این کارم کردم نشدهنقل قول:
Printable View
این کارم کردم نشدهنقل قول:
از دوستاننقل قول:
کسی جوابی برای سوال ما نداشت ؟
سلام همگی، km player نمی تونه صدای فیلم های Hd رو پخش کنه ٰاین پیغام رو میده
this type of audio codec(DTS,AC3,E-AC3) is not supported.
please visit forum for more information
لطفا کمک کنید که چه کنم ممنون
والا اینگلیسیش میگه کهنقل قول:
این نوع کدک ساپورت نمیشه
بهتره از یه کدک دیگه استفاده کنی
بهترین پلیر در حال حاظر potplayer می باشد کاملا مشابه km player است به طوری که هیچ باکی نداره و کیفیت عالی تصاویر حتی قابلیت نشون دادن پریموم فیلم رو داره همونی که وقتی موس رو می گیری یک تیکه کوچیک فیلم رو نشون می ده فقط کافی تنظیماتش رو انجام بدی
اگه تنظیماتش رو می خواید یک جایی توی انجمن بهم خصوصی بدید تا تنظیمات رو بزارم
اتفاقا بهترین پلیر همین kmplayer هست ، چون خودشم ثابت کردهنقل قول:
سازنده ی kmplayer همین daum بود که چند سال قبل فروختش به یه شرکت تلویزیون اینترنتی کره ای که بعد از اون، داخل اینستالرش یه نرم افزار تبلیغاتی گذاشتن که اتوماتیک نصب میشه (pandora)!
خود سازنده ی اصلی، از اون پس پروژه ی جدیدی رو استارت زد به نام PotPlayer که باید گفت در حال حاضر یکی از بهترین پلیرها برای سیستم عامل ویندوز هست و صد البته مسلماً از kmp بهتر هست چون سازنده ی اصلی، درواقع بهبودهای مدنظرش رو در اینجا انجام داده و یه پله بالاتر حساب میشه.
البته شاید برای یوزرهای عادی، این حجم زیاد از تنظیمات و جزئیات، گیج کننده یا بی فایده باشه به هر حال...
کام پلیر عالی بود ولی از وقتی که پات پلیر اون رو خریده آپدیت های جدیدش همه خراب هستن وفعلا در دنیا همه دارن از کام به پات مهاجرت می کنندنقل قول:
شما میتونید بهترین تنظیماتی که انجام داد برای داشتن بهترین کیفیت تصور را از نرم افزاراکسپورت کنید و برای دانلود بزارید؟نقل قول:
خوب چطوری عوض کنم ؟نقل قول:
کسی بلد نیست؟ :n03:
شما هرگونه برنامه codec که روی سیستمت هست را uninstall کن و بعد آخرین نسخه K Lite mega codec را از سایت سافت گذر یا سافت98 دانلود کن و نصب کن.نقل قول:
سلام
من اخرین ورژن kmplayer یعنی 3.9.1.133 رو نصب کردم ولی از موقع نصب اکثر ویدئوهایی که باز می کنم قبلش این پنجره باز میشه که yes رو میزنم تا ویدئو پخش بشه و البته no رو هم بزنم فرقی نمی کنه و باز ویدئو پخش خواهد شد.مشکل چیه؟ برنامه رو یه بار کامل پاک و دوباره نصب کردم بازم مشکل برطرف نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گاهی هم این پنجره باز میشه که باید یه چیزی رو دانلود کنم و من کنسل می کنم ولی یه بار دانلود کردم یه فایل 1 کیلوبایتی به اسم WolAuthenticationHandler.json دانلود شد که نمی دونستم باید چیکارش کنم.
دوستان برنامه رو آپدیت کردم ولی زیرنویس فارسی رو برعکس نشون میده، مشکلش چیه؟
نقل قول:I've also had this problem. I've installed version 3.9.1.134 in got this message.
Then I tried everything: installed AC3 codec separately, installed LAV... nothing helped me!
Then I've installed version 3.9.1.129 and the thing worked!
But...it wasn't the latest version...Ok...so I decided to stay on that (3.9.1.129) version. I noticed on installation process of this version: KMP External Codec and KMP Internal Codec installed, there were no installation of this on higher versions!!!
But...then I've installed version 3.9.1.134 OVER 3.9.1.129 AS AN UPGRADE and THING WORK!!!
So...problem is on External and Internal KMP codecs!
سلام دوستان این ارور چیه؟
دوستان لطفا پاسخ بدیدنقل قول:
فرمت فایلت mkv است؟نقل قول:
با برنامه دیگر هم باز نمیشود؟ مثلا mediaplayer classic؟
اسم زیر نویس رو عوض کن که با اسم فیلم یکی نباشه.نقل قول:
نیازی به غیرهمنام کردن نیستنقل قول:
از طریق راست کلیک و Load subtitle در محیط فیلم زیرنویس رو انتخاب کنید درست میشه
درودنقل قول:
دوست عزیز اینطور که مشخصه فرمت فایل Rar هسش شما فایلو فرمتشو RAR کن ببین اکسترکت میشه ؟
نقل قول:هیچ راهی نداره از طریق خود برنامه مشکل رو حل کرد؟نقل قول:
سلام
من ویندوزم رو عوض کردم و نسخه اخر نرم افزار رو نصب کردم
الان زیرنویس فارسی جملاتش از چپ به راست نشون داده میشه !!!
مثلا اگه جمله بوده "" سلام حالت چطوره" به صورت "چطوره حالت سلام" نشون میدتش
تو تنظیماتشم ور رفتم ولی درست نشد
من یک مشکل دارم brightness هنگام دیدن فیلم کار نمی کند و نمی توانم نور را افزایش دهم
قابل ذکر است هم از طریق دکمه U و هم از طریق PREFERENCE اقدام کردم فایده نداشت
لطفا راهنمایی کنید
[Primary Filtergraph]
0) - KMP Matroska Reader
1) - KMP Video Codec
2) - KMP Audio Codec
3) - OverlayMixer
4) - KMP Audio Transform(Copy)
5) - Video Renderer
6) - Default DirectSound Device
[Video Info]
Decoder - (MPEG2) KMP Video Codec(AVC1-libcodec.dll)
Format - Major Type: Video - Sub Type: YUY2
VideoInfo2: YUY2 1024X480, 16 bits
[Audio Info]
Decoder - (0xFF) KMP Audio Codec(AAC 2-libcodec.dll)
Format - Major Type: Audio - Sub Type: PCM
WaveFormatEx: PCM(0x1), 48000 Hz, 16 Bits, 2 Ch
[Basic Video DSP]
Internal brightness: 100%
[Advanced Video DSP]
+PictureProperty(S/W Process)
-LumGain: 128
-LumOffset: 256
-Gamma: 100
-HUE: 0
-Saturation: 64
+Video Plugin
[Audio DSP]
+Pre amplification: Main: (100%)
+Auto Volume Control
+Audio Plugin
[Subtitle Settings]
+Draw Mode(Selected): Image
+Draw Mode(In use): On Overlay
+Text Rendering Method: Rasterizer
+Support HTML Tags(SMI)
[KMPlayer]
+Version: 3.0.0.1441(6,982,144, 6/19/2011 8:35:08 AM)
+libcodec.dll: (4,799,186, 6/14/2011 11:13:00 AM)
+libmplay.dll: (431,616, 7/13/2008 6:01:44 AM)
+PProcDLL.dll: 1.0.0.1(1,769,472, 2/24/2008 9:37:04 AM)
+LibDTS.dll: (178,174, 12/4/2008 11:12:20 AM)
+liba52.dll: (73,063, 12/4/2008 11:11:10 AM)
+libfaad2.dll: (335,155, 12/4/2008 11:07:06 AM)
+libmad.dll: (123,036, 12/4/2008 11:12:30 AM)
+libmpeg2.dll: (154,644, 12/4/2008 11:12:42 AM)
+theora.dll: (200,864, 12/4/2008 11:13:32 AM)
+OggVorbis.dll: (1,165,312, 2/24/2008 9:37:00 AM)
+xviddll.dll: (758,319, 12/4/2008 11:28:36 AM)
+Old_QUARTZ.DLL: 6.01.05.0319(770,048, 2/24/2008 9:37:00 AM)
+AboutDll.dll: (105,472, 10/2/2005 8:42:18 AM)
+DTView.dll: (104,448, 2/24/2008 9:34:36 AM)
+ImLoader.dll: (856,064, 2/24/2008 9:35:22 AM)
+MediaInfo.dll: 0.7.45.0(2,850,584, 6/14/2011 1:58:00 PM)
+KMPAlbumArt.dll: 2009, 1, 5, 0(2,400,256, 1/4/2009 10:03:48 PM)
+KMP_Album_Art.swf: (169,320, 9/9/2009 7:56:22 AM)
امروز KMPlayer 3.9.1.135 را نصب کردم
اولین فایلی که باز کردم مشکلی نداشت ولی دومین فایل را که در یک پوشه به زبان فارسی بود باز کردم و تمام منوها از آن به بعد به زبان چینی نشان داده میشد و در قسمت language هم هر کدام از گزینهها را که انتخاب میکردم تغییری نمیکردو زبان چینی باقی میماند!
حتی با بستن kmplayer و رفتن به پوشهایی که برنامه نصب شده است و در پوشه Language غیر از فایل English.ini و Farsi.ini بقیه فایلها را پاک کردن بعد دوباره اجرا کردن kmplayer مشکل نمایش منوهای به زبان چینی هنوز وجود دارد!!!
این نسخه را پاک کردم و نسخه KMPlayer_3.9.0.128 را نصب کردم
سلام
چجوری میتونم این پیغام رو حذف کنم؟
بعد از اینکه قسمت تبلیغات رو تنظیم کردم که حذف بشه، هر بار میخوام KMPlayer رو اجرا کنم، این پیغام میاد :n13:
سلام دوستان فایلای X265 رو که با Km player میخام باز کنم تصویر باز نمیشه فقط صدا داره ... آخرین نسخه K-lite mega codec pack رو هم نصب کردم فایده ای نداشت ... بار نرم افزار Media player classic همون فایل راحت باز میشه ولی با Km من راحتترم چکار کنم ؟:n21:
این ارور برای چیه؟ از وقتی ورژن جدید رو گرفتم اینطوری شده.هر وفت یه فیلم رو پخش میکنم میام بیرون این ارور میاد و مجبورم برم تو task manager برنامه رو ببندم تا دوباره کار کنه. راستی نظرتون راجع به pot player چیه؟
سلام
KM خیلی وقته که دیگه پلیری برای تمام فصول نیست بهتره به فکر جایگزین براش باشید
بهترین انتخاب در این مورد PotPlayer هست چرا که ساخت همون سازندگان اصلی KM هست و خیلی از تنظیماتش مشابه همونه
(خیلی راحت با میانبر F5 وارد بخش Preferences شده و باقی تنظیمات رو هم کاملاً به دلخواه و عادت خودتون اعمال کنید.)
در حال حاضر به نظرم سریعتر و قدرتمندتر از KM کار میکنه و نسخه به نسخه بهتر هم میشه
دانلود رایگان جدیدترین نسخه از لینک زیر:
من مشکلی که با PotPlayer دارم اینه که صداش ضعیف تر از km هست:n03:نقل قول:
دوستان من با همه ی ویدوهای پخش شده این مشکل رو دارم..ممنون میشم راهنماییم کنید..البیته این مشکل رو بعد از آپدیت kmplayer دارم..بعد از چند بار نصب هم مشل حل نشده
سلام Km که داری نسخه چند است؟ من با نسخه 3.9 این مشکلی که گفتی را داشتم ولی با نسخه 4.0 دیگر فایلهای X265 را براحتی و درست باز میکند (نسخه پرتابل km نسخه 4 را بگیر و بدون نیاز به نصب اجرا کن ببین این مشکل را باز هم دارد یا نه!)نقل قول:
من دو مشکل با نسخه نصبی 4 دارم (در نسخه پرتابل 4 چنین مشکلی ندارم)
1.وقتی میزنم فیلم را جلو فیلم گیر میکند
2.در حالت عادی یک هاله قرمز دور هر چیز متحرکی که در کادر وجود دارد می اندازد
video render را هم عوض کردم هنوز این دو مشکل وجود دارد!
دوستان من ویندوز 8.1 نصب کردم. از همون موقع فیلما رو که با کی ام باز میکنم زیر نویسشو نشون نمیده. یعنی اصلا لود نمیشه روی فیلم. کسی میدونه مشکل کجاس؟
ممنون
منم با نسخه 4 همچین مشکلی دارم ، چیکار باید کرد ..نقل قول:
حتی نسخه 4.1 رو هم نصب کردم بازم درست نشد
به نظرم بهترین راه مهاجرت از KMplayer به Pot player هست . فکر نمیکردم بهتر از KM باشه ولی وقتی دیدم Km افتاده دست یه کمپانی دیگه عوضش کردم .
اتفاقا Pot player رو هم نصب کردم ، اینم پلیر خوبیه و تقریبا همه امکانات KMP رو هم داره ولی باز دل کندن از KMP سختهنقل قول:
بالاخره باید راه حلی برای این مشکل باشه
خوب Pot رو همون سازنده های قبلی KM ساختن دیگه . من هم هیچ پلیری رو دوست نداشتم ولی نسخه اخر KM خیلی نچسب بود .نقل قول:
تحقیق که کردم دیدم امتیازش واگذار شده و یه سری دیگه و خود سازنده های قبلی KM الان Pot Player رو زدن . دیگه دلیلی ندیدم نرم سمت Pot . چون فقط بهینه شده KM هست . چه اسکین های توپی هم داره .
POT Player مشکلی با زیرنویس فارسی نداره؟
منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
آخرین ورژن K-Lite Codec Pack Mega رو نصب کردم درست شد.