قابلیت های سرور افزایش بدم پلیر زیادی بیان به سرور
البته تا 3 ماه آینده حداقل 12-16 نفر میان .
قابلیت های سرور افزایش بدم پلیر زیادی بیان به سرور
البته تا 3 ماه آینده حداقل 12-16 نفر میان .
من ساعت 9 صبح اومدم تو سرور پچ 1.5 درست بود بعد حالا که میام میبینم سرور نیست؟
الان درست میکنم clude serve دچار مشکل اورسل هست که در حال انتقال فایل ها به سرور دیگه هستم.نقل قول:
نقل قول:
دادا منم همین مشکلو دارم...این* * V که گفتی چیه؟؟؟؟:n27:
سرور ایران موجوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام ، لینک دانلوم لطف می کنین ؟ :n16:
man ghablan isp internetam az tarigh wireless bood in moshkel ro dashtam .hala ke adsl mokhaberat daram moshkeli nist
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.com/2009/11/_battelfield_2.phpنقل قول:
اون فاصله a و d رو بر دار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ! آپدیتم میخواد ؟ :n16: میگم این creat acc میزنم ، کار نمی کنه :n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.com/2009/11/_battelfield_2.php
اون فاصله a و d رو بر دار.
برای ساختن اکانت باید به یوزرنیم یک یا چند عدد هم اضافه بشه.نقل قول:
پچ 1.41 با 1.5 هم نصب کنید به راحتی به سرور متصل میشید.
تو فروم سرور هم اگه مشکلی بود متونید بیان کنید تا اونجا دوستان کمک کنند.
من موقع ای که میحوام پچ رو نصب کنم این پیغام رو میده:
(cant find install folder for battlefield2(TM
من باید چیکار کنم؟
سلام.نقل قول:
تو پست 983 هم اموزش رفع ارور رو داده بودم که الان هم اینجا قرار میدم:
به این صورت عمل کن :
run > regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE > Electronic Arts > EA Games > Battlefield 2
حالا در سمت کلیک راست کرده و یه new key بساز بعد اسم اونو بزار InstallDir و مانند عکس زیر:
در کادر value date هم ادرس محل نصب بازی رو بزار . و در اخر هم ok.
اگر در قسمت SOFTWARE فایل Electronic Arts وجود نداشت یکی بساز new key و برا بقیه هم به همین صورت و به تر تیب.
سلام :n02:نقل قول:
پچ 1.41 با 1.5 هم نصب کنید به راحتی به سرور متصل میشید.
میگم میشه لطف کنین لینک این 2 پچ را هم بدین ؟ مرسی :n16:
پچ 1.41
پچ 1.5 یه لینک مناسب رو پیدا میکنم قرار میدم.
سلام
کسی هست که هنوزم این بازیو بازی کنه
من اون پچ 2.5 گیگی رو نصب کردم ولی سرور پیدا نمیکنه
باید چیکار کنم؟
سلام من بازی رو بدون کرک نصب کردم ، بعدش پچ 1.41 رو نصب کردم و بعد ایمیجی که در صفحه اول هست رو با برنامه daemon tools مونت کردم ولی بازم اررور زیر رو میگیرم .
کرک نکردما
مرسی
jmt-miniBF2CD اسم فایل ایمیج با دو تا پسوند هم مونت کردم نشد mdf mds
اشح ها :n05:کی میایین سرور به منم بگیییییین
عزیزان دل اگه مشکل داشتین، من مال خودم و واستون اپ کنم، هیچی نمی خواد همه چی خود کاره، زود بگین کی ها بازی هست
حجمش 2 گیگابایته خیلی خیلی راحته، اخرینشم هس ینی 5.1
bf2 زیاد پلیر نداره ولی درصورت ارتقا سرور به زودی راه اندازی میشه
مچکر قرار مرارارم تا اون مقع ست کنین مرسی حسابی میخوام استخون بشکونم bf3 رو هارد تموم کردم بچه ها میگن کاره سختی کردی ولی به نظر خودم زیادم سخت نبود، عاشق اون نقشم که ناو امریکا جلو چین واستاده هم هواپیماهای چینی هم F-358 هم F-18 خیلی باحالن اون هواپیمایی که موشکاش هوا به زمین داره اونم جالبه بعدشم خودم دوتا ایرانی تو سرورای خارجی دیدم بقیه هم شاید نمیتونن به راحتی گیمش و گیر بیارن چون گیمی نیس طرفدار نداشته باشه خودم اپش میکنم واستون
دوستان یه مشکل دارم من مینی ایمیج رو مونت کردم ولی موقع اجرا بازی میگه که سی دی رو بذارید
با سلام من وقتی اکانتمو در ست میکنم یعنی آخرای اینکه درست کنم یک ابکون میآره میگه
Enter Your Serial Key
نمیدونم باید چی رو وارد کنم کمک کنید لطفا:n13::n13:
دوستان منم این مشکلات و داشتم با 2 گیگ دانلود همش حل شد، حاله 2 گیگ دانلودو دارین؟
با سلام من وقتی اکانتمو در ست میکنم یعنی آخرای اینکه درست کنم یک ابکون میآره میگه
Enter Your Serial Key
نمیدونم باید چی رو وارد کنم کمک کنید لطفا:n13:
آقا تورو خدا بگید هرچی وارد میکنم درست نمیشه:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ويرايش پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب بصورت نقل قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دلم واسه اکانت درست کردن سه چیزو باید رعایت کنی :
1.انتخاب یوسر نیمی که قبلا" وجود نداره
اما مهمتریناش
2.پسوردت باید شامل کلامات و اعداد باشه
3.یکی از کلمات پسوردت باید کپیتال باشه، ینی چی مثلا" مینویسی ahmad2526 باید این شکلی باشه Ahmad2526
اگه اینارو رعایت کنی مشکلی نیس بگیه مشکلا به نر افزار گیمت مربوط میشه، الانم من گیم خودم و چهار قسمت کردم چون نمیشد 2 گیگابایت و باهم اپ کرد قسمت اول شو آپ کردم واستونم لینکشو میزارم یادتون باشه آخرین ورژن خودتونو با دانلودش راحت میکنین خیلی سادس فقط باید کلیک چپ بکنی
نمیدونم قوانین اینجا به من اجازه میده که سریال بزارم یا نه ولی اگه خلاف قوانین بود حذف کنید:
این سریال هارو باید قبل از نصب وارد کنید ولی اگه بعد از نصب هم به مشکل برخوردید از اینا استفاده کنید:
|TJT3-Y6W5-IGAQ-7K52-DVT|
|2HUC-JWS5-E93W-G11Y-3VTL|
|ZVYY-MMKF-27PE-SUK5-6VTL|
|226E-CQ5K-04ZA-348N-IVTL|
|KMY8-KLM8-TXDG-8REV-JVTL|
عزیز دل شما که یه کار میکنی کاملش کن، نحوه ی وارد کردن سریالم یا لینک توضیحشم می ذاشتیییی
خببررر خخخخوب بی اف 2 سرورش رهندازی شد قرار بزارین واسه بازی
من چند روز پیش رفتم تو سرور هیچکی نبود.
2-3 سال پیش که سرور ایرانی بود هر شب 8-7نفر میشدیم ولی الان پلیر نداره.
اگه سرورش ران شده که من خیلی خوشحال میشم که بهتون بپیوندم.
کدوم سرور؟نقل قول:
من چند روز پیش رفتم تو سرور هیچکی نبود.
2-3 سال پیش که سرور ایرانی بود هر شب 8-7نفر میشدیم ولی الان پلیر نداره.
الان تنها سروری که من میتونم توش با پینگ پایین بازی کنم سرور old school هست که شب و روز 64/64 full میشه.
قرار emulatornexus برای بتلفیلد 3 عرضه بشه که خبر بسیار خوشحال کننده ای برای بتل بازان هست.
سرور های bad company 2 هم که همیشه پر هستند و من با پینگ 400 بازی میکنم ولی جالبش اینکه اصلا" لگ به چشم نمیاد ولی در تیراندازی به مشلکل بر میخورم.
کی میگه نداره فقط قرار نمی زارین
من سرور چینی بازی میکنم قرار بزارین الان شب ساعته 3 پینگم 16می دونی ینی چی ینی فاجعه من سرور چنیا 350 خوردهای عصابم خورد کردهنقل قول:
هر شب ساعت یک بامداد خوبه؟
منظورم سرور ایرانی بتلفیلد 2 بود، نه سرور غیر ایرانی یا بازی بد کمپانی و ...
آی پی سرور رو چند پست قبل گذاشته بودن. سرور مال دوست خوبم alivw هست که البته نمیدونم هنوز رو هواست یا پایین کشیدنش :23:
چند هفته پیش با علی حرف زدم گفت دیگه سرور ران نمیکنه.
من فکر کردم سروراش رو جم کرده.
دقیقا" پینگ من از ساعت 1 افتضاح میشه.نقل قول:
هر شب ساعت یک بامداد خوبه؟
دقیقا" پینگ من از ساعت 1 افتضاح میشه.[/QUOTE]
هر شب ساعت 11:00 خوبه؟
من الان میرم نامیدانه با سرورای چینی بازی کنم لذتش کم نیس ولی بهترین میشه اگه با بروبچه خودمون بازی کنم :n12:
خوب عزیز آی دی یاهو بده هماهنگ کنیم چرا سرور چینی .