معلوم نیست اینها چه کار دارند میکنند، یک برنامه با هزار تا مشکل. یعنی واقعا بلد نیستند باگ ها رو در حد نرمال پایین بیارند؟ با هیچ برنامه دیگه ای این همه مشکل وجود نداره.
Printable View
معلوم نیست اینها چه کار دارند میکنند، یک برنامه با هزار تا مشکل. یعنی واقعا بلد نیستند باگ ها رو در حد نرمال پایین بیارند؟ با هیچ برنامه دیگه ای این همه مشکل وجود نداره.
این ارور ها معمولا از isp هست که ازش وصل میشید به اینترنت اون رو عوض کنید ببینید باز هم همچین مشکلی وجود دارهنقل قول:
خطای زمان توش هست ه خیلی طول کشیده که این ارور رو داد باید زودتر کانکت میشد که نشده
isp تون رو عوض کنید
سلام بچه ها. من از وقتی که یاهوو 9 رو نصب کردم با یکی از ای دی هام نمیتونم کار کنم. چون پی ام هام نمیرسه اکثرا.
اون ایدی رو هم حتما می خوام. یه چیز دیگه هم که هست گه گاهی با یه پروفایل دیگه از همون ای دی می رسه.
ممنون می شم کمکم کنید.
دوست عزیز شما موقع ثبت نام ، سن رو زیر 18 سال زدین .نقل قول:
از 2 سال پیش ، یاهو کاری کرده که افراد زیر 18 سال نتونن وارد روم ها بشن .
شما یه id دیگه درست کن و سن رو 1985 بده .
راحت میتونی وارد چت روم ها بشی .
سلام طریقه ی چت کردن با گوگل تاک رو برام توضیح میدید لطفا
اخه اصلا تریپش با یاهو فرق داذه اصلا رومی وجود نداره
اینجا تاپیک یاهو مسنجر هست
سلامنقل قول:
بله گوگل تک روم نداره
خیر دوست عزیزنقل قول:
مربوط به همه سرویس های چت هست
اگه به نام تاپیک دقت کنید:
بررسی سرویس های چت
اون اسم یاهو مسنجر هم برای اینه که اکثر ایرانیا برای چت از یاهو مسنجر استفاده میکنن و پر کاربرد ترین برنامه چت تو ایرانه
ممنون:11:
چه جوری میشه 360 باشه یعنی حذف نشه ولی دیگه در دید عموم قرار نگیره؟
سلام دوستان
آیا یاهو دیگه مسنجر برای دانلود نداره ؟ من هر چی در سایت یاهو گشتم فقط مسنجر وب بود که دانلود کردنی نیست ... یعنی راستی راستی یاهو دیگه برنامه ای برای دانلود نداره ؟؟
ممنون
درود بر دوستان.
چند روزیه که یه مشکل برای یاهو مسنجر من پیش اومده، دوباره نصب کردم بازم فایده نداشت، حتی ورژنش رو هم تغییر دادم درست نشد...
مشکل اینه که هیچ گونه آفی که با فونت فارسی نوشته شده باشه دریافت نمیشه، و فقط آف های انگلیسی رو دریافت می کنم. البته زمانی که آنلاین هستم به فارسی برام بنویسن نشون داده میشه.
مشکل از کجاست و چطور باید حلش کنم؟
به آدرس زیر برید تمام نسخه های یاهو مسنجر اونجا هست. برای دانلودنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121827&page=10
شما نسخه ی یاهو مسنجرت رو عوض کن. بعد ببین چه میشه.نقل قول:
نسخش رو عوض کردم فایده ای نداشت، کسی راه حلی داره؟
نقل قول:
دستت درد نکنه :)
اما برام سواله که چرا یاهو دیگه لینکی برای دانلود نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
سلام تازگیها توی روم که به کسی پی ام میدم پی امم نمیره یا پی ام طرف مقابل نمیاد یا اولش میاد و بعد نمیاد واسه همه همینطوره یا فقط مشکله منه؟
البته یه مشکلی هست که از قدیم هم بود اینه که گاهی پی ام نمیره یا وسط چت دیگه پی ام نمیره چه ادلیست باشه چه نباشه علتش چیه؟
جواب؟ لطفانقل قول:
دوستان یکی آیدی منو هک کرده چه کنم ؟؟؟؟:19::19::19:
یک کاری در این مایه ها فکر کنم بشه کرد : مشخصاتی رو که موقع درست کردن آیدی وارد کردین رو یادتونه ؟ در این صورت اگر هکر بلایی سر آیدی نیاورده باشه میتونید قسمت مربوط به فراموش کردن پسورد رو بزنید و اون مشخصات رو وارد کنید و پسورد جدید رو بگیرید.نقل قول:
کسی بلده ایدی منو هک کنه و بعدا پسوردشو بهم بده ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در یاهو مسنجر 9 چطور پروفایل (آیدی مجازی) بسازیم؟
آی دیت فکر نکنم هک شده باشهنقل قول:
ببینم دیگه پسورد رو میزنی میگه اشتباهه؟؟
اگه اینطور باشه سایت یاهو آی دی رو بلوک کرده و امکان هک به مراتب پایین تره برای خود من همچین مشکلی بوجود اومد ولی با ایمیل های مکرر آی دیم رو از بلوک بودن درش اوردم
manam en moshkelo daram. yeki komakemon kone
سلام دوست عزیز شما یه لطفی کن فارسی تایپ کن و در ضمن مشکل شما کدومه؟ پسورد رو میزنی میگه اشتباهه؟نقل قول:
یکی منو هلپنقل قول:
اين قابليت كه كسايي كه آنلاين يا آفلاين ميشن گوشه صفحه نشون ميشه چطوري ميشه حذف كرد؟
دوستان من با مسنجر ورژن 9 sign in میزنم خودش همیشه اتوماتیک میشد چون پسورد رو سیو کردم ولی الان میزنم هی مینویسه welcome بعد هیچی نمیاد مینویسه sign in پسوردم این جا سیو شده تو مسنجر خودم فراموش کردم و هیچ جوره نمیتونم از طریق yahoo اقدام کنم کمک کنید.
منوی messege و بعد performance و بعد بخش alert & sund اونجا برید روی offlin و online تیک گزینه sho a messeage on right ... screen رو بردارید تا دیگه نشون ندهنقل قول:
یعنی الآن پسورد ندارید؟؟نقل قول:
خوب sign in میشه ولی کانکت نمیشه چون پسورد ست نیست و درنهایت باید ارور بده
گه اطلاعات اکانت رو یادتونه میتنید پسورد رو برش گردونید در غیر اینصورت باید با cusymer car یاهو تماس بگیرید که اون هم بعدی میدونم با نداشتن اطلاعات عضویت بتونه اثبات کنه که اکانت ماله شما هستش و پسورد رو بهون بده
سلام. من با پلاگین های یاهو مسنجر 9 مشکل دارم. وقتی که Start Plug-in می کنم پیغام زیر رو میده :
هر پلاگینی همین مشکل رو میده.نقل قول:
An error occurred while trying to access the "Yahoo! Answers" plug-in.
کارهایی که کردم:
نصب مجدد پلاگین ها
نصب مجدد مسنجر
نصب مجدد ویندوز ( فرمت کامل!!)
عوض کردن ویروس کش و فایروال( در حال حاضر از avira 9 ) استفاده می کنم اگر باید تغییری در فایروال بدم لطفا راهنمایی کنید.
این error برای همه هست و فعلا راه حلی براش وجود نداره اینکه نسخه جدید یاهو بیاد تا همه این ایرادات رفع بشهنقل قول:
سلام
چرا off من تو یاهو مسنجر به هیچ کس نمیرسه مشکل چیه؟
سرعت پایین و شرکتی که ارائه دهنده سرویس هستش تو این زمینه میتونه تاثیر گذار باشهنقل قول:
در ضمن از صحت وسلامت سیستم عامل و نرم افزار یاهو مسنجر هم اطمینان حاصل کن
]چه طور میشه کسی رو که قبلا add کردم طوری ignore کنم که دیگه نه بتونه بهم ایمیل بده نه دوباره بخواد واسم درخواست add شدن بده؟
در مورد اد کردن که دیگه نمیتونه ادتون کنه مگه اینکه با یک آی دی دیگه بخواد ادتون کنهنقل قول:
در مورد ایمیل هم شما باید به بخش option ایمیل خودتون برید و برید قسمت block address و اونجا آدرس ایمیل طرف رو بزنید تا دیگه ازش ایمیل براتون نرسه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من از ایمیل بتا استفاده میکنم نه کلاسیک......وقتی میرم تو قسمت option چیزی به نام block address نمیبینم..
تو قسمت option بقیه زیر منوها رو هم امتحان کردم اما پیداش نکردم :41:
چرا دوست عزیزنقل قول:
اینم خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه؟نقل قول:
شما از این صفحه میتونید این کار را انجام بدیدنقل قول:
کد:https://edit.yahoo.com/config/eval_profile
چطوری مییشه ایپی کسی که باهاش چت میکنیم پیدا کنیم ؟
تو این صفحه کجا برم؟نقل قول:
وقتی وارد شدی با ایدیت
سمت راست بالا
نوشته create/edit identity
:10: