ورژن psp من 6.35 pro - b7 هستش. میخواستم ببینم میتونم به ورژن 6.38ME2 کپی خور دایم آپدیت کنم یا نه ؟
ورژن psp من 6.35 pro - b7 هستش. میخواستم ببینم میتونم به ورژن 6.38ME2 کپی خور دایم آپدیت کنم یا نه ؟
من با این روش مشکل پیدا کردم
تو پی اس پی گو یک قسمت برای بیرون اومدن و کوچیک کردن بازی داره(pause game)
بیشتر موقع خودش از یه جای بازی که قبلا کوچیک کرده بوده یه قسمت درست می کنه به عنوان بازی کوچک شده که اگه روش کلیک کنم به ادامه ی بازی می رم در صورتی که من قبلا این قسمت رو حذف کرده بودم:18:
اگه PSP شما 1000 یا ورژن 1 و 2 مدل 2000 باشه،مشکلی پیش نمیاد.........نقل قول:
کسی جواب نمیده!؟
شما فایل EBOOT.PBP را داخل مسیر X:\PSP\GAME\UPDATE میریزی و ارور Currepted Data میده؟نقل قول:
بله ! میریزم ارور میده !!!نقل قول:
یه نکته برای دارندگان پی اس پی گو وقتی کپی خور کردن
وقتی از puase dgame استفاده می کنن نباید ابزی دیگه ای رو اجرا کنن چون وقتی بخوان ادامه بدن همون بازی رو دستگاه هنگ می کنه وباید خاموشش کنن من فقط برای اون هایی که از pro-b6 6.39 استفاده میکننن اینو توصیه می کنم
نقل قول:
با اجازه علی جان.........
شما دستگاه رو از حالت کپی خور در بیار بعد امتحان بکن...............
اجازه ما هم دست شماست محمد جان :46:نقل قول:
راستش من خودم تا حالا برای نصب کردن ofw روی cfw مشکلی نداشتم.یعنی مستقیم ofw را روی cfw نصب میکردم و مشکلی نبوده.
اقا مرسی !نقل قول:
چجوری از کپی خور در بیارم ؟!
الان فریمور شما دائم هستش یا موقت؟؟؟
اگه موقته خوب باطری رو در بیار تا بپره........
اگه هم نه که بگو تا بهت بگم چجوری از CFW در بیای...............
دوستان من الان PRO-A4 6.35 دارم.
میشه منو راهنمایی کنید به 6.38 ME2 آپ کنم.
ميتونيد از اين آموزش استفاده كنيد...................نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6068834&postcount=966
نقل قول:
کپی خور دائم نشد
psp 1004
فقط بازیهای ps1 اجرا میشه و موقع اجرای بازیهای psp این ارور میده :
80010087
حالا چجوری باید کپی خور دائمش کنم؟
میشه به 6.20 دانگریدش کرد؟
6.38ME2 کپی خور دایم هست.و فقط روی دستگاه های 1000 و 2000 قدیمی نصب میشه.پس دلیلی نداره که کپی خور دایم نباشه.نقل قول:
الان ورژن دستگاه شما چی هست؟
برای اجرا بازی ها باید کلید select را بزنید و umd iso mode را روی حالت m33 driver یا sony np9660 قرار بدهی.
نقل قول:
وایییییییییی چقدر زود جواب دادین !!!:40:
System Software 6.38 ME-2
منظورتون همینه دیگه؟
من psp fat 1000 دارم مادر بوردشم نگاه کردم 1g بود
ببخشید جواب دیر شد داشتم سریال ستایش نگاه میکردم :11::31:
[QUOTE=choory;6225989
برای اجرا بازی ها باید کلید select را بزنید و umd iso mode را روی حالت m33 driver یا sony np9660 قرار بدهی.[/QUOTE]
راستی این کارم انجام دادم و روی sony np966 گذاشتم و بعنوان نمونه یه بازی ISO و یه بازی CSO اجرا کردم و جواب داد و دیگه اون ارور نیومد
umd iso mode هم قبلشروی Default بود !!
مرسیییییییی کارم انجام شد !!!!!
با سلام خدمت شما عزیزان و خسته نباشید .
من PSP 3004 دارم با مادربورد TA-090 v2 که تا وقتی که آموزش آقا majid322 ندیده بودم , فکر نمی کردم کپی خور دائم بشه ! الان من با نرم افزار ورژن 5,03 با استفاده از chikHEN به صورت موقت کپی خورش کردم , اما می خوام که راحت باشم و دائمی باشه .
آقا مجید ,اول از آشنای با شما خوشبختم .و بعد اینکه آموزشی که شما با نرم افزار 6,20 در اون پست قرار دادید,روی PSP 3004 یا 3000 با مادربورد TA-090 v2 به صورت دائمی امکان پذیره ؟؟؟؟ آیا بدون تغییر در باطری یا دست کاری روی سخت افزار , امکان پذیره؟؟؟ ممنونم اگه پاسخ بدید .
باتشکر. :10:
سلام و خسته نباشید خدمت شما و مرسی از این آموزش مفید:20:نقل قول:
من یک psp 1000 کپی خور دائم با فریمور gen 5.50 d2 دارم که روی آن prometheus 4 نصب کردم . از آن جایی که من دوست دارم آخرین فریمور را داشته باشم:27: آیا طبق این آموزش می توانم psp خود را به 6.39 آپ کنم؟:2:
راستی از کپی خور رائمش که در نمیاد؟ و یک نکته را اضاف کنم که من در پی اس پی خود برنامه و پلاگین و تم های خیلی زیادی دارم . مشکلی برایشان پیش نمی اید؟ :13:در ضمن آیا این فریمور قابلیت اجرای بازی های ps1 را هم دارد یا نه؟ و در آخر مشکلی برای save بازی هایم پیش نمی اید؟(برای بار اولی که psp خود را از فریمور 4.01 به این فریمور فعلی یعنی 5.50 آپدیت کردم , بعضی از سیو های بازی هام اجرا نشد و خراب شده بودند :18:حتی من قبل از آپ کردن از سیو هام روی کامپیوتر Backup گرفته بودم اما آن ها را هم اجرا نکرد :18:.البته این سیو ها همه روی psp دوستم که فریمور 4.01 داشت اجرا شد :41:) ببخشید که تعداد سوالاتم خیلی زیاد شد اما تک تک این سوالات برایم بسیار مهم است :31:. ممنون از همگی شما [SAHAND GHAZIAN]
من یه psp 2000 کپی موقت دارم که بریک شده. هنوز راهی برای آنبریکش نیست؟
نقل قول:
خیر،اگه مدل دستگاه شما 1000 هستش هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونید با خیال راحت نصب کنید............
هـک این FW هم به صورت دایمی هستش...............
بازیهای PSX هم میتونید اجرا کنید.............
به Save Data هم هیچ آسیبی نمیرسه...........
تم ها و پلاگین ها رو هم مثل قبل میتونید ازشون استفاده کنید..............
ممنون از جواب سریعی که دادین:31:
من رفتم psp رو آپ کنم ولی وقتی که روی آپدیت 6.39 می روم با این پیغام عجیب مواجه می شوم: فریمور 5.50 gen تا فریمور 9.90 را ساپرت می کند .
یعنی چی؟ فریمور 9.90 که هنوز نیومده:24:
لطفا کمک کنید:41::41::18::41::41:
سلام من PSP 3004 با ورژن 6 داشتم که اونو به 6.20 آپدیت کرده بودم و -- کرده بودم.
امروز خواستم به 6.39 آپدیت کنم که موقع آپدیت برا مموری کارت ارور داد و حالا دیگه psp کلا بالا نمیاد. تورو خدا کمک کنین چکار کنم؟
دایم هست !نقل قول:
سلام می خواستم بدونم گارانتی برای خرید psp مهمه یا نه
می تونیم از خارج کشور بخریم؟
بازی هایی که می خونه حتما باید ارجینال باشه؟ یا می تونیم کپی خورش کنیم؟
مدل های خوبشو بگین لطفا
کسی نمی دونه؟نقل قول:
شما از راهنمایی زیر استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6070565&postcount=971
الان چراغ پاور روشن میشه بعد چند ثانیه خاموش میشه؟نقل قول:
احتمالا دستگاه شما بریک کرده ومتاسفانه فعلا نمیشه درستش کرد.
گارانتی کلا داخل ایران برای هیچ چیز معنی نمیده.نقل قول:
شما از خارج بگیر فقط باید فریمورش 6.39 و یا پایین تر باشه تابشه کپی خور کرد (البته فعلا تمام psp ها موجود را میشه کپی خور کرد)
لطفا در این تاپیک فقط موضوع و مشکلات پیرامون کپی خور کردن را بیان کنید.
برای موضوعات عمومی در مورد psp از تاپیک زیر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
نقل قول:نه متاسفانه دوست عزیز فعلا نمیشه برای دستگاه های بریک شده (3000 و 2000 مادربورد جدید) کاری کرد.نقل قول:
دوستان چه جوری میشه psp رو دانگرید کرد از 6.35 به 6.20 ممنون میشم راهنمایی کنید
Downgrade کردن PSP از فریمور های 6.35 و 6.31 به 6.20 برای دایم کردن هـک
1-فایل برنامه را از لینک زیر دریافت کنید.............
2-سپس فریمور 6.20 رسمی سونی را فقط از لینک های زیر دریافت کنید..........کد:http://www.psp-hacks.com/file/2048
PSP Go:
Other PSP:کد:http://www.psp-hacks.com/file/2010
3-بعد از خارج کردن فایل Downgrader از حالات فشرده آن را داخل پوشه PSP درون رم کپی کنید..............کد:http://www.psp-hacks.com/file/1855
4- آپدیت 6.20 رو هم در محل PSP/GAME/UPDATE کپی کنید...............
نکته:اگر پوشه Update نبود،خودتان ایجاد کنید...........
5-برنامه Downgrader رو از داخل PSP اجرا کنید و مرتحل اون رو ادامه بدید..............
نکات:
1-مسئولیت هر گونه مشکل با شماست............
2-در هنگام انجام کار شارژ دستگاه باید Full باشه..........
3-این روش برای تمام PSP ها کار میکنه...........
محمد.ج
یا حق..............
آقا من یه سوال دارم میشه مفید و مختصر توضیح بدید :
الان من برم یه PSP 3000 کپی نشده بگیرم ، میتونم با این روشهایی که گفتید اینجا اونو کپی دائم کنم ؟؟؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟ لینکی چیزی اگه بذارید ممنون میشم .
سلام
من مشکل خودم رو حل کردم:27: البته نه از راهی که شما گفتید. از آموزش زیر استفاده کردم:
بعد تونستم psp رو به راحتی به 6.39 آپ کنم و کپی خور دائمش کنم:31: بازی هارو هم اجرا کرد فقط دو مشکل داشت:کد:http://forum.----------.com/archive/index.php/t-28071.html
1) بازی prince of persia 2 را اجرا نمی کنه(تا منوی بازی میره اما بعد هنگ میکنه:41:)
2) سیو بازی god of war ghost of sparta خراب شده(من این بازی رو با very hard تمام کرده بودم:41:)
بله دوست عزیز الان دیگه تمام مدل های PSP با هر فریموری هـک میشه البته هـک دایم بستگی به فریمور داره،اگه تا 6.20 باشه میشه کپی دایمش کرد و اگه بالاتر از 6.20 باشه هـک میشه ولی دایم نیست............نقل قول:
سلام دوستان
من در سایت psp dashhacks.com رفتم و متوجه شدم که فریمور 6.39me-8 نیز آمده:18: میشه بگید اون چیه؟
من اون رو دانلود کردم و رو psp خودم (psp1000 6.39 ME-2) نصب کردم و با موفقیت انجام شد.حالا ورژن دستگاهم در system information تغییر کرد و 6.39ME-8 شده . مشکلی هم پیش نیومده (هنوز کپی خور دائمه)
شما تو گوگل یک سرچ کنید پیدا می کنید . حجمه فایل هم کمه و راحت دانلود میشه
حالا اگر میشه شما خودتان هم تحقیق کنید اگر درست بود به جای me-2 این me-8 را قرار دهید:31:
سلام
برای وصل شدن به PSN مشکلی وجود نداره..؟ یعنی بن نمیشیم..؟
کار خاصی نمیخواد انجام بدیم...
خواهشا یک جوابی به ما بدین میخوام برای PSP مودم بخرم..
نقل قول:راستش من از وقتی آپدیت کردم میرم تو psn و هی کتاب داستان دانلود میکنم(comics)نقل قول:
خیلی فاز میده
نه بن من نمیشی.من هر روز تو اینترنت psp میچرخم.فاز میده عجیب
man ye psp 3004 daram ba فریمور 6.35 چیکار کنم هیچ جوری کپی خور نمیشه؟//
ممنوننقل قول:
راستش من از وقتی آپدیت کردم میرم تو psn و هی کتاب داستان دانلود میکنم(comics)
خیلی فاز میده
نه بن من نمیشی.من هر روز تو اینترنت psp میچرخم.فاز میده عجیب
میشه به صورت آنلاین بازی کرد..؟
مودم وایلرس چی بیگیرم که همزمان بتونم هم PSP کار کنم هم PC..؟
راستش من نتونستم تابحال آنلاین بزنم.یعنی سروری پیدا نکردمنقل قول:
مودم من D-Linkه و راضی هستم
دوستان سلام...
يك psp 1000 فت دارم...كپي خور دائم...بازي god of war ghost of sparta رو ريختم روش و با ورژن gen d3 5.50 به راحتي بازي رو تموم كردم.
همين بازي رو ريختم روي psp 2000 اسليم دوستم كه ورژنش دقيقا" همون gen d3 5.50 هست...ولي بازي رو كه مي خوام شروع كنم صفحه سياه و بعد دستگاه خاموش ميشه...علت چيست؟
با تشكر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]