اين دوستان تيونينگ تاک کارشناس روغن و مواد نفتي هستند که هي از اونا نقل قول مي کنيد؟ خودتون چي را امتحان کردين؟
Printable View
اين دوستان تيونينگ تاک کارشناس روغن و مواد نفتي هستند که هي از اونا نقل قول مي کنيد؟ خودتون چي را امتحان کردين؟
مرسی.:40:قیمتش چنده؟و کجاها میشه خرید؟:10:نقل قول:
آره هست ولی کلا چیز به درد بخوری نیست. اولا - اگه همون اول سالم باشن - زودی خراب میشن و دیگه اینکه خیلی نیاز نیست. بالاخره هر جا باشی یه پریزی گیر میاد که گوشیت را شارژ کنی. حتی اگه خیلی اهل مسافرت هم باشی باز موردی نداره.نقل قول:
من آترود میریختم. حتی یه بار آترود مخصوص پراید دیدم که ریختم روش نوشته بود 12 هزارتا. اما الان میگن که ممکنه تقلبی باشن و نمیریزم.نقل قول:
من مسافتهام زیاده و اگه بخوام از این بهران ها بریزم هر دو ماه باید برم روغن عوض کنم که حالشو ندارم.
دیگه اینکه تجربه ما به چه درد میخوره؟ حالا من از کجا بدونم که روغنهایی که تعویض کرده ام خوب بودن یا نه؟
يعني چي تجربه ما به چه درد مي خوره؟ مگه فکر کردي بقيه اين نظريات گهربارشون را که به بقيه هم توصيه مي کنن از کجا آوردن؟
من خودم اسپيدي مي ريزم هم 3500 تا هم همراه با ----- روغن و هوا عوض مي کنم.
دوستـان همونطریکه قبلآ هم توضیح دادم برای ماشین های با تکنولوژی امثال پراید که مال 20- 15 سال پیشه ، نیازی نیست
دنبال روغن های خارجی و یا گرون داخلی با کیفیت های بالا برید . چون از یک طرف پول بیخودی دادین بعدش هم چون روغن های
جدید اساسشون سینتتیک هست ( یعنی از مواد مصنوعی نـه نفتی ) برای موتورهای قدیمی سودی که ندارن هیچ ، ضرر
هم دارن . بازم میگم بهتـرین روغنی که میتونین برای پراید مصرف کنین ، روغن چهار فصل بهران تکتـازه که استانداردش
SAE 20 W 50 و کیفیتش API SG هست .
کـه با خیال راحت میتونین هر 000 10 کیلومتـر عوضش کنین . خود من چندین ساله که دارم ازش استفاده می کنم .
سلا دوستان یه سوال داشتم من یه جفت چراغ راهنمای داخل سپر LED رو ماشینم نصب کردم می خواستم بدونم چرا چراغ اینقدر تند چشمک می زنه آیا مصرفش بالا رفته یا نه ؟
نه همشون اینطوریهنقل قول:
اگر راهنماهای فابریکم یکیشو برداری اینطوری تند میزنه فکر کنم اگر بخوای اروم بزنه باید یک مقاومت فکر کنم دقیق یادم نیست سره مدارش بزاری
در کل مشکلی نداره
مقاومت بنداز ، فکر کنم 420 اهم ( اصلا متمئن نیستم ) باید بذارینقل قول:
منم 2 سالی میشه که ایرانول 6000 میگیرمنقل قول:
هر 3000 - 3500 هم عوضش میکنم به همراه فیلتر هوا
فیلتر روغن هم هر 2 بار عوض میکنم :46:
سلام
آقا ما دیروز رفتیم روغن عوض کردیم واسه پرایدم صبا مدل 87 یارو توتال ریخت
گفتیم خوبه الان اینجا رو خوندم
استاندارش باید این باشه نیست ترسیدم مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استاندارد واسه پراید sae:20w50 api:sf ---sg
ولی واسه این توتالی که برا ما ریخت اینه SAE:20w50---------------API:SI
نقل قول:
نـه دوست عزيز ، مشكلي ايجاد نمي كنـه ، چون استانداردش بالاتره . ولـي براي پرايد استاندارد API SI
لازم نيست . فقط پول اضافي دادي . سري هاي بعد از اين ولخرجي ها نكن . /:15:
راستي روغن رو چند حساب كرد ؟
آقا اصلاح میکنم SL نه SI
از این توتال با قوطی قرمز رنگ میگن خوبه 18 حساب کرد
فدای سرم روغن خوب بریز تو موتور هم مصرفت کم میشه هم موتور حال میکنه
یه چیز دیگه از چند جا پرسیدم میگن این استاندارد 20w50 واسه پراید خوب نیست 30 یا 40 باشه بهتره درسته؟
سلام
یه سوال داشتم :
موقع تحویل گرفتن خودرو صفر ، پلاک و کارت سوخت رو از کجا باید بگیریم و چند روز طول میکشه .. کلا توضیحی در مورد مراحل دریافت خودرو صفر میخواستم
اول اینکه وقتی ماشین رو زیارت کردی همه جاش رو خوب و با دقت نگاه میکنی یه موقع خطی فرو رفتگی چیزی روش نباشهنقل قول:
با آب میشورنش باید بیشتر دقت کنی
من خودم این بلا سرم اومده
دقت میکنی تمام لوازمی که باید باشن هستن و تمامی ادوات به خوبی کار میکنن
چراغ ها راهنما ها بخاری کولر هرچیزی که به ذهنت رسید
چون اینجا ایرانه و از یکی از پدر سوخته ترین کمپانی های ماشین سازی ماشین خریدی :31:
پلاک که اگه ماشین اولت باشه یا موقع تحویل اومده نمایندگی یا بعد از یه مدت میاد میری تحویل میگیری
کارت سوخت و کارت ماشین هم میاد در خونه
البته این احتمال وجود داره کارت سوخت نیاد در خونه و خونه نباشی و ....
شما رهگیری رو از توی اینترنت در میاری میری اداره پست مرکزی شهرتون و از اونجا تحویلت میدن :46:
نقل قول:
استاندار د 20W 50 مربوط به کیفیت نیست ، مربوط به غلظت روغن توی دماهای مختلفه ، و میتونه
از 20- درجه تا 50+ درجه راحت کار میکنـه ، برای همینه که بهش میگن 4 فصل .
روغنهای دیگه مثل W30 یا W40 l برای هر زمانی مناسب نیستن .
در مورد غلظت درست میگین ولی اون اعداد معنی این رو نمیدن که مثلا 20w40 در دمای منفی 20 درجه و مثبت 40 درجه بتونه کار کنهنقل قول:
این اعداد مربوط به غلظت هستن و ربطی به درجه ی دما ندارن
دارن ها ولی اونطور که شما میگین نه
عدد 40 نشان دهنده غلظت بیشتر و عدد 20 نشان دهنده غلظت کمتر هست یعنی این موتور میتونه چه در هوای سرد غلظت کمتری داشته باشه و در هوای گرم غلظت بیشتری داشته باشه تا روغن کاری هرچه بهتر انجام بگیره ولی نشون دهنده دمای هوای استفاده شده نیست
روغن های تک درجه ای که به قول معروف اتوماتیک نیستن مثل w40 برای هوای غیر سرد مناسبن چون از غلظت بیشتری برخوردارن
توی هوای سرد باعث میشه که سفت تر بشه و ماشین به سختی روشن بشه ولی به مرور زمان که ماشین گرم میشه ماشین به روال عادی خودش برمیگرده و برعکس اگه در هوای گرم از رئغن 20w استفاده میشه بعد از گرم شدن موتور و روغن کم کم چسبندگی خودش رو از دست میده و رقیق میشه و بخار میشه که این خودش در عمل روغن کاری مشکل ایجاد میکنه و باعث صدمه های سختی به موتور ماشین میشه
پس بهتره روغنی استفاده بشه که با توجه به تکنولوژی روز در دما های مختلف به طور اتوماتیک غلظت های متفاوتی داشته باشه مثل 20w50 که برای 4 فصل مناسبه :46:
برای اینکـه موضوع تکمیل تـر بشـه ، اینجـا استاندارد روغن موتورها رو میزارم , تا ببینیـد چـه روغنی برای ماشنتون بهتـره ،
روغن های جدید ( API SL , SM ) پایه سینتتیک هستن ، و برای خودروهای ساخت داخل کـه مال قرون وسطی هستن /:27:
بهیچوجه مناسب نیستن . ...................
SM
استاندارد جاری
برای خودروهای جدید . مدل های معرفی شده از 2004 به بعد
SL
استاندارد جاری
برای خودروهای جدید . مدل های معرفی شده از 1998 به بعد
SJ
استاندارد جاری ، ولی در حال منسوخ شدن
برای خودروهای جدید . مدل های معرفی شده از 1996 به بعد
SH
از رده خارج
برای خودروهای مدل 1996 و قبل از آن
SG
از رده خارج
برای خودروهای مدل 1993 و قبل از آن
SF
از رده خارج
برای خودروهای مدل 1988 و قبل از آن
SE
از رده خارج
برای خودروهای مدل 1979 و قبل از آن
SD
از رده خارج
برای خودروهای مدل 1971 و قبل از آن
SC
از رده خارج
برای خودروهای مدل 1967 و قبل از آن
SB
از رده خارج
برای مدل های قدیمی (فقط در صورتیکه توسط سازنده پیشتنهاد شده باشد)
SA
از رده خارج
برای مدل های خیلی قدیمی (فقط در صورتیکه توسط سازنده پیشتنهاد شده باشد)
لازمه یـه توضیحی هم بدم ، اینکه در مورد استانداردهای SH به پایین گفته شده کـه منسوخه ، منظور اینه کـه در حال حاضر برای موتور خودروهای جدید کاربرد نداره ، ولی برای خودروها موجود طبق
سال ساخت اصلیشون همچنان معتبره ، برای همینـه کـه مثلآ برای پـراید ، پژو 405 یا مثلآ سیلـوو چون مدل های اصلیشون مال قبل از 1996 هست ، نباید از روغن با لاتر از SH استفاده بشـه .
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
بله ماشین اول منه ....
پس من با راهنمایی و رانندگی کاری ندارم .. و پلاکم رو از خود نمایندگی سایپا تحویل میگیرم
درسته ؟
بله...نمايندگي بهتون مي ده....
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
پس نحوه تحویل ایران خودرو فرق داره ... چون من دوستم 2 ماه قبل یه روا خرید و نمایندگی ایران خودرو یه برگه بهش داد که اونو برد به راهنمایی و رانندگی و پلاکش و از اونجا تحویل گرفت .....
ولی سایپا خودش میده .. خوبه
سلام
ببخشید من یه سوال در مورد بیمه بدنه داشتم
من ماشینی که ثبت نام کردم بیمه بدنه هم داره ...
یکی میگفت بیمه بدنه چندین نوع داره ...
کسی هست که بیمه کرده باشه و توضیح بده .... ممنون میشم
:40:
ادم وقتی تجربه کسب میکنه که بتونه نتیجه کارشو ببینه. اما تاثیر نوع روغن خیلی زود مشخص نمیشه که من ببینم مثلا اون آترود بهتر بود یا توتال یا تکتاز یا اسپیدی. بنابراین اینجا ناچارا باید تخصصی عمل کرد.نقل قول:
اما در مورد لنت، لاستیک و ... تجربه میتونه کمک کنه.
در کل فکر نکنم برای "پراید" خیلی نوع روغن حساس باشه. البته گروهی ماشین دوست هستن و سعی میکنن بهترینها را انتخاب کنند. اما برای ماشینی مثل پراید چه لزومی داره که توتال استفاده بشه و خلاصه یه بیست تومنی بزاره پا خرج بدون اینکه نیاز باشه؟
ما واسه چی هر 3500 تا فیلتر عوض میکنید. من از اکثر تعویضیها شنیدم هر دوبار یا سه بار روغن. ولی اصلش اینه که فیلتر بررسی بشه تا اگه کارایی نداره بزارنش کنار.
اصلش همون بیمه کل خود ماشینه. چند نوعش اینه که میتونی تا درصدی و بسته به پولی که میدی بدنه کنی. مثلا اگه کامل بیمه کنی (بهش میگن بیمه بدنه کامل) و خدای نکرده زدی ماشینو داغون کردی به کل ، بیمه پول اونو میده. حالا میتونی علاوه بر خود ماشین ، ضبط صوت و دیگر وسایلش هم بیمه کنی.نقل قول:
کلا بیمه بدنه را تمدید کن هر سال. تخفیف میخوره تازه قسطی هم بهت میدن. دو ماهی 30 تومن!
کدوم يک از اعضا اينجا يا تيونينگ تاک کارشناس شيمي هستند و صلاحيت نظر دادن در مورد روغن و محصولات نفتي شرکت هاي رنگارنگ را به صورت تخصصي دارند...؟نقل قول:
براي امتحان اينکه روغنتان خوب هست يا نه اولا مي توانيد به صدا و کارکرد موتور توجه کنيد و همچنين مي توانيد هر 1000 کيلومتر يا 2000 کيلومتر واني و غلظت و رنگ روغن داخل ماشين را با نمونه اوليه چک کنيد.به اين صورت که يک قطره روغن تازه را روي يک سطح شيب دار ( شيب ثابت ) مي ريزيد و يک قطره از رويغن کارکرده را کنار همان اولي مي ريزيد و مقايسه مي کنيد....
هيچکدام از تعويض روغني ها تخصصي ندارند.بررسي چشمي هم بدرد نمي خورد.خود من به شخصه به علت ارزان بودن ----- و ميل به پاکسازي بيشتر در هر دفعه ----- راا عوض مي کنم.ضمنا به فيلترهاي ايراني اعتمادي ندارم که کارشون را درست انجام بدن در نتيجه روزه شک دار نمي گيرم....
خب اگه دوس داری یه سری اطلاعات درباره روغن اسپیدی بده تا بدونم چطوره؟ البته تبلیغاتشو زیاد دیدم
منم مثل بقيه تخصص من چيز ديگري و نظري نمي دم و توصيه هم نمي کنم.اسپيدي را هم يکبار استفاده کردم و صداي موتور کم شد و روغن ارزوني هم هست.10 تومنه چهار ليتريش....و براي من که زود زود عوض مي کنم بهتره...همين !
به شخصه هم تمام روغن هاي ايراني و خارجي که در يک گريد هستند هم در يک سطح مي دونم مثلا تمام روغن ها sg براي من sg هستند و کاسترول و بهران نداره! ضمنا روغن ايراني را هم چون تقلبي ندارد و همچنين قيمتش بسيار مناسب تر است ( ضمن حفظ کيفيت) ترجيح مي دهم به نمونه خارجي....
یه سوال ساده غیر حرفه ای (نه اینکه بقیه اش حرفه ای بوده :دی)
عوض کردن روغن قلق خاصی داره خود آدم هم میتونه عوض کنه؟
هيچ قلق خاصي نداره...ولي ابزار و مکان خاص مي خواد مثل يک جاي گود ( چال تعويض) و يک آچار رينگي يا بکس براي باز کردن پيچ کارتل و آچار ف ي ل ت ر روغن همين....
اتفاقا من دایی خودم خودش عوض میکنهنقل قول:
به خاطر علاقه ای که به اتومبیل داره یه قیف و یه صافی هم داره :دی
علاوه بر روغن و فیلترش و فیلتر هوا فیلتر بنزین و لنت های جلو و عقب و کلا بیشتر لوازم مصرفی رو خودش عوض میکنه
هر 2 ماه هم کاربراتور ماشینش رو باز میکنه و تمام سوزن هاشو شست و شو میده و تمیز میکنه و میبنده
خیلی هم حرفه ای نیست ولی میگه این کارا که دیگه کاری نداره و میگفت فقط 2 باز کار مکانیکی که این کار رو انجام داده نگاه کرده
2 - 3 باز اولم که مثلا کاربراتور رو باز کرده سوزن ها و ... شماره بندی کرده تا یه موقع اشتباهی نشه ولی الان خیلی راحت این کار رو میکنه
ببخشید اگه پر حرفی کردم :46:
يادش به خير موقعي هم كه ما پرايد داشتيم بيشتر چيزاشو خودمون عوض ميكرديم !!!! :31:
دوستـان ، كسي ميدونـه الان سايپـا براي مدل هاي مختلف پـرايـد مثل صبـا ، 132 يـا 141 تحويل فوري داره يـا نـه ؟
اگـه تحويل فوري دارن ، قيمت چنـده و اينكـة ميگـن تحـويل فوري ، يعني چنـد روز بعد از ثبت نام ماشين رو تحـويل ميدن ؟
دوست عزیز این آگهی را از روز نامه جام جم امروز چهار شنبه درخصوص قورش ویژه به مناسبت دهه فجر .پیش فروش و فروش فورینقل قول:
کد:http://www.imagebam.com/image/86a6a464522084
من تازه یه هاچبک 85 گرفتم با 29 تا کارکرد
روغن موتور(تکتاز) و واسکازین و فیلتر روغن و هوا و صافی بنزین رو تعویض کردم
دیگه چه سرویس هایی باید انجام بدم؟؟؟؟
یه سوال: عمر صفحه کلاچ پراید چقدره؟(با توجه به اینکه ماشین 1 سال خوابیده بوده و دست آقا دکتر بوده).
یه سوال دیگه:تفاوت انژکتوری . C.L.C و انزکتوری زیمنس چیه؟(برا من زده زیمنس)البته تو دفترچه نوشته زیمنس کوئل دوبل داره ولی کاربردش رو نفهمیدم.حالا کدومش بهتره؟؟؟؟؟
دوستان به نظرتون پرايد رو بدم برم يه روا ثبت نام كنم !!!
آقا من یه اشتباهی کردم در مورخه 25/9/88 یه پراید صبا ثبت نام کردم 5 تومن دادم و الباقی موقع تحویل ، تحویل حداکثر یک ماه بود ... خلاصه الان 35 روز گذشته و خبری از ماشین نیست هیچ .. تازه امروز زنگ زدم گفتن 15 روز بعد ..
من چه خاکی به سرم بریزم ؟
اشتباه کردم .... غلط کردم
گفتم میخوام انصراف بدم گفتم حداقل یک ماه میکشه تا 5 تومن رو برگردونن ... ا
اعصابم قاطی قاطی
به نظرمن باتوجه به احتمال افزایش قیمت بنزین پراید خیلی بهتر از روا هستش.نقل قول:
و در کل اصلا روا را پیشنهاد نمی کنم .:2:چون شانسیه یه وقت دیدی خوب دراومد (موقعی که ایران خودروییها از دستشون دربره وحواسشون نباشه) یه وقتم دیدی اصلا به درد نخورد.(در اکثرموارد):8::31:
خوب روا دوگانه سوزش هم هست !!!نقل قول:
برای چی پیشنهاد نمی کنید
مگه تخم مرغ شانسی !!!
کدوم موارد !!
نقل قول:
دوست عزیز ، یـه کار دیگه ای که حتمآ باید انجام بدی چک کردن ترمز و جلو بندیـه ، ببـر پیش یه جلو بندی ساز
کـه فنر و کمک ها و سیبک و کلآ جلو بندی رو چک کنـه ، لنت های جلو و عقب رو هم بازدید کنه ، اگه لازم بود
تعویض بشه . عمر صفحه کلاچ به زمان بستگی نداره و به طرز رانندگی ربط داره ، برای اینکه ببینی سالم یا نه
هم باید ماشینو روشن کنی ف ترمز دستی رو کاملا بکشی بالا ، بعد همین طور روشن ، بذار دنده یک سعی
کن راه بیفتی ، اگه کلاچو که ول کردی ماشین خاموش شد ، صفحه کلاچت سالمه ولی اگی دیدی نه ماشین
در جا کار میکنه و خاموش نمیشه باید بدی بازدید بشه و احتمالا همین روزا مرخصه .
چون موتور پیکان با بدبختی بدنه پژو را حمل میکنه.حالا فکرکن دوتاکپسول گاز هم بهش اضافه بشه.اصلا جدای از وزن کپسولها شما فکر میکنین موتور پیکان میتونه باگاز کارکنه وبدنه پژو را هم حمل کنه؟نقل قول:
خوب روا دوگانه سوزش هم هست !!!
برای چی پیشنهاد نمی کنید
خوب البته بحث روا پایه گازسوز جداست ولی اونم باتوجه به قیمتش ارزش خریدنداره.با این پول میشه یه تندر e0 گرفت که موتورش هم با مدل 15میلیونیش(e2) فرقی نداره.
اره بیشتر روا های ایرانخودرو شانسیه وتو هر100نفر شاید بتونی حداکثر 10-20نفر راگیربیاری که ازاین ماشین راضی باشن.:41:نقل قول:
مگه تخم مرغ شانسی !!!
کدوم موارد !!