سلامنقل قول:
مباركه
pc studio كه بك آپ داره
Printable View
سلامنقل قول:
مباركه
pc studio كه بك آپ داره
اما برنامه Pc studio فقط از دفترچه تلفن و گالري و بعضي از تنظيمات پشتيبان ميگيره.نقل قول:
من ميخوام از بازيها و برنامه هاي اينترنتي گوشي هم پشتيبان داشته باشم تا اگه يه وقت گوشي رو فرمت كردم اين برنامه ها رو از دست ندم.
alirr64 جان با گارانتی ماکروتل گرفتی از نمايندگی اصلی ديگه?
دوستان ببينم کسی ميدونه کلاس wi fiاين گوشی چيه؟
بله .نقل قول:
الان دانشگاه net داره اما سرتش بپايه wifi ادری نميرسه
بسه خودشون wifi بستن در حد تيم ملی(تيم ملی ايران رو نميگما)
سرتش فکر کنم در حد 12 mb در سانيه که تابحال نديده بودم اينم بگم بزی جاها ميگيره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام بدونم اين گوشی دارايه چه کلاسی در wifi است bيا g يا...
من موندم کار مندايه دانشگاه با اين سرعت چيکار ميکنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاس b & g یعنی هر 2تا رو ساپورت میکنه (Wi-Fi 802.11 b/g)
بالاخره مساله باتريش حل شد يا نه؟؟؟؟
همچين چيزي واقعيت داره؟ رو گوشي من كه جواب نميده.نقل قول:
alirr64 جان نگفتی باطری گوشيت چطوريست 2 روز نگر ميداره ديگه از سيمبين و win بيشتر از 2-3
روز انتظار نميره البته (نه هميشه)
در رابطه با سؤالت درباره i900که مطمئنم اماi8510رو نميدنم صبر کن دوستان حرفه اي جواب بدن
دوستان يه سؤال حياتی اگه بد از خريد گوشی اون رو hackکنم بدن ميشه updateکردش ؟
و سؤال ديگه اينکه با hackکردنش گارانتی گوشی باطل نميشه؟
و سؤال ديگه اينکه اگه خودم نخوام update يا ---- کنم آيا جای با اعتبار که کارش رو ضمانت کنه
وجود داره که گوشی رو ببرم پيشش آخه 220 mg کم چيزی نيست تازه نميخام ريسک کنم آخه گوشی هم
هر گوشی نيست!!!:27:
دوستان ميگن با update مشکلش حال ميشه گوشيهيی هم که الان هستن اکثراً updateهستننقل قول:
دوستان ظاهرا این گوشی تو باز کردن گالری کمی سرعتش کم هست. آره؟
اگه از گوشی کم استفاده کنی 2 روز رو جواب میده
اگه میخای ---- کنی اول update کن چون بعد از update دوباره باید ---- کنی ولی به احتمال زیاد خودش آپدیت هست
در مورد اون هم که گفتین اگه گوشیرو برگردونی pause میشه من همین الان امتحان کردم نشد هم در حالتی که auto pivot روشن بود و هم خاموش
تو باز کردن گالری سرعتش خیلی بالاست و حداکثر 2 ثانیه طول میکشه که باز بشه
اون دوستمون که گفته بود سرعتش کمه فکر کنم بخاطر ی فایل بوده که مشکل داشته و سرعتش رو اورده پایین
سلام همین جور که دیمی نباید بشه تتظیم دارهنقل قول:
Setting\General\Personalisation\Tones\Etiquette Mode
این رو On کنین بعد برین توی Music Player و آهنگ رو پخش کنین گوشی رو بچرخونین سایلنت میشه و همین جور موقع زنگ و ...:11:
دوستان سلام
طبق لینک زیر مشکل باتری این گوشی مربوط به مموری کارت هست یعنی اگر مموری کارت رو از گوشی دربیارید باتری این گوشی 3 -4 روز دوام میاره و اونهایی هم که مموری کارت روی گوشی نذاشتن قاعدتا نباید مشکل باتری داشته باشن. این لینکش:
2 نفر هم تست کردن و کاملا جواب دادهکد:http://www.gersbo.dk/2008/11/11-battery-saving-tips-for-samsung-i8510-innov8.html
دوستان لطفا تست کنید و همینجا خبرشو بدید
انشا... مشکلتون حل بشه
سلامنقل قول:
آره شد
جالبه:11:
ماله من که اصلاً مموری روش نبوده باتریشم خوب نیست ولی خیلیم بد نیست. نسبت به روز اولش بهتر شده ولی فکر نمیکنم به مموری ربطی داشته باشهنقل قول:
در کل باتریش خیلی هم بد نیست ولی نه دیگه 3-4 روز حداکثر 2 روز
يه چيزی lcd خوب هست (واسه فيلم ديدن) و دوستانی که از gpsاستفاده ميکنن بگن خوب هست يا نه؟
آقا اينi8910 بدجو ر منو بهم ريخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی فرصت ندارم ديگه هرچی صبر کردم کافيه
همين امروز ميرم i8510 رو ميگيرم
تازه voaميگفت شرکت های سازنده گوشی تا 25% قيمت هارو کاهش ميدن و تازه ترفه واردات گوشی شد 10%
با اين اوضاع وقتی بياد فکر کنم بشه مثل k750 دست همه باشه اونوقته که گوشيم ميشه مثل داستان
n70 فکر کنم يادتون باشه:2:
بهادر عزیز تونستی اون فایلهای مربوط به تغیر پرداکت کد فارسی یا عربی رو برام آپ کنی یا نه اگه نشده حداقل یک سایت معرفی کن که بتونم از اونجا دانلود کنم چون شاید حجمشان زیاد باشدنتونی............. به هر حال ممنون
2 روز که خیلی خوبه .دوستانی هستن که باتری گوشیشون حدودا 20 ساعت بیشتر کار نمیکنه (با استفاده معمولی)نقل قول:
پس مثل اینکه این قضیه میتونه یه جورایی صحت داشته باشه
دوستان i8510 دار! اگه مموری کارت دارین از گوشی دربیارین و باتریو charge کنید و عمر باتری گوشیو بدون مموری کارت تست کنید
البته تو اون لینک که دادم یه سری توصیه های دیگه هم کرده بودن که به گفته خودشون اثر داشته ولی خیلی کم.اونا رو هم بخونید.
سلام آقا آپ کردم برات ولی میترسم برات بزارم نتونی استفاده کنی گوشی رو خراب کنی:31:نقل قول:
سلام.نقل قول:
من روز اول كه گوشي رو خريدم اونقدر باهاش ور رفتم كه خاموش شد. بعد گذاشتم شارژ بشه. فكر كنم 3 ساعتي طول كشيد تا پر شد. ساعت 12 شب كه پر شد فقط حدود 30 دقيقه راديو گوش كردم و وقتي خواستم بخوابم مقدار شارژ كم نشده بود و هنوز كامل بود. صبح كه حدود ساعت 6 بلند شدم ديديم باطريش 2 خونه كم كرده!!!!! ( لابد خوابهاي وحشتناك ديده بود)
خلاصه تا ساعت 12 ظهر كه تقريبا باطريش خالي شد به جز چندتا عكس گرفتن كار ديگه اي نكردم.
روزهاي ديگه هم تقريبا همينطور بود.
يه چيز ديگه هم بگم. به نظر مياد مصرف زياد گوشي به خاطر اتصال به شبكه مخابرات باشه (GSM,GPRS,UMTSو ...). چون گوشي از شب تا صبح standby بوده ولي 2 تا خونه باطري كم كرده . به خاطر همين ديشب يك آزمايش ديگه انجام دادم.
ديشب هم گوشي رو گذاشتم تو شارژ تا كاملا پر بشه. ساعت 11:30 شارژش پر شد. من هم گوشي رو از شارژ در آوردم و گوشي رو در حالت Offline قرار دادم. حدود 50 دقيقه راديو گوش كردم و بعد هم خوابيدم. صبح ساعت 6 كه بيدار شدم ديدم يه خونه هم از باطريش كم نشده. تا حدود ساعت 9 صبح هنوز گوشي Offline بود و همچنان باطري گوشي كاملا پر بود. بعد از اون گوشي رو از Offline خارج كردم و تا الان كه ساعت 6 بعد از ظهر هست 2 تا خونه از باطريش مونده. البته چند ساعتي باهاش كار كردم.
به نظرم اگر دوستاني كه از كم بودن باطري شكايت ميكنن در حالت Offline با گوشيشون كار كنن ببينن چند روز دوام مياره بعد با حالت معمولي مقايسه كنن شايد بهتر و زود تر به يه نتيجه گيري برسيم.
البته براي اينكه به نتايج دقيقتري برسم به وقت بيشتري نياز دارم
تو دفترچه گوشي نوشته كه اگر زنگ آلارم هشدار رو مثلا براي صبح تنظيم كنيد هروقت كه گوشي شروع به زنگ زدن كرد اگر گوشي رو از سمت مانيتورش رو زمين بخابونيد آلارم گوشي قطع ميشه و در حالت snooz قرار ميگيره!!نقل قول:
alirr64جان در کل از باطری رضايت داری تورو جايی لنگ نميزاره؟
نقل قول:
میترسم اگه بگم راهنماییم کنی برات زحمت بشه !!!!!!!!!!!!! راستی جایی را سراغ نداری که در این مورد بحث شده باشه بتونم به یک نتیجه ای برسم مثلا تو همین سایت خودمون در مورد پرداکتهای نوکیا کاملا بحث شده ولی در مورد سامسونگ نه مر30 مر:11::11::11:30
نه جایی برای پرداکت سراغ ندارم حالا راهنماییت میکنیم ببینیم به کجا میرسیم فعلا لینک های زیر رو دانلود کن دانلود کردی خبر بده باید توضیح بدم این روش حتی اگر گوشی رام پاک کنه یا زیر آپدیت خراب بشه جواب میده با این کار سامسونگ حال کردم فعلا دانلود کننقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?sharekey=68227d11d5ddb8b408f8df73f2072ed661fc75100604f42b5621d66e282a0ee8
سلام کسی میدونه چطوری از gps این گوشی چطوری استفاده میشه ؟
باتشکر
آقا گوشی رو گرفتم
1-گوشی update هست فقط رو خود گوشی زده بود 1000 ميلی امپر با ورم نميشه 2-راستی رو تت 66رو روش نداشت
و اينم بگم ازنما يندگی ما کرتل در جمهوری گرفتم !!!
مدل 8gbفقط داشت
3-فروشنده گوشيم رو تنظيم کرد و گفت که تا ته باطری خالی کنه و بد شارژ کنم و تا 2-3 روز باطری درست ميشه
4-دوستان اگه گوشی رو هک کنم گارانتی باطل نميشه؟
5-از گوشی خيلی راضی هستم فقط بابت باطری ميترسم اما هنوز جوا ب پس نداده
آقا از اين packهای نرم افزاری سيمبين9.3 که مخصوص n78 n96 n85 n79 هست بگيرم برايه gpsو نرم افزارها
از تمامی دوستان تقاضايه کمک دارم
I900 Special Edition
I8510 INNOV8
I900 Omnia
M8800 Pixon
سلام دوستان کدومش باطری بهتری داره ؟ من تمتم تاپیک ها را خوندم همه از باطریش می نالند درسته؟
دوستان يکی جواب اين 5 تا سؤال ما رو بده تمام اميدم به شماست
1-توی عکسی که gsmarena از پشت این گوشی گذاشته نوشته 1000 میلی آمپر توی e700 هم نوشته بود 300 ولی باتریش 800 بود اصلاً مهم نیستنقل قول:
2-ماله منم روش نصب نبود
3-باتری منم بعد از 2-3 روز یکم بهتر شد ولی فکر کنم فهمیدم مشکل باتری از چیه
من دیشب گوشیمو درحالت خاموش شارژ کردم بعد صبح ساعت7 روشنش کردم گزاشتمش روی offline بعد رفتم بیرون باهاش کلی فیلم و عکس گرفتم و چند تا چیزم با bluetooth گرفتم الان ساعت 8:20 شب و به طرز شگفت انگیزی فقط ی خط کم کرده:8: :8::8:اگر offline نبود حداقل باید 3-4 تا خط کم میکرد
4-نمیدونم ولی نترس طوریش نمیشه
5-شما امتحان کن و اگه جواب داد به ماهم بگو:31:
اگه میتونی بازی counter یا crash arena جاوا رو روش امتحان کن ببین جواب میده؟
مرسی
دوستان کیفیت صفحه نمایش زیر نور آفتاب چطوریاس؟ دیگه اینکه این گوشی روش اثر انگشت راحت میمونه و لک میشه یا نه؟
در مورد کیفیت زیر نور آفتاب که خیلی خوبه حتی جایی که پر برف باشه و بیش از حد روشن باشه هم من باهاش به راحتی کار کردمنقل قول:
روی خود گوشی اثر انگشت نمیمونه ولی روی در باطریش بد جور
من چند ماهه که این گوشی رو دارم به هر دری هم زدم اما درست نشد که نشد . شما میگی آفلاین بودی ............ آخه آدم حسابی ما گوشی میگیریم که واسمون گوشی باشه نه وسیله عکاسی. حالا درسته چون عکس واسم مهم بود این گوشی رو گرفتم اما اگر قرار باشه هر روز شارژ بشه و نشه از خدمات موبایلش واسه زنگ زدن استفاده کرد به چه دردی میخوره... خوب میریم یه دوربین عکاسی میخریم آفلاینم هستیم واسه همیشه.
گوشی خوبیه و بعضی مشکلات جزئی رو داره اما بزرگترین مشکلش باتریشه. اگر حاضرید هر روز شارژ کنید بخرید ضرر نمیکنید.
آره درسته منم نگفتم که ازش در حالت آفلاین استفاده کنید گفتم مشکلش از اینه. حالا شما چرا میزنی!؟:weird:نقل قول:
فکر کنم این گوشی با اپراتورهای ایران مشکل داره چون در سایتهای خارجی گفتن باتری خوبی داره
شایدم فقط با ایرانسل مشکل داره
چند گرفتی داداش ؟نقل قول:
آقا گوشی رو گرفتم
510 تومان با گارانتی ماکروتلنقل قول:
خدمت همه دوستان سلام عرض می کنم:8:
امروز در مورد باطری INNOV8 کمی تحقیق کردم و متوجه شدم که سامسونگ باطری این گوشی را 1200mAh اعلام کرده ولی وقتی درمورد این مدل باطری یعنی Battery - AB474350BE
تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که این باطری 1000 mAh است
یعنی این کره ایها سر همه مردم دنیا راکلاه گذاشتن؟ واصلا چرا راستش را نگفتن؟:19:کد:http://www.mobilefun.co.uk/product/17591.htm
این هم سایت خود سامسونگ
خوش باشید وسربلندکد:http://www.samsung.com/ae/consumer/detail/spec.do?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=cameraphone&model_cd=GT-I8510RKAXSG&fullspec=F