؟ به ما هم بگین یه موقع اگه برای ما هم اتفاق اوفتاد وحشت نکنیم .نقل قول:
سیلام................
آقا درست شد...دوستم گفتش...برد بیرون که بدن درست کنن...روشنش کرده...دیده تاچش داره کار میکنه...(!)...از خوشحالیش همه را شام مهمون کرد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسما تم نداره ، ولی با هزار جور بدبختی انگار میشه روش تم ریخت . تو همین تاپیک یه آموزش گذاشته بودند فکر کنم .نقل قول:
سلام دوستان کسی در مورد تم کوکی اطلاعاتی داره ؟
اصلا" عوض میشه؟
از کجا باید پیدا کنم؟
و طریقه نصبش رو هم بذارین
ممنون
ولی به نظر من به زحمتش نمی ارزه ! البته شاید هم خوشگل بشه !؟
- - - - - - - -
راستی ثانیه شماری تا دسترسی به کوکی آغاز شده!
کمتر از 24 ساعت مونده به کوکی !!
دوستان کیفیت صفحه این گوشی چطور هست؟
آیا با این قیمت گوشی بهتری هم میشه گرفت؟ (میخوام مطمئن بشم گوشی خوبی برای خواهرم میخرم)
ممنون دوست من ولی میشه یک راهنمایی بکنین تو کدوم صفحه دنبالش بگردم؟
111 صفحه است تا اینجا
نمیدونه...میگه تو جیبش بود...(قبلش سالم بود)...در اورده دیده تاچش کار نمیکنه...فقط دکمه هاش کار میکنه...و...تا اینکه میره بیرون...یهو گوشیش روشن میکنه...میبینه تاچش مثه چی داره براش کار میکنه...تا الان هم داره لذتش میبره...:31:نقل قول:
ه شدت مبارکه ... مشکلش چی بود ؟ به ما هم بگین یه موقع اگه برای ما هم اتفاق اوفتاد وحشت نکنیم .
به به...برا شما هم به شدت مبارک باشه...ایشالا زنگش براتون بزنگه...:31:نقل قول:
راستی ثانیه شماری تا دسترسی به کوکی آغاز شده!
کمتر از 24 ساعت مونده به کوکی !!
کیفیت صفحش خوبه...راضی کنندست...نقل قول:
دوستان کیفیت صفحه این گوشی چطور هست؟
آیا با این قیمت گوشی بهتری هم میشه گرفت؟ (میخوام مطمئن بشم گوشی خوبی برای خواهرم میخرم)
توی این قیمت...(160 تومن)...واقعا مفته...صداش توپ...اینترفیس قشنگ...تاچ خوب...و...
یه سرچ میخواد فقط...جستجو در این تاپیک...نقل قول:
ممنون دوست من ولی میشه یک راهنمایی بکنین تو کدوم صفحه دنبالش بگردم؟
111 صفحه است تا اینجا
سلام بچه ها.اینجا خوندم که یه نفر گوشیشو گم کرده.
1 راه کار دارم برات.
من یه بار یه دونه 1208 که به زور 30 تومن بود رو توی یه تاکسی جا گذاشتم.
وقتی زنگ زدم برداشت گفت مرتیکه فکر میکنی که هستی که الان گوشیو از من پس بگیری! با اون کرایه دادنت !
منم که خیلی تعجب کردم از رفتارش روی کینه ایم بالا اومد و پیش خودم گفتم حاضرم 1 میلیون تومن خرج کنم تا جداقل 1 ماه بندازمت زندان.
با هماهنگی مخابرات گوشی پیدا شد. منم با یه تماس یکی از فامیلای دورمون که وکیله رو بردم با خودم پاسگاه.
با چند روز اینور و اونور کردن دوست عزیز راننده تاکسیمون رو 4 ماه انداختم زندان.
و مجبور به پردخت 100 هزار تومن قرامت شد.( به دلیل هزینه ی وکیل و ... )
چند هفته بعدش گوشی افتاد تو جوب منم حتی خم نشدم برش دارم.
اما از این کار خودم احساس آرامش میکنم...
به امید جامعه ای که همه ی مردمش سالم باشند.
با سلام و عرض خسته نباشد به دوستان گرامی
چند تا سئوال :
1- کارت حافظه بهمراه گوشی ارائه میشه یا نه ؟ اگه آره 4 گیگش یا ... ؟ اگه نه چقده و باید چه مارکی و چه کلاسی ( 4 یا 6 ) بخرم ؟
2- بهترین و مطمئن ترین و در عین حال شیک ترین قاب یا کیف واسه این گوشی چه شکلیه ( حدالمکان لطف کنین عکسشو بذارین) ؟
3- با این گوشی می شه بازی هایی مثه فوتبال و از این دستو راحت بازی کرد با نه ؟
4- دوربینه این گوشی در روز و شب ( با نور متوسط ) قابل تحمله ( چه نمره ای از 100 بهش میدین ) ، اگه اندازه عکسشو بیاریم پایین چطور ؟
5- واقعا گالریش درهم ؟ توضیح بدین
.
.
خیلی ممنون می شم تخصصی جواب بدین نه تعصبی
.
دمتون گرم ، پیشاپیش
یه سئواله دیگه :
بازی های با رزولوشن چند پیکسل رو باید درش نصب کرد ؟؟
نقل قول:1.یه کارت حافظه باهش میاد دیگه ... شک دارم چقدریه ، فکر کنم 4 هست ، حالا امروز که گرفتم توضیحات دقیق تر بهت میدم .نقل قول:
الان فکر کنم از بهترین مارک های داخل بازار hp باشه ... شک دارم ولی ، دوستان به من هم کمک بکنید که یه مارک خوب و سریع بگیرم .
2.نمی دونم والا ! :دي
3.خوب ، نمی دونم دقیقا ، من الان نزدیک 200 تا بازی تو کامپیوترم دارم که 160 تاش رو از همین جا گرفتم ...بازی هایی که نیاز به کیبورد دارند رو باید با رزولوشن 240×320 بگیری و فکر کنم یه کیبورد مجازی پایین صفحه تشکیل میشه.ولی من خودم نزدیک به 20 تا بازی تاچ اسکرین هم واسش گرفتم ، بازی ها رو امتحان می کنم و بهترین بازی ها رو براتون میزارم.
4.نمی دونم دقیقا ، به نسبت یه دوربین 3 مگاپیکسل از 100 ، فکر کنم بالای 70 بگیره ، اون عکسایی که من دیدم قابل تحمل بود.
5.نفهمیدم منظورتون چیه ... منظورتون اینه که همه فایل ها اعم از عکس و بازی و ویدئو در یک جا باشه ؟ نمی دونم ، امروز که میخرم این رو هم جواب میدم !
رنگ جدید کوکی!!
ولی ارزش خرید gw525 بیشتره ها!
SI-SA جان شما که همه رو گفتی نمیدونم.
اکثر اینا سوال من هم هست.
اگه میشه یه نفر که گوشیو داره جواب بده.
ممنون.
نمی دونم رو گفتم که شما اطلاعات من رو پایه قرار ندید ... مثلا وقتی پرسید میشه فوتبال بازی کرد خوب من چی جواب بدم ؟ :دينقل قول:
SI-SA جان شما که همه رو گفتی نمیدونم.
اکثر اینا سوال من هم هست.
اگه میشه یه نفر که گوشیو داره جواب بده.
ممنون.
مطمئنا با دکمه های مجازی نمیشه به سادگی بازی کرد .
این چینی ها با چه سرعتی تقلبیش رو ساختند :دينقل قول:
اول که دیدم گفتم چقدر بی ریخته ، بعد مارک السی رو دیدم خوشحال شدم :دي
من یکمی کامل می کنم حرف های کوروش رو:دی
در مرود حافظه بهترین ها hp و توشیبا هستن!
سان دیسک هم به شرط تقلبی نبودنش
در مورد بازی هم یه کیبرد پایین گوشی میادش که باهاش بازی می کنن!
فابریک هاش:
این کوکی نیست ولی فکر کنم جاوا ها اینجوری بشن:
اینم یه عکس گرفته شده با کوکی برای رفع نیاز شما ها:دی
کد:http://-----.com/images/lc6hrro1u199bqq3zpl.jpg
1- من بدون گارانتي گرفتم و رم روش نبود - خود ال جي ميگه 4 گيگ ساپورت ميكنه اما سايتهاي معتبر و بچه هايي كه دارن تا 8 گيگ رو تاييد كرده اند.نقل قول:
2- من قاب يا كيف مخصوص براش نديدم اما يه كيف چرمي از پاساژ ايرانيان گرفتم كه آرم جورجيو آرماني محو روش حك شده و ساده و شيكه. ازش عكس مسذارم.
3- من بازي نكردم ولي اگه خواستي بازي كني مواظب باش هيجان زده نشي صفحه رو بتركوني :31:
4- من امتياز 65 بهش ميدم. فقط قابل تحمله. ولي ميشه رنگهارو نرمافزاري درست كرد.
5- بله گالريش درهمه به اين صورت كه فايلها رو به ترتيب تاريخي كه وارد گوشي شدن نشون ميده و اينجوري نيست كه فيلم و عكس رو جدا نشون بده.
براي حل مشكل ميتوني به جاي استفاده از گالري، از بخشهاي جدا براي رم، عكسها و ويديو استفاده كني
من از این خندم گرفت که اینترفیش بجای flash ui کوکی touch wiz samsung f480 هستش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این چینی ها با چه سرعتی تقلبیش رو ساختند :دي
اول که دیدم گفتم چقدر بی ریخته ، بعد مارک السی رو دیدم خوشحال شدم :دي
دوستان عزیز از سایت mylgcookie کلی بازی تاچ اسکرین گرفتم و فقط باید امتحانشون بکنم ... بعضی هاشون رو معتاد کننده توصیف کرده بودند تو سایت . خدا کنه باحال باشه بازی هاش ... فقط چند ساعت مونده به کوکی !! یه خرده هوا خنک تر شد میرم :دي