به صفا میاد انقدر نامرد باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به صفا میاد انقدر نامرد باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفی ، من همین 10 - 20 دقیقه پیش توی 30-40 صفحه پیش همین حرف تو رو زدم ، گفتم یه 12-13 ساعت وقت بزارین سفر کنین وسط نقشه که هم شهراش کمتره ، و هم بین همه ی بچه هاست .
ببین برنامه ریزی ما جوری افتاد که وسط ها هم نمیتونم بسازیم :27:نقل قول:
چون تا فردا چند شهره میشه 3 تا ستون اخری شاید ساختیم .
شما بهتره یکم فکر کنید... شما الان میبینید کنارتون شهر نیست شهر میزنید میبینید 50 تا شهر کنارتون زدن!!! مهم پیشرفته چون همه مپ به زودی پره شهر میشهنقل قول:
این شد یه حرف درست و حسابی !!!! حیف که این جا گزینه ی تشکر !!! نداره !نقل قول:
اقا از صفا اینجوری صحبت نکنید!!!
نه انقدر ها هم ، اولش می گه که دو روز فرصت دارین 5 لول پیشرفت کنین ، اگه تونستین به یو ای دعوت می شین ، در غیر این صورت می رین تو آکادمی تا رشد کنین ، اگه بازم رشد نکردین نوبل می شین D:
مهم چند تا شهر نیست !!! مهم اینه که ما کلی آدمیم و فوری اون شهر مورد نظر فول میشه و همه می آن به سمت شهر بزرگتر از بقیه شهر ها !!!
وای !! حجت شناختیمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی خیال شو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه عزیزم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برسام جون شهرشون کجاست ؟ بگو منم بیام دیگه نامرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:2:نقل قول:
-----------
شاید شما راست بگی
نقل قول:درامد اولیه !نقل قول:
قیمتای هتلو میشه بالا برد اگه شهر زدیم ؟ =))
ها ها ها - دلت میخواد بن شی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه انقدر ها هم ، اولش می گه که دو روز فرصت دارین 5 لول پیشرفت کنین ، اگه تونستین به یو ای دعوت می شین ، در غیر این صورت می رین تو آکادمی تا رشد کنین ، اگه بازم رشد نکردین نوبل می شین D:
اسمشو میزاریم ایران ، قیمت نگاه کردن به شهرمون رو هم می بریم بالا !
بچه ها هتل ها تلویزیون هم دارن ؟ اخه نگرانم این یارو هه تلویزیون نبینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ایران باشه 5 ثانیه نوبلیم :دینقل قول:
اسمشو میزاریم ایران ، قیمت نگاه کردن به شهرمون رو هم می بریم بالا !
بزاریم PeR$@N
آقا من اگه کل گوگردام رو بفروشم یه 200 دلاری گیرم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب میزاریم : شهری در کنار کویت و افغانستان و عراق و عربستان و اینا .
منتها اونجوری فکر کنم بدتر شه !
پس خوبه که ...
چیجوری جنش میفروشین ؟
Persepolis بهترین گزینه هست !!! حالا کی آستین بالا می زنه ؟؟؟ صفا ؟؟؟ هادی ؟؟؟ مصطفی ؟؟؟
هیچی , برو یه شهر که General Store داره (اول برو توی شهر) بعدش بزن توش
بعد میری توی اونجا و داد میزنی گوگرد , الاغ .. ! میفروشیم
یه الاغو 1000 دلار میفروشن
بچه ها یه سوال : اگه شهر بزنیم مثلا چی میشه ؟ میتونیم در امد کسب کنیم ؟ هان ؟نقل قول:
خوب میزاریم : شهری در کنار کویت و افغانستان و عراق و عربستان و اینا .
منتها اونجوری فکر کنم بدتر شه !
من آستین بالا میزنم
خدا رو چه دیدی پدرام آشنا دوباره اومد این جا رو هم تصرف کرد
آره میتونیم ! یه هتل لول 4 بسازیم حله !
یعنی هر کی میاد باید 10-250 دلار بده توی هتل
منکه ویس ندارم تو بجام داد میزنی؟نقل قول:
هیچی , برو یه شهر که General Store داره (اول برو توی شهر) بعدش بزن توش
بعد میری توی اونجا و داد میزنی گوگرد , الاغ .. ! میفروشیم
یه الاغو 1000 دلار میفروشن
دمت گرمنقل قول:
من آستین بالا میزنم
پدرام اشنا کیه ؟نقل قول:
خدا رو چه دیدی پدرام آشنا دوباره اومد این جا رو هم تصرف کرد
به همین راحتی ها نیست :27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
من میخوام پول هتلم رو ارزون کنم شما میخوای گرون کنی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Barkeeper Henry Walker: You still look pretty weak. Come back when you've gotten a bit stronger.
Target: Reach level 2.
Hint: Work until you've reached level two. When you look at your yellow Experience meter you can see how far you are away from advancing to the next level. Every time you reach a new level you get three skill points and one attribute point. With the attribute points you can train five related skills at once. By adding a point to strength you would raise Construction, Vigor, Toughness, Stamina and Health points by one point each. The skill points you can use to raise one specific skill. Each skill is needed for different things. Right now you can't make any mayor mistakes.
Requires:
Reached level 2
من باید چی کار کنم؟؟؟؟
آره
نه منم ارزون میکنم
الان فعلا میرم گوگردا رو بفروشم یه 70-80 دلاری گیرم بیاد
حجت ساخت هتل 1200 $ هزینه دارهنقل قول:
فردا توی پروفایلهاتون منتظر یه حمله انتهاری از aQoa باشین.
تاپیک باید یکم تر و تمیز شه.d:
میخوای همرو بد بخت کنی ؟ :دینقل قول:
به همین راحتی ها نیست
من میخوام پول هتلم رو ارزون کنم شما میخوای گرون کنی ؟
تا میام یه صفحه رو بخونم دوتا صفحه اضافه میشه! اینجا چه خبره؟!
دوستانی که شهر زدن یه توضیحی درباره مزیتهای شهر داشتن بدن بد نیست.
ای بابا بلاخره یکی بیاد شهر رو بسازه دیگه !
کاره یکی دو روز نیستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا توی پروفایلهاتون منتظر یه حمله انتهاری از aQoa باشین.
تاپیک باید یکم تر و تمیز شه.d:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 16 (15 کاربران و 1 مهمان)
چه خبر شده اینجا
هنوز که کسی نزده ولی علی و حجت دارن میزنننقل قول:
تا میام یه صفحه رو بخونم دوتا صفحه اضافه میشه! اینجا چه خبره؟!
دوستانی که شهر زدن یه توضیحی درباره مزیتهای شهر داشتن بدن بد نیست.
به فول برره ای ها : فــــــــــــــــــردا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بابا بلاخره یکی بیاد شهر رو بسازه دیگه !
یه بیکار رفته همه جا تبلیغ کرده پی سی ورلد به نقطه چین کرده :دی بهتره بگم ادمینارو نقطه چین کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lolنقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 16 (15 کاربران و 1 مهمان)
چه خبر شده اینجا
من قول حتی یک دلار ارزون بکنیم سود بیشتر میکنیم ...نقل قول: