کسی به سوال من جواب نمیده؟!! :41:نقل قول:
کسی به سوال من جواب نمیده؟!! :41:نقل قول:
شما دیجی کالا را سرچ کنید ...نقل قول:
سلام
سوالی داشتم از اساتید محترم؛ راستش می خواستم بدونم دسته بندی لپ تاپهای سونی بر چه اساسی انجام شده؟! یعنی به طور کلی سری های مختلف لپ تاپهای سونی شامل چه دسته هاییه و این دسته ها بر چه مبنایی ایجاد شده اند؟!
راستش من به دنبال خرید لپ تاپ سونی هستم ولی نمی دونم مثلا لپ تاپهای سری FW برای من مناسب تر هستند یا سری TT و یا دیگر دسته ها؟! اگر یکی از دوستان لطف کنه و دسته بندی کلی لپ تاپهای سونی و ویژگیهای هر دسته را توضیح بده، منو شرمنده لطف خودش کرده!
با تشکر
کسی به سوال من جواب نمیده؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چی توضیح داده شده
سلام
نظرتون راجب لپ تاپ سونی EB1CTO
با سلام خدمت تمام اساتید محترم ---راستش من میخواستم یه لپ تاپ سونی با کانفیگ زیر بخرم --ولی شنیدم میگن سونی تو باتری مشکل داره ایا این قضیه راسته ؟؟
اگه میشه نظرتونو در مورد مدل زیر بگین واینکه از کجا بخرم (تهرانم) و اگه میشه یه اطلاعاتی بدین تا بفهمم چطور باید بدونم لپ تاپ اصل سونیه ؟؟(ریفر شده نباشه و......)
Model F11 DGX/B
Processor Intel Quad Core
CPU Speed 1.6 - 2.8 GHZ Core I7
CPU Detail i7 - 6 MB
RAM 4096 MB DDR 2
HDD 500 GB Buffer 5400
Optical Drive DVD+RW DL
Webcam Yes
VGA Geforce G310 - 1024 DDR 2
LCD 16.4 HD
Modem No
Network LAN - WLan
Momory Card Reader Yes
HDMI Yes
Bluetooth Yes
iLink Yes
Finger Print Yes
Battery 6 Cell
O.S Wndows 7
Weight 2.8
از دوستان کسی با سری z کار کرده ؟ درسته که سرعت بارگذاری کمی داره؟ از بین سری z , y, sr کدام یک را پیشنهاد میکنید؟ و چرا ؟ من را از این سردرگمی برهانید:9:
سری زد مرغوبترین سری وایو هستنقل قول:
در هر زمینه ای بهترین ها در این سری به كار رفته
كیفیت ساختش هم عالیه
اما قیمتش خوب بالاست
در این حد بگم نوت بوك 13 اینچش فول اچ دی بود:18:
تفاوت VPC-Z112GD/S با VGN-Z820G/B در چیه؟ چون هر دو که از یک سری هستند اما اختلاف قیمیت حدود 500 هزا تومان دارند.
سلام دوستان من یک گرافیست هستم و دنبال یه لپ تاپ (ترجیحا سونی) میگردم
خصوصیاتی که واسم مهمه:
رم4گیگ DDR3
نمایشگر 16 اینچ
قابلبت ریکاوری خوب
هارد 320
گرافیک 1 گیگ
سی پی سو با کش بالا 4 یا 6
در ضمن چون من نقشه کشی صنعتی هم میکنم میخام لپ تاپ به قول خودمون هن نباشه.اگه شما جای من بودین کدوم مدل رو انتخاب می کردین؟با تکشر ر ر ببخشید تشکر
سری Z با اینکه مشخصات خیلی خوبی داره ولی بزرگترین ایرادش این ات که صدا و لرزش دستگاه به خاطر کار زیاد فنها بالاست.نقل قول:
میشه با منبع معتبر این نکته را ذکر کنید...نقل قول:
شما خودتون از این سری استفاده میکنید؟
اول اینکه خودم این مدل را داشتم و به همین دلیل فروختمش.چون خیلی آزاردهنده است. تو اینترنت هم اگر جستجو کنید با عناوینی مثل VAIO Z vibration چیزائی پیدا خواهید کرد.نقل قول:
سری Z همیشه جزء با کیفیت ترینها بوده..ونقل قول:
البته یه مورد یه چیز طبیعیه و توی همه برند ها هست...
توی سری جدیدش امکان نداره همچین مشکلی باشه...
من یه سوال دارم! اونم اینه که کسی می دونه این حرفی که آخر اسم لپتاپ های سونی میاد یعنی چی؟ مثلا B یا P و همینطور W و X؟ مثلا توی این مدل VPC-CW26FG/P/L/R/B/W، این قسمت آخر که bold شده یعنی چی؟
فکر کنم این حرفهای اخر مدلها مربوط میشه به رنگشوننقل قول:
مشکی قهوه ای و سفید و.....
موفق باشید.
راستش در سری های جدید این مشکل بیشتر شده. شما میتوانید در فروشگاههای سونی که مدلهای روشن سری Z قرار داده شده این موضوع را امتحان کنید. سری Z به دلیل CPU بالا و ضخامت کم ، مشکل لرزش به علت کار مداوم فن ها را دارد.نقل قول:
موفق باشید
میخوام یه سوال بپرسم که اصلا ربطی به بحث نداره ولی چون کارم گیره چاره ای نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم چه جوری میشه این درایور جدید نویدیا نسخه 197 رو نصب کنم رو لپ تاپ.
تو نصبش error میده .هر چی سرچ کردم inf...چیزه خاصی پیدا نکردم واسه نصب کردنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
f113fx\b
من میخوام F113 بگیرم..
لطفا یکی بم بگه مشکل داغ کردن داره یا نه؟ تا چه حد؟
نقل قول:سلامنقل قول:
VPCF116FG/BI تو بازار هست با گارانتی ایران رهجو 1650000 تومان بنظر من بهترین لپ تاپ وایو هستش که با این پول میشه خرید .
سلام من می خوام یه F115 بگیرم ( i7 )
البته من کارم گرافیک های سنگبن هستش
می خوام بدونم این بهتره یا یه مک 2 هسته ای
آخه همه مک رو توصیه می کنن با اینکه در ظاهر آی سون بهتره
حالا دوستان کدومو توصیه می کنن
سلام من می خوام f115 بگیرم اما یه سئوال داشتم قبلش می خواستم بدونم دمای این لپ تاپ به 70 درجه هم میرسه این خطرناک نیست
و ماکزیمم دمای این لپ تاپ چقدره ؟
سری f هم مثل سری z لرزش و سرو صدای آزار دهنده دارن؟
تو سونی آیا مدلی وجود داره که گرافیکش به اندازه ی ati hd 5650 و یا بالاتر از اون باشه و پردازندش هم ci7 باشه؟
ممنونم
بله هست EB1 CTOنقل قول:
این مدل هم با پردازنده Core i7 620M هست هم با Core i7 720QM. با کارت گرافیک 5650
دوستان کسی این مدل EB رو نداره . نمیدونم چرا هیچکس در موردش صحبت نمیکنه قیمت خوبی هم که داره .
1.380 با پردازنده Core i7 620 و 1.480 با پردازنده Core i7 720
دوستان اگه میشه یه توضیحی بدن . راستی این قضیه ضعیف بودن باتری تو مدلهای EB صحت داره یا نه .
نقل قول:
میشه نام مدلی که گرافیک و پردازنده ای که گفتم رو بگید.
ممنونم
خوب تو خط اول گفتم دیگه نگاه کن EB1 CTOنقل قول:
دوستان کسی از سری X مشخصات و آگاهی دارد؟
از کجا میشه واقعا یه لیست کامل از مدل های موجود در بازار لپ تاپ های سونی و دل گیر آورد ؟! هر سایتی برای خودش یه سری مدل زده که کامل هم نیستند
می خوام یه لپ تاپ بگیرم حدود 110000 تومان که برای بازی هم کم نیاره
رم 4 گیگ ddr3
گرافیک حداقل 512 dedicate ترجیحا dedicate 1 gig
کیفیت lcd برام خیلی مهمه و اینکه حداقل 15.4 اینچ باشه
چی پیشنهاد میکنید ؟!؟!؟
یک و صد نمیدونم ولی یک و سی صد و ... این حول و هوش
از برند سونی بهترین اف 115 هست با گرافیک 330 و یک گیگ و دایرکت ایکس 10.1
از برند ایسوز هم n61jq هست با گرافیک 5730 و یک گیگ و دایرکت ایکس 11
5730 دایرکت ایکس 11 هست و کلا از انویدیا 330 قویتره
شما میگید برای بازی میخواین پس گرافیک قوی مد نظرتون و پردازنده ی خوب
هر دوی این مدل ها یک نوع پردازنده ci7 دارن و صفحه ی هر دو 16 اینچ هست
هر دو هم فعلا تو ایران جزئ سرترین ها هستند تا اونجایی که من میدونم چون خودم میخوام بخرم و کمی جستجو کردم
حالا بر اساس نیازت خودتون تصمیم بگیرید
اینم ممکنه کمکت کنه تستی از سونی پیدا نکردم ولی ایسوز رو تست کردن
ایسوز
کد:http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Asus-N61JQ.29653.0.html
تصمیم گرفتم vaio VPCEB17FG رو بگیرم
گرافیکش 5650 یک گیگ رم dedicate ddr3 هست
آیا با این گرافیک میشه بازی های روز رو روی کیفیت بالا اجرا کرد؟
و اینکه آیا 5650 قوی تر است یا 330 ?
گرافیکش قطعا از 330 قوی تره برای بازی بهرته چون دایرکت ایکس 11 رو پشتیبانی میکنهنقل قول:
در مورد اینکه میتونه یا نمیتونه به آدرس زیر برید و ببینید وضعیت 5650 تو تست بازی با چه فریمی هست؟
خودتون متوجه میشید.کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
موفق باشید.
آیا دل و سونی مدلی دارند که زیر 1300000 قیمتش باشه اما گرافیکشون از 5650 قوی تر باشه؟
1-بین مدلهای سری cw کدوم مدلش بهترین کانفینگ را داره وقیمتش چنده؟:19:
2-و میخواستم ببینم توی چه سایتی میتونم مشخصات کامل لپ تاپ ها و سخت افزارهای اونها وامتیازهای اونها رو ببینم؟:8:
بهترین سایت برای دیدن این اطلاعات سایت مرجعش هست. ولی هرچی اونجا نوشته باشه دلیل بر این نیست که شما وقتی خریدید همه ی اون مشخصات رو داشته باشهنقل قول:
2-و میخواستم ببینم توی چه سایتی میتونم مشخصات کامل لپ تاپ ها و سخت افزارهای اونها وامتیازهای اونها رو ببینم؟
چون برای ایران اکثرا سفارشی میزنه.
برای تست هم خود لپ تاپ های سونی رو خیلی کم ازشون تست میگیرن ولی تست لپ تاپ لینک زیره :
وکد:http://www.notebookcheck.pl/Laptopy.1019.0.html
اگر هم خواستید فقط قطعاتش رو بینید در چه حد و رتبه ای هست باید :کد:http://www.notebookcheck.net/Reviews.55.0.html
برای رتبه ی پردازنده به لینک :
برید و تو کادر تنظیماتشکد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
Show only notebook CPU's
رو بزنید
و بعد روی Restrict کلیک کنید .
برای دیدن رتبه ی کارت گرافیک هم
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
توجه : رتبه ی 1 بهترین رتبه هست و هر چه از 1 فاصله بگیره رتبش کمتر میشه .
موفق باشید
سلام دوستان.. این 2 مدل هیچ کدوم تو بازار هستن؟ اگر هستن گجا و با چه قیمتی میتونم پیدا کنم؟
vaio f11fgx
vaio f11jfx
دوستان vaio f11nfx هم به 2تا مورد بالا اضافه کنین.. ضمنا درسته که میگن سری f خیلی خرابی داشته؟
من میخواستم یه لپ تاپ دور و بر ۱،۵۰۰،۰۰۰ بخرم واسه ی بازی چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
سونی وایو مدل cw طرح winter با spring تو بازار موجوده؟
سلام
من شنیدم مدلهای E سونی بدرد کارهای معمولی و خانگی نمی خورند و بیشتر تجاری هستند! آیا این مطلب درسته؟!
ضمنا آیا مدلهای CW را برای امور خانگی و عمومی مناسب هستند و از آنها رضایت دارید؟!
پدر من قرار یه سر بره دوبی آخر برج
تا اون موقع از سونی چیز خاصی میاد بیرون یا بگم Asus بیاره. چیزی فرارتر از N61JQ میده سونی؟
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
پدر من قرار یه سر بره دوبی آخر برج
تا اون موقع از سونی چیز خاصی میاد بیرون یا بگم Asus بیاره. چیزی فرارتر از N61JQ میده سونی؟
سلام دوستان
گوشه سمت چپ لپ تاپم شکسته(مانند عکس).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا جای هست که بشه کل کاور دور ال سی دی رو سفارش داد یا یجوری درستش کرد؟
سلام ، من می خوام یه لپ تاپ سونی وایو و ترجیحا مدل cw بخرم و قیمت هم حدودا 1 میلیون و صد باشه ، بهترین مدل با توجن با معیارهای زیر کدومه ؟
1 - هارد 500 گیگ
2 - سه مگ کش
3 - بلوتوث و وایرلس
4 - حافظه نسبتا خوب و ddr3
5 - گرافیک خوب
ضمنا این طور که فهمیدم این سری مودم ندارند . آیا مودم اکسترنال کارایی مناسب رو داره و مودم پیدا میشه که سیم کارت بخوره ؟
از توجهتون ممنون