نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4189973&postcount=361
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4189973&postcount=361
رفیق منظور من این نبود که شما فک کردی .....نقل قول:
حالا چرا میزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم که بازم میرم جلو بعدا میام دوباره نظرم رو میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط خواستم یه توضیحاتی که قبلا در مورد بازی داده نشده بود بدم همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید...
بازی رو تا اخر برو خیلی حال میده خیلی هم جذاب هستش.
ببخشيد كسي اگه سيو دوره بره 38% به بالا داره ممنون ميشم بزاره :11:
يه سوال من سيو 61% رو دارم مثلا نميشه از 40% بازي كنم :34:
سلام
من رسیدم به اون مرحله که اون گیاه همه جا رو گرفته
تو نقشه اون وسط باید وارد یک ساختمون بشیم که یک تک تیر انداز هم اون بالا هست من با شماره 7 کشتمش ولی راهی به داخل پیدا نکردم
همون ساختمون رو میگم که اطرافش پر از حصار هست
اگه متوجه نشدید بگید تا عکس بگیرم
ممنون
سلامنقل قول:
سلام
من رسیدم به اون مرحله که اون گیاه همه جا رو گرفته
تو نقشه اون وسط باید وارد یک ساختمون بشیم که یک تک تیر انداز هم اون بالا هست من با شماره 7 کشتمش ولی راهی به داخل پیدا نکردم
همون ساختمون رو میگم که اطرافش پر از حصار هست
اگه متوجه نشدید بگید تا عکس بگیرم
ممنون
شما برو بالای یکی از اون برجهای دیدبانی ...وقتی رفتی با دکمه 5 می تونی با اون دستگاه خودتو ببری به اون طرف درست جایی که تکتیر اندازه هست.
سلام.51% بازی رو میرم وارد ساختمانی میشوم یک دیوار نامریی جلوی من هست نمتونم رد بشم باید چکار کنم
خوب دوستان بازم یه کم از بازی رو رفتم:20:
حالا که یه کم جلو رفتم می بینم که هی همچین بدک هم نیست یعنی خوبه:43:و به قول دوستان یه کم که جلو بری کمبوهای جدید هم باز میشه وبازی میره به سمت اکشن:5:
حالا اومدم مثل هر انسان جائزالخطایی :31: حرفم رو پس بگیرم و بگم نه برخلاف چیزی که قبلا گفتم بازیه خوبیه و من یه کم زود درمورد این بازی قضاوت کردم:tongue:
و از دوستان خوبم h_R_v و layken به خاطر راهنمایهاشون تشکر میکنم:11:
موفق باشید...
خوب چون که این autosave هستش نمیشه دوباره از درصدهای قبلی رفت ...نقل قول:
ببخشيد كسي اگه سيو دوره بره 38% به بالا داره ممنون ميشم بزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال من سيو 61% رو دارم مثلا نميشه از 40% بازي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هم باید سیو 38 درصد داشته باشه ...تا بهت بده.
سلام
من تا 18% رفتم میگه locate Dr. Young تمام ساختمون هارو گشتم پیداش نکردم کجا باید دنبالش بگردم ؟باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟
دقیق نفهمیدم کجارو میگی...ولی تا اونجایی که دونستم باید برید بهنقل قول:
سلام
من تا 18% رفتم میگه locate Dr. Young تمام ساختمون هارو گشتم پیداش نکردم کجا باید دنبالش بگردم ؟باید چه کار کنم؟؟؟؟؟
کتابخانه که اسمش هم RECORDING ROOM بود بله 18 در صد ادامه میره انوجا
سلام.51% بازی رو میرم وارد ساختمانی میشوم یک دیوار نامریی جلوی من هست نمتونم رد بشم باید چکار کنم
باید کرک فیکس2 رو نصب کنی . من این مشکل رو نداشتم اما رفیقم داشت که از کرکش بود ، بدون نصب پچ کرک فیکس 2 رو جایگزین کن .
ممنوننقل قول:
ولی این recording room تو کدوم ساختمان هست؟ کجاست؟
اگر امكان داره لينك دانلود آن را بگذاريد.نقل قول:
ممنون
سلام بچه ها
من چند تا save وcrackوpatchو....پیدا کردم ولی این saveها کار نمیکنه .
اگه کسی save ای مثل اینو داره (البته کار کنه)لطفا بذاره.اگه میتونید هم
save هاتون و که میذارید مثل همین باشه یعنی part part باشه.البته دوتا از این save ها کار میکنه
ولی اونsaveای که part partه کار نمیکنه
اینم لینکش:کد:http://forum.esoft.in/games/73204-batman-arkham-asylum-2009-a.html
دوستان فقط در یک کلام بگید این بازی ارزش 4000تومن رو داره بخرم ؟؟؟ و با روحیه ی دخترونه سازگاره ؟؟؟ ( 17ساله)
سلام دوستان
من یک بار دیگه این سوال را مطرح کرده بودم ولی مشکلم حل نشد
من همون اول های بازی گیر کردم
یک چیزی به این نام نوشته
ALCOHOL SAMPLE FRANK BOLES
نمیدونم باید چی کار کنم
در ضمن میشه کلید های کنترل را عوض کرد من هر کاری کردم نشد
شما باید رد ویسکی نگهبانه رو دنبال کنی...تو حالت detectiveنقل قول:
دوستان اون قسمتی که چند نفر دارن ماشین بتمن رو میزنن و با ها شون مبازه میکنم بعد از صندوق ماشین یه دستگاه است که وقتی رو زمین یا دیوار میکشم عکس خنده رو هک میکنه این جا باید چیکار بکنم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط gtaexcess [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید کرک فیکس2 رو نصب کنی . من این مشکل رو نداشتم اما رفیقم داشت که از کرکش بود ، بدون نصب پچ کرک فیکس 2 رو جایگزین کن .
اگر امكان داره لينك دانلود آن را بگذاريد.
ممنون
اولا که خنده نیست و مثلا عکس خفاشه!نقل قول:
بعدش شما باید کلیک راست رو نگه داری و بعد دکمه وسط موس رو بزنی...
دوستان ببخشید عکس بیش از حد بزرگ شد...
بازی در 59 درصد است و بعد از اون قسمتی هست که بتمن پرواز میکند و میرسد به این ساختمان و باید 3 تا بمب را خنثی کند ولی در اون خرابهها گیر کردم هر جا میروم نمیتوانم به علامتها برسم...
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/7f906c9914.jpg
در همین قسمت از نقشه که قرار دارین باید به پشت سرتون یعنی سمت غرب برین. البته در بالاترین نقطه از همون محل منظورمه که مسیر پشت سرتون هم شکسته.نقل قول:
برای رفتن به اون قسمت باید از وسیله پنجم یعنی سیم پرت کن استفاده کنین. جلوتر خودتون رو بالاترین نقطه میرسونین و دوباره از همین وسیله برای رسیدن به محلی که تنها راه شماست استفاده می کنین...
havas_1980 عزیز ممنون...
من به بالاترین نقطه هم میرسم یعنی از پلهها و دیوارهای خراب بالا میرم و به علامت میرسم ولی فکر کنم زیر علامت هستم و هنوز بالاتر نتونستم بروم...
دکمه F هم که اینجا غیر فعال است آیا دیوار مخفی وجود دارد یا نه باید با همان اسلحه شماره 5 ادامه بدهم؟
آقا recording room توی کدوم ساختمون هست؟؟؟
یادتون هست اولین بار از این محیط چطور بیرون رفتین؟... وقتی به بالاترین نقطه میرسیدین دست راست مسیر شکسته بود (اون طرف پایه های سنگی که بینشون طاق مانند بود و روی هر ستون چراغ بود) و شما مسیر سمت چپ رو ادامه میدادین و از شمال ارکام سر درمیاوردین.نقل قول:
پس اون مسیر شکسته رو رد کنین همونطور که گفتم. :46:
ویرایش شد.
اتاق بایگانی ارکام (Arkham Records Room) >> عمارت آرکام (Arkham Mansion)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان من هنوز نتونستم اینجا رو رد کنم
هرکاری میکنم بعد از اینکه از اونجا میپرم (با اینکه شنل رو با گرفتن اسپیس باز میکنم) ولی میفتم زمین (هیچ وقت حتی به 2 متری اون سکوایی که اون یاروو پشت اش اویزونه نرسیدم) و مجبور میشم f رو بزنم و دوباره برگردم سر جای اول
نمیدونم شاید بغیر از زدن کلید اسپیس باید روی هوا کار دیگه ای هم کرد
THX
کسی به من نگفت ، این بازی برای یه دختر 18ساله مناسبه یا نه ؟
آخه پسر خالم 12 سالشه میگه خیلی بازیه قشنگیه حالا میخوام بخرمش اما 4500 هست .
ارزش داره یا نـــه ؟
درجه سنی بازی که 13 سال به بالاست. پس از بابت سن مشکلی نداره.نقل قول:
ارزش بازی رو هم صد درصد داره چون یکی از نامزدهای بازی ساله.
درست عمل نکردن گلاید (پرواز نکرده سقوط می کنین) از باگهای بازیه. از کرک Reloaded استفاده کنین .نقل قول:
در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین مجبورین بازی رو از نو برین.
کد:http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
هومن جان دست ات درد نکنه برای من درست شد.نقل قول:
درست عمل نکردن گلاید (پرواز نکرده سقوط می کنین) از باگهای بازیه. از کرک Reloaded استفاده کنین .
در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین مجبورین بازی رو از نو برین.
کد:http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
مشکل سیو نشدنش هم درست شد
ولی خب یه نموره اومدم جلو (ماموریت نجات کمیسر گوردونه) یجا گیر کردم (همونجایی که جوکر اول بازی فرار میکنه) که میگه با X محیط رو اسکن کن
ولی هر کاری میکنم اون دری که اونجاست رو نمیتونم باز کنم
تا اونجایی که یادمه شما باید برید به اون اتاقی که کمیسر توش بود با زدن x و رفتن به گوشه اتاق یه نموره اب ریخته شدهنقل قول:
ولی خب یه نموره اومدم جلو (ماموریت نجات کمیسر گوردونه) یجا گیر کردم (همونجایی که جوکر اول بازی فرار میکنه) که میگه با X محیط رو اسکن کن
ولی هر کاری میکنم اون دری که اونجاست رو نمیتونم باز کنم
گوشه هستش که اونو باید روش نگه داری تا اسکن بشه ...بعد میری دنبال اون اسکنه رو هوا ...
(فک کنم نوشیدنی که خورده هستش)
---------------------------------------------------------------------
یه جایی خوندم نوشته بود سازندگان بازی با چند تا روانشناس و پزشک قسمت detectiv یا همون x رو
با حساسیت تمام ساختن که بازیباز اگر با این مد به بازی ادامه داد دچار سرگیجه...التحاب..و سر درد نشه.
اگه میخواین از بازی لذت بیشتری ببرید پیشنهاد میکنم فیلم batman & robin که محصول سال 1997 است و ببینید
چون توش شخصیتهای poisen ivy-killer ...-mr.freezeوغیره رو مبینید
جالب اینکه batman تو این فیلم هر کسی رو دستگیر میکنه به arkham asylum میبره
راستی نقش mr.freezeو آرنولد بازی کرده و riddle هم که تو بازی جز معماهاست یه شخصیته
واون هم یه فیلم دیگست ونقششو جیم کری بازی کرده
امیدوارم هم از این فیلم و هم از بازی لذت ببرید
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:گفتم دیگه...حل نشد مشکل؟نقل قول:
تو رو خدا هركي save دوروبر 40% رو داره بزاره ديگه :42::42:
خوب دوستمون گفتند ..من دوباره میگم..نقل قول:
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید بعد از اینکه اون شکل رو هک کردی بری عقبتر و با دکمه وسط ماوس (اون چرخنده) بزن
منفجر میشه.
خوب ما هم دیشب ساعت 2:30 صبح این بازی را تمام کردیم... بازی قشنگی بود هم داستان، گرافیک و گیمپلی بسیار خوبی داشت...
ولی اگر میتوانستیم جای شخصیت "جوکــر" هم بازی کنیم که عالی بود...
بازی برای من در 83 ٪ تمام شد...
تفاوت محسوس اختلاف کارایی کارتهای شرکت nVidia با شرکت ATI ، زمانی که قابلیت physx فعال میشه، قابل ملاحظه است.
زمانی که physx فعال نیست، همه چیز عادی است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی زمانی که physx فعال میشه، کاهش فریم هم در کارت های nVidia و هم در کارتهای ATI زیاده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فریم ریت کارتهای nVidia قابل بازی و قابل قبوله، در حالی که برای کارتهای ATI اینگونه نیست و فریم ریت غیر قابل بازیست. البته این پیشبینی می شد. چرا که قابلیت physx انحصاری کارتهای nvidia است و طبیعیه که با سخت افزارهای این شرکت بهینه شده باشه.
بتمن اولین بازی ای است که قابلیت physx به بهترین شکل در اون گنجانده شده و تفاوت محسوسی بین فعال و غیر فعال بودن این قابلیت در بازی وجود داره.
شخصا یه چیز بگم...
غلط نکنم این چیزی جز تبلیغ برای nvidia نیست و به نظر من فعال بودن و نبودن اون توی بازی تاثیرآنچنانی نداره!!!
اصل فیزیک بازی رو سی پی یو هست نه گزافیک...
1.قبل از هر اظهار نظری ای کاش می پرسیدید، این امار و تصاویر منبعشون چه سایتی اند که جواب در خود تصاویر هم هست، tomshardware که معروف ترین و معتبر ترین سایت نقد و بررسی سخت افزاره.نقل قول:
شخصا یه چیز بگم...
غلط نکنم این چیزی جز تبلیغ برای nvidia نیست و به نظر من فعال بودن و نبودن اون توی بازی تاثیرآنچنانی نداره!!!
اصل فیزیک بازی رو سی پی یو هست نه گزافیک...
2. قابلیت physx رو من برای چند دقیقه در نسخه ی بدون پچ بتمن امتحان کردم و به جرات می گم که اتمسفر و جو و حس و حال بازی بسیار تغییر می کنه. هر چند روی فریم ریت هم تاثیر زیادی گذاشت.