سلام
به نظرتون dv5-1155 بهتره یا HDX16 و چرا؟
Printable View
سلام
به نظرتون dv5-1155 بهتره یا HDX16 و چرا؟
راستش من crysis رو با medium راحت بازی می کردم.الان یه هفته ای میشه که پاکش کردم.چون تموم شد.:5:نقل قول:
سیستم من در طول روز حدودا 5 ساعتی روشنه.معمولا هم باهاش کارای نسبتا سنگین می کنم.مثل گیم و 3dmax و .... چند روز پیش هم باهاش برای تبدیل dvd رندر گرفتم.حدود 2 ساعتی طول کشید.کلا وقتی که کارای سنگین گرافیکی انجام بدی داغ میشه.ولی بارها گفتم که با توجه به گرافیک 9600gt طبیعیه.
یه سوال هم ازت داشتم اردوان عزیز::10:تا حالا تونستی blueRay توش بزاری؟ من که هر چی گشتم نتونستم blueRay پیدا کنم.:19:
خوب مسلما بله،کار سنگین که بکنی داغ میکنه عادی هست،زیاد اهمیت نداره واسه منم داغیش:21:با داغیشم حال میکنیم.پس که اینطور.من نه میلاد جان،هنوز blueray به آن صورت فراگیر نشده،من گشتمم،یک ایمیل داشتم که این یارو توکاراش نوشته بود فیلم های blueray با قیمت 1000،من که باور نکردم،اخه شنیدم خامش 10000 هست دیسکش.ولی اصولا باید بخونتش،در ضمن این 1299 فقط blueray میخونه ها!!!!!!:9:من اگه گیرم امد حتما خبرت میدم،من ویندوزم رو هم update کردم دارم حال میکنم،میگم 1299 شما هم موقع بالا امدن زور میزنه؟(البته من چیزه خاصی موقع اجرا شدن ویندوز ندارم)احساس میکنم زور میزنه!!!نه:15::14:نقل قول:
سلام بر همه،
مخصوصا اردوان و ميلاد عزيز،
راستيتش من يه مدتيه كه قراره لب تاپ بگيرم، ولي بخاطر حساسيتم وايسادم تا همه چيزه اين 1299 مشخص بشه،
اردوان و ميلاد عزيز ممنون، من كه استفاده مي كنم،
چندتا سوال:
*اين زور زدن واسه كاراي سنگين چه جورياس،خيلي جديه؟
*بعدش مي شه رو 1299 ويندوز 64 بيتي نصبيد؟
*مي شه روش باتريه 9 سل گذاشت؟
*اين داغ شدن واسه قطعات مشكل ساز نشه يه وقت؟
*همانگيه قطعات و در نتيجه سرعت چطوره؟
*1155 بهتره يا 1299،از نظر رنگ و...؟
سلامم
بگو از چه نظر برتری نداره اووونوقت میشه جواب راحت داد!!!نقل قول:
ببین این سریهای HDX16 که تازه اووومدن به خاورمیانه تنها ضعفشون اینه که کش 3MB دارن و سرعتش 2.4GHz هستش در حالیکه dv5 کش 6MB و سرعت 2.66و یا 2.53 داره.از بقیه ی نظرها سری HDX خیلی بهتره:مثل طراحی و زیبایی فوق العاده چشمگیر٫نمایشگر دو لامپی پرنورتر و متناسبتر واسه تماشای فیلمهای HD ٫ تیونر tv دیجیتال داخلی٫ویندوز 64بیتی اصل و..........
در بعضی زمینه ها مثل رم یا گرافیک هم تفوتی ندارن با هم.از نظر قیمتی هم بنظرم قیمت مناسبی دارن
خواهش،من هم مثل خودتم،واقعا این فرم کمک زیادی کرد به منم،نقل قول:
1.در مورد زور زدن هم به هر حال تا انجایی که میدونید ویستا یک خورده تو بوت شدن کند هست و بخاطر لود شدن برخی برنامه ها از قبیل انتی ویروس(مال من فعلا همون نورتون هست که به صورت default روش نصبه) و دیگر چیزها،به ان صورت نیست که نگران کننده باشد،وقتی لود شد با خیال راحت هر کاری میخواد دل تنگت انجام بده:21:
2.والا از شدن که 64 بیت بندازی گمان نکنم،تا انجایی که من اطلاع دارم باید cpu شما هم از نوع 64 بیتی باشه تا ساپورت کنه(دوستان تصحیح کنند اگه اشتباه میگم)
3.بله باتری 9 سلولی هم میتونی بندازی البته اگه گیرت بیاد که فکر نکنم:25:
4.این داغ شدنی که میگم من توی همه هست(البته بستگی به قطعاتشم داره)چون گرافیکه این موقع اجرای کارهای سنگین به حداکثر توان خود میرسد طبیعی هست داغ میکنه(ما با داغیشم حال میکنیم)البته چیزه جدی نیست مشکلی هم به وجود نمیاد:5:در حالت عادی داغ نمیکنه
5.هماهنگی هم خوبه،من که افت سرعتی در این سیستم ندیدم،سرعتم بسیار خوب و عالی هست(من که راضیم)
6.رنگه 2تاش زیباست،باید از نزدیک ببینی،من از رنگ دو مدل خوشم میاد،انتخاب با خودته،برو یک مغازه ببین از نزدیک:10:
خلاصه امیدوارم کمکت کرده باشم.see u around buddy
واقعا مرسي اردوان جان،
به اميد خدا تا 2 روز ديگه ياورشو استاد مي كنم،
ممنون
نقل قول:
به نظر من داری درباره این مسله اشتباه میکنی.
من تا اونجایی که میدونم.میشه ویندوز 64 بیتی هم رووش نصب کنی.اما دیگه ارجینال نیست:31:
سلامم...
همه ی پردازنده های امروزی 64بیتی هستن.......پس میتونی ویندوز64بیتی نصب کنی و سرعت سیستم عامل افزایش پیدا میکنهنقل قول:
*بعدش مي شه رو 1299 ويندوز 64 بيتي نصبيد؟
بچه ها من یه dv5 1070 دارم. این خیلی داغ می کنه بابا. من اصلا مطمئن نیستم این دستگاه برام 2 سال هم کار کنه. راستش شاید بهتر بود همون xps رو می گرفتم. چون از این فروم استفاده کردم تا این دستگاه رو بخرم بهتر دیدم بیام همینجا مشکلات رو بنویسم. این دستگاه وقتی زیر استرس صد در صد هست دمای cpu به 100 درجه می رسه و دمای GPU به 96 درجه. متوجه شدم وقتی به این وما می رسه خودش یکم clock رو پایین می اره تا دما دیگه بالاتر نره.
اینطور که متوجه شدم بنچمارک کارت گرافیک این دستگاه با xps برابر هست. چون xps از DDR3 استفاده می کنه. (مراجعه کنید به سایت notebookcheck.net )
دوستم xps داره، و دمای gpu اون حداکثر 80 می شه.
راستش یکم پشیمونم :(
دوست عزیز بایوس دستگاه شما چه نسخه ایه؟نقل قول:
نسخه F.07 هست. فکر کنم آخرین نسخه هست. نه ربطی فکر نمی کنم به این حرفها داشته باشه.نقل قول:
بعد راستی ، یه سوال من در مورد این دستگاه من دارم. یکی بیاد و مارو از حیرت در بیاده !
سوالم اینه که ، زیر plamrest سمت چپ چیه که انقدر داغه؟!؟! چون cpu که زیر کلید 6 و 7 هست. GPU هم زیر کلید های g h b n ! هارد هم که سمت راسته. دیگه چیزی نمی مونه !
کسی چیزی به ذهنش می رسه؟
سلامم...
اگه بعد از ریکاوری کردن ویندوز بازم مطمئن شدی مشکل سخت افزاریه اووونوقت یا ببر گارانتی چک کنه یا اگه گارانتیش گذشته درصورتیکه کار بلدی خودت بازش کن اگرم نیستی بکمک یک کاربلد بازش کن فن و قسمتهای مختلفشه بروش اصولی تمیز و گردگیری کن خیلی به خنک بودنش کمک میکنه......اینم عکسی از مادربورد دو تکش که با 1070 خیلی توفیری ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدترین نسخه F14 هست یعنی 7 نسخه جدیدتر از نسخه ای که فعلا دارید. در هر نسخه جدید بایوس Thermal Performance نسبت به قبل بهتر شده.نقل قول:
در قسمت چپ هیتسینک های CPU و GPU قرار دارند و برای همینه که همیشه گرم تر از بقیه جاهاست. البته دلیل اصلی اینه این قسمت داغ به نظر میاد جنس بدنه لپ تاپ هست که باعث میشه گرما رو انتقال بده (به جای اینکه همونجا نگه داره)
دوستان سری های جدید اچ پی هم اومد ...
گفته میشه که باتری و گرافیک در این سری بهتر ؛ قیمت ارزانتر و کیفیت مونتاژ بالاتر رفته ! البته باید دید !
HP Compaq Pavilion DV5-1145
AMD Turion 2.3 3GB 320 Blu-ray 15.4 WXGA 1535 ATI VISTA-H 2.8 CHINA BT\WebCam\FP
HP Compaq Pavilion DV5-1155
2.5-6MB-FSB1066 4GB 320 Blu-ray 15.4 WXGA 1790 Geforce VISTA-H 2.8 CHINA BT\WebCam
HP Compaq Pavilion DV5-1205
AMD Turion 2.2 2GB 250 DVD RW 15.4 WXGA 1276 ATI VISTA-H 2.8 CHINA BT\WebCam\FP
HP Compaq Pavilion DV5-1235
AMD Turion 2.3 4GB 400 Blu-ray 15.4 WXGA 1276 ATI VISTA-H 2.8 CHINA BT\WebCam\FP
HP Compaq Pavilion DV6-1045
2.4-3MB-FSB1066 3GB 320 DVD RW 16 WXGA 1790 Geforce VISTA-H 3.2 CHINA BT\WebCam
مرسی از پاسختون ، البته مادر بورد 2 تکه نیست. این عکس پشت و روی مادر بورد هست :27:نقل قول:
مرسی از پاسختون ، راستش توجیه نشدم :8:نقل قول:
من منظورم جایی بود که مچ چپ قرار می گیره. یعنی جنوب غربی لپ تاپ :31:
فن شمال غرب لپ تاپ هست و هیت سینک cpu و gpu از وسط های لپ تاپ شروع شده اند و رفته اند به طرف فن. بنابر این در جنوب غربی چیز خاصی قرار نداره و تعجب من هم از همینه.
باز هم ممنون
ضمنا الان دوباره چک کردم. آخرین ورژن بایوس همون 7 هست. کجا دیدید 14 باشه؟
نقل قول:
پس چرا 14 اينچ توي سريهاي جديد نيست...................؟
درسته، جنوب غربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فن و هیتسینک ها به سمت شمال غربی کشور پهناور DV5 هستند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو عکس که Attach کردم رو ببین. به نظر می رسه هم Northbridge و هم Southbridge نزدیک هم اونجا هستند. حدس من برای داغ بودن همینه.
بایوس آخرین نسخه F14 هست که در همین مارچ اومده:
این هم لینک مستقیم به صفحه بایوس:کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=3767378
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-68741-1&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&os=2093&product=3767378
آقا از بابت عکسها مجددن تشکر میشه........ظاهرن کار خودتونه:46:اگه راهی هم واسه اورکلاکش پیدا کردین بگین تا ما هم استفاده کنیم......اگه ایشون بتونه فقط و فقط با آپگرید بایوس دمای صد درجه ی cpu اش:18: را بیاره پایین واقعن عالیه!!!
عکس ها کار من نیستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اورکلاک کردنش هم ممکنه (هم CPU و هم کارت گرافیک) البته بستگی به مدل Clock Generator داره ولی اورکلاک لپ تاپ خیلی جالب نیست چون هم مصرف زیادتر میشه و هم گرمای بیشتری تولید میشه.
من که T9400 دارم هرگز با شدیدترین استرس ها نتونستم دما رو به بالاتر از 83 درجه برسونم. دمای 100 درجه فقط در صورتی ممکنه که لپ تاپ رو روی فرش بگذارید (که جلوی Airflow گرفته بشه) و ازش کار سنگین بکشید.
بعد از هر آپدیت بایوس کمی از نظر گرما وضعیت بهتر میشه، البته دمای 100 درجه ایشون طبیعی نیست و اگه مشکلش از بایوس نباشه با آپدیت بایوس خیلی وضعیت بهتر نمیشه.
سلام می خوام یک مدل Hp pavilion dv5 -1299 بگیرم. آیا این دستگاه برای Gaming مناسب؟ یا دستگاه دیگری پیشنهاد می کنید؟
و اینکه یکی بمن گفت الکی بابتش پول می دی تو DEll همین Configue رو میتونی با قیمت کمتر پیدا کنی!!! نظر شما چیه ؟ممنون.
نقل قول:
آقا شدید ممنون بابت همه چیز !
هم بابات عکس ها که خودم هر چی گشتم پیدا نکردم ( چرا؟)
باید بیام یه دوره search پیشت ببینم ظاهرا !
بایوسمم update کردم. این فایل exe که لینکشو داده بودی رو قبلا دیده بودم اما فکر می کردم این برنامه update کردن هست. حالا باید فایل رو گیر بیارم :27:
حالا یک پرسش!
شما لپ تاپتون چیه که t9400 هست و دماشم بالا نمی ره؟
به نظر من یه dell xps بگیر. نکته ای که اکثرا بهش توجه نمی کنن اینه که قدرت کارت گرافیک DV5 و XPS یکی هست.نقل قول:
ببخشید در سایت Hp در قسمت معرفی dv5 1135ee برای پردازنده نوشته شده 2.26 Ghz intel pentium dual core processor T3200
در صورتیکه در ایران اچ پی نوشته 2.26 Ghzl intel core duo processor p8400
دو مدل هستند اینها ؟
ممنون
دوست عزیز کجا گرافیک dv5 و xps یکیه؟از کی تا حالا 9600gt با 8600gt یکی شده؟:18:نقل قول:
البته اگه منظورت xps16 هستش که باید بهت بگم گرافیک اون با اچ پی یکیه.نه قویتر:46:
نه منظورم همون XPS 1530 هست. بنچمارک 3dmark2001 برای هر دوی اینها حدود 4400 هست. علت هم اینست که با وجود اینکه 9600 هسته قوی تری داره اما HP در این مدل لپ تاپ ها برای اون از رم ِDDR2 استفاده کرده با فرکانس 400 که در کل 12 گیگابیت در ثانیه تبادل اطلاعات داره. اما کارت گرافیک در دل XPS 1530 حافظه DDR3 داره با فرکانس 700 که در کل حدود 19 گیگابیت تبادل داده داره.نقل قول:
این رو لازم دونستم اینجا بنویسم که دوستانی که بین XPS 1530 و HP DV5 موندن بدونن اینها از لحاظ گرافیکی برابر هستند. تازه XPS خیلی کمتر داغ می کنه و مصرف باتری کمتری هم داره.
با سپاس
خیر سری p با t متفاوت هست ....نقل قول:
ببخشید در سایت Hp در قسمت معرفی dv5 1135ee برای پردازنده نوشته شده 2.26 Ghz intel pentium dual core processor T3200
در صورتیکه در ایران اچ پی نوشته 2.26 Ghzl intel core duo processor p8400
دو مدل هستند اینها ؟
ممنون
کد:http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-254263_10_0.html
HP Compaq Pavilion DV4-1225نقل قول:
2.0-3MB-FSB1066 3GB 320 DVD RW 14.1 WXGA 1790 Geforce VISTA-H 2.4 CHINA BT\WebCam\FP
جناب Registered User آیا این حقیقت داره؟:13:نقل قول:
گرافیک همیشه کارت گرافیکی نیست ... نسل سنترینو2 هست اچ پی dv5 و هم قویتره و هم گرافیک بالاتری داره
xps داغ میکنه اما نه در حد اچ پی و همپنین باتری اش یهتره چون 9 سلولی هست و گرافیگ پرمصرفی از سری gf9000 نداره !
نقل قول:
دوست عزیز سلام
بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جداگانه داریم ، اینجا بحث ها و سوالات تخصصی هست
پست شما پاک گردید
موفق باشید
سلام
به نظر شما من dv5-1135 بگیرم یا dell vostro 1510 اینو هم بگم که برای بازی میخوام و برنامه نویسی و هرازگاهی هم برنامه هایی مثل photoshopو.......این رو هماضافه کنم ظاهر هم برام مهمه ؟
اگه امکانش هست زود لطفا"
اگه برای بازی می خوای 1135 بگیر
با سلام
جناب registerd user درلینک زیر در پست پنجم مشخصات 1135 رو این شکلی نوشتن
2.53GHZ 6MB L2 cache - P9400 intel core2 dou Penryn)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283340
4096MB DDR2 fsb 800
320 sata+ (7200rpm dual raid technology)
15.4" WXGA Birtght HD
1791 MB Nvidia GF9600M GS + 512 MB dedicate
DVD RW light scribe
BT/ WIFI/ Modem/ LAN/ camera
made is china
این کانفیگ توی ایران با گارانتی یکساله حدود 1.640.000 قیمت داره و قوی ترین 15.4 اینچی توی ایران با این قیمت هست)
ولی من هرجا نگاه کردم پردازندش 2.26 بود می خواستم بدونم کانفیگ بالا هم الان وجود داره یا احتمالآ از روی حواس پرتی اشتباه شده
ضمنآ اون پست مربوط به 3 ماه قبل می شه می خواستم اگه کسی اطلاع داره نرخ جدید کانفیگ بالا رو در صورت وجود بزاره
با تشکر
خیر دوست عزیز این کانفیگ وجود داشته ولی الان 1155 جایگزین شده
با سلام
من یه لپ تاپ دیدم به اسم hp 6730s می خواستم بدونم این همون hp compaq presario 6730s هست ؟ این سری presario بدرد می خوره ؟
این هم کانفیگش
c2d 2.53 6 1066
ram 2gig
hdd 320gig
lcd 15.4
ati 3430
دوستان کسی از سرعت رم و هاردش اطلاع داره بگه؟
قیمتشم حدود 1.150.000
با تشکر
دوستان گلم من ميخوام dv5-1135 بخرم متاسفانه همه جا فقط محاسن رو ميگن!! ولي عزيزان اين معايب است كه مهمه! كسي ميدونه اشكالات اين مدل به غير از گرم شدن بيش از حدش چيه؟!!! مثلا جايي شنيده بودم اكثرا dvd writer مشكل دارن و راحت نميشه رايت كرد!!
سلام آقایون و خانمها!!!
من یه سؤال فنی داشتم
این که میگن لپ تاپ های اچ پی داغ میکنه و cpuش به خاطر گرم شدن میسوزه درسته؟ آیا تو مدلهای جدیدش مثل 3655 هم این مشکل هست؟
من این تاپیک رو بررسی کردم چیزی گیرم نیومد
اگه یکی از دوستان توضیح بده ممنون میشم
نقل قول:
درسته ، مشکل مشابهی رو با 1070 دارم. گرچه خیلی حاد نیست اما هر cd ای رو نمی خونه