دوست من کیفیت صدای این گوشی برای گوش دادن به موزیک به جرات میتونم بگن که کم نظیر هستش و باز هم برای بهتر شودن شما میتونین از هدست مخصوصش استفاده کنیننقل قول:
Printable View
دوست من کیفیت صدای این گوشی برای گوش دادن به موزیک به جرات میتونم بگن که کم نظیر هستش و باز هم برای بهتر شودن شما میتونین از هدست مخصوصش استفاده کنیننقل قول:
اکثربرنامه های روی گوشی همون برنامه های پیش فرض گوشی هیتند منظورم همون برنامه های اولیه گوشیه مخصوصا فیلم transformers که قفله وروی گوشی دیگه اجرا نمیشه و همون بازی های n-gage که هنوز نصب نشده درضمن هنگامی که به pc وصل میکنم پیغام there is no disk in the drive .please insert a disk into drive بعد سرعت کم میشه تا نزدیک منفجر شدن میره بعد کابل رو که در میارم خنثی میشه.نقل قول:
دوستان اگه بخوام که بعد از اپدیت کردن بتونم گوشی رو هک کنم باید چیکار کنم.منظورم اینه که قابل هک کردن باشه
دوست من شاید مشکل از کامپیوتر شما باشه و ویندوز توانای پیدا کردن دیوایس شما رو نداشته باشه؛؛آیا روی کامپیوتر دیگه هم چک کردی؟نقل قول:
در مورد هک فریمور جدیدم چیزی نمیدونم
آگه از قبل هکیده باشی برات میمونه ... اما بعدش اگه مستر ریست کنی دیگه نمیدونم چی میشه ...:40:نقل قول:
دوست من کد کار نداد؟نقل قول:
این کد رو بزن #7370* اگه کار نداد برو تو ستینگ گوشی و مستر ریست کن ؛نقل قول:
کد فرمت اینه : #7370#*
ولی قبلش بکاپ بگیرید تمام اطلاعات فون مموری پاک میشه.
سلامنقل قول:
اقا من پروداکت کد گوشیم و چه جوری عوض کنم که بشه از خود گوشی اپ کنم
راستش من تا حالا عوض نکردم.نمیدونم اسم برنامش چیه.نقل قول:
یک متخصص میفرستم جوابتو بده.
اینجا اگه اشتباه نکنم برای این کرا تاپیک داریم ... کد پرو داکت هم که خودم صفحه ی قبل گذاشتم ...بفرما :نقل قول:
سلام
اقا من پروداکت کد گوشیم و چه جوری عوض کنم
نقل قول:
سلام,دوستان من گوشی رو فرمت ومستر ریست کردم مشکلاتش هل شد حالا میخوام گوشی رو فارسی واپدیت کنم ایا اطلاعاتی رو که از رو گوشی کپی کردم رو الان بریزم یا بعد از اپدیت؟
سلام .نقل قول:
بعد از اپدیت بریز.
دوستان با خیال راحت آپدیت کنید...ورژن 30 هم هک شد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید:40:
با سلام
اگه میشه یه هندسفری با کیفیت برای ان96 بهم معرفی کنین..
مدل jabra 3030
ya bh-903 چطوره?
سلام دوستان من نرم افزار NSSوNSU رو ازدانشگاه دان کردم ولی اجازه نصب کردن برنامه برای اپدیت کردن گوشی N96 داده نشد اگر بخوام در کافی ادامه کار رو انجام بدم چقدر زمان نیاز داره؟
خوب با خود گوشی اپدیت کن..من گوشیمو همینجوری اپدیت کردم...ساعت 12 شب به بعد که هزینشم کمتر بیاد...1ساعتم طول کشید...تقریبا 17مگ بودنقل قول:
یه سوال دیگه...
بچه ها یه زحمت بکشین ببینین رو شارژر گوشیتون چند امپر نوشته؟ از من زده 130 امپر
از شما چطور؟ اخه هیچ کاری که نکنم شارژش یه روز میره..حدس میزنم شارژش تقلبی باشه...
زمان شارژ اولیه گذاشتی قشنگ شارژ شه ...؟نقل قول:
خط من همراه اوله منظور شما با ایرانسله درسته؟مشکلی نداره یه خط میخرم این روزا خط با نون خشکه عوض میکنند برای اپدیت دیگه خسته شدم.درضمن چقدر از اعتبارتون برای این 17مگ کم شد؟نقل قول:
اگه از 11 شب تا 8 صبح بزاری دان شه ... به ازای هر کیلوبایت 2 یا 3 ریال کم میشه ... حالا خودت حساب کن : دینقل قول:
در میاد 5200تومن.فکر کنم تو کافی نت کمتر بشه به هر حال دوستان راهنمایی کنند>نقل قول:
وقتی بلوتوث میگیرم یا میفرستم صفحه گوشی برای چند لحظه کاملا سفید میشه وبرمیگرده کسی میدونه مشکل چیه
عارف جان از کی اینجوری شده ...؟ فکر کنم مشکل نرم افزاری داره ...
.
آپدیتش کردی ..>؟
از طریق PC اپ کنی دردسر زیاد داره ... خب یکاری کن ... PC تو با گوشیت Share کن تا با استفاده از اینترنت PC تو گوشیت بتونی دان کنی ... بیشتر طول میکشه ولی بصرفه تره ...نقل قول:
دو ماه اپ ديت كردم ووزن ٢٠اين مشكل دو سه روز پيش اومده رو گوشي هم فقط دوتا برنامه كاسپر اسكاي و گاردين فقط نصبهنقل قول:
من وايرلس دارم چطوري ميتونم با خوذ گوشي اپديت كنم
دو ماه اپ ديت كردم ووزن ٢٠اين مشكل دو سه روز پيش اومده رو گوشي هم فقط دوتا برنامه كاسپر اسكاي و گاردين فقط نصبهنقل قول:
شما کد #0000#* رو بزن بعد Option رو بزنید و گزینه Check For Update رو بزنید ...
.
البته جایی برید که wifi مجانی داشته باشه مثل فرودگاه یا مصلی ...
نقل قول:اخرش نفهمیدیم ما که هرچی رفتیم دم این ispها گفتند اشتراک برای گوشی نمیدیم به هرحال دوستان اگه من یه اشتراک وایرلس برای استفاده روی سیستم یا با استفاده از اینترنت دانشگاه یا کافی نت بخوام روی گوشی کانکت باشم(همون share که خودتون گفتید) باید چیکار کنم.باتشکر.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزيزم......
من نميدونم چرا گوشي هاي نوكيا كه توي چين توليد ميشن بد از آب در ميان!!!!!
من خودم يه n96 خريدم توي يه روز دلم رو زد و رفتم فروختمش و n95 8gb خودم رو خيلي قبول دارم....
واقعا براي نوكيا متاسفم!!! حتي يه cpu درست و حسابي روش نزاشته!!! دوربين هم كه تعريفي نداره!!!
چيزي هم به اسم چيپ گرافيك وجود نداره:41:
سلام دوستان عزيز
اگه ميشه معايب اين گوشي را بهم بگين
و تفاوت بين اين گوشي و N95 از نظر بلندي صدا و كيفيت دوربين را هم بگين
ممنون ميشم
سلام. اگه میشه لینک جدیدترین فریمور N96 که قابلیت هک هم داشته باشه با تمام آموزشاشو بزارین. اگه کاملترین و بی دردسرترین برنامه واسه هک رو هم بزارین ممنون میشم، فقط احتیاج به ساین نداشته باشه!
سلام دوستان.
من مدت یکماه میشه که ان 96 گرفتم. از روز اول که اونو طبق دستورالعمل شارز کردم با
استفاده معمولی در کمتر از 24 ساعت باتری تموم کرد.از اون روز به بعد حتی بدون استفاده
کردن از گوشی در کمتر از24 ساعت باتری کاملا خالی میشه. ورزن خود گوشی12.043 است
حتی این امتحان را هم کردم که بعد ازبستن کلیه برنامه ها مثل بلوتوت واینترنت و وی لن-وای فای وغیره بعد از شارز کامل باز هم بدون هیچگونه
استفاده نمودن از گوشی (یعنی فقط روی استندبای که طبق اعلام کارخانه سازنده باید220 ساعت باشه)
در کمتر از24 ساعت باتری خالی میکنه وخاموش میشه.اخیرا این فکر برام پیش اومده که نکنه
فروشنده باتری نو اونو با باتری مستعمل عوض کرده.حال از اساتید فن ودوستان خواهشمندم
منو راهنمائی کنن که اشکال کار من کجاست و چه کار باید بکنم. ایا باید باتری دیگری بخرم
یا کار دیگری بکنم.از رامنمائیهایتان پیشاپیش یکدنیا سپاسگزارم. ارادتمندGrose
نقل قول:
اول از همه گوشیت رو به ورژن 30 آپدیت کن.مصرف باطری خیلی بهبود پیدا میکنه.
گوشی من تقریبا 3 روز شارژ رو راحت نگه میداره.
اون چراغ Breathing رو هم خاموش کن که الکی چشمک نزنه !
پس کسی جواب مارو نداد!!!!نقل قول:
من یه مطلب اینجا خوندم ببین به دردت می خوره:نقل قول:
خودمم دنبالشم اگه چیزی دستگیرت شد خبرم کن:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335476
نقل قول:
با تشکر از پاسخ شما جهت اپدیت کردن به ورزن 30 نوکیا پاسخ
میده( درحال حاضرامکان اپدیت کردن کوشی شما وجود ندارد ).با
اینکه چندین بار به نوکیا کانکت شدم وتلاش کردم همین پاسخ را
دادند .اگر راه دیگری برای اینکار وجود دارد ممنون میشم راهنمائی
کنید.با تشکر GROSE
با سلام از اساتید وارد به موبایل سئوالی داشتم .من وقتی کلیدopen application را فشار داده و نگهمیدارم دو برنامه منو و
استندبای همیشه باز هستند وامکان بستن انها وجود ندارد.در حالیکه هریک از برنامه های دیگر که درپس زمینه باز باشند قابل
بستن میباشند. ایا این موضوع میتواند دلیل خالی کردن باطری در کمتر از 24 ساعت باشد.با تشکر از راهنمائیتان
اگه ميشه واضحتر بگيد سوالتون چيه شايد كمكي از دستمون بيادنقل قول: