بهتر بود تو تاپیک اخبار گوشی های نوکیا مطرح می کردید ... در هر حال فک کنم قیمتش حدودا همون چیزی که گفتید باشه ... البته شاید در اوایل قیمتش بالا تر باشه ولی زود متعادل میشه !نقل قول:
Printable View
بهتر بود تو تاپیک اخبار گوشی های نوکیا مطرح می کردید ... در هر حال فک کنم قیمتش حدودا همون چیزی که گفتید باشه ... البته شاید در اوایل قیمتش بالا تر باشه ولی زود متعادل میشه !نقل قول:
ضمن تشکر از amir200812نقل قول:
من رفتم توی ovi.com ثبت نام کنم این ارور را میده:Sorry, you are not eligible for a Nokia account at this time
چیکار کنم؟؟؟
ظاهرا این جریان FM transmission مربوط به اشکال در Firmware نیست! جالبه:
نقل قول:
Sorry to say the problem still persists even after the v21 update.
In fact, it's not a firmware issue.. It's a regional firmware issue related to the product code of your mobile. Some product codes for some countries / regions do not accept such application of FM transmission. Therefore, if you mobile code is related to a county / region that does not accept that., so you're case would be like mine to lose this app...
متاسفم :41: امیدوارم که -- یا پچ یا... براش بیاد :41:کد:http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-Devices-and-S60/FM-Transmitter-lost-after-N97-firmware-update-to-v11-0-021/m-p/521753
یه سئوال:
اگه قرار باشه n97 بفروشید ، چه گوشی میخرید؟
اصلا نواقص داره یا نه؟
من شخصا فعلا گوشیمو نمی فروشم، چون:
1- حافظه 32 گیگ که هنوز تا 48 گیگ هم افزایش پیدا میکنه، فوق العاده هست! :8:
2- اف ام ترنسمیتر :5:
من نسبت به گوشی قبلیم (N95 8GB) راضی تر هستم، سرعت بیشتری داره، صفحه کلید qwerty داره، باتریش بیشتر دوام میاره، صفحه لمسی نسبتا خوبی داره (نسبت به 5800) و...
مهم تر از اون، هنوز پولش رو ندارم :31: (شوخی کردم)
سلام !
میگم من دیروز 5800 رو که حدودا یک سال و نیم بود داشتمش دادم رفیقم 175 هزار تومن ! n97 اون رو که 3 ماه کار کرده گرفتم ازش با 165 سر دادم !
یعنی n97 دست دوم که سالم هست و فقط چند تا خش بالاش هست گرفتم 340 هزار تومن !
به نظرتون خوب گرفتم ؟؟؟
ضمنا وقتی گرفتمش ورژن 12 بود فکر میکنم ( دیروز رو میگم :31: ) آخه اون تو فاز آپدیت و بازی و اینا نیست اصلا !
من با Hellox هـــکش کردم ! و کلاینت N-Gage رو نصب کردم روش و بازی ها رو هم نصب کردم !
اما امروز آپدیت کردم ورژن 20.0.00.24 که تو همین تاپیک بود ! اما حالا هـــک نمیشه ...
خواستم ببینم حل میشه یا نه ؟
بعد اینکه اپدیت جدیدتر نیومده ؟؟؟
همیت حالا روی گوشی من v21.0.045 هست!نقل قول:
دست رو دلمون نذار که ورژن 20 و 21 به این راحتی -- نمیشه
باید با جنگولک بازی و فلش کردن باید هکش کنی
(راهنماییش تو بخش -- هست)
تو 21 رو تونستی -- کنی ؟؟؟نقل قول:
دست رو دلمون نذار که ورژن 20 و 21 به این راحتی -- نمیشه
باید با جنگولک بازی و فلش کردن باید هکش کنی
(راهنماییش تو بخش -- هست)
ضمنا 21 با 20 چه فرق هایی کرده ؟؟
مال من 20 هستنقل قول:
فرقشون رو نمیدونم
ولی هنوز هکش نکردم چون حوصله ندارم بعد فلش دوباره همه برنامه ها رو از اول بریزم روش
-- هم فقط برا این میخواستم بکنم که office & adobe رو بتونم روش اجرا کنم
نمیدونم این گوشی که این همه پول براش دادیم چرا این دو تا برنامه اش تریال است ؟؟؟؟؟
سلام
عید همگی مبارک.من میخواستم n97بگیرم.ولی نمیدونم حافظه 32 این گوشی کامل پر میشه یا نه؟؟؟یعنی گوشی هنگ نمیکنه؟؟؟سرعتش خیلی افت نمیکنه؟؟؟اصلا تاثیر بدی نداره؟؟؟؟
برو بخر خیالت راحت....تا خرخره پر میشه شاید یه کم کند بشه همین:46:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
آخه یه n96 دارم 8-9 تاش که پر میشه انگار گوشی میخواد منفجر بشه.همه کاراش قاطی میشه .بازم ممنون.:31:
بابا 96 یه گوشی ناقص الخلقه بود، کجاش ایراد نداشت؟نقل قول:
32 گیگ خودش داره 16 شاید 32 گیگ هم مموری میتونی روش بندازی!:18:
حدودا" 20 گیگ از 32 گیگ حافظه ی داخلی گوشی پر شده ... سرعتش هم خــوبه ... مشکلی نیســت :20:
نگفتید اخر قیمت n97 دست دوم چقدره ؟؟؟
340 خوب خریدم ؟
نو چنده الان ؟
من حدود 20 روزه خریدم اینجا رنج قیمت بین 510 تا 570 بود!(ارومیه)نقل قول:
n97
قیمت 470
توی شیراز ، اطلس موبایل نمایندگی مرکزی
دلمو به دریا زدم و آپریت کردم به ورژن 21، همچنان fm ترنسمیتر سلام می رسونه! هنوز کار میکنه... از تغییرات خوب این ورژن نسبت یه 12 (قبلی): 1- سرعت بیشتر 2- تاچ بهتر 3- باتری! (احساس خوبی دارم نسبت بهش!) 4- روحی در گوشی دمیده شد =))
سلام
آقایون و خانوم ها من فقط یه سوال دارم اونم اینه که برنامه ای هست که بشه باهاش xvid و ِdivx رو درست و حسابی با رزولیشن و فریم بالا باز کرد که برم گوشی رو بخرم والسلام
سال نو همگی هم مبارک
فعلا برنامه core player که فیلمهای با کدک دایویکس رو پخش میکنه برای این ورژن سبمبین ریلیز نشده و ممکنه اصلا ریلیز هم نشه.نقل قول:
در کل n97 ال سی دیش تو تفکیک رنگها زیاد تعریفی نداره و شما اگه میخوایین این گوشی رو به خاطر تماشای فیلم بخرین پیشنهاد میکنم بجاش i8910 hd سامسونگ رو بخرین که با داشتن ال سی دی OLED تو تفکیک و نشان دادن رنگها عالیه.و در ضمن فیلمهای با کدک دایویکس رو هم براحتی باز میکنه.
اگه هم میخوایی حتما گوشیت نوکیا باشه میتونی به N900 فکر کنی که گزینه خوبیه.
و تو مولتی مدیا واقعا بینظیره.
بنظر من که نمایشگر N97 بینظیر هست! رزولیشن بالایی داره و من که چند تا کلیپ با فرمت HD روش تماشا کردم عالی بود!نقل قول:
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
جددی فرستنده FM فعاله برای شما؟نقل قول:
مال من از وقتی که از ورژن 20 به 21 ارتقاع دادم غیر فعال شده!!!
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
گیر افتادم باهاش
ارزش داره V20 رو به 21 تغییر بدم ؟
FM TRANSIMTER غیر فعال میشه ؟
smart movie هست ... ولی پخشش انچنان تعریفی نداره ... ولی خوبه ... تا رزولوشن vga رو راحت پخش می کنه ...wmv هم خود گوشی راحت پخش می کنه !نقل قول:
کلا 21 بهتر هست! تاچ هم بهتر و حساس تر هست!نقل قول:
ولی برای من فرستنده FM غیر فعال شده!
:41:سلام دوستان کیفیت صفح نمایش N97 خوبه؟
دوستان به نظرتون بین N97 , n97mini کدو بهتره؟:8:
عالیه !!! واقعا خوبه !!!نقل قول:
سلام دوستان کیفیت صفح نمایش N97 خوبه؟
واسه من که از 5800 کوچ کرم به N97 واقعا عالی بود !!!
مینی همون N97 هست با صفحه کوچک تر و کیبورد خسته کننده تر!نقل قول:
دوستان به نظرتون بین N97 , n97mini کدو بهتره؟
به نظر من که اشتباه هست که مینی بگیری ! پول الکی هست !
ضمن اینکه مطمئن باش تو فروشش بعدا مشکل خواهی داشت !
همچنین نداشتن فرستنده FMو 24گیگ مموری کمتر و باطری 25% ضعیف تر هم از امکانات کمتر N97 mini نسبت به N97 هست!نقل قول:
mini کاور دوربین هم نداره!
من دو تا سوال داشتم:
1- چه جوری gps این گوشی بدون نیاز به اینترنت کار می کنه ؟
2 - چه جوری میشه sms فارسی فرستاد؟
1.مگه الان با اینترنت کار می کنه؟؟ برنامه های مختلفی برای کار با جی پی اس موجوده:نقل قول:
.:راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ (با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :.
نرم افزار SmartCom GPS با ساپورت کامل 5800 به همراه نقشه های ایران (شهرها)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294309
Nokia Ovi Maps : کاملترین نقشه تهران و راه های کشور ا GPS اکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318046
خودم به شخصه سومی رو توصیه می کنم(نوکیا مپس)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369607
2.تو قسمت New Message که می خواید اس ام اس تایپ کنید از قسمت Writing language فارسی رو انتخاب کنید.
اگر هم فارسی ندارین باید با تغییر پروداکت کد و آپدیت زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید.
همین طوره! تازه احساس می کنم برد ترنسمیتر افزایش هم پیدا کرده! :18:نقل قول:
جددی فرستنده FM فعاله برای شما؟
مال من از وقتی که از ورژن 20 به 21 ارتقاع دادم غیر فعال شده!!
البته توی یکی از فروم های خارجی خوندم که گروه های مختلفی تو دنیا دارن سعی می کنن این ترنسمیتر رو با -- و پچ و... برگردونن. نگران نباشین
ما که سوادش رو نداریم، یکی بره این انجمن های خارجی بپرسه کلا دلیل حذف فرستنده FM چی بوده؟ مشکل فنی داشته؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اخه مگه میشه سخت افزارشو بزاره بعد غیر فعالش کنه!
سلام
يكي هست ان 97 رو داره 10 ماه كار كرده ميگه 400 تومن
هنوز نديدمش ولي اگه تميز باشه مي ارزه اينقد؟
الان في توي شهر ما 490 هستش!
سلام . آقا اگه n97 بدون گارانتی بخریم ، تو نقشه nokia map نقشه تهران رو هم داره ؟؟؟ چون با گارانتی که بخری نقشه تهران رو داره.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
مشکل عجیبی برام پیش اومده.
از دیروز که گوشیم خود به خود خاموش شد! دیگه مموری 32 گیگ رو نمی شناسه!!
چی کار کنم؟
چرا تعجب کردی ؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نقشه تهران رو خودتون میتونید از تو گوشی لود کنید یا برین انجمن نرم افزاری S60v5 همینجا هست !