درسته.تو خود سیما ماورا هم به این که فیلم دو تا پایان متفاوت داره اشاره شد و حتی صحنه هایی از بیمارستان و خودکشی پسره تو رحم مادر نشون داد:41:نقل قول:
درسته.تو خود سیما ماورا هم به این که فیلم دو تا پایان متفاوت داره اشاره شد و حتی صحنه هایی از بیمارستان و خودکشی پسره تو رحم مادر نشون داد:41:نقل قول:
درسته . من اشتباه کردم :41:. فیلمی رو که ایشون گفتند رو با یه فیلم دیگه اشتباه گرفتم . من فکر کردم اسم همون فیلم رو گفتند که در یه شهر کوچیک موجودات پروانه ای شکل دیده می شه و پیشگویی هایی می کنند .(فکر می کنم اسم این فیلم ،مرد پروانه ای بود یا یه همچین چیزی):46:نقل قول:
سلام.
دوستان من cd یا dvd فیلم کنستانتین رو نتونستم پیدا کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایی رو توی تهران سراغ دارید بشه خرید؟
ممنون.
سلام رفقا
متاسفانه دیشب فیلم **سرگیجه** دیر وقت پخش شد و نتونستم شیش دونگ اونا ببینم.
حال دو سوال در مورد این فیلم برام پیش اومده:
1_انگیزه ی دوست *اسکاتی* از به قتل رسوندن همسرش چی بود؟
2_در پایان فیلم چه اتفاقی برای اون *زن* در بالای برج کلیسا افتاد؟
مرسی
سلام.نقل قول:
من این فیلم رو دارم با زبون اصلی دیدم واقعا فیلم نابی : دی
دوبله دیشب رو البته ندیدم :
1 ) ثروت زنش دیگه .
2 ) زن آخری ؟ خوب معلوم دیگه میمیره !
یک تاپیک برای آلفرد هیچکاک داریم نقد این فیلم توش هست توصیه میکنم بخونید .
نقل قول:
مرسی از جوابتون...
در مورد جواب سوال دوم _ایا زن اخری خودکشی کرد یا توسط اسکاتی کشته شد؟
فهمیدم اشکال از کجا بود...
سانسور
ديشب من هم مثل خيلي از شما از ديدن نسخه مثله شده و سلاخي شده فيلم "سرگيجه" هيچكاك در تلويزيون حسابي عصباني شدم. سانسور حدود 30 دقيقه فيلم و حذف بخش هايي از داستان فيلم كه حتي با معيارهاي صدا و سيما هم مشكلي نداشت، به هم ريختن نماهاي مختلف فيلم ،دستكاري در دوبلاژ و ... تنها بخشي از اين دسته گل هاي تلويزيون است. به عنوان نمونه سكانس پاياني فيلم در دو نسخه اصلي و سانسور شده فيلم را كنار هم مونتاژ كرده ام تا خودتان شاهد دستكاري وحشتناك اين شاهكار كلاسيك سينما باشيد. (پرش هاي بخش انتهايي نسخه سانسور شده مربوط به من است. در ضمن روشني مانيتور را تا حد امكان زياد كنيد تا جزييات را هم ببينيد) اي كاش آقايان اين همه اصرار به پخش شاهكارهاي سينما با اين كيفيت فجيع و نازل نداشتند. چون با اين كارشان دل تمام هنر دوستان در اقصي نقاط جهان را به درد مي آورند.
کد:http://uk.youtube.com/watch?v=0dQmW9fRUnA
این مطلب را از سایت بالاترین(https://balatarin.com/permlink/2007/9/29/1141945 )
گرفتم.
این که دیگه چیز جدیدی نیست
قیچی دستشونه هر جا رو دلشون بخواد حذف می کنن
فیلم محرمانه لس آنجلس رو دیدم تلویزیونمون نشون داد تا 1 هفته تو کف فیلمی بودم که اینا نشون دادن
کیم بسینجر بخاطر اون فیلم اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن رو گرفت ولی تلویزیون ما چیزی حدود 1 دقیقه نشونش داد خوب فکر کنید یعنی چی؟
نه بابا تازه این از اون سانسورای خوبشون بود , مگه فیلم Spiderman 3 و یا Departed رو یادتون نیست از هر کدوم حدود 45-50 دقیقه رو سان. کرد بودن ! :27::31:
لطفا یکی از دوستان فیلمهای پنجشنبه و جمعه را بگذاره
ممنون
چون توی ایام عزاداری و روز قدس هستیم هنوز تلویزیون چیزی اعلام نکرده البته فکر هم نکنم فیلم قابل توجه ای بزارن این هفتهنقل قول:
مثلا سینما 1 این هفته:
نام فیلم سینمایی: سینه سرخ
کارگردان : عمر قطران – میشل خلیفی
بازیگران : محمد بکری – بشری قربان – مکرم خوری
خلاصه:
یوسف نوجوان فلسطینی همراه با مادر و خواهرش در ارودگاه زندگی می کند پدر او در زندان نیروهای اسرائیلی می باشد و برادرش یکی از نیروهای موثر در مبارزه مسلحانه با صهیونیست ها است یوسف به بهانه شکار پرنده برای برادر و دوستانش غذا می برد او که همه جا شاهد قتل جوانان توسط نیروهای ویژه ارتش اسرائیل است از اینکه کسی از رنج بی پایان آنها حرف نمی زند عذاب می کشد و منتظر آن است تا از محا صره نظامیان به خارج بگریزد ...
دروغ نگفته باشم فکر کنم حداقل 10 بار اینو از تلویزیون پخش کردن!!!نقل قول:
سینما 4 این هفته:
نام فیلم:zozo
محصول:2005
کارگردان و نویسنده: Josef Fares
بازیگران:Antoinette Turk,Imad Creidi
خلاصه فیلم:
جنگ های داخلی لبنان به اوج خود رسیده است، ولی زوزوی 10 ساله و خانواده اش سعی بر کنترل خود و تحمل اوضاع به عادی ترین حالت ممکن را دارند. پدربزرگ ومادربزرگ زوزو مدت هاست به سوئد مهاجرت کرده اند جایی که بقیه ی خانواده نیز قصد عزیمت به آن جا را دارند و منتظرند به محض دریافت گذرنامه و بلیت به آنجا بروند. خانواده زو زو را به بهانه ای به بیرون می فرستد، به محض این که او آپارتمان را ترک می کند، به خانه حمله می شود و پدر و مادرش کشته می شوند. پس از این که برادر بزرگتر زوزو به شکل مرموزی ناپدید می شود، تنها راه باقی مانده برای پسرک برداشتن گذرنامه و بلیت و رفت به فرودگاه است زوزو که قوه تخیل فوق العاده ای داردتنها همدم او جوجه ای است که زوزو در تصور خود با او حرف می زند. در راه با دختری هم سن و سال خودش ملاقات می کند که می خواهد با زوزو فرار کند چون مورد خشونت ناپدری اش قرار می گیرد. آنها در ایستگاه بازرسی متوقف می شوند، دخترک به خانه باز می گردد و زوزو با کمک یکی از افسران به نزد پدر و مادر بزرگش می رود. او زندگی متفاوتی را در سوئد شروع می کند.
imdb rating:6.9/10
imdb link
[html]http://www.imdb.com/title/tt0448267/[/html]
البته با اجازه سعید جان که معمولا هر هفته فیلم ها را معرفی می کنند
خواهش می کنم Nikolas جان ... زحمت کشیدی ... راستش الان حدود چند هفته ای هست که فیلم هایی که پخش میشن یا کیفیتشون پایینه یا تکراری هستن ... دیگه انگیزه ای برای معرفی فیلم ها نمی مونه ! به امید اینکه یه تغییر تحولی بدن یکم سطح فیلم ها بره بالا ما هم در خدمت دوستان هستیم ...نقل قول:
البته با اجازه سعید جان که معمولا هر هفته فیلم ها را معرفی می کنند
انگار امشب صد فیلم ویرانگر رو می خواد بذاره ! :46:
اين فيلم سينما و ماورا هم كه دوباره تكراري بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ... فیلم " الینا " رو پخش کرد ...نقل قول:
اين فيلم سينما و ماورا هم كه دوباره تكراري بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینما یک این هفته هم احتمالا "در جستجوي ناكجا آباد " رو میده که اون هم تکراری هست ...
فکر کنم بعد ماه رمضون دیگه از فیلم های تکراری خبری نباشه ...
در جستجويه نا کجا آباد فيلمه خيلی قشنگيه با بازيه جانی دپ و کتی وينسلت
خدا کنه بعده ماه رمضون ديگه از فيلمه تکراری خبری نباشه ديگه حالمون بهم خورد اينقدر فيلمهکد:http://www.imdb.com/title/tt0308644/
تکراری ديديم
ممکنه اسم کامل فیلمی که یکشنبه این هفته 15 مهر از سینما ماورا پخش شدو بگید ؟؟
همانطوری که دوستان گفتن فیلم تکراری بوده و قبلا سعید جان زحمت معرفیش رو کشیدندنقل قول:
موفق باشیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1452148&postcount=965
سینما چهار این هفته :
نفرین عقرب یشمی " The Curse of the Jade Scorpion "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Woody Allen
با بازی
Woody Allen ، Helen Hunt ، Elizabeth Berkley ،Charlize Theron
محصول 2001 " المان و امریکا "
مدت زمان : 103 دقیقه ...
IMDB Rating : 6.7/10
خلاصه ی فیلم :
بریگز،که کارآگاه و بازرس اداره بیمه است با شم قوی خود بسیاری از پرونده ها ی دشوار را به سرانجام می رساند به دنبال ماجراهایی پای خود به سرقت هایی کشیده می شود و درمظان اتهام قرار می گیرد اوتوسط کارآگاهان خصوصی دستگیر می شود امامی گریزد تاخودش متهم اصلی پرونده اش را دستگیر کند...
آقا الان زير نويسه شبکه 3 نوشت جمعه ساعته 22:30 فيلمه اخراجی ها پخش ميشه خدا کنه
درست باشه احتمالا تو قالبه همون 100 فيلم اين فيلم پخش خواهد شد
راستی خدا به دادمون برسه يه عتيقه ايی گفته بود اگه اين فيلم از صدا وسيما پخش ميشه
خودشو آتيش مينزه احتمالا فرداش يه خبره خودسوزيم ميشنويم:دی
:31::27:
سلام
من متاسفانه زیاد نمی تونم برنامه های صدا و سیما را دنبال کنم
اما فکر کنم این برنامه 100 فیلم..فیلمهای خوبی را پخش کنه
اون موقع جالی این اخرجی ها قاطی این صد فیلم خوب چی کار م یکنه؟
مگر اینکه دید من درباره این برنامه درست نباشه
نقل قول:
این برنامه همه جور فیلمی نمایش میده.(خوب_بد_زشت):31:
نه،برنامه صد فیلم این برنامه ها رو پخش نمی کنه
مثلا شبکه 1 هست که موقع سینما 1 فیلم سینمایی متفرقه می زاره،این هم زمان پخشش با صد فیلم یکی هست،وگرنه نقد و بررسی و... را معمولا ندارن
البته من ندیدم که برای فیلم های ایرانی در قالب صد فیلم پخش بشه
اگه اشتباه نکنم فیلم*لیلی با من است *از این برنامه پخش شد.نقل قول:
با نقد و بررسی؟؟؟؟!!!نقل قول:
بی نقد يا با نقد که گفته شده شبکه 3 اين فيلمو نشون ميدهنقل قول:
:46::10:
نه،منظور من این بود که لیلی با من است در قالب صدفیلم پخش نشد،کلا فیلمهای ایرانی رای در قالب برنامه خاصی نمی زارن که بخواهن نقد و بررسیش کنننقل قول:
حالا توی تلویزیون ما نقد اخراجی ها چی بشه خدا میدونه
البته به نظر من يواش يواش اين سري فيلمهاي جنگ رو بيشتر نشون ميدن تا يكم رو فكر مردم كار كنن.
من نديده بودمش :46:
سینمای ما : پخش فیلم سینمایی « اخراجی ها » که پیش از این قرار بود فردا شب ( جمعه ۲۰ مهر ماه ) از شبکه سوم سیما به نمایش در بیاید منتفی شد. به گفته مسعود ده نمکی ( کارگردان فیلم ) علت عدم نمایش اخراجی ها از سیما٬ اختلاف مالی شبکه با تهیه کننده فیلم است . این در حالی است که از روز گذشته تبلیغات گسترده ای برای نمایش « اخراجی ها » در تلویزیون آغاز شده بود و حتی چندین و چند بار از طریق شبکه سوم سیما نیز تاریخ و ساعت نمایش این فیلم اعلام شده بود . لازم به ذکر است نسخه ای که برای پخش از این شبکه آماده شده بود همان نسخه ی است که در سینماهای سراسر کشور به نمایش در آمده بود و سکانسهای بعدا اضافه شده، در آن وجود نداشت.
منبع خبر : سینمای ما
نقل قول:
این ده نمکی هم عجب موجودیه :18:
سلامنقل قول:
احتمالا ایشون جرئت نکرده اجازه بده این فیلم پخش بشه
خودش هم فهمیده نباید گول فروش این فیلم را بخوره...
فهمیده اگر پخش می شد اولین معترضین خود افراد دست اندر کار جنگ می بودن
سلام...
فیلمی رو که شبکه 5 گذاشت دیدین چقدر توپ بود ، خیلی با نمک بود مخصوصا فاطمه گودرزی
فیلم ماه منیر
کارگردان و نویسندشم که شهره لرستانی بود!!!
خیلی فیلم بامزه ای بود
دیشب از وودی آلن سینما چهار فیلم " نفرین عقرب یشمی" محصول 2001 گذاشت.
البته جزو فیلمهای معروفش نبودند. ولی باز هم جالب بود.
خیلی وقت بود که از وودی آلن چیزی ندیده بودم.
یه جمله زیبایی که تو ذهنم مونده که دقیق یادم نیست اونجایی بود که به دختره که خیلی هم با هم بد بودن هنگام خدا حافظی گفت:
" پشت این ظاهر خشن و بدجنست یه قلب مهربون هست که بهتره همونجا بمونه اگر میخوای به خوشبختی ات ضربه نزنی"!
این فیلم افسانه ماه شب چهارده چی بود گذاشت...
من که اصلاً چیزی ازش سردرنیاوردم...
راستی این فیلم واقعاً تموم شد!!!آخه آخرش یه زنه اومد سر قبر نشست بعد مرده نگاش کرد یه بار فیلم قطع شد و یک موسیقی رو گذاشتن...
خواهشاً بگید خود فیلم اینجوری بود یا سانو ری زیاد داشت؟؟؟
خب یادمه این فیلمو قبلا همین برنامه پخش کرد اما لازمه که حتما لا اقل دوبار دیده بشه که امشب هم که پخش شد من دوبار دیدمش! فیلم جالبیه به نظر من. اگر دقت کنیم می بینیم که همه افرادی که در اون مهمانخونه بین راهی گیر کرده بودند به نوعی دچار بحران هویت هستند.
البته من توضیحان مربوط به فیلمو در برنامه قبلیش ندیدم وخب امشب هم که چیزی بغیر از فیلم چیزی نشون نداد.
اما جدا از بحث بر سر بیماری فرد مضنون میشه نوعی بحران هویت هم در بین افراد مشاهده کرد که اشاره ای به این بحران در جامعه آمریکا داره.
افراد از همه مناطق این کشور هستند اما به نوعی بحران شبیه به هم دارند.
هنر پیشه ای که جز شخصیتی پوشالی و سطحی چیز دیگه ای نداره(خداییش حقش بود همون اول بمیره:31:)
دو نامزدی که اعتمادی بینشون نیست. و حتی خودشون هم نمیدونن چرا؟!
راننده هنر پیشه که سابقا پلیس بوده اما به هنگام نجات جان یک دختری که قصد خودکشی داره خود نیز از حرفای امیدور کننده ای که به او میزنه دچار شک میشه و شغل خودشو زیر سوال می بینه
صاحب دروغین مهمونخونه بین راهی که وقتی از رنج بی هویتی در حال فرار از زادگاه خود بوده به طور اتفاقی صاحب آن مهمونخونه میشه
دو متهم که یکی از آنها به دروغ خود را پلیس جا میزنه و یکی دیگه که خود کار آنها نوعی ناهنجاری هویتی به شمار میره
پدر خوانده و مادری که زندگی پراضطرابی را در حال گذراندن هستند.
و دختری که در آستانه سی سالگی و در حالی که نا امید از زندگی خود به نظر میرسه خواهان اداره کردن باغ پرتقالی هست تا شاید بتونه به آرامشی دست پیدا کنه.
به نظر من تاکید فیلم ساز تنها بر روی بیمار نبوده. بلکه موضوعی اجتماعی را نیرپز نشون میده
اوه. باز هم زیادی نوشتم:31:
فیلم سینما ماورا چی بود؟
چطور بود؟