سلام
avsat بهتره یا کسپراسکی؟
Printable View
سلام
avsat بهتره یا کسپراسکی؟
سوال خود را باید اینجا مطرح کنید:نقل قول:
تا دوستان شما را راهنمایی کنن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453830&page=31
سلام
یک سریال با اعتبار طولانی مدت می خواستم.
لطفآ یک توضیح درباره نحوه کرک کردن بدید.
سلام.
میتونید با مراجعه به آدرس زیر و پرکدن فرم لایسنس یکساله برای نسخه آنتی ویروس رایگان بگیرید :
موفق باشیدکد:http://www.avast.com/registration-free-antivirus.php
اگر نسخه شما انتی ویروس رایگان هست..از لینکی که کاربر AMINGERAMI گذاشتن استفاده کنید.نقل قول:
ولی اگر نسخه شما اینترنت سکیوریتی هست از این لینک کرک را دانلود کنید..
پسورد:کد:http://---------.org/File/AIS6Key.exe
کد:www.---------.com
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5962490&postcount=1046
در ضمن , قبل از درخواست کرک , نام محصولی که استفاده میکنید را , بگید !!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5973681&postcount=1048
نه اینکه پست بدید :نقل قول:
یک سریال با اعتبار طولانی مدت می خواستم.
سلام امیرجان خوبی؟:10:نقل قول:
این کرک یه مشکل کوچولو داره.اونم اینه که خودبخود بعضی موقع میره رو حالت Gaming mode.
موفق باشید
راستی تریال ریستی برای این نسخه های جدید پیدا نشد؟
سلام
می شه نحوه کرک کردن Avast Pro Antivirus 6.0.1091 رو بگین
ممنون (من دانلود کردم مثل کاسپر یه چندتا فایل کی درونش هست)
پشتیبانی از سرویس تراست اوست به گوگل کروم هم اضافه شد،
با پروگرم آپدیت بصورت یک افزونه فعال میشه.
شما اوست را اجرا کنید و در منونقل قول:
MAINTENACE گزینه sabscription را انتخاب کنید ور منو سمت را روی گزینه install license file کنید و کی مورد نظر را بهش بدید و ok کنید تا کرک نصب بشه.
مانند این عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لطفتون ممنون
فقط یه سوال دیگه
لطفا این فایل رو دانلود کنید
درون اون غیر از key دوتا پوشه به نام avast!_Pro_AV_Crack و avast!_Pro_IS_Crack کرک هستکد:http://dl.ariyadownload.com/mostafa/software/security/anti-virus/1390/Keys%20For%20Avast%20Pro%20Antivirus%206%20%5BAriyaDownload.Com%5D.rar
اینا چی هستن؟ و چطوری می تونم از اینا استفاده کنم
ممنون
پ.ن: این سوالات بازدیدکننده های سایتم هست، چون من از انتی ویروس آواست اطلاعات زیادی ندارم از بروبچز گل انجمن کمک می گیرم
از لطفت و راهنمایی دوستان سپاس
ذارم :11:
باید سیستم رو قبل از کرک به صورت سیف مد بیارن بالا اون فایل که آخرش .dll هست رو کپی کنن تو فولدر آواست . ریسیت کنن و معمولی ویندوز بیاد بالا اون وقت کی ها رو اجرا کنن :10:نقل قول:
تو فولدر اصلی آواست؟؟؟؟نقل قول:
..شما باید وارد این قسمت بشید C:\Program Filesنقل قول:
و فلدر نصب اوست را پیدا کنید و این dll را کپی کنید در فلدر اوست ولی همانطور که دوستمون گفتن باید در سیف مد این کار را انجام بدید.
سلام دوستان .من یه مشکل دارم هربار که سیستم رو روشن میکنم انتی ویروس بهم یه پیغام میده که معنیش رو نمیدونم اگه میشه راهنمایی کنید.
در هنگام بالا آمدن ویندوز برنامه keychager هم به صورت اتوران قصد اجرا دارد که از نظر آواست غیر معتبر و ناامن است و از شما میخواهد که آن را در سندباکس اجرا شویدنقل قول:
بهتر است msconfig را در سرچ تایپ کنید و در قسمت startup تیک برنامه keychanger رو بردارین تا هنگام بالا آمدن ویندوز دیگر این پیغام را نبینید
ممنون دوست عزیز.من وارد startup شدم اما اسم این برنامه توی لیستش نبود.باید چکار کنم؟نقل قول:
فکر کنم این برنامه مربوط به تغییر سریال ویندوز و قانونی کردن اون باشه.این پیغام ممکنه مشکل ساز باشه یا نه چیز مهمی نیست؟
چند مدت پیش هم از همین برنامه keychang.exe برام یه پیغام میومد مبنی براینکه یکی از فایلای dllسیستم شما گم شده است. من فیلای dll رو دانلود و مجدد نصب کردم اما اون فایلی که ارور گم شدنش رو میداد توی اون لیست نبود اما به هر حال دیگه اون پیغام برام نمیاد.
ببینین sandbox یا گودال ماسه بازی اسم یه تکنولوژی امنیتی هست که به کاربر اجازه میده که برنامه ی مشکوک رو در اون حالت اجرا بشه تا اگر احیانا اون برنامه مشکلی داشت در این حالت نتونه به شکل واقعی به سیستم آسیب بزنه و به این ترتیب شما از حمله ی اون پیشگیری کردین.
امکان جالبی هست که در بین آنتی ویروسهای حداقل رایگان فکر کنم avast اونو ارائه میده اولین بار هم گوگل این تکنولوژی رو پیاده کرد.
بهرحال اگه به این برنامه اطمینان دارین که طبیعتا هم اینطوری هست ازون گزینه ها گزینه ی open the program normally رو انتخاب کنین و تیکی گزینه ی مربوط به اینکه آنتی ویرویس این مسئله رو برای دفعات بعد به یاد داشته باشه رو بزنید یعنی:
Remember my answer for this program
مربوط به فارسی کردن وبندوز شما هست که در بعضی دی وی دی های ویندوز 7 شرکتی وجود داردنقل قول:
در اتارت آپ با نام MRT keyboard changer باید باشه
شاید جای مطرح کردن این بحث اینجا نباشه اما حالا که بحث از برنامه keychang شد.شاید بهتر باشه همینجا بگم.من هر روز که سیستم رو روشن میکنم یه پیغام جدید برام میاد.نمیدونم ایراد از کجاست به نظرتون ویندوز 7 نصب شده روی سیستمم مورد داره.امروز هم این پیغام برام اومد.
لطف کنید عکسا رو با کیفیت پایین تر بزارید و یا فقط همون قسمتی رو که مشکل دارید ببریید و بزارید تا صفحه انقدر سنگین نشه. (میتونید فقط لینک عکس رو هم بزارید) :10:
با سلام به دوستان میخواستم بدونم اگه update program رو غیر فعال کنم کلیدهایی که برای فعال سازی نصب کردم بلاک نمیشن؟یا ربطی نداره؟
با تشکر
چرا بلاک میشن ، update program برای کرک ها کاربرد داره نه لایسنس ها.نقل قول:
موفق باشید
سلام به همگی دوستان
من دیگه از کرک هایی که در اینترنت پخش میشه و بعد از چند مدت از کار می افتند خسته شدم و مجبورم هر چند مدت یکبار باید درگیر کرک کردن باشم
تصمیم گرفتم یک آنتی ویروس اورجینال خریداری کنم از 2 نفر دوستانی که تمایل به همکاری در خرید آنتی ویروس اوست هستند در این تاپیک اعلام نمایند تا بتوانیم یک آنتی ویروس اورجینال در سیستم داشته باشیم
یک پکیج یک ساله برای 3 سیستم می تونیم بخریم که قیمتش 75000 تومان می باشد که البته طبق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پس هر نفری 25000 تومان
کسانی که شرکت های دیگر سراغ دارند یا کسانی که کارت های اعتباری مانند مستر و ویزا دارند تا از خود شرکت اوست خریداری کنیم همینجا اعلام کنند
من معمولا به خریداران آنتی ویروس یک پیشنهاد میدم ( خارج از بحث خرید)نقل قول:
پیشنهاد برای شما:
آنتی ویروس Avast با نسخه پولی از لحاظ قدرت آنتی ویروس یکی هست و هیچ تفاوتی نداره :46: فقط فایروال اضافی داره.
فایروال avast جزو فایروال های کاملا ضعیف محسوب میشه.
پیشنهاد: نصب نسخه آنتی ویروس avast (که رایگان هم هست) + یک فایروال رایگان.
بهترین فایروال پرواکتیو یعنی comodo رایگان هست. فایروال محبوب outpost هم نسخه رایگان داره که واقعا عملکرد خوبی داره.
این شکلی که من بهت الان گفتم هم خرجی نکردید و هم یک نرم افزار حرفه ای تری و قدرت بیشتر نصب کردید و هم بعدا میتونی ترکیب امنیتی سیستم رو عوض کنی اگه خوشت نیومد.
انتی ویروس بسیار خوبیه مخصوصا بخش safe zone اون
این آنتی ویروس اوست که میگید رایگانه یعنی کرک هم احتیاج نداره و به راحتی و بدون نیاز به کرک و سریال آپدیت میشه؟ میشه لینک دانلود هردوتاش رو اینجا بذارید؟(آنتی ویروس رایگان اوست و فایر وال کومودو)نقل قول:
اینجا تاپیک سوالات و بحث هست ، انجمن برای درخواست دانلود جداست.نقل قول:
در ضمن خود سایت ها با لینک مستقیم ارائه کردند و میتونید از خود سایت Avast یا comodo دانلود کنید.
با سلام به دوستان چرا آواست اسکنش اینجوریه؟مثلا یه فیلم رو یه عالمه طول میده تا اسکن کنه ولی بقیه آنتی ها اینطور نیستن.
نقل قول:
این عکس درسته اما نمیدونم تا حالا برخورد داشتید که مثلا یک فیلم یک گیگابایتی رو مگابایت به مگابایت چک میکنه!
نه برای من اینطوری نبوده و سریع اسکن میکرده.نقل قول:
...........
مثلا من تویه درایوم هم فیلم دارم هم فایل ستاپ و.. ولی سریع اسکن میکرده
سلام
آقا چند روزه که من هر چندتا سایت رو که باز میکنم یه دفعه یه سایت همینجوری واسه خودش باز میشه توی قسمت فایر فاکس پرسیدم گفتن ویروسه . من آنتی مالاور دارم و البته صبح آپدیت کردم چندتا ویروس پیدا کرد که پاک کردم البته بجز کی گن های نرم افزارها( ویروس توی اینها که نمیتونه پنهان بشه؟)
اوست رو هم امروز آپدیت کردم و اسکن کامل کرد چیزی پیدا نکرد
میخام بدونم الان باید چیکار کنم که از شر این باز شدن مکرر این سایت راحت شم
یه راهنمایی مهم هم بکنید
من به تازگی وارد معاملات اینترنتی و این جور بحث ها شدم و قضیه -- شدن و ویروسی شدن خیلی برام مهمتر شده چطور میتون تا بالاترین سطح بحث امنیت کامپیوترم رو داشته باشم ؟ چه نرم افزارهای کمکی دیگه ایی رو پیشنهاد میدین
با سلام
من امروز برای یکی از دوستام انتی ویروس اواست را نصب کردم وژن رایگانش .همه چی خوب بود تا اینکه دوستم گفت که یه نرم افزارdeep freeze هم نصب کن که اگه بچه هام کامپیوتررا دستکاری کردند بتونم به حالت قبل برگردونم ولی وقتی که خواستم نرم افزار را نصب کنم مثل اینکه ویروس کش فرستادش به sandboxi. حالا چطوری deep freeze را از سندباکس خارج کنم .چون ایکون deep freeze دیگه نیست تا غیر فعالش کنم ازطرفی کامپیوتر هم فریز شده ونمیشه چیزی زخیره کرد
اگر در سند باکس رفته باشد که یعنی روی سیستم اصلی نصب نشده و سیستم فریز نمیشه !نقل قول:
اگر وارد سند باکس باشه که با ریستارت کردن سیستم همه چی به حالت قبل برمیگیرده .
طبق این دو عکس شما وارد منو شوید و در تنظیمات وارد شوید و اگر دیدید که دیپ فریز در این منو هست ان را delete کنید.
ببینید مشکل رفع شده یا نه ؟
سلام
deep freeze توی جایی که تو عکس نشان داددید نیست تا پاکش کنم مجبورم ویندوزو فرمت کنم
شما یک بار دیگه برنامه را نصب کنید ولی قبلش اوست را exitکنید و بعدش دیف فریز را نصب کنید و ببینید چه میشود.نقل قول:
چون اگر در سندباکس باشه یعنی روی سیستم اصلی نصب نشده.
آیا یاری کننده ایی نیست که مرا یاری کند ؟! :31:نقل قول:
ممنون هیتمن نصب کردم ببینم درست میشه
لطفا قسمت آخر نوشته هام رو که قرمز کردم رو جواب بدین
بهترین محافظت کننده واسه ویروسی نشدن و رد و بدل شدن اطلاعات ناخاسته چیه؟
شما باید برای انجام معاملات بانکی در کنار وجود یک آنتی ویروس و آنتی اسپایور باید فایروال قوی ای نیز داشته باشید,و اینکه فایروالتان دارای online banking باشد که در حال حاضر فکر کنم کسپراسکی , اوت پوست و انلاین آرمور این قابلیت را داشته باشند, برای اطلاعات بیشتر :نقل قول:
یه راهنمایی مهم هم بکنید
من به تازگی وارد معاملات اینترنتی و این جور بحث ها شدم و قضیه -- شدن و ویروسی شدن خیلی برام مهمتر شده چطور میتون تا بالاترین سطح بحث امنیت کامپیوترم رو داشته باشم ؟ چه نرم افزارهای کمکی دیگه ایی رو پیشنهاد میدین
مهم : تاپيك اختصاصی مقایسه آنتی ویروس ها ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)
مهم : تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22330
==> چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22331
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490