سلام دوستان من یه گیم پد فرمان میخوام که همه فن حریف باشه و در ضمن ویبره هم داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:11:
Printable View
سلام دوستان من یه گیم پد فرمان میخوام که همه فن حریف باشه و در ضمن ویبره هم داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:11:
دوستان من میخواستم FGP-660 از farassoo رو بخرم
این تا÷یک رو که دیدم و خوندم دیدم یک سری از دوستان میگن تو بازی ها کار نمیکنه یک سری هم میگن LT و RT با هم کار نمیکنه
صحت داره ؟
اخه این دسته های 3 یا 4 تومانی که با مارک های XP و Hp و ... تو بازار و تو هر بقالی هستن با نصب درایورشون تو اکثر بازی ها کار میکنن و هم شوکشون دقیق کار میکنه هم rs شون
اونوقت این چجوریاست داستانش ؟
من برای بازی های driving و football میخوام
سلام دوستان
من میخوام گیم پد logitech rumblepad 2 رو بگیرم فقط هم واسه فوتبال ، مشکل خاصی که نداره ؟
دوستان کسی نمیدونه ؟نقل قول:
من میخوام gamepad بگیرم همین روزا
من خودم یه دونه خریدم چند وقت پیش (18 تومن)نقل قول:
بعدش رفتم دسته 360 خریدم اینو انداختم کنار
Lt , Rt با هم کار نمیکنن که البته تو فیفا خیلی هم کاربرد نداره و فقط روپایی و runinng jucky نمیتونی بزنی!
از نظر کیفیت دسته 360 واقعا یه سر و گردن ازش بالاتره.
اگه پول داری به نظرم برو یه دسته 360 بگیر.(بین 30 تا 35 تومنه سیمدارش)
FGP-660نقل قول:
همین مدل رو داری شما ؟
اگه کار نکنه که خیلی ضایعست
تو بازی های ماشینی هم rt رو که بگذاری گاز و lt رو ترمز اونقت نمیشه بازی کرد ؟
جالبه که دسته های 4 تومانی مجهول تو بازار این مشکل رو ندارن اما این داره
دوستان من رو هم اگه ممکنه راهنمایی کنید برای خریدنقل قول:
ممنون:11:
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال این جوی استیک Xbox سیم دارش که میشه برای PC استفاده کرد آیا تمام بازی های PC میشه با جوی استیک بازی کرد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت جوی استیکش الان چنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما ارزش داره بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
بله برای تمام بازی هایی که دسته برای اونا تعریف شده باشه میشه و من که تا حالا هیچ مشکلی ازش ندیدم و بسیار راضیم.
قیمتش حدود 30 - 35 تومان هست. اگه از نظر قیمت مشکلی ندارید توصیه می کنم درنگ نکنید و خیال خودتان را برای چندین سال راحت کنین.
سلام
من یه دونه جو استیک 7هزاری گرفتم با نام xp product و مدلش هم xp 2016 هست ولی وقتی که اینو به سیستم وصل میکنم اون دکمه های انگشتی کار نمیده و اصلا اون led مربوط به انالوگ و دیجیتال روشن نمیشه.
چیکار کنم؟
یه سی دی هم داره که فایل ها نصبی رو نصب کردم ولی باز جواب نداد.البه من 7 64 بیتی دارم.
منظور از کلید های انگشتی همون دو تا جریان برامده یا همون کلیدهای 360 درجه
سفام
ميشه لينك درايو ايك باكس براي pc 32 ؤ64 بيتي بدين
هر جي كشتم بيدا نكردم
مرسي
هيچ كي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
كمكككككككككككككككك
كمك كنيد
يكي نيست....................
اهايييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييي
حیف که من شنا بلد نیستم وگرنه کمکت م کردم :31: ...
سلام من یک گیم پد دارم به نام etecro که نمیتونم باهاش فیفا 11 رو بازی کنم در حالای که قثبلن pes 11 رو باهاش بازی میکردم ایا ممکن هست ربط به درایور داشته باشه؟ و دوستان اگه میشه یه درایور براش برام قرار بدید
نقل قول:
خدمت شما
کد:http://download.microsoft.com/download/6/9/4/69446ACF-E625-4CCF-8F56-58B589934CD3/Xbox360_32Eng.exe
سلام دوستان.من از اين دسته هاي 2 قلو دارم ولي در فيفا فقط ذسته اولي کار ميکنه با زدن 2 دسته مجزا وارد بازي نمي شود و با اروdont send از بازي خارج ميشه.لطفا از دوستان اگه کسي اين مشکل را حل کرده راهنمايي کند ويا فايل buttonDataSetup را براي من قرار دهيد.
لطفا کمکم کنيد چون اصلا نمي تونم 2 نفره بازي کنم. با تشکر فراوان
من یه دسته بازی خوب میخوام بخرم که حتما موارد زیر را کمال و تمام داشته باشه. تو دسته هایی که تو بازار هست و موارد زیر را داره شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
1)روی تمامی ویندوزهای XP و SEVEN چه 64 بیتی و چه 32 بیتی قابل نصب و استفاده باشه.
2)شوک دار باشه یعنی از همون کنترلر هایی داشته باشه که در بازیهای خلبانی استفاده میشه.
3)ذغال هایش هم به راحتی در بازار پیدا بشه که وقتی ذغالش از کار افتاد خود دسته هم بی استفاده نشه.
4)بیشتر برای بازی Pro Evolution Soccer 2011 و بازیهای جدید میخوام استفاده کنم.
5)خوش دست و راحت باشه و بادوام و سگ جون.
6)رنج قیمت حدود 30 تومن.
حتما تمامی موارد بالا را دشته باشه و یه عکس هم از دسته بی زحمت بگذارید.
اگه میشه در تاپیک زیر معرفی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر.
سلام
من یه دسته ی ارزون قیمت گرفتم نه برای بازی تخصصی محض تفریح.ویبره هم داره.اما مشکل اینه که تو قسمت تست ویبرش به خوبی کار میکنه اما تو بازی Resident Evil 5 که قسمت ویبره هم براش تعریف شده ویبره ی دسته کار نمی کنه.درایورهای گیم پد هم نصبه و همونطور که گفتم تو قسمت تست بخوبی میلرزه و هیچ مشکلی نداره.باید بگم که ویندوزم 7 و 64 بیته. کسی نظری داره؟
نقل قول:
دوستان من خیلی وقته که راهنمایی خواستم ولی یکمی سرم شلوغ بود گفتم الان بیام ببینم حتما جواب من رو دادید ولی دیدم که اینجوری نیست و هیچکس جواب نداده :41:
حالا اگه جواب من رو هم بدبد ثواب دره
سلام
بچه ها من جوی استیک Diamond دارم و میخوام وبریشن رو فعال کنم ولی گزینه فعال نداره.یکی از دوستان گفتن باید درایوش رو باید نصب کنی ولی من درایوش رو ندارم.اگر میشه درایو دانلودش رو بزارین.ممنون میشم.:11:
اقا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!چرا هیچ کس جواب نمیده اینجا؟چرا اینطوریه اینجا!!!!!!!!!:19:
با سلام به همه دوستان
من یک دسته ps2 رو با تبدیل به pc وصل کردم توی بعضی از بازی ها آنالوگ R محور x , y برعکس میشه
با سلام به همه دوستان
من یک دسته ps2 رو با تبدیل به pc وصل کردم توی بعضی از بازی ها آنالوگ R محور x , y برعکس میشه
سلام دوستان،یه سوال دارم که خواهشآ هر چه سریعتر جواب بدین....
راستش خیلی وقته میخوام یه دسته ی xbox واسه pc بخرم...
امروز تو یه سایتی دیدم یکی از بچه های اون سایت یه دسه مشکی(به گفته ی خودش اصل)رو به قیمت 30 تومن میفروشه(بیسیمه و دست دوم)
ولی چون اطلاعات زیادی در این مورد نداشتم گفتم از شما دوستان بپرسم که ایا ارزش خریدن داره این دسته؟؟؟
راستی قیمت نو این دسته چنده و چی همراهش داره...
این یارو فقط دسته رو 30 تومن میده و باتری هم نمیده...
راستی قیمت ----- دسته چنده؟؟؟
در کل ایا می ارزه اینو بخرم یا نه ؟؟؟؟
بینهایت ممنون...:11:
نقل قول:
برای pc حتماً باید رسیورش هم باشه که جایی جدا نمیفروشن.
قیمتش با ----- 72 تومن هست. باتری دراسل هم توش داره (ولی شارژی نیست)
این دسته هم 30 نمیارزه. و اصلاً به درد شما هم نمیخوره
فکر میکنم حدود 35 تا 40 نوی همین دسته باشه.
من از کجا یه دسته ی سیمدار اصل xbox بخرم واسه pc؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
به جز دسته چه چیز دیگه ای رو باید بخرم که روی pc کار کنه؟؟؟
نقل قول:
هم میتونید دسته سیم دار بخرید هم بیسیم که مخصوص pc باشه.
یه فروشگاه اینترنتی تو pm بهت معرفی میکنم که دسته هاش اصله
سلامنقل قول:
در مورد گیرنده ( که الان خودم یکیشو دارم ) باید بگم اکثر فروشگاهها ندارن در مورد قیمتش هم باید بگم حدود 27 تا 33 تومنه اینجا تبلیغ میشه وگرنه یک جا رو که میدونم داره بهت آدرس میدادم .
اگه میخوای دسته بخری همین دسته های ایکس باکس بیسیم واقعا ارزش پولی که روشون میپردازیمو دارن . اگه میخوای نو بخری که حتما از فروشگاههای معتبر بخر ( علارغم اینکه هنوز دسته بیسیم تقلبی من توی بازار ندیدم ) اما اگه میخوای دسته دوم بخری اول از همه میزان اعتماد به طرف از جهت اینکه چقدر با دسته کار کرده مهمه از روی ظاهر دسته هم میشه تا حدودی متوجه شد که چقدر کار کرده اگه روی آنالوگها رو نگاه کنی چهار تا نقطه دیده میشه هر چقدر بیشتر از یک دسته استفاده شده باشه اون نقطه ها بیشتر ساییده شدن بخصوص آنالوگ سمت چپ که مال جهتاس .
در حال حاضر نزدیک به 100 درصد دسته های سیمدار موجود در بازار تقلبی هستن و نهایتا چند هفته بیشتر کار نمیکنن و بعد از این مدت آنالوگاشون خراب میشه ( از بابت این اظهار نظر کاملا مطمئن باش )نقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/x8ps3zgazxe2he5c0uy.jpg
کد:http://up.--------.com/images/kjw2px6f8poholvlm3o.jpg
دوستان این دسته اصله؟؟؟کد:http://up.--------.com/images/62bg8aw0733lkiahrx_thumb.jpg
35 تومن ارزش داره بخرم؟؟؟
نقل قول:
به نظر میاد اصل باشه ولی ----- نداره.
الان قیمت دسته ی اصل xbox چنده (چرا یکجا زده 45 یجا دیگه 68 )
چطوری میشه دسته ی اصل رو از غیر اصل تشخیص دادکد:http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=11138
و
نقل قول:
قیمتش حدود 40 تومن هست.
اون 68 داره گرون میده.
جعبه دسته اورجینال خیلی تر و تمیزه و کاملاً پلمپ شده به طوری که با دست نمیشه بازش کرد.
حتماً هم باید آرم مایکروسافت رو قسمت بالا سمت چپ جعبه داشته باشه
من تا به حال سه جفت دسته خریدم اما آخرشم درست نشد یه بار وصل میشه یه با ر نمیشه مثلا وسط بازی 2 دقیقه وصله بعد باید دوباره دسته رو از یو اس بی قطع کنی و جا بزنی که درست بشه و همینطور ادامه داره..
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.
با سلام .
تو این 112 صفحه صحبتهائی در مورد دسته فراسو 660 شد ..منم همین دسته رو دارم وpes 2011 رو راحت باتمام عملکرد دکمه ها اجرا میکنم ولی تو باز یهای دیگه تست کردم اصلا دسته رو نمیشناسه و یا اصلا کار نمیکنه یکی Blazing Angels 2 Secret Missions of WWIIو Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City البته تو بازی برای تنظیمات دسته منو داره ولی هرچه می خوام دکمه ها رو تنظیم کنم کارنمیکنه و اینکه این فایلی که برای تنظیمات دسته devdata چی هست اگه ممکنه آپلود کنین و یه توضیح بدین باید چ کارش کنم
تو کامپیوترم سرچ کردم همچین فایلی وجود نداره نه تو درایو c و نه تو فولدرهای بازی
... :20:
دوستان اگه اطلاعاتی دارن دریغ نکنن لطفا.
با تشکر
با درودنقل قول:
میشه آدرس این فروشگاه رو به من هم بدی.
یه دسته سیم دار Xbox اصل برای PC میخوام.
من تاحالا 2بار دسته گیم خریدم ولی ر دفعه بعد یه مدت خراب میشه! اخیرا هم دستم این شکلی شده::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این قسمتی که دورش دایره قرمز کشیدم و نمیدونم اسمش چیه(!)وقتی تکونش میدی دیگه سر جاش بر نمیگرده! همین دیروزم شد در حالی که تو عید 8تومن پولشو دادم!
قبلیمم همین قسمتش(که نمیدونم اسمش شیه!) روکش داشت که روکشش بن کن شد!این یکی هم که روکش نداره این جوری شده!...
اگه میشه برای حل مشکل کمکی کنین :41: داشتم با 4030 میلان رو میبردم که اینجوری شد!وای دوباره یادم افتاد!:37::37:
دوست عزیز شما یک بار برای همیشه یه دسته ی درستو حسابی از یه برند خوب تهیه کن ! خیاله خودتو راحت کن !! بعد اگه باز به مشکل خوردین ! دیگه باید نحوه ی بازی با انالوگتونو اصلاح کنید :27:نقل قول: