سلام. امینایی که من دارم اصلا تم یا اینترفیسش و همینجور اوتوروتیتش مثل این ویدئو نیست! نمیدونم اصلا کلش با این فرق داره! میشه بگین باید چی کار کنم دقیقا شکلش اینجوری بشه؟؟ خواهشن اگه میدونید بگید خیلیییییی تو کفمممممممممممنقل قول:
:11::11:
Printable View
سلام. امینایی که من دارم اصلا تم یا اینترفیسش و همینجور اوتوروتیتش مثل این ویدئو نیست! نمیدونم اصلا کلش با این فرق داره! میشه بگین باید چی کار کنم دقیقا شکلش اینجوری بشه؟؟ خواهشن اگه میدونید بگید خیلیییییی تو کفمممممممممممنقل قول:
:11::11:
خوب گوشي بدون ايراد كه نداريمنقل قول:
منظورم اينه كه بعضي ايرادهاي تابلو كه نداره؟
مثلا نداشتن فيلم برداري يا چنين تيپ ايرادها كه نميشه ادم ازش بگذره
نه نه
فیلم برداری داره 15 فرم vga
در ابعاد 640
دوربین گوشی
هم امکانات خوبی داره
فيلم برداري يه مثال بودنقل قول:
كلا ايرادهاي گوشي را ميخواستم بدونم همين
samsung جان شما که این ویدئو معرفی کردی نمیدونی باید چیکار کنمنقل قول:
همینطور فعال کردن تم آیفون تو امینا
سلام. دوستان تهرانی میشه آدرس یه جایی رو بدین که 1900 16gb رو 550 بده؟؟ یه قرونم بالاتر نباشه اگه کمتر بود اشکال نداره :d چون دیگه $ ندارم!!! من تا آخر هفته میخوام بیا اونجا بگیرم! خواهشا زود تر بگید
آقا کسی یه جا به ما معرفی نمیکنه... :41::19:
سلام................
دوست عزیز بهترین جا همون علاالدین هستش
همه جور قیمت هست
موفق باشی
مرسی . من تا حالا سامسونگ و همینطور ویندوز موبایل نداشتم و نمیدونم که هنگام خرید باید چه چیزایی رو تست کنم و چجوری؟!!
راستی از کجا باید بفهمم که گوشی 8 گیگه یا 16 !!
دوست عزیز گوشه سمت چپ صفحه جلویی گوشی نوشته 8یا 16 گیگش رو....نقل قول:
من i900v گرفتم یه هدفونم توش بود بقلش جای هدفون هم داره ولی جای فیشا به هم نمیخوره!!!
یعنی ورشداشتن اینو جاش گذاشتن؟؟؟
یکی این پست مارو جواب بده بی زحمت
سلام دوست عزیز .
سوالاتون رو در این تاپیک مظرح کنین زودتو به نتیجه میرسین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266347
من تو علا الدین کار می کنم.الان قیمت این گوشی تا 490 هم اومده و چون گارانتی مایکروتل نیست هنگامیکه بیاد بازهم کمی پاین تر خواهد اومد.من قسمت عمده ای از کارم با همین گوشی و مشاوره برای خریدش هستش.اگر کسی از دوستان در هر موردی سئوالی داشت خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم...
سلام. گارانتی مایکروتل این گوشی الان موجود هست؟ اگه نیست احتمال میدی تا کی بیاد؟ اگه هست قیمتش چنده و زبان فارسی برای تایپ بهش اضافه شده؟ممنون:20:نقل قول:
بچه ها من شنیدم خیلی هنگه.
در ضمن صفحه نمایشش 3.2 اینچه.
:5:ظاهرش یه کمی خوشکل نیست. که این هم سلیقه ایی است.:5: