برای من 4روز بعد از واریز زده فاکتور شده!!نقل قول:
حالا معنیش چیه نمیدونم
معلوم نیست کی دست من میرسه!!!
Printable View
برای من 4روز بعد از واریز زده فاکتور شده!!نقل قول:
حالا معنیش چیه نمیدونم
معلوم نیست کی دست من میرسه!!!
2 یا 3 روز بعد از اینکه فاکتور شد به دستتون انشاا.. میرسه . مبارک باشهنقل قول:
به گزارش خبرخودرو، مهندس محمدرضا شیخ عطار قائم مقام مدیرعامل و عضو موظف هیئت مدیره سایپا کاشان در نشستی که با حضور مدیر بازاریابی و فروش و نیز روسای انجمن صنفی نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش سراسر کشور گروه سایپا در این شرکت برگزار شد اظهار داشت: انجمن های صنفی بهترین مشاور شرکت های خودروساز برای فراهم ساختن نیازهای مشتریان هستند.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو، وی بیان داشت: احداث این کارخانه با ظرفیت تولید 150000دستگاه خودرو حدودا از پاییز سال 87 در زمینی به مساحت 380 هکتار آغاز شدکه با همت همه عزیزان توانستیم طی مدت زمان کوتاهی خطوط تولیدی آن را راه اندازی نماییم و سرانجام در اردیبهشت ماه سال گذشته سایپا کاشان با حضور رییس جمهور محترم رسما افتتاح شد.
شیخ عطار گفت: نیروی انسانی سایپا کاشان در حال حاضر نزدیک به 3000 نفر می باشند که در این رابطه نیز سعی شده تاحد امکان از حداکثر ظرفیت منطقه استفاده شود و نکته حائز اهمیت این است که اکثر این عزیزان دوره های آموزشی لازم و مربوط به فعالیتشان را در همین شرکت گذرانده اند و اکنون دارای نرخ تولید قابل قبولی می باشند.
قائم مقام مدیرعامل سایپا کاشان افزود: از ویژگی های خطوط تولید این شرکت سطح بالای اتوماسیون آن است و تکنولوژی که در این خطوط بکار گرفته شده در مقایسه با سایر شرکت ها در سطح مطلوبی قرار دارد.
وی گفت: تمام همکاران ما در این شرکت حداکثر تلاش خود را بکار گرفته اند تا ماحصل فعالیتشان تولید خودروهایی با کیفیت مطلوب و در نهایت رضایت خاطر مشتریان عزیز و نیز شما نمایندگان پرتلاش به عنوان پل ارتباطی بخش تولید و بازار باشد.
در ادامه مهندس طاهری مدیر بازاریابی و فروش سایپا طی سخنانی بیان داشت: مهمترین وظیفه انجمن صنفی نمایندگان بیان دیدگاه های مشتریان برای تولید بهتر است و هدف از این نشست این بود که روسای انجمن که در واقع بزرگان شبکه فروش و خدمات پس از فروش گروه هستند از نزدیک در جریان اقداماتی که تاکنون در سایپا کاشان صورت گرفته قرار بگیرند و اطلاعاتی جامعی از روند تولید خودروی تیبا و سایپا111 کسب نمایند تا با استفاده از آن بتوانند خدمات مطلوب تری به مشتریان ارائه دهند.
وی ادامه داد: امکانات و تجهیزات این کارخانه با توجه به برنامه ریزی ها و نیز استفاده از نیروی های خلاق و متخصص آن قطعا افتخاری برای کشور محسوب می شود و همانطور که در این مدت کوتاه توانست به موفقیت های بزرگی دست یابد مطمئنا در آینده در این سایت بیش از پیش شاهد تولید محصولات متنوع و با استانداردهای روز دنیا خواهیم بود.
طاهری افزود: تولید مناسب آن است که اطلاعات خود را از بازار گرفته باشد و محصولات بر اساس نظر و دیدگاه مشتری تولید شوند در این حالت است که تولید موفق و پایدار است و خوشبختانه گروه سایپا نیز برنامه خود را مخصوصا در سال 90 بر این اساس قرار داده است.
در ادامه مهندس تاران معاونت تولید سایپا کاشان در خصوص مشخصات سالن های تولیدی سایپا کاشان بیان داشت: سالن بدنه این شرکت با 21000 مترمربع مساحت و استفاده از حدود 70 ربات در خط تولید تیبا با ظرفیت تولید 32 دستگاه در ساعت یکی از مجهزترین خطوط تولید کشور است. همچنین سالن رنگ با مساحت 50000 متر مربع و با ظرفیت 30 دستگاه خودرو در ساعت که تقریبا تمام خطوط آن بصورت اتوماتیک می باشند فعالیت می کند. وی با اشاره به وجود دو خط تولید مجزا و پیشرفته در سالن مونتاژ افزود: در حال حاضر در خط تولید تیبا روزانه 120 دستگاه از این خودرو تولید می کنیم که تا پایان هفته جاری آن را به 150 دستگاه در روز ارتقا می دهیم.
تاران افزود: در سال گذشته با تلاش همکاران مان توانستیم 80000 دستگاه خودرو تولید نماییم اما برنامه شرکت برای امسال تولید 150000 دستگاه می باشد.
همچنین حسین نیکو دبیر انجمن و نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی استان تهران در این نشست بیان داشت: با توجه به بازدیدهایی که از شرکت های BMW، تویوتا و لارا داشتم باید اعتراف کنم که انصافاً سایپا کاشان دارای یکی از مدرن ترین و پیشرفته ترین خطوط تولید خودرو می باشد.
وی افزود: فرایند تولید و فروش به مثابه دو بال یک پرنده اند و طبیعتا تولید مستمر و با کیفیت بال تکمیلی برای پرواز شبکه فروش است. انجمن صنفی نمایندگان نقطه تماس بین شبکه فروش و مدیران گروه و انتقال دهنده دوسویه اطلاعات بین این دو هستند.
تمامي پستهاي من پاك شود...................
نقل قول:
من 4 اردیبهشت پولو ریختم به حساب هنوز خبری نیست
بابا يكي بگه رنگه مشكي بهش مياد يا سفيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی ثبت نام کرده بودید ؟نقل قول:
نقل قول:
حوالش مال آخر 87 بود. من حوالشو خریدم. ودیعه دوم رو 4 اردیبهشت ریختم.
نمایندگی سیدخندان
نقل قول:
من همون اول که گفتم 1 ماه بعد تحویل می یا حتی بیشتر کسی باور نکرد
امتحانش مجانی است
مال من 8 روز بعد از ودیعه دوم اومدنقل قول:
نقل قول:
پسر گل
من که با شما جدل ندارم اگه منم که فردا می آد
من طبق تجربه ام گفتم - خواستم دوستان الکی دلشون رو به امروز و فردا خوش نکنن !!!!
متوجه شدی ؟؟؟؟ تیبا تحویلش مثل پراید نیست - 1 ماه طول میکشه
اگه صبر کنی و با موتور این طرف و آن طرف بری 1 ماه زود می گذره
اوکی شدی از قدیم گفتن گر صبر کنی ز ( تیبا ) ( بی ام و ) خواهی گرفت
مشکینقل قول:
یک شایعه ای درست شده مبنی بر اینکه دوباره نیرو انتظامی گیر داده واسه همین تحویل نمیشه البته هنوز هیچ کسی تائید نکرده و فقط در حد شایعه هست ما که هر روز خروج محصول داری ولی نمیدونم تهران چه خبره؟!!!!نقل قول:
من 8 /2/90 ودیعه دوم را واریز کردم ماشین 13/2 اومد نمایندگی ولی تا امروز که 18/2 هست پلاک ماشین نیومده زنگ زدم مدیریت فروش تهران ،گفتن با راهنمایی رانندگی مشکل داشتند ولی برطرف شده و ممکنه امروز یا فردا پلاکتون بیاد وقتی اومد خبرتون می کنم
اقای بندری سلام
اوضاع قطعات یدکی تیبا در بازار و نمایندگی ها چطوره؟من دارم ماشینم رو تحویل می گیرم به نظر شما بفروشم یا نگه دارم؟
سلامنقل قول:
اوضاع قطعات يدكي فعلا بد نيست خوبه ،و نظر خاصي ندارم در اين مورد!!!!!
جالبه ...بعضی دوستان ظرف 10 روز یا کمتر بعد از ودیعه دوم ماشین رو تحویل گرفتن....آقای rgh شما که در مرحله فاکتورشده ماشینتون بود تحویل گرفتید ؟
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
آقای بندری
شما تولیداتتون رو باید تهران بفرستید ؟ یعنی از تهران به شهرستانها ارسال میشه یا از همون کاشان مستقیما میفرستید ؟
نقل قول:
نه دوست عزيز هنوز تو فاكتور گيركرده،،،،، 8روزه كه فاكتور شده
تو دعوتنامه زده بود موعد نحويل 30/2/90
سايپا تا آخرين لحظه خون ما و پولو ميمكه
جناب آقای بندری میشه در مورد نحوه تحویل و علت متفاوت بودن برای بعضی از افراد توضیح بدین
واقعا از اين سوال تكراري خسته شدمنقل قول:
نحوه تحويل تماما مربوط ميشه به معاونت بازار يابي و فروش سايپا در تهران
خواهشا خواهشا و خواهشا سوال تكراري نپرسيد زبونم مو در آورد
صداي اگزوز و گيربكس
شما هم که تحویل گرفتید یه توضیحی بدید از در مورد این ماشین از نظر خودتوننقل قول:
نباید به خاطر اینکه پستتون از طرف مدیران سایتdelete شد اینقدر ناراحت بشید...دوست عزیز تا تحویل آخرین تیبا حضور داشته باشید.:7:نقل قول:
من این چند روز زیاد وقت نکردم برونمشنقل قول:
ولی چندتا ایراد داره که انشا اله توی گارانتی حل میشه
1- درهای عقب خوب بسته نمیشه (با فشار بسته میشه)
2-دنده یک اون پرش داره
------------------
فعلا که هیچ گونه صدای انجین توی ماشین نمیاد برعکس گفته دیگران
شتاب و ترمزش راضی کننده است
نقل قول:
1 - وقتی بردیش گارانتی دراش جفت گیری میشن
2 - پرش یعنی چی دقیقا ؟؟؟؟
اگه 500 کیلومتر باهش بری دندهاش نرم میشن فرمونش نرم تر
----------------
دوست من اون صدایی که همه از جمله من ازش ناراضی هستیم
توی سرعت بالای 100 تا و خصوصا توی دنده 5 که دیگه کامل خودش رو نشون میده
اما یه پیشنهاد برای همه دوستان
از اون جایی که این صدا رفع نمی شه می تونن صدای ترانه شون رو تا جایی بالا ببرن که صدای موتور رو نشنون
گاهی اوقات وقتی می ذاری دنده یک ، دنده برگشت می خوره و آزاد میشهنقل قول:
با دیدن این پست واقعا برای خودم متاسف شدم,دوست عزیز من نیازی نمیبینم که خودم و کارم در سایپا کاشان رو برای شما اثبات کنم و اسکن از کارت پرسنلیم قرار بدم,شاید هم شما درست میگی شاید من اونجا هیچ کاره باشم بین 3000 نفر آدم که دارن توی این شرکت کار میکنن ولی تا الان اطلاعاتی توی این سایتو سایت های دیگر و پیغام های خصوصی دادم که فکر نکنم آشنا و یا دوست حتی فامیل چنین اطلاعاتی به آدم بدهنقل قول:
شما 2 بار سوال پرسیدی و من وظیفه نداشتم که جواب بدم ولی یکی از سوالاتت رو جواب دادم میتونی توی پست هات ببینی که پاسخ دادم سوالت تخصصی هست و اطلاع ندارم .
من نمیدونم که چه جور فرهنگ ایرانی هست که وقتی کسی جایی کار میکنه باید همه چیز رو بدونه
شما 2 تا سوال تخصصی نوشتی و بنده یکی رو به علت کمبود وقت و یا کمبود حوصله جواب ندادم ویکی رو هم نوشتم اطلاع ندارم چون این شرکت تشکیل شده از چنیدین معاونت بزرگ و چندین و چند اداره و قسمت و بخش که خروجی همه اینها میشه تیبا و انواع مختلف پراید پس این دلیل نمیشه که همشون عیب های تخصصی تیبا و پراید که شما خریداران میبینید رو بدونن و براش راه حل ارائه بدن
مثال چندین وقت پیش یک دستگاه تیبا در یکی از استان های شرقی کشور خراب شد و روشن نمیشد و نمایندگی هم هیچ اطلاعاتی نداشت ،حتی بچه های بخش مهندسی شرکت هم نتونستن مشکل رو حل کنن و مشکل بعد زمانی با ارائه راه حل ها و جلسه برطرف شد
بنده خودم جزو اول و اولین نیرو های ساپا کاشان هستم زمانی که هیچی نبود و هیچ تولیدی وجود نداشت الان روزانه 500 دستگاه تولید هست و چیزی حدود 3500 نفر نیرو ماهر, بنده اولی بار توی سایتها عکس پراید 111 که استارت پروژش با اسم مراورید بود رو قرار دادم اولین نفری بودم که عکس قطعات بدنه تیبا رو قرار دادم تنها کسی بودم که با توجه دسترسیم به سیستم sfc شرکت تمامی مشخصات زمان تولید تا تحویل ماشین یکی از دوستان رو به صورت عکس توی همین تاپیک قرار دادم,و تا جایی که در توانم بود پاسخ پیغام های خصوصی متعدد دوستان رو دادم
مننت روی کسی نمیزارم چون خوشم نمیاد وبا توجه به پست شما تصمیم گرفتم که توی این بخش فعالیت نکنم (حال که هر چند موفق بودم و یا نبودم)و پاسخ هیچ پیغام خصوصی ای رو ندم و فعالیت هام رو به سایت دیگری انتقال بدم شاید هم استراحت کنم !!
حداقل اگر به جوابی نمرسید کسی رو تخریب نکنید
با تشکر از همه دوستان که منو تحمل کردنند
سلام دوستان.
برای اینکه صداش کم بشه نمد میگن خوبه بذاری برای کاپوتش . آیا کسی دیده نمد برای تیبا تو بازار اومده باشه؟:46:
نقل قول:
دوست عزیز اینجا متعلق به یک نفر نیست که شما به خاطر یک نفر بقیه را ترک می کنید. قطعا حضور شما مفیدتر از بقیه کسانی است که فقط رهگذرند و شاید با تحویل گرفتن یا برطرف شدن عیب ماشینشون دیگه نیان
مطمئنا زحمات شما جای قدردانی دارد و میدانم که دوستان نیز در این مورد با من هم عقیده هستند .
حضور شما در اینجا حتما نیتی جز نظر دیگران داشته است که امیدوارم به خاطر همان نیت بمانید و ادامه دهید.
با تشکر
واقعا اين مشكل ديگه الان تو هيچ ماشيني ديده نميشهنقل قول:
براي تيبا و هر ماشيني كه با تكنولوژي به ظاهر جديد توليد ميشه اسفناكه كه همچين ايرادهايي داشته باشه
نوشته شده توسط bandary ]
با دیدن این پست واقعا برای خودم متاسف شدم,دوست عزیز من نیازی نمیبینم که خودم و کارم در سایپا کاشان رو برای شما اثبات کنم و اسکن از کارت پرسنلیم قرار بدم,شاید هم شما درست میگی شاید من اونجا هیچ کاره باشم بین 3000 نفر آدم که دارن توی این شرکت کار میکنن ولی تا الان اطلاعاتی توی این سایتو سایت های دیگر و پیغام های خصوصی دادم که فکر نکنم آشنا و یا دوست حتی فامیل چنین اطلاعاتی به آدم بده
شما 2 بار سوال پرسیدی و من وظیفه نداشتم که جواب بدم ولی یکی از سوالاتت رو جواب دادم میتونی توی پست هات ببینی که پاسخ دادم سوالت تخصصی هست و اطلاع ندارم .
من نمیدونم که چه جور فرهنگ ایرانی هست که وقتی کسی جایی کار میکنه باید همه چیز رو بدونه
شما 2 تا سوال تخصصی نوشتی و بنده یکی رو به علت کمبود وقت و یا کمبود حوصله جواب ندادم ویکی رو هم نوشتم اطلاع ندارم چون این شرکت تشکیل شده از چنیدین معاونت بزرگ و چندین و چند اداره و قسمت و بخش که خروجی همه اینها میشه تیبا و انواع مختلف پراید پس این دلیل نمیشه که همشون عیب های تخصصی تیبا و پراید که شما خریداران میبینید رو بدونن و براش راه حل ارائه بدن
مثال چندین وقت پیش یک دستگاه تیبا در یکی از استان های شرقی کشور خراب شد و روشن نمیشد و نمایندگی هم هیچ اطلاعاتی نداشت ،حتی بچه های بخش مهندسی شرکت هم نتونستن مشکل رو حل کنن و مشکل بعد زمانی با ارائه راه حل ها و جلسه برطرف شد
بنده خودم جزو اول و اولین نیرو های ساپا کاشان هستم زمانی که هیچی نبود و هیچ تولیدی وجود نداشت الان روزانه 500 دستگاه تولید هست و چیزی حدود 3500 نفر نیرو ماهر, بنده اولی بار توی سایتها عکس پراید 111 که استارت پروژش با اسم مراورید بود رو قرار دادم اولین نفری بودم که عکس قطعات بدنه تیبا رو قرار دادم تنها کسی بودم که با توجه دسترسیم به سیستم sfc شرکت تمامی مشخصات زمان تولید تا تحویل ماشین یکی از دوستان رو به صورت عکس توی همین تاپیک قرار دادم,و تا جایی که در توانم بود پاسخ پیغام های خصوصی متعدد دوستان رو دادم
مننت روی کسی نمیزارم چون خوشم نمیاد وبا توجه به پست شما تصمیم گرفتم که توی این بخش فعالیت نکنم (حال که هر چند موفق بودم و یا نبودم)و پاسخ هیچ پیغام خصوصی ای رو ندم و فعالیت هام رو به سایت دیگری انتقال بدم شاید هم استراحت کنم !!
حداقل اگر به جوابی نمرسید کسی رو تخریب نکنید
با تشکر از همه دوستان که منو تحمل کردنند
دوست عزيز آقاي بندري
باسلام من قصد تخريب يا توهين به شما رو نداشتم فقط برداشت خودم رو گفتم چون من خيلي پيگير مشكل صداي ماشين در دنده 5 و بخصوص در سرعت 100 تا 120 بودم و هستم و با مراجعات متعدد، و نامه نگاري وشكايت به نتيجه خاصي نرسيدم ولي اين رو به من گفتند كه اگزوز تيبا مشكل داره و بايد طي يك فراخوان كه از طرف شركت انجام ميشه اگزوزها تعويض بشه البته نه تاريخ فراخوان مشخصه نه حتي برنامه ايي براي فراخوان دارند .(اميدوارم اين صدا از اگزوز باشه و از گيربكس نباشه).
و اين مورد در شركت مگا موتور و سايپا هم تائيد شده كه اگزوز مشكل دار است و من فكر ميكردم اين موضوع بايد خيلي فراگير باشه و شما هم بايد در جريان باشيد كه من اشتباه فكر كردم .
در هر صورت كار شما كه دوستان را راهنمائي ميفرمائيد و كمك ميكنيد جاي تقدير داره و اميدوارم كه از نوشته من دلگير نباشيد و باز هم به فعاليتتون ادامه بديد.:11::11:
دوست عزیزbandari:سلام.اولاوقتی غیرت وشهامت شماجونهای اریای رومیبینم نفسه راحتی میکشم وامیدوار.قصد نسیحت ندارم.یه درده دله.حتی برفرض محال شمابقول ایشون بی تجربه واشناداشته باشی.بازم دلیل نمیشه پاتوپس بکشی.میدونی کوروش کبیر راجبه سختیها چی گفته:روزهای سخت بهایست که بایدبرای سرفرازی پرداخت.من فکرمیکنم اگه بعضی ازماها(خودم)باهربی محبتی پس نمیکشیدیم حالاسرنوشت به غیرت ومردونگی شمارقم خورده بود.برکت باشه:10:
آقای بندری به جرات میتوانم بگم که اکثر به اتفاق دوستان از مطالب شما استفاده میکنند .نقل قول:
از اون دوست گرامی هم میخواهم از این به بعد منصفانه تر کامنت بذارن . درست نیست چون مطابق میل شما رفتار نمیشه همه چیز رو زیر سئوال ببرید.
از آقای بندری هم میخوام تو تصمیمشون تجدید نظر کنن. تر و خشک نباید باهم بسوزن.
ظاهرا دوباره راهنمایی رانندگی با سایپا مشکل پیدا کرده . تاخیر در تحویل تیباها بخاطر پلاک نکردن عنوان شده ...
مشكلش چيه؟؟ايربگ كه حل شدهنقل قول:
چه چيزه ديگه ايي هست؟؟
مشخص نیست ...شاید باید پول بیشتری سایپا جهت پلاک کردن به راهنمایی رانندگی بپردازهنقل قول:
نقل قول:
من تماس گرفتم گفتند مشکل حل شده از فردا تحویل میشه
با كجا تماس گرفتيد؟؟نقل قول: