سلام نه نمی تونید بازی کنید.نقل قول:
در ضمن Flag هم میشید که اگه به لایو وصل بشید بن میشید.
سلام نه نمی تونید بازی کنید.نقل قول:
در ضمن Flag هم میشید که اگه به لایو وصل بشید بن میشید.
این قفل رو داره . با داشبورد جدید فعال میشه. ولی رو داشبورد قبلی فعال نیست.نقل قول:
میتونی با Abgx360 1.0.5 چک کنی .
من دی وی دی اساسین رو تو دستگاه گذاشتم پیغام داد که باید اپدیت کنم منم گزینه ی no رو زدم ..یعنی اپدیت نکردم ..حالا ایا منم flag شدم و تو لایو برم بن میشم؟؟؟..بعد ازاینکه lt+ رو ریختم اساسین رو گذاشتم که صفحه سیاه شد و چیزی نشون نداد(باید بازی با -- lt+ میذاشتم که یادم نبود متاسفانه)...حالا با این تفاسیر بن شدم؟تو رو خدا زود جواب بدین خیلی نگرانم:41:نقل قول:
خواهشا سوالاتتون رو تو یک تاپیک بپرسید تا در یک تاپیک هم جواب بگیرید اینطوری فقط خودتونو اذیت میکنید !!نقل قول:
تمام دوستانی که فعالیت میکنن اینجا همه ی تاپیک هارو سر میزنن نیازی به پرسیدن یک سوال تو تمام تاپیک ها نیست عزیز.
ممنون
سلام ...نقل قول:
اول از همه ممنون که جوابمو تو اون تاپیک دادید :46:
در مورد خواسته تون هم باید بگم که سوالمو اول تو این تاپیک مطرح کردم دیدم بعد از دو روز کسی جواب نداده گفتم شاید جای دیگه مطرح کنم جواب بگیرم ...بهر حال شرمنده ..یه ذره نگران بودم باعث شد که اینجوری بشه...
اخرین ورژن چنده ؟؟ لینک هم بدید ممنون میشم.
نه عزیزم دشمنت شرمنده. همیشه اینطوری نیست !! گاهی پیش میاد که دیر جواب بدن بچه ها .نقل قول:
ممنون از درک بالات.
اگه درک همه کاربرا مثل درک و معرفت velvet revoulver بود.... چی میشد... لذت بردم از پستش...
شرمنده نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و این پست رو ندم... بعضی ها واقعا باید برای ما الگو باشن.
از همه معذرت می خوام که پستم بی ارتاط با موضوع تاپیک بود!
سلام دوستان.
میخواستم بدونم با آپدیت به ورژن آخر دیگه نمیشه بازیهای کپی رو اجرا کرد؟!
طریقه آموزش آپدیت کردن ورژن آخر رو از کجا میتونم داشته باشم.
سلامنقل قول:
خیر مشکلی به وجود نمیاد.
آموزش آپدیت هم در پست اول همین تاپیک موجود هست.
طریقه رو نزدین!!!نقل قول:
چیز خاصی هست که باید رعایت بشه؟!
سلام
برای اجرای بازی Crysis 2 آپدیت رو میشه خودم انجام بدم یا باید بدم بیرون ؟
از بازی Pes 2011 به بعد آپدیت نکردم
MerCi
دوستان من ایکس باکسم رو هفته پیش آپدیت کردم از اون موقع به بعد واسه بعضی از بازیها میزنه the disk is unreadable لطفا منو راهنمایی کنید
سلام.
لينك دانلود آخرين آپديت داشبورد رو ميخواستم.
ممنون.
با ديسك بازي آپديت كردين؟نقل قول:
دوستان من ایکس باکسم رو هفته پیش آپدیت کردم از اون موقع به بعد واسه بعضی از بازیها میزنه the disk is unreadable لطفا منو راهنمایی کنید
نه به اینترنت وصل کردمنقل قول:
برای منم همینطوره فرستادم LT+ بریزن برام ولی چشمم آب نمی خوره باز کنه بازی هایی مثل CoD BO و CoD MW2 رو حالا بیاد ببینم چی میشهنقل قول:
دوستان من دیشب میخواستم برم xbox live گفت باید اپدیت بشه وقتی که اپدیت کردم دیگه بازی call of duty bo بالا نمیاد در ضمن کمی هم سرعت لود بازی از زمانی که cd رو میزاری تا زمانی که بازی شروع میشه کم شده و طول میکشه دلیلش چی میتونه باشه ممنون
بايد كال پچ شده بخريد.نقل قول:
بعد از آپديت جديد بازي هاي Cod 6 - 7 , NFS HP , Assassins BH , halo reach بايد حتما پچ شده باشن تا اجرا بشن.
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
[/COLOR]مگه الان پچ شده نیس ؟ پچ شده به چه اسمی؟نقل قول:
در ضمن من شنيدم فقط براي 2 بازي assassin creeh bh و nfs hot pursuit 2 نياز به آپديت lt هست...من خودم بدون آپديت black ops و halo reach رو بازي كردم...يعني الان فلگ شدم؟ فلگ يعني چي اصلا؟ در صورت فلگ شدن فقط در آنلاين دچار مشكل خواهيم شد يا ممكنه ديگه بازي ها در حالت معمولي هم اجرا نشوند؟
اره واسه من چنتا بازی اجرا نمیشهنقل قول:
call of duty bo
halo reach
assassin bh
چي پچ شده نيست؟!نقل قول:
ببينيد شما بازي هاتون بايد پچ بشه تا بتونيد اجراش كنيد .
روشش هم بخوام كلي بگم اين طوري هست كه از بازي ايميج ميگيريد و بازي نرم افزار abgx360 نگاه ميكنيد كه بازيتون Stealth patch هست يا نه.
اگه نبود كه روش هايي داره كه روي بازيتون اون پچ رو بزاريد و دوباره رايتش كنيد روي يه ديسك خام
در نهايت ميتونيد اجراش كنيد و
با امنيت خيلي بيشتر هم ميتونيد آنلاين بازي كنيد.
اجرا نشدن اين چند تا بازي ربطي به فلگ شدن نداره.نقل قول:
به كپي خور درايو هم ربطي نداره.
شما نهايتش بن ميشيد كه فقط از شبكه ي لايو محدود شديد و نميتونيد انلاين بازي كنيد.
وگرنه حتي اگه بن هم بشيد تاثيري تو اجراي بازي ها نداره.
+ Cod MW 2نقل قول:
راه حلش بالا هست.
پ.ن : پيشنهاد ميكنم از يه جاي مطمئن بازي هاي رو بخريد تا خودتون پچ كنيد.
دردسر و هزينش خيلي بيشتر ميشه.
من یه جا زنگ زدم گفت کنسولتو بیار یه اپدیت نرم افزاری میکنم درس میشه میخواستم بدونم اون اپدیت چیه خودم بکنم
دیروز به لایو وصل شدم ، ورژن جدید داشبورد اومده . اشکالی نداره آپدیت کنم ؟
البته تا نیمه کار رفتم . الان آواتارم سفید شده .....
سلام دوستان من بازی سونیک رو گرفتم اما روی lt با آپدیت اکتبر 2009 اجرا نمیشه یعنی فقط یه آرم play dvd میاد باید چی کارش کنم؟؟؟
من lt+ دارم آخرین آپدیت برام میذارید بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه مثل هالو ریچ و فابل 3 و بعضی بازی قدیمیتر
سلام دوستان . آخرین آپدیت چیه ؟ (شنیدم یکی جدید اومده) ... اگه lt+ نصب کرده باشیم میشه آپدیت کنیم ؟
سلام 2 تا سوال داشتم
1.از کجا بفهمم فریمور دستگاهم چیه؟
2.آیا امکانش هست داشبورد را با ورژنهای قبلی آپدیت کرد؟
مایکروسافت کلا سالی یه بار آپدیت میده بیرون((همه رو بد بخت میکنه)) اونم تازه به زور.........نقل قول:
نه عزیز هنوز آپدیت جدید نیومده.
سلام :20:
من کنسولم رو از تیرماه پارسال که خریدم تا به حال آپدیت نکردم . چند روز پیش که بازی NFS HP رو توی دستگاه گذاشتم به طور کل محیط اولیه ایکس باکس و تم اون رو عوض کرد ولی بازی اجرا نشد و مشکل از قدیمی بودن فریمور بود. حالا می خوام آپدیت کنم. اما متاسفانه یا خوشبختانه انقدر توی این تاپیک صفحه رفته جلو که سر در گم شدم:31: الان آخرین آپدیت موجور در این تاپیک کجاست؟ برای آپدیت کردن باید مطابق پست اول اقدام کنم؟
در ضمن من اگر آپدیت کنم با مشکل بن شدن مواجه نمی شم؟
ممنون:46:
شما باید LT+ بریزی ....
بايد ميدادي بيرون فريمور درايوتو LT+ ميريختن بعد بازي NFS HP رو ميزاشتي .نقل قول:
با اين كاري كه كردي يعني آپديت داشبورد جديد و بعدش گذاشتن اين بازي كه قفل AP 2.5 داره داشبورد جديد متوجه كپي بودن بازي ميشه و شما رو فلگ ميكنه و در ليست انتظار براي بن شدن قرار ميده .
اگه فلگ شده باشي فعلا راهي نيست احتمالا تو بن ويو بعدي كنسولت بن بشه
نقل قول:یعنی من کنسول رو ببرم همون مغازه؟نقل قول:
خودم کاری نمی تونم انجام بدم؟:13:
فکر نمی کردم قضیه اینقدر جدی باشه!!!:31:
ببر مغازه چون كار آپديت فريمور درايو به اين سادگيا نيست بايد كنسول باز بشه درايوش (درصورت نياز روش لحيم كاري بشه) بعد به pc وصل بشه و ادامه ماجرا...
آره حتما ببر بگو LT+ 1.1 روش بريزه
عمو بيلي با كسي شوخي نداره از هر دري بن ميكنه:21:
سلام
الان ورژن اخرین اپدیت چنده؟
سلامنقل قول:
2.0.12625.0
سلام
من دیروز بازی کرای سیس 2 رو گرفتم موقع اجرا ازم میخواد که داشبورد رو آپدیت کنم.
فریم ویر دستگاه رو تازه به lt+ آپدیت کردم و داشبورد 1.0.12611.0 روش نصبه.
الان آپدیت جدید رو از روی دی وی دی بازی نصب کنم یا از ماکروسافت دانلود کنم ؟
از خوده Microsoft بگیر که Full Dashboard باشه . اینی که روی بازی هاست فقط 8MB هست.نقل قول:
سلام
1389-1-15
من دستگاه رو تا حالا اپدیت نکرده بودم حدود یکسال میشه و الان برای اپدیت بردم گفتند باید اپدیت سخت افزاری بشه
15 تومان هزینه از من گرقتند
من چند سوال داشتم
1-اخرین اپدیت چی هست
2-سخت افزاری که گفته ایدیت میکنه چی هست و از کجا بدونم واقعا این کار رو کرده
3-یک روز دستگاه رو از من گرفته امکان تعویض قطعات هست؟
4-اگر چیری بیشتر بایدم ممنون میشم من را راهنمایی بفرمایید
با تشکر
دوستان دستگاه من ارور کپی بودن بازی رو داده بعدش من دادم آبدیت LT+ زدم حالا اگه به لایو وصل بشم بن میشم ؟