نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3947840&postcount=1049
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3947840&postcount=1049
این ها هم رفت توی بلک لیستنقل قول:
همه بلک هستند ، کی جدید نبود؟!!!!!!!
جدیدترین Key های محصولات کسپرسکی
سلام
من فکر کنم دوستان ِفعالی مثل majid20 و x_2007 و omid-p30 و Ship Storm و hamilton رفتن مسافرت :41:
قحطی ِ KEY شده :37:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم. شماره حساب 8.0.0.506 شعبه ی KIS
در هر صورت به این بهانه خواستم تشکری کنم از دوستان ِ فعالی که وقت می ذارند و برای ما Leecher ها KEY پیدا می کنند. (البته چه بهتر که به جای دادن ِ ماهی به ما ماهی گیری یاد بدند.)
باز هم مراتب تشکر خودم رو ابراز می کنم.
خوش و سلامت باشید، :7:
©م.م.©
من وقتی یک کلید به کاسپر میدم مدت تموم نمیشه مثلا اگه کلید 43 روز اعتبار داره در قسمت license همون 43 یکسره می مونه و کم نمیشه
دوست عزیز شما از کدام ورژن و محصول کسپرسکی استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟نقل قول:
ویندوز شما چیست ؟ تاریخ سیسم خود را چک کنید
از ورژن 9.0.0.459 و 2010 تاریخ سیستم هم بروز هست الان چند روزه که از 43 روز پایین تر نمیاد و ویندوزم هم xpنقل قول:
تمام کلید های قبلی رو Block کردند!
دوستان من هر کلیدی که میزنم میزنه database are corrupted
کسی کلید جدید نداره؟
database are corrupted به کلید ربطی نداره.
شما باید 1 بار کامل Update کنید و همه چیز نصب بشه.
اگر نشد، پاک کنید. دوباره نصب کنید.
--
همچنان مشکل کلید پا بر جاست (مثل دماوند ه!!!)
کلید های فعال امروز رو از لینک امضام بگیرید.
ضمنا برای حل مشکل database are corrupted باید یک بار با فیلطر شکن آپدیت کنید.
سلام دوستان
ایا کسپراسکای یا نمایندگی ها keyمی فروشند ؟
قیمتش حدودا چنده ؟
برای چه مدت ؟
با تشکر
دیگه از این جاهایی که 6 ماه مجانی می دادند، وجود نداره؟
اینجوری باید با ترس و لرز Update کنم!
قبلاً اونجوری فرت و فرت Update می کردم!
مرسی
__
در ضمن ممنون از omid-p30 برای این Key ها جدید.
خوشبختانه مملكت ماباهيچ جاي دنياارتباط درست نداره ويندوزهاهمه غيرقانوني چرانبايدشركتي به بزرگي مايكروسافت يك نماينده درايران نداشته باشه تا مامجبورنشويم بريم ويندوزهاي تقلبي ومعيوب روي سيستم نصب كنيم وهرروزبايك مشكل روبروشويم البته ويندوزمن اصلي است مگه فرق ماباديگرمردم دنيا چيه كه نميتوانيم مستقيمابراي آنتي ويروسمان كليدبخريم وبقول دوستمان باترس ولرزآپديت نكنيم من كه يكي درميان كه آپديت ميكنم بايدبگردم دنبال كليد آياواقعاراهي وجودنداره كه براي يكسال لايسنس بخريم واينقدرعذاب نكشيم اگركسي ازدوستان راهي سراغ داره به ماهم بگه.
متشكرم
نقل قول:كاسپر داراي نمايندگيهاي رسمي و قانوني در ايران ميباشه كه محصولات كاسپر را با لايسنس قانوني و معتبر ميفروشند.آدرس نمايندگيهاي كاسپر در ايران در آدرس زير موجود ميباشه:نقل قول:
در لينك فوق آدرس سايت و ساير مشخصات نمايندگيهاي كاسپر در ايران مشخص شده.کد:http://www.kaspersky.com/buyoffline?cregion=151273877&select=+OK+
ولی اینا خیلی گرون میگرن نمایندگی باید قمیت همون شرکت رو بده تازه اون قیمتی هم که تو سایت کاسپر زده میشه اروزنتر خرید حالا ارزونتر نه گرونتر هم نه نمایندگی سودش رو از خود کاسپر میگیره نه از مشتریهاش پس این رو نمیشه گفت نمایندگی مثلا نمایندگی های رپید که یه سود عجیب روی محصول میکشن و میفروشن
دوست عزيز اگه شما اطلاع نداري دليل نميشه بي جهت به مملكت فحش بدي.نقل قول:
همونطور كه هميلتون عزيز گفتن كسپرسكي نمايندگي رسمي در ايران داره و غير از كسپرسكي آنتي ويروسهاي nod32 و دكتر وب و ... نمايندگي رسمي در ايران دارند.
درسته كه مايكروسافت نمايندگي رسمي در ايران نداره اما به راحتي ويندوز اصل رو در ايران ميتوني بخري و هيچ مشكلي هم وجود نداره.
اما در مورد پست آخر كه دوستمون گفته قيمت نمايندگي گرونه فكر كنم با سر زدن به سايت اصلي آنتي ويروس ميتوني قيمت ها رو مقايسه كني. 45 هزار تومان براي اينترنت سكيوريتي تا يك سال خيلي نيست.
اين صفحه خود كسپرسكي هست براي خريد اينترنت سكيوريتي.
قيمت 59.95 دلارکد:http://www.kaspersky.com/kaspersky_internet_security
و اين هم صفحه قيمت هاي نمايندگي رسمي كسپرسكي در ايران كه شركت آواژنگ سيستم هست.
به نظرت قيمت ايران ارزون تر نيست؟!!کد:http://www.kasperskylabs.ir/fa/price.htm
با سلام تشکر می کنم ازت ولی من دنباله کرک نسخه بتا می گردم اگه داری بهم برسون
من از جایی با زیر قیمت این ها خریدم ... درسته رسمی نیست ولی تا حالا خیلی ها خریدن و کار میکنه .. از این سریال های هدیه ی تو کشور هایی مثل هنده !
سلامنقل قول:
اول بفرمایید کجای پست من فحش نوشته بود؟
دومات من اصلا صحبت ویندوز کردم یا گفتم چیز قنونی نمیشه تو کشور پیدا کرد؟چرا همیشه همه چیز رو میشه پیدا کرد ولی با چه قیمتی و چه درد سری؟
الا شما اگه بخوای یه جنس معمولی از یه فروشگاه تو اران بخری به راحتی انلاین با کارت پول رو پرداخت میکنیو برات میاد ولی برا ویندوز میشه این کار رو کد؟ایا بعدا ساپورت درست حسابی میدن؟
از اینا که بگزریم میرسیم به کاسپر
الان تو سایت ست ست یه نفر که خیلی وقته کلید میفروشه خودش هم میگه نمایندگی کاسپر هست حالا راست دروغ رو نمیدونم ولی دلیل هم نمیشه همه نمایندگی ها اسمشون تو معرفی سایت اون محصول باشه به خوبی ساپورت میکنه و من تا حالا ندیدم کسی گله کنه قیمتاش خیلی پایین تر از این نمایندگی هایی هست که جناب همیلتون معرفی کردن
در اخر هم من هیچ قصدی رو نداشتم اصلا نمیخواستم تنش درست کنم اگر هر چی بگید من حق رو به شما خواهم داد و اصلا بحثی در این باره نخواهم کرد
دوست عزيز ابتداي نوشته من مربوط به پست gholam14 بود نه شما.نقل قول:
در مورد شما من از قسمتي گفتم كه نوشتم اما در مورد پست آخر.
در مورد پيدا كردن محصولات قانوني من هم عرض كردم در ايران به راحتي ميشه بسياري از محصولات رو خريد قانوني كرد بدون هيچ دردسري و شركتهاي زيادي هستن كه اين كار رو انجام ميدن در مورد محصولات نرم افزاري كامپيوتر هم ميدوني كه بيشتر پشتيباني ها اينترنتي هست.
اما در مورد كسپرسكي من نمي دونم اوني كه شما ميگي كي هست و چطوريه ولي ظاهرا نمايندگي هاي هر شركتي رو فقط از خود اون شركت ميشه سوال كرد بنابراين فقط شركتهايي كه خود سايت كسپر معرفي ميكنه نمايندگي رسمي اين شركت محسوب ميشن.
در آخرش هم من بگم منم قصد ايجاد درگيري و تنش نداشتم و ندارم فقط خواستم بگم اينطوري كه فكر ميكنيد نيست.
احتمال اینکه یک موردی در بخش رجیستری مربوط به کسپرسکی رخ داده باشه هستشنقل قول:
البته فکر کنم فقط شمارشگر شما مشکل داره که خب موردی نیست
بهرحال شما می تونید اقدام به repair و تعمییر کسپرسکی کنید
Start --> All Programs --> Kaspersky ... --> Modify, Repair or Remove
خوب اگه از نظر ابدیت مشکل نداره چه کاری هست درستش کنه بزاره همینجوری بمونهنقل قول:
من از خدام هست اینجوری قاط بزنه به شرطی که مشکل دیگه ای به وجود نیاد
بعد از دانلود کلیدها، چطور باید کلید های جدیدو به برنامه معرفی کنیم
شما از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟راهنماي استفاده از كليدها در پست اول تاپيك اختصاصي كاسپر موجود ميباشه.نقل قول:
از نسخه 8.0.0.454نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من پست اول را مشاهده کردم و نمایندگی های ایران رو دیدم
ولی من فقط به دنبال لایسنس میگردم نه محصول
وقتی میشه اخرین ورژن رو دانلود کنی دیگه چه نیازی هست که dvd اش رو بخری
خود کسپر هم لایسنس نمیفروشه(key(؟
نمايندگيهاي ايران هم پول لايسنس را از شما دريافت ميكنند والا خود نرم افزار از طريق سايت كاسپر قابل دانلود ميباشه.نقل قول:
خود كاسپر هم لايسنس را به قيمت $59.95 ميفروشه و هم مبلغ $9.95 را اگر كسي تمايل داشته باشه جهت BackUp CD از خريدار دريافت ميكنه.در ايران 2 مورد فوق را يكجا به قيمتي كه در سايت نمايندگيها مشاهده ميكنيد ميفروشند.
اگر كارت اعتباري داريد ميتونيد از خود سايت كاسپر نسبت به خريد لايسنس اقدام كنيد.
سلام
آیا key های مربوط kaspersky 2009 برای 2010 نیز کار می کند.
بله. کار میکنند.نقل قول:
هامیلتون جون من دقیق نگرفتمنقل قول:
الان من اگه بخواماز خود کاسپر خرید کنم قیمت کلید چنده؟یک ساله و سه ساله
این دو تایی که گتی چه فرقایی با هم دارن؟
omid-p30 جان، میشه لطفاً امضات رو Update کنی؟
می ترسم KIS م رو Update کنم، به Licenseم گیر بده!
ممنون.
ليست قيمت لايسنس محصولات 2010 كاسپر را در آدرس زير ميتونيد براي 1PC يا بيشتر انتخاب و مشاهده كنيد.براي محصولات 2010 ديگه كليد 3 ساله براي فروش ندارن و حداكثر زمان آن 2 ساله ميباشه.نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/globalstore?blocknum2=1
اگر شما فقط اقدام به خريد لايسنس از خود سايت كاسپر كنيد بايد مبلغ 59.95 دلار را بپردازيد كه اگر دلاري 1000 تومان درنظر بگبريد چيزي در حدود 60000 هزار تومان ميشه درحاليكه در نمايندگيهاي ايران پكيج حاوي لايسنس و CD نصب برنامه و راهنماي نصب را با قيمتي در حدود 45000 تومان ميتونيد دريافت كنيد كه مقرون به صرفه خواهد بود.
نه، آخرین بلک لیست همون پنج شنبه اتفاق افتاده و همه کلید ها الان فعالند. ضمنا اینطوری که پس هیجوقت نمیتونی آپدیت کنی. شما همیشه با کلید فعالی که دارید آپدیت کنید، اگر بلاک شد سریعا اینجا بگید تا دوستان و من دنبال کلید های فعال بگردیم.نقل قول:
سلام
دوستان من یک کلید دو ساله کسپرکی خریدم 5 کاربره ...
بعد از خرید یک نفر از افرادی که قرار بود با ما باشه به دلایلی کنار کشید .
اگر کسی از دوستان میخواد به عنوان فرد پنجم استفاده کنه من میتونم نصف مبلغ رو بگیرم و بعد از تحویل بقیه رو بگیرم ...
من فقط میخام ضررم رو جبران کنم .
قیمت 5 کاربره دو ساله 89 تومنه و یعنی شما باید 18 تومان بدید ...
ولی من میتونم به قیمت 15 هم بدم .
این هم عکس از لایسنسی که خودم دارم استفاده میکنم .
اگر کسی از دوستان خواست پی ام بده به من .
از مدیران و همکاران هم میخوام که این پست رو پاک نکنند . چون سودجویی و سوئ استفاده از فروم نیست .
ببخشید بابت آف تاپیک ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://img229.imageshack.us/img229/8797/719200934424pm.png
هنوز Trial Reset برای نسخه 2010 ارائه نشده؟
توی چندتا وبلاگ دیدم اما اطمینان نکردم دانلود کنم ...
دوست عزيز قبلاً عنوانی در مورد فروش License کد از طريق دوستی عنوان کرده بودی.. من بعد اطمينان از صحت اين مورد ميتونم پيشنهاد بدم با خيال راحت و با قيمت پايين تر اين کار رو انجام بدين...چون خودم خواستم اين مورد رو تست کنم بعد اعلام کنم، و بعد 1/2 هفته تست اطمينان پيدا کردم که کد ها سالم هستنقل قول:
درکل چون ميخوام تبليغ نشه، و اگر دوستانی مايل به دريافت اطلاعات بيشتر هستند،و شرايط خريد رو دارن خودشون ميتونن با آی دی فرد مذکور تماس بگيرن، فکر کنم آخرين قيمت تا اين لحظه که اين پست رو ميزانم 19,000 برای يک سال و برای 3PC ميباشد...اين رو هم بگم چون هدف ما در اين فروم اطلاع رسانی هست، الاوه بر خريد از نمايندگی ها من اين شخص رو هم چون با قيمت های پايين تری کد ها رو ميفروشه آدم خوبی ديدم، حالا هرچقد از اين پول استفاده ميکنه ديگه چون قيمت ها برای ما مناسب تر هست مهم نيست...
چرا دوست عزيز هست، فقط موقع دريافت کسپرسکی رو غير فعال کن چون فايل رو آلوده تشخيص ميدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دريافت برنامه Trial Reset v2.5A :
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky_2010_Trial_Reset.zip
استفاده از این کرک و تریال 30 روزه با استفاده از کی توی نرم افزار و آپدیت هاش فرق می کنه یا نه و در همه موارد هر دو حالت فعال شده یکی هستند؟ و اعتبار آنها یکی است؟