قبلا هم گفتیم:نقل قول:
576*720
Printable View
قبلا هم گفتیم:نقل قول:
576*720
دوستان مرسی که توجه کردید و جواب دادید :2:نقل قول:
با 40 تومن نمیشه پلیر مناسبی خرید. باید مارکهای متفرقه بخریدنقل قول:
تشکر بابت توجه شما دوست عزیزنقل قول:
خوب کلا با 100 تومن چی ؟ میشه مارک معروف و خوب خرید ؟
قبلا بحث شده .نقل قول:
با 80 تومن فیلیپس 3360 میتونید بخرید
من LG و Sony رو پیشنهاد میکنم چون هدشون با کیفیت تر و بهتر از همه هست
سلام به همگی .
دوستان من میخوام Blu-ray بخرم . میخواستم بدونم به غیر از این مدل که قراره بخرم چیز بهتری در برندهای دیگه هستش ؟ قیمت رو هم لطفا بگید .
BD-P4600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
من قصد خرید یک دستگاه دی وی دارم.به همین منظور تمام صفحات رو مطالعه کردم.من خودم یک دستگاه میخوام کحه بیشتر باش وی سی دی دید .حالا بعضی مواقع هم دی وی دی.با توجه به راهنمایی های دوستان
1- در صورتی که این مارک نبود بجای اون تو همین رنج قیمت سراغ چه مارکهایی برم.
2-نظرتون درمورد این دومدل سامسونگ چی هست HD (1080p ) DVD-HD870
3- در صورت نبود مارک های فیلیپس و پایونییر برای مصارف خانگی که بیشتر وی سی دی است آیا مارک سامسونگ هم خوبه یا خیر
بازم تاکید میکنم با توجه به اینکه تلویزیون ما معمولی (سونی وگا) و قیمت هم حدااکثر تا 100 و زیاد فرمت مهم نیست توصیه شما چیست.
3. حتی الامکان مارک سامسونگ باشه. تا بتونم از ریموت کنترل برای TV هم استفاده کنم.
4. اگر قابلیت آپدیت نرم افزاری داشته باشه و با اومدن فرمت های جدید بشه اون فرمت ها رو هم نمایش داد که خیلی عالی میشه. (البته شاید بگید بهتره یک لپتاپ بخرم و خیال خودمو راحت کنم. تو فکرش هستم:46: )
5. دیسک بلوری هم ساپورت کنه
با تشکر
چیز قشنگیهنقل قول:
شنیدم سامسونگ یه آپدیت داده که اگه نصبش کنی می تونی youtube و فرمت MKV رو هم ببینی باهاش
نقل قول:
قیمتش چقدره ؟
سلام .
حدود 600 قیمتش هستش . البته شاید ارزون شده باشه الان .
مخلصیم .
دوستان من یک player میخوام بگیرم که 90 درصد استفادش برای divx و avi هست
تا 60 یا 70 تومان
یک مدل از sony دیدم 63 تومان که خوشم اومد ولی متاسفانه usb نداره
من همیشه تو همه چیز با Samsung کار کردم میخواستم بدونم مدلی از این برند با این مشخصات سراغ دارید ؟
با این که از Lg نه خوشم میاد نه خاطره خوبی دارم ولی با 4650 کار کردم بد نبود
راستی این 9750 و 9650 چندن تو بازار و چطورن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستانی که دنبال فیلیپس تو جمهوری هستند غیر از پاساژ شرکا یک مغازه دیگه تو خود جمهوری نرسیده به ولیعصر به نام پلاگ اند پلی اونجا هم فیلیپس با گارانتی اصلی میده
من 9750 رو تو مشهد خریدم 88T کابل HDMI هم روش هست، ازش راضیم کنترلش با تلویزیون های پاناسونیک و سامسونگ و توشیبا هم قابلیت مچ شدن داره(فقط ولوم و تعویض کانال)ظاهرش هم باحاله، اگه بگیری پشیمونی نداره.نقل قول:
باقی دوستان نظری ندارن ؟نقل قول:
این مدل از Pioneer چطوره ؟
DV-220
74 تومان
امکاناتش که عالیهکد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=14017
خیلی هم شیکه
یکی هم اینه
Philips 3350k
با 12 ماه گارانتی
67 تومان
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=9368
سلام به همه
چند دقيقه پيش آدرس يه فروشگاه لوازم صوتي را پيدا كردم, عجب سيستم هاي جالبي داره, گالري عكسو ببينيد:8: شايد براي دوستان هم جالب باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ميخوام دستگاهي بگيرم كه
1- Avi و MKV رو ساپورت كنه
2- SRT فارسي رو نشون بده
3- وقتي فيلم و SRT رو رو فلش ميريزي و ميذاري رو دستگاه زير نويس رو بندازه رو فيلم
اميدوارم توقعم خيلي رويايي نباشه ممنون
نقل قول:
عجب سیستم های خفنی خدایا نصیب همه ما بگردان :8:
SRT فارسي كه اكثرا پشتيباني نميشه و اگه پخش MKV بخواي بايد پول زيادي براي يه بلوري پلير خرج كني.نقل قول:
به جاي اين كارا پيشنهاد ميكنم كه اين تاپيك رو بخوني
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391962
سلام به دوستان
من میخوام یه دی وی دی بخرم ولی بین این 3 مدل موندم
میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم از نظر کیفیت صدا و تصویر و فرمتهای قابل پخش بهتره
pioneer dv 420
philips dvp 3360
lg 9750
من چون 3360 دارم نظرمو ميگمنقل قول:
3360 كيفيت تصوير بسيار خوبي داره. فيلمهاي DivX رو با كيفيت نزديك به DVD ميتونه پخش كنه.Upsclae خوبي داره.
كيفيت پخش تصاوير و عكس هم در حد بسيار عاليه.فرمتهاي معمول رو پخش ميكنه به غير از WMV
زيرنويس فارسي SUB/IDX رو براحتي پخش ميكنه.
ولي خروجي صداي ديجيتال يا صداي 5.1 نداره. و همچنين رمزگشاي DTS هم نداره.
اگه ميخواي به سيستم صوتي وصل كني گزينه خوبي نيست چون فقط خروجي صداي استريو داره ، ولي اگه دنبال تصوير خوب هستي ، گزينه بسيار خوبيه.
این دستگاه خروجی صدای دیجیتال 5.1 داره و خروجی صدای 5.1 آنالوگ نداره . برای صدای 5.1 با این دستگاه باید از خروجی SPDIF استفاده کنید (کواکسیال)نقل قول:
هر سه تاش دستگاه های خوبی هستند .نقل قول:
ولی من دستگاه 9750 رو لینک و یا مشخصاتش رو از سایت اصلی الجی گیر نیاوردم. فکر کنم این دستگاه ساخت ایران هست! هرچند دوستانی که خریدند راضی بودند.
من فیلیپس رو ترجیح میدم.
آقا زیر 200 تومن دستگاهی هست که up scaling داشته باشه؟
نقل قول:
سلام
ایده ی جالبی رو دادین منم تو سایت اصلی ال جی چیزی ندیدم ولی هم تو ال جی ایران و هم تو سایت گلدیران این دو مدل بودش
اگه میشه تحقیقاتی بفرمائین چون منم قصد خرید یکی از این دو مدل 9650 یا 9750 رو دارم که آیا واقعا طراحی کره هستش و مطمئنه یا نه ؟
اما مگه ایران میتونه خودش مستقل دی وی دی پلیر بزنه با مارک ال جی ؟
این موضوع رو تو صفحات اول همین تاپیک هم مطرح کردیم ولی هیچکس نتونست سایت اصلی این محصول رو پیدا کنه. احتمال بسیار میره این محصول ساخت خود ایران باشه چون تو هیچکدوم از سایتهای خارجی الجی این محصول رو ندیدم (حتی با نام مدل متفاوت)نقل قول:
ایران از قطعات الجی استفاده کرده و همچین دستگاهی رو مونتاژ کرده ...اگر واقعا اینطور باشه، بدیش اینه که ساپورت از سمت خود شرکت الجی (کره) نداره (مثلا فیرمویر)
در کل اگر دوستان سایت خارجی رو پیدا کردند که این دستگاه رو معرفی کرده باشه ، در این تاپیک اعلام کنند.
چون من میخواستم مشخصات فنی (جزئی) رو ببینم ولی تو هیچ سایتی همچین مدلی ندیدم.
ولی در کل دستگاه بدی نیست . قیمتش مناسبه و کابل HDMI هم روش داره .
اگر میخواید (در پولتون) صرفه جویی کنید گزینه ی خوبیه.
سلامنقل قول:
من در اين مورد با آقاي برزين صحبت كردم و نظر ايشون را خواستم بدانم.
آقاي برزين گفتند فكر ميكنم مونتاژ اندونزي هست, و اينكه تو سايت رسمي ال جي نيست دليل اينه كه ال جي اين مدل ها را براي خاورميانه و آسيايي جنوب شرقي توليد ميكنه! نه براي اروپا يا امريكا و معمولا تو سايت هاي رسمي نيست, اما از نظر قطعات يكي هستند چون ال جي و برندهاي مشابه قدرت اين را ندارند براي هر مدل طراحي و قطعات متفاوت توليد كنند.
اين ها را ايشون گفتند.:46:
عزیزان کسی نگفت کدوم مدل بهتره
pioneer dv 420
philips 3360
lg 9750
من یه اسپیکر ادیفایر da5000 pro دارم میخوام به دستگاه وصل کنم با این شرایت کدوم بهتره
البته خروجی 5:1 ال جی خیلی برام مهم نیست
فقط کیفیت پخش موزیک برام خیلی مهمه
سلامنقل قول:
من قبلا در مورد پايونر با اقاي برزين صحبت كردم ايشون به من گفتند پايونر در مدل هاي تجاري صداي موزيك افكتيو داره و تاثير ميزاره روي موزيك. يه سري اصطلاحات هم به كار بردند كه من متوجه نشدم:blush:
در مورد ال جي و فيليپس تجربه اي ندارم
گفتم همينو بگم شايد مفيد باشه
دوست عزيزنقل قول:
من 420 داشتم كه 2 روزه ردش كردم البته قبلش كلي هم تحقيق كردم در نهايت بين فيليپس و پايونير نظر آقاي برزين رو كه طي ايميل توصيه به پايونير داشتند پذيرفتم و رفتم از فروشگاهي كه ايشون معرفي كردند ( آكوستيك ) خريدم اما هم از فروشگاهي كه خريد كردم ناراضي بودم (سريال دستگاه در كارت گارانتي با سريال دستگاه يكي نبود بعدن هم قبول نكرد تعويض كنه و عجب آدماي چيپي بودند!!!) هم از دستگاه ، بنابراين توصيه من : اولا پايونير 420 نخر دوما : اگه خواستي بخري از نمايندگي بخر (فروشگاه راستين تو خود سايت پابونير هم اين فروشگاه رو اعلام كرده)
اون دوتاي ديگه رو من نميدونم ، من الان خودم يه lg دارم و راضي هم هستم.
اخه چند تا از دوستان تو این تاپیک 420 پایونیر دارن و گفتن منوی محدودی داره فیلم رو به خوبی پخش نمیکنه و تو حالت نمیش فیلم تاثیر میزاره و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه به همین خاطر گفتم سوال کنم ببینم اینایی که گفتن درسته؟
برای فیلیپس هم تقریبا همین موارد صادقه (منوی محدود - عدم ساپورت SRT فارسی)نقل قول:
خوب همه ی سیستمهای صوتی وتصویری همین شرایط رو دارند . اگر به فرض مونتاژ اندونزی هم باشد باید در زیرشاخه ی اندونزی سایت الجی آورده شده باشد (بالاخره باید یک ریفرنس اصلی داشته باشد که شما بتونی مشخصات دقیق دستگاه رو اونجا بررسی کنی). خیلی از مدلهایی از فیلیپس رو هم که در اینجا بحث میکنیم با این نام تجاری در اروپا و آمریکا به فروش نمیرسه و در زیر شاخه ی فرضا مالزی سایت فیلیپس قرار داره .نقل قول:
در هر حال جای این سوال هست که چرا باید الجی پلیری تولید کنه که فقط تو ایران فروش برسه ؟
نقل قول:
فیلیپس 3360 خروجی صدای 5.1 آنالوگ نداره که اسپیکر رو بهش وصل کنی.
حرف شما هم درسته, من مدل های از ال جی دیدم که تو بازار ایران هست و دقیقا همون مدل تو سایت اروپای هم هست! اما یه چیزایش فرق داره! مثل پورت اسکارت! در صورتی که پشت دستگاه های داخل ایران میزنه کد2 یعنی برای اروپا پس چرا اسکارت که استاندارد اروپا هست نداره؟ دلیل میتونه تولید برای خاورمیانه باشه!نقل قول:
باز نمیشه دقیق نظر داد
حتی بحث خاورمیانه هم نیست . چون اگر برای خاورمیانه بود حتما یک وبسایت رسمی این محصول رو معرفی کرده بود ولی ما فقط همچین دستگاهی رو تو سایت گلدایران دیدیم . که مشخصات فنی دستگاه رو ذکر نکرده . فقط در حد ساپورت فرمتها و ....!نقل قول:
فکر میکنم این مدل های که برای ایران تولید میشه شماره خاص ایران داره! و فقط تو سایت نماینده رسمیش تو اون کشور معرفی میشه؟ امکان داره برای ایران تولید میشه! با منو فارسی که دارننقل قول:
برای مثال این مدل 9750 برای کشورهای اروپای یا آمریکا با شماره محصول دیگه ارزه بشه؟
بله دیگه . منم همین موضوع رو میگم. جالب اینه که هیچ مدلی از الجی که در اروپا ، آمریکا و یا حتی آسیا به فروش میرسه از لحاظ ظاهر شبیه این مدلی که در ایران به فروش میرسه نیست.نقل قول:
مگه میشه الجی دستگاهی طراحی کنه که فقط توی یک کشور به فروش برسه ؟
من یه DVD Player دیدم که سونی بود
به نظر شما سینما بهتره یا DVD Player ?