طرف پارس نیا که پشیمون میشی بچسب به شاتل.نقل قول:
Printable View
طرف پارس نیا که پشیمون میشی بچسب به شاتل.نقل قول:
منم احتمالا فردا برم 512 اکو رو بگیرم، 3 ماهه. فقط ترسم از اینه که یه ماه نشده بگن سرویس شبانه تعطیل! آخه تو این برگه که من از
تو نمایندگی قم گرفتم جلوی سرویس شبانه شاتل به طور دست نویس تو پرانتز نوشته شده بود "فعلا". به نمایندگی زنگ زدم، خانمه
گفت معلوم نیست کی قطع میشه، فعلا تصمیم نگرفتن. از تهران تصمیم گیری میشه!
عزیزم دقت کن!!!نقل قول:
گفتم art 512 با محدودیت 2 گیگ ماهی 14 تومن.
eco 512 با محدودیت 2.5 گیگ ماهی 20 تومن.
یکی از reseller های شاتل داره با این قیمت میده.
گرفتی عزیزم !!!؟؟
اگه بازم به موجودیتش شک داری بهت شفاففف تر توضیح بدم.
عزیز نگران نباش چون تمام پهنای اکو از پهنای ماهواره ای هست (ماهواره ای خاص)نقل قول:
طوری که حتی الان سود میکنن
مگر اینکه مخابرات جلوش رو بگیره که البته از اون نظر هم نگران نباش ....
عزیز نگران نباش چون تمام پهنای اکو از پهنای ماهواره ای هست (ماهواره ای خاص)نقل قول:
طوری که حتی الان سود میکنن
مگر اینکه مخابرات جلوش رو بگیره که البته از اون نظر هم نگران نباش ....
شاتل با برنامه های تورنت مشکل نداره که؟ چون دوستان تو پستهای قبلی گفتن شاتل با رپیدشر مشکل داره، یعنی بدون اکانت
سرعت به 16 کیلوبایت محدود میشه!
راستی، برای سرعت 512 کارت دانشجویی کافیه یا باید کار دیگه ای هم انجام بدیم؟ گواهی عدم اعتیاد :31: و از این حرفا!
ممنون
اگه تهرانی که بگم اصلا فکرشم نکن که با کارت بتونی بالاتر از 128 بگیری!!نقل قول:
باید درخواست بدی تا از خود شاتل برات یه نامه بفرستن
باید فقط اون نامه را به تایید دانشگاه برسونی!!
سلام خسته نباشید
بچه ها مثل اینکه شاتل مودم d-link رو ساپرت نمیکنه
هیچ کاری نمیشه کرد که ساپورت کنه؟؟؟
فرق plus , 2plus چیه؟؟
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟؟
آخم من یه مودم دلینک گرفتم بعد فهمیدم ساپورت نمیکنه
حالا چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nوستانی که اکو میگیرن قبض دوره بعدیشون معمولا چقدر زودتر از آغاز هر دوره میاد براشون؟؟
من جمعه اکانتم تموم میشه ولی هنوز برام قبض نیومده برای ماه آذر!!!
دوستان شب ساعت 1 به بعد چطور وصل میشید :
چند ثانیه طول میشکه که به اینترنت وصل بشه ؟
آقاااااااااا یکی جواب مارو نمیده؟
برای شما قبض هر دوره چه زمانی ارسال میشه؟
من جمعه سرویسم تموم میشه میخوام شارژ کنم ولی هنوز قبضم ارسال نشده برام
سلام.نه با Torrent هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
کاپیتان خوش بحالت.128 تهران اینجوری نیست.یا حداقل برای من یکی اینجوری نیست.نقل قول:
من هنوز تو ماه اولم .هنوز چیزی برام نیومده.نقل قول:
آقاااااااااا یکی جواب مارو نمیده؟
برای شما قبض هر دوره چه زمانی ارسال میشه؟
من جمعه سرویسم تموم میشه میخوام شارژ کنم ولی هنوز قبضم ارسال نشده برام
چه بد. فکر نمیکردم با D-Link مشکل داشته باشه.آخه با اکثر مودمها سازگاره.حتی با Corecess من.:31:نقل قول:
دوست عزیز کاش تو سایت شاتل میرفتی و در مورد مودمهای مورد قبول شرکت اطلاعات کسب می کردی.
یا حداقل قبل از خرید میومدی اینجا تا بچه ها راهنماییت کنن.
تولینک زیر مودمهای سازگار رو لیست کردن:
کد:http://www.shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/
10-15 ثانیه برای وصل شدن طول میکشه.نقل قول:
بالاخره پس از پیگیری های فراوان و تماس با گروه فروش مرتبط با خودم(پندار) لطف فرمودن و قبض بنده رو ارسال نمودند و اینجانب به مدت یک ماهه دیگه با شاتل قرارداد بستم:دی
بچهها یه عکس از کارکرد یک ماهتون بزارین اینجا(البته اونایی که اکو512 دارن) ببینیم کی رکورد دانلود شبانه داره!!؟؟
دوست عزیز شاتل اصولا با هیچ مودمی مشکل نداره.من الان دارم ازش با 2520 Dlink سرویس میگیرم.نقل قول:
یکی از دوستان هم با Dlink Dsl200 که هیچ مشکلی ندارن.
شاتل با تورنت مشکل نداره.نقل قول:
همون 3 ثانیه:8:نقل قول:
یعضی دوستان 15 ثانیه طول میشکه ولی بعضی ها 3 ثانیه خوب علتش چیه ؟نقل قول:
من گاها میشه که همون 3 ثانیه وصل میشم
سلام
دوستان عزیز شاتلی یک سوال
آیا Art پنج شنبه ها دانلود رایگان میندازه کسی امتحان کرده بگه ممنون
دوستان من از Torrent با Utorrent دانلود می کنم ولی سرعتش خیلی کمه.این در حالیه که seed ها هم کم نیستن.
Download Speed :1.3kB/s avg. 1kB/s
Seeds:10 of 14 connected (79 in swarm
peers:3 of 97 connected(56 in swarm
کسی میدونه مشکل کجاست؟
تاریخ 8/8 یعنی سه هفته ی پیش قرداد بستم ولی هنوز خطم رانژه نشده هر هفته زنگ میزنم میگن پورتهامون پره:42::42::42:
من چند روز پیش از شاتل سرویس گرفتم. حالا برای پیگیری فقط شناسه ی کاربری رو دارم و رمز عبور به من ندادن.....
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
رمز عبورتون همون شماره تلفنی هست که با اون قراره وصل بشیننقل قول:
دوستان من تا چند روز دیگه میخوام eco 3 ماهه بگیرم چطوره؟
128 یا 512 ؟نقل قول:
فعلاً كه هنوز رايگان هستش. :20:نقل قول:
دوست عزيز كسي كه ECO ميگيره به خاطر 512 ميگيره آخه 128 با سرعت پايين و محدوديت كم ترافيك بدرد نمي خوره.نقل قول:
البته بازم به خودتون و كارتون بستگي داره. :46:
128 که 3 ماهش بشه 30 تومننقل قول:
دانلود که احتیاج ندارم با --- جدیدترین نرم افزار ها و فیلم ها برام میاد و اصلا دانلود ندارم فقط یه مسنجره و یک وب گردی اونم خیلی کم
با سلام
دوستان عزیز که در اصفهان هستند اگر تصمیم گرفتند که از شرکت شاتل سرویس اینترنت پرسرعت بگیریند برای من و یا هر دوستی که از شاتل سرویس میگیره پیام بگذارند تا بنحوی از کار تخفیفهای شاتل به هر مشترک میده استفاده کنه که هم هزینه کمتری بده و هم سود کمتری نصیب شاتل بشه.
خداحافظ
آره همون 3 ماهه خوبهنقل قول:
آقا کسی جواب مارو نداد.
دوستان من از Torrent با Utorrent دانلود می کنم ولی سرعتش خیلی کمه.این در حالیه که seed ها هم کم نیستن.
Download Speed :1.3kB/s avg. 1kB/s
Seeds:10 of 14 connected (79 in swarm
peers:3 of 97 connected(56 in swarm
کسی میدونه مشکل کجاست؟از شاتله یا اینکه این سرعت طبیعیه؟
به نظر من 512 بگیر همه چیز که دانلود نیست page باز کردن هم هست.نقل قول:
بچه های شاتل دو تا سوال دارم:
1-مودم بی سیم که 99000 تومن شرکت قیمت زده چه مدلی است؟
2-کارت تخفیف 10000 تومنی شاتل هنوز استفاده میشه؟( اگر می شد و کسی داشت یک پ خ به من بزنه)
2- بله استفاده میشه . من دارم . PM بدهنقل قول:
ببینم مگر برای هر منطقه کارتش فرق نمی کنه؟؟؟نقل قول:
کرج می تونه به تهران بده؟
مارک مودم بی سیمه Paradyne هست.یکی از مدل های زیرنقل قول:
کارت تخفیف هم بله هنوز استفاده میشه.هر کسی فقط میتونه از همشهریش بگیره.اگه اصفهان هستید من در خدمتم.:46:کد:http://shatel.ir/content/view/272/142/lang,fa_IR/
سلام مودم در حد 30 تومن کی داره ؟
اگه میشه مدل هاتونو بگید شما که مشکل نداری منم همون جوری بگیرم
شاتل کاش 512 سرویس اکو رو راحت میداد
من هر چی با طرف صحبت کردم گفت اصلا نمیشه
خوش به حال ما.اصلا از ما نپرسیدن چه کاره ای.رفتیم گفتن چه سرویسی می خواهید.گفتیم eco 512 تا گفتیمنقل قول:
کاغذ را دادن دستمون.:40:
یه دونه شماره شناسنامه خواست که اونم گفتیم یادمون نیست گفت باشه مشکلی نیست.:40::40:
ممنون:40::40:
دوستان شاتل برای هر سری شارژ کردن باید برای سرویس 512 گواهی اشتغال به تحصیل ببریم؟یا نه همان یک بار کافی هست.
مثلا من که ترم آخرم برای شارژ مجدد باید چیکار کنم؟
منم شاتل استفاده می کنم حدود 3 ماه از سرویس 128 ART1 استفاده می کنم و ازش واقعا راضی هستم به چند دلیل:
1-برادر من 128 داتک داره که به زور بهش سرعت 11 میده ولی من سرعتم 20-19 میرسه و هر دو تو یه منطقه هستیم!!!!
2-همونطور که دوستان اشاره کردند بیشتر اوقات سرعتش ثابت هست و نوسان نداره و قطعی کمی هم داره با توجه به اینکه جایی که کار می کنم پارس آنلاین دارند و به وفور قطعی داره و یکی از نشونه هاش اینه که موقعی که میزنگی پیشتیبانیش پیغام منشی میده که اشکال مخابراته و همکاران در حال رفع مشکل هستند!!!
3-از پشتیبانی شاتل هم نسبتا راضی هستم و البته مثل بیشتر شرکت ها معطلی داره ال با پشتیبانی تماس بگیری!!
4-سیستم پرداخت اینترنتی شاتل بانک ملی رو هم ساپورت میکنه و این واسه من خیلی خوبه البته نمیدونم شرکت های دیگه هم ساپورت میکنن یا نه
یکی از دوستان پرسید شاتل چه مودم بی سیم رو میفروشه ؟ وایرلس بیلیون
یه نکته برا دوستانی که نصبشون رو تلفنی انجام دادن اینه که میتونن طی یه نامه با ذکر شماره کاربری به شاتل بگن (billing@shatel.ir) که ما نصب رو تلفنی انجام دادیم و بعد شاتل نصف هزینه نصب رو برمیگردونه و طی سوالی که از شون کردم که چرا اینجوریه گفتن نصف هزینه نصب برا مخابراته که خط رو رانژه میکنن !!