هه هه هه
همراه اول دیروز تولد منو تبریک گفت(تولدم نبودا ):31:
ولی هدیه بهم نداد
حیف پول که می ریزیم تو جیب این بی چشم و رو ها
برا بابام یه بسته 100 تایی پیامک هدیه داده کسی نیست sms بزنه
خاک تو سرشون با این کاراشون
Printable View
هه هه هه
همراه اول دیروز تولد منو تبریک گفت(تولدم نبودا ):31:
ولی هدیه بهم نداد
حیف پول که می ریزیم تو جیب این بی چشم و رو ها
برا بابام یه بسته 100 تایی پیامک هدیه داده کسی نیست sms بزنه
خاک تو سرشون با این کاراشون
به من 50 تا اس ام اس فارسی رایگان داد 2 تا زدم دیدم همه رو داره 24 کم میکنه بی خیال شدم:31:
به منم 50 تا smsرايگان داد ولي عين آمار همش روي قبضم اومد.جالبه يك تاريخ انقضا هم زده بود و با اينكه خيلي بيشتر از 50 تا sms داده بودم سر تاريخ پيام اومد كه اعتبار بسته sms رايگان شما به پايان رسيده
برای من هم 50تا اس فارسی هدیه داد
که خیلی به موقع بود.برای تبریک چهارشنبه سوری و عید خیلی بدردم خورد
بماند که اس عید خیلی بیشتر از این حرفا بود ولی خوب بهتر از هیچی بود
یه مو از همراه اول کندن غنیمت است!!!!!:31:
وای خاک بر سر شدم!!!یعنی هدیه ای که داده پولشو می گیره!!!!:31:
برم میان دوره بگیرم ببینم چه گلی به سرم بگیرم
:18:
بالاخره آهنگ پیشواز می دن یا نه!!!
هزینه بر هست یا نه!!!
والا تا اوتجا که من دیدم فارسی تو همراه اول معنی نداره! همه رو از دم انگلیسی حساب میکنه تک و توک فارسی حساب میکنه
همون ایرانسل بهتره
انگلیسیشم ارزونتره با اینکه باز کمتر اشتباه میکنه
بچه ها سرعت چه طوره؟ افت سرعت نداشتید؟
بعید میدونم پولش رو دوباره بگیره چون یکی از دوستا که آمار همه چیزش رو داره و قبضش رو چک کرده بود میگفت دم همراه اول گرم 50تا رایگان رو پولشو نگرفته!نقل قول:
البته منم میرم بچکم قبضمو خبرشو میدم...
من که 10 تا فارسی دادم به نظرم همه رو انگلیسی حساب کرد دونه ای 24 کم کرد:31: چون من همراه اولم رو زیاد استفاده نمیکنم ولی دیدم طرفای 300 پوله اس ام اس زده تو میان دورش
هموناس گمونم
من ایرانسلم مگه نباید فارسی رو 10 حساب کنه گاهی پیامک 2 یا 3 تایی میدم یکیشو 16 حساب میکنه یکیو 10 در حالی که کل پیامک فارسیه!
به نظر شما دارن دزدی آشکار میکنن یا مشکل فنی هستش؟؟؟
پیامک دوتایی نده برادر همیشه دومیش رو 16 حساب میکنه 26 کم میکنه:31:
دزدن دیگه نباید بهونه بدی دستشون
ولی تاپیک شد درباره اس ام اس
در کل خوبیه ایرانسل اینه که همون لحظه میفهمی چه قد کم کردی ولی همراه اول خط های ثابتش 24 ساعت عقبه
اگه فینگلیش باز هستید بهترین گزینه ایرانسله ! چون من هم همراه اول دائمی دارم هم اعتباری، و هم ایرانسل اعتباری! ولی برای فارسی همراه بهتره حدود 9و11تومن میگیره.نقل قول:
من 4 تا خط دارم برادر همه رو دارم:31: ایرانسل برای فارسی هم بهتره
همراه اول خط ثابتش فارسی رو باید 9 حساب کنه یا همون 8.9 تومن ولی برای من که انگلیسی اکثرا حساب میکنه با اینکه گوشیم زبونه کیبوردش فارسیه مشکل از گوشی نیست
ایرانسل ولی اکثرا 10 حساب میکنه فارسی رو میارزه باز یه تومن گرونتره ولی به جاش تعداد اونایی که همون 10 حساب میکنه به مراتب بیشتره
بعضی ساعت های شولوغ ولی اکثرا 16 حساب میکنه فارسی ها رو که اونم میدونم حدودش رو همون انگلیسی میزنم:31:
همراه اول مکالمش یه مقدار ارزونتره یکی هم آنتن دهیش و دلیوریش بهتره
ولی در کل همراه اول هام رو گزاشتم کنار بیشتر ایرانسل کار میکنم الان
نقل قول:نقل قول:نقل قول:خدا رو شکر gprs هدیه ای که به من داده همش قطعه وگرنه اگه استفاده میکردم احتمالا قبضم نجومی میومد!:31:نقل قول:
از چه مرورگی برای جستجو توی نت استفاده کنیم ؟
من یکی از بسته های رویایی رو امروز گرفتم و GPrs رو فعال کردم و تنظیماتش رو هم فعال کردم .
من همه تنظیمات رو انجام دادم توی گوگل کروم هی پیغام میده allow Network Acces ? This application is not from a trusted supplier .
p.s : توی یکی از نرم افزارهای نوکیا به نامه My Nokia سایت نوکیا رو میاره ...
چیکار کنم ؟
گوشیتون چیه؟ نقل قول:
بچه ها من یه مودم edge دستم اومده میخوام یه تستی بگیرم با همراه اول خط ثابت
912620
میگم به نظرتون 24 ساعته فعال کنم؟
شبونش چه طوره که زده یه ماه 3 تومن
سرعتش جنازش؟
2700 Classicنقل قول:
گوشیتون چیه؟
X3
جيگر بستنشنقل قول:
ديدن بچه ها دارن سواستفاده ميكنن سرور نرم افزاراى اينترنتو بستن
ف ي ل ت ر كردن
Vali man hamchenan on hastam ba mobail!
قربونت حتما طرح 1 روزه بزن هزار كم ميشه يه روز نامحدود استفاده كننقل قول:
كلا سرعتش از ايرانسل كمتره حداكثر بتروكونه تا 20 يا 25 بره ولى بچه ها ميگن پايدارتر از ايرانسله
اگه زير 10 بود(تو منطقه خودتون) بيخيالش شو ايرانسل بهتره
من تو منطقه خودمون(دكل نزديك خونمون) سرعت همراه اول آخرش 7 و ايرانسل اكثرا 28 هستش!!!
تست كن هركدوم بهتر بود
ولى آخرش بايد بياى ايرانسل!
من فيلماى نوروزيو همشونو اينترنتى با ايرانسل ميبينم! تي وي ندارم!
بچه ها همراه اول اینجا افتضاحه
صفحه هم باز نمیکنه
با اینکه ادج هم زده انتن هم تقریبا 70 درصد پره تو یه ساعت 450 کیلو هم نگرفته
1000 تومنم حروم شد گمونم
جام جم تهران
اولا آنتنت بيشتر باشه يه اميدى هست خيلى آنتن تاثير دارهنقل قول:
بعدش اينكه 1000 حروم نشد صبح تست كن بهتره ترافيك كمه
اگه اون هزاريه نميرفت شايد بيشتر ميرفت!
من خودم 3 روز پيش خواستم بتستم 2500 تومن خورد آخه ميخواستم فعال كنم نميشد!
گفتم كه آخرش مياى ايرانسل،نگفتم؟!
در هر صورت ايرانسل بهتره
:31:برادر من تست کرده بودم قبلا خوب بود (1 سال پیش)
الان محدودش کردن مسنکه
چون 10 مگ با سرعت 20 اینا میگیره بعد قطع میشه دریافتش تا طرفای یه ساعت
آنتن رو هم که میگم کم نیست 70 درصد مگه کمه؟
هر چی هست خوده همراه اول داره بازی در میاره میخواد مسنکه نامحدودش رو جمع کنه
در اینکه خودشون بازی درمیارن شکی نیس ولی بعیده طرحای نامحدودشو برداره، 10تومن میگیره شما به اندازه 5تومنم نمیتونی ازش استفاده کنینقل قول:
UC Browserنقل قول:
بچه ها الان محدوده عملا
ار دیشب تست کردم
هر 1-3 ساعت فقط 10 مگ حق دانلود میده
روز و شب هم نداره
اگر براید انلود و ... میخواید نگیرید:31:
داريوش جون پاشو بيا طرفاي ما اينجا اوضاع بهتره
ديروز سرعت نوسان زياد داشت و يهو از 12 ميپريد 25 ولي يك فايل 40 مگي رو حدود 45 دقيقه دانلود كردم
من دیگه دارم adsl میگیرم میگم شماها چرا نمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونم پول میخواد ولی مغزتون دیگه یه استراحتی میکنه هوایی میخوره!
من مودمو 21000 خریدم نصبم خودم میکنم فقط و فقط 23000 تومن دادم واسه طرح یک ماهه 8 گییییییگ سرعت 128 سرعتم اکثرا دورو بر 100 تا 120 هستش و شبا حداقل 30 میرسه که رایگانم هست.این خیلی بهتره که...بابا من دارم راحت میشم(هنوز نگرفتم چند روز دیگه فعال میشه)این اطلاعاتو دوستای p30worldi لطف کردن دادن بهم
به نظرتون نمی ارزه؟
تازه نامحدود بگیری 15000 تومنه و سرعتش بچه ها میگن دایما 30 هستش!
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
ببخشید اینجا جاش نبود خواستم فقط بدونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این همراهه اول چی دزدیه
بی پدر هم 1000 تومنه رو کم کرده هم از اونور 7500 تومن پوله اینترنتش رو حساب کرده!
تو سایت مبلغ نهایی رو زده 3600 تومن
بعد الان اس ام اس زدم صورتحساب رو بده زده 7572 تومن زده
معلوم هست اصلا چه خبره؟ شماره نداره این بی صاحاب؟
[QUOTE=arashlolos;5977957]من دیگه دارم adsl میگیرم میگم شماها چرا نمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونم پول میخواد ولی مغزتون دیگه یه استراحتی میکنه هوایی میخوره!
من مودمو 21000 خریدم نصبم خودم میکنم فقط و فقط 23000 تومن دادم واسه طرح یک ماهه 8 گییییییگ سرعت 128 سرعتم اکثرا دورو بر 100 تا 120 هستش و شبا حداقل 30 میرسه که رایگانم هست.این خیلی بهتره که...بابا من دارم راحت میشم(هنوز نگرفتم چند روز دیگه فعال میشه)این اطلاعاتو دوستای p30worldi لطف کردن دادن بهم
به نظرتون نمی ارزه؟
تازه نامحدود بگیری 15000 تومنه و سرعتش بچه ها میگن دایما 30 هستش![COLOR="Silver"]
آرش جان قربونت ای دی اس ال چه ربطی داره به اینترنت موبایل؟ خوب معلومه ای دی اس ال بهتره، الان 4-5 ساله ای دی اس ال دارم و واقعا هم برای کارم لازمه. اما همه جا که نمیشه استفاده کرد،
مگه شما از gprs تو خونه استفاده میکنید؟! تو خونه که دیال آپ بهتر ازgprs هست. ولی gprs خوبیش اینه که همه جا در دسترسه،مثلا همین تعطیلات تو مسافرت برای چک کردن میل و مسنجر و اینا بدرد میخورده، که متاسفانه قطعه!!!
البته ایرانسل 2-3 روز اول عید قطع بود ولی همراه اول هنوز اپرا مینی رو باز نمیکنه. کلا gprs کار راه بندازه و نمیشه برا دانلود چند مگی و اینا ازش استفاده کرد.
آرش جان قربونت ای دی اس ال چه ربطی داره به اینترنت موبایل؟ خوب معلومه ای دی اس ال بهتره، الان 4-5 ساله ای دی اس ال دارم و واقعا هم برای کارم لازمه. اما همه جا که نمیشه استفاده کرد،
مگه شما از gprs تو خونه استفاده میکنید؟! تو خونه که دیال آپ بهتر ازgprs هست. ولی gprs خوبیش اینه که همه جا در دسترسه،مثلا همین تعطیلات تو مسافرت برای چک کردن میل و مسنجر و اینا بدرد میخورده، که متاسفانه قطعه!!!
البته ایرانسل 2-3 روز اول عید قطع بود ولی همراه اول هنوز اپرا مینی رو باز نمیکنه. کلا gprs کار راه بندازه و نمیشه برا دانلود چند مگی و اینا ازش استفاده کرد.[/QUOTE]
من که بعد از اون تو همون پست گفتم اینجا جاش نیست!!!:41:
نه بابا این بچه ها هم از خونه استفاده میکنن.
من 3 ساله یکسره دارم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم زمانی که سرعتش دقیقا 1 الی 2 کیلوبایت بود یادمه! همیشه هم طرح میزنم دیال آپ یخورده استفاده کردم دیدم خیلی داقونه سرعتش 4 بود ولی ایرانسلم حداقل 7 هستش اکثرا هم 12 تا28 هستش.
چند وقت پیش که خوب بود چندتا فیلم 700 مگی هم دانلود کردم باهاش!
خلاصه اینکه الان تموم کارامو با ایرانسل انجام میدم حتی سریالای نوروزیرو اینترنتی با ایرانسل میبینم
یک سوم پست هایی که زدم هم با گوشی تو این ور اون ور زدم!
البته بگم خیلی اذیتم کرده تا مرز شکوندن سیمکارتش!
این اواخر خیلی اذیت میکنه نمیدونم دلیلش سیاسیه یا فنی!!!
خوبه واسه تو 7500 تومنه.واسه من تو آخرين قبضم نزديك 900 هزار تومن بودنقل قول:
اينو واسه اين ميزارند تا بدوني چقدر از اينترنت استفاده كردي ولي تو جمع قبض حساب نميشه و فقط پول طرح رو ميگيرند
جدی؟!! با اینترنت ایرانسل فیلم وسریال میشه دید؟! من تا حالا امتحان کردم، اگه اینطوری باشه که خوبه. افت سرعت ایرانسل یه مقداریش به خاطر تعطیلات نوروزیه، بعدش خوب میشه، ولی همراه اول کلا سرعتش داغونه.نقل قول:
مطمئنی ایمان؟نقل قول:
بابا میگم که برای من کلا قطع بود یا قطع میشد، برعکس فقط send اش میرفت بالا
1000 تومنم رو انداختم دور واقعا
ولی ایمان من اس ام اس زدم 99009 بیشتر اومده پولم ها
تو سایت زده 3600 ولی تو اس ام اس میزنه 7616 تومن
اون چیه پس؟
دوستان خواهشا این بحث adsl و irancel رو همینجا تموم کنید تو پروفایل ادامه بدیدنقل قول:
کاربرها رو به اشتباه میندازید بدتر
خوب شما صبر کن تا قبضت بیاد معلوم میشه کلاهبرداری شده یا نه!نقل قول:
آقا بحث ایرانسل و adsl هم تموم کنیم، همون قسمت اینترنت همراه اول افتضاحه کافیه:31: راستی من هرچی اس ام اس میزنم قبض نمیاد، شمارش عوض شده؟ "S " رو میفرستما!
m رو بفرست به 990009 باید همون لحظه بیاد
منم از كار اينها سر در نميارم.نقل قول:
مطمئنی ایمان؟
بابا میگم که برای من کلا قطع بود یا قطع میشد، برعکس فقط send اش میرفت بالا
1000 تومنم رو انداختم دور واقعا
ولی ایمان من اس ام اس زدم 99009 بیشتر اومده پولم ها
تو سایت زده 3600 ولی تو اس ام اس میزنه 7616 تومن
اون چیه پس؟
اولين باري كه واسه من اينجوري شد ديدم تو قبضم حدود 20 هزار تومن پول اينترنت اومده+ مبلغ طرح.ميخواستم گوشي رو بكوبم تو ديوار. زنگ زدم 09990 كه براشون قاط بزنم ولي يك خانم متين و باوقار از پشت خط گفت جديدا اينجوري شده و تو قبض حساب نميشه:20: و منو آروم كرد:8:
چيز جالبيه چون ميدوني چقدر از اينترنت استفاده كردي ولي يك بدي داره اينه كه اگه يك مقدار بدون طرح از اينترنت استفاده كرده باشي حساب كردنش سخت ميشه.
------------------------
راستي يادم اومد بگم همراه اول چجوري دزدي ميكنه
من طرحم رو 10 اسفند فعال كردم كه تا 10 فروردين ادامه داشت.بعد 10 فروردين دوباره فعال كردم كه تاريخ انقضا رو زده 9 ارديبهشت چون فروردين 31 روزه هست و اينجوري بود كه يادم اومد اسفند 29 روزه بود و يك روز رفته تو پاچم:41:
با درود
برای فعال سازی gprs ایمیل را اشتباه وارد کردم.دوباره که خواستم فعال سازی کنم پیغام داد که
gprs شما فعال است و gprs هم فعال شد.حال چگونه ایمیل را درست کنم که اگر از طرف
شرکت همراه اول ایمیلی به من رسید به دست خودم برسد.
ممنون
برا ما که تاحالا(یکساله) ایمیلی نیومده،نقل قول:
زیاد مهم نیس، بیخیلی
آهاننقل قول:
آره آدم آزاد کار کنه نمیفهمه که اینطوری
من که زنگ زدم 25 دقیقه پشته خط بودم تا نفره 3وم تو نوبت رفتم بعد یه هو صوت زد:27:قطع شد
اون مورده تو پاچه هم برادر خوب معمولا 30 روزن همه ی اینا
همین داتک هم 30 روزش
با روزهای ماه کار نداره
اگه این باشه خیلی دزد نیست
سلام خدمت دوستان عزیز
برای من یه sms اومده که تولدم رو تبریک گفته و نوشته که همراه اول انترنت یک ماه رایگان برام هدیه گذاشته و تا یک ماه وقت دارم ازش استفاده کنم .
حالا کسی میدونه چه طور میشه ازش استفاده کرد؟
تو خود sms چیزی نگفته . لطفا کمکم کنید....