مرسی از جوابت ولی 100 بار همچی کاری کردم لامصب نمیشههههههههههههههههههههه هههههههههههه:41:نقل قول:
Printable View
مرسی از جوابت ولی 100 بار همچی کاری کردم لامصب نمیشههههههههههههههههههههه هههههههههههه:41:نقل قول:
نمی شه که !نقل قول:
مرسی از جوابت ولی 100 بار همچی کاری کردم لامصب نمیشههههههههههههههههههههه هههههههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین شما باید بری جلوی اون برجک ها جوری که اون غوله مستقیم بیاد طرفت بعد هم که بهت نزدیک شد یه سری کارایی می گه که باید بکنی ( دکمه بزنی :: لیست راهنمای دکمه ها : option بازی !!! :: )
مؤفّق باشی
دوست عزیز پشت غوله به برجک ها باشه یا پشت من ؟؟؟؟؟
پشت شما باید به برجک ها باشه .نقل قول:
دوست عزیز پشت غوله به برجک ها باشه یا پشت من ؟؟؟؟؟
غوله حمله می کنه بعد شما باید یه سری دکمه بزنید و جاخالی بدید و ... که زیاد یادم نیست !
مؤفّق باشید
بعد از سال ها نشستم دوباره بازی کردم تا تمومش کنم.آخراشم هستم.
به یه مشکل برخوردم!
اونجایی هستم که الیکا جای اون غول زن غیب میشه نمیدونم چیکار کنم !
لطفاً راهنمایی بفرمایید! :دي
خودکشی کن:دينقل قول:
خودت رو پرت کن پایین
جــــون ما؟:18:نقل قول:
نه تو مجید منو مسخره داری !:31:
باشه امتحان می کنم.:40:
:2::31:
خب به سلامتی ما هم تمومش کردیم! بعد از سال ها :دي
ولی من آخرش رو درست متوجه نشدم که اهریمن این دوتا غنچه نو شکفته رو نوش جان میکنه یا نه ! :دي
يعني غولرو رو برجكها بندازم برجك روش خراب مسيشه ؟نقل قول:
ببخشيد گيج بازي در ميارم حسابي كلافم كرده
برای شکست دادن جنگجو در مرحله Tower of Ormazd, اون باید پشتش به پایه های اتاق باشه و با استفاده از وجود الیکا و چپ کلیک کردن جنگجو رو به عقب هل بدین.نقل قول:
این گرافیکش چرا اینجوریه؟
یه چیزی مثل نسخه های کارتونی میمونه
توی آپشن هم هیچ گزینه ای برای تنظیمات گرافیکی نیستش
نه، گرافیکش همینه، مثلا حالت داستانی افسانه ای به بازی دادهنقل قول:
این یک نوع گرافیکه که بازی های زیادی رو باهاش ساختن و اسمش هم هست سل شید.
یه بازی جدید هم قراره با همین گرافیک بیاد به اسم بوردرلند.
نقل قول:
این گرافیکش چرا اینجوریه؟
یه چیزی مثل نسخه های کارتونی میمونه
توی آپشن هم هیچ گزینه ای برای تنظیمات گرافیکی نیستش
نقل قول:
نه، گرافیکش همینه، مثلا حالت داستانی افسانه ای به بازی داده
همون طور که دوستان گفتن، این مدل ساخت بازی هست و نمی هش عوضش کرد.نقل قول:
این یک نوع گرافیکه که بازی های زیادی رو باهاش ساختن و اسمش هم هست سل شید.
یه بازی جدید هم قراره با همین گرافیک بیاد به اسم بوردرلند.
ولی اپشن برای تغییر داری. مثل وی سینک و اینا. قبل از بازی باید تغییرشون بدی.
لانچر بازی اگر یادت باشه یه راست نمی رفت توی بازی. یه صفحه قبلش میاورد.
اونجا فکر کنم یه چیزی تو مایه های ستینگ داره می تونی کمی از اپشن های بازی رو تغییر بدی.
همگی گوش کنند!
در پرنس 3 دست چپ پرنس مورد هجوم نیرویی وحشی قرار گرفت که او را موجودی وحشی به اسم دارک پرنس تبدیل میکرد، دقیقا درپرنس 4 دست چپش رو با دستی آهنی بسته این نشون میده این پرنسی جدید نیست و همون پرنس 1و2و3 است که میخواهد دست وحشی شده اش معلوم نباشد.(یار)
این دیگه از اون حرفا بودا.نقل قول:
شما بازی هارو بازی کردی کاملا؟
این که کتاب دن براون نیست که بخواد سورپریزمون کنه.
اخر پرینس سه دستش خوب شد. اخرش به فرحم رسید. توی این بازی فرح الاغش بود.
اون پرینس دیگه باباش مرده بود و شاه می شد. پس نمی تونه دیگه به وضایف پرینسیش برسه(یعنی شاد کردن ما.)
برای همین یه جدیدش لازم شده.
اون پرینس اصلا عقایدش با این یکی فرق داشت.
اون پرینس واقعا پرینس بود.
این یکی دزده و معلومه بچه خاکیه.
این جوون تره.
این اصلا جاهای که اون بود نیست.
این یارو شمشیرشم فرق داره با اون.
کلا این یه نفر دیگه اس. و اگر بخوان این شکلی به اون ماجرا ربطش بدن خیلی احمقانه می شه.(به خاطر تمام این دلایلی که گفتم.)
والا لانچررو که میزنم،میخواد یا بازیو آپدیت بکنه که یا میتونی خارج بکنی که بره توی بازی،advanced رو هم که بزنی بازم میره توی بازینقل قول:
همون طور که دوستان گفتن، این مدل ساخت بازی هست و نمی هش عوضش کرد.
ولی اپشن برای تغییر داری. مثل وی سینک و اینا. قبل از بازی باید تغییرشون بدی.
لانچر بازی اگر یادت باشه یه راست نمی رفت توی بازی. یه صفحه قبلش میاورد.
اونجا فکر کنم یه چیزی تو مایه های ستینگ داره می تونی کمی از اپشن های بازی رو تغییر بدی.
جایی پیدا نکردم که تغییر بدم
به محل نصب بازی و سپس پوشه Launcher رفته و فایل Launcher رو اجرا کنین. سپس رو Settings کلیک کنین.نقل قول:
باحاله
فارسی هم حرف میزنن
وقتی دکمه mouse next رو میزنی که الیکا راه رو نشون بده،با 1لهجه باحال میگه راه درست،یا راه صحیح را نشان بده و ازین چیزا
خوشمان آمد:دی
فقط یه چیزی،بعضی وقتا گیر اون چیز میزا میفتم که مثلا به دیوارا چسبیدن و آدم رو سعی میکنن توی خودشون فرو ببرن،سیستمم هنگ میکنه و مجبور به ریستارت میشم.
مشکل از کجاست؟
سیستمم هم
cpu e8400 intel
رم 2گیگ ژل
vga 9600 nvidia 1gig
این یارو شاه رو باید چه جوری کشتش؟
ضد ضربه هستش
راهنما گفت باید از عناصر طبیعی استفاده کنم ولی کدوما و چطوری؟
ویرایش:یه صفحاتی رو شانسی پیدا کردم خوندم.باید هولش بدم به سمت پرتگاه و اینا تا از شرش خلاص شد؟
من تو roayl palace هستم
ویرایش دوم:دم دوستان بابت راهنمایی در صفحات قبل گرم
پرتش کردم پایین.
فعلا انگار از شرش خلاصم تا مراحل بعدی دوباره بیاد سراغمون
ویرایش سوم:چطوری باید استخرها رو همشو پر بکنم؟هر جوری میکنم آخر 2-3تایی خالی میمونه.فقط استخرای1طرفو پر کنم کافیه یا حتما باید هر 2طرف رو پر کرد؟
تو تاپیک سرچ کردم چیزی نیافتم
هر دو طرف لازمه...نقل قول:
معمای مرحله Royal Gardens
برای حل معمای طرف چپ به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت راست رو یک مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
برای حل معمای طرف راست به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت راست رو یک مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
نشد
دقیقا همینکارو کردم(فکر هم نمیکنم که دستکاریش کرده باشم بعد سیوش کرده باشم که نشه درستش کرد،شاید هم دستکاریش کرده باشم بعد سیو کرده باشم:دی)
اولین دنده رو که میچرخونم الیکا میگه دروازه باز شد ولی جریان باید شروع بشه
ولی با چرخوندن بقیه هیچ اتفاقی نمیفته
این سیومه
اگر میشه کسی لطف کنه و فقط حوضچه سمت چپ رو پر بکنه.سمت راست رو خودم میرم
کد:http://rapidshare.com/files/258825239/2009-07-21_22h00m51s_Royal_Gardens.PoPSavedGame
من که همه رو همینطوری چرخوندم بعد 1 ساعت تقربا درست شد بعد دیدم ای خدا یکی دیگه هست اما اونو راحت درست کردم در کل 1 ساعت الکی بچرخونی خیلی راحت رد میکنی P:
من هرچی چرخوندم سمت چپ اون 2تای بالایی(به جز اولیه)پر نمیشن
آخریه هم از پایین پر نمیشه
طبق راهنمایی هم نشد
بردیا جان! خوشبختانه دستکاری نشده و همه چی در حالت پیشفرض بود. دقیقا با همون توضیحاتی که دادم نتیجه میده. از این زاویه در عکسهایی که گذاشتم اون صحبتها رو انجام بده:نقل قول:
همه این دنده ها بر طبق عکس باید ابتدا اینجوری باشن بعد شروع به تغییردادنشون بکنم؟
نه بابا... آخر کار اینطوریه!نقل قول:
سلام
جایی تو این تاپیک نحوه بدست اردن تروپی های این بازی رو نوشتین؟
اگه آره که بشینم 111 صفحه بگردم : د ی
این علامت تعجبات منو کشته هوس جون
حالا من هم یه چندتا علامت تعجب بزارم
طرف چپ رو تونستم درست بکنم،ولی شکل دنده ها به هیچ وجه مطابق با عکسی که گذاشتی نشدش!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محتوای مخفی: عکس سمت چپ
سمت راست من هم دنده ها به شکلی قرار گرفتن که اگر طبق راهنمایی عمل بکنم،به هیچ وجه طبق عکسی که شما گذاشتی در پایان درنمیادش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
محتوای مخفی: عکس سمت راست
قلقش دستم اومده ولی فعلا نتونستم مجراهای سمت راست رو جوری به هم وصل کنم که مخزن رو پر کنه
دوستان اول بازی که میگه 60 تا نور جمع کن....بعد از اینکه 60 تاشو جمع کردیم باید چه کار کرد؟؟؟؟
وقتی 60 تا جمع کردی باید برگردی به temple .نقل قول:
اگه اسمش درست یادم مونده باشه.
نقشه رو باز کن.همون پایین وسط نقشه 1 جایی هست. برو به اونجا
بعدش برو وسط یکی از دایره ها و یکی از قدرت ها رو فعال کن.
بچه ها پچ و يا كرك جديد اين بازي رو از كجا بيارم؟؟؟
يه جورايي مشكل داره با ويندوز من! فكر كنم بايد پچ جديد رو نصب كنم و كركشم جديد بريزم. ممنون از راهنمايي.
بچه ها این سیو من یک طرفش پر شده اون یکی مونده اگه کسی برام رد کنه ممنون میشم.مرسی.نقل قول:
کد:http://sourena.persiangig.com/document/2005-08-04%2018h46m11s%20Royal%20Gardens.rar
بالاخره با تلاش فراوان ردش کردم......
سلام راهی وجود نداره که نور جمع نکنیم؟
دوستان من تو این بازی باید چی کار کنم؟هی دور خودم میچرخم هیچی نمیشه.کمکم کنید.
برو به آدرس زیر تا یه چیزایی بفهمی منم اوایل کار چیزی ازش نفهمیدم.نقل قول:
دوستان من تو این بازی باید چی کار کنم؟هی دور خودم میچرخم هیچی نمیشه.کمکم کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3349977&postcount=649
.................... خب معلوه که باید چکار کنی تو باید به کمک دختره دنیا رو از تاریکی نجات بدی دیگه .هر جا هم که مسیر رو گم می کنی ار الیکا بخواه تا مسیر رو بهت نشون بده .تازه اونم با زبان فارسی این کار رو برات انجام میده........ در بازی همش 4 تا قول هست که باید نا بودشون کنی....... پس تا وقتی که به مراحل اصلی و مبارزه با قول ها نرسی فقط باید از در و دیوار بالا بری و نور جمع کنی تا قدرت های الیکا رو زیاد کنی ............نقل قول:
.................................................. .................................................. ........................
.........یه سوال از تمام اونایی که شاهزاده فارس و ( همه نسخهاشو ) بازی کردن ...... دقت کردید که ما باید تو این بازی برای دختر های تو بازی هی جون بکنیم وخودمون رو تو خطر بندازیم.........گویا خارجی ها هم فهمیدن که ما ایرانی ها خیلی زن ذلیلیم ...هر چی بلا تو این بازی ها هست داره سر شخص اول مرد بازی میاد در حالی که اون داره جونشو برای یه دختر به خطر می اندازه.........آخر سر هم وقتی بازی تموم میشه میام نقد می زاریم و مسئول اطفاقات رو نقش اول مرد بازی میدونیم ( مثل سه گانه شن های زمان ) در صورتی که اونا برای نجات دختر های داخل بازی این همه به خودشون زحمت میدن.........همین شاهزاه فارس نسخه اخر ...خوب الیکا آخرش مرد دیگه چراه باید بریم دوباره زندش کنیم.خوب بمیره بهتر از اینه که دنیا رو تاریکی فرا بگیره...........چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه جایی داره که الیکا توسط او قغول زنه چند تا میشه....با ید چیکار کنم؟؟؟
هرچی میگشم بازم میاد!آخر سر 3تاشون میمونن!!!!
باید خودتون رو پرت کنین پایین.نقل قول:
جدی؟نقل قول:
تازه اونم با زبان فارسی این کار رو برات انجام میده
میشه بیشتر توضیح بدین!!
برای نشون دادن راه و گرفتن دستتون تو هوا شما باید دکمه E رو بزنین. وقتی میزنین الیکا کلمه های فارسی میگه.نقل قول:
مثل:
راه را نشان بده و . . .
.................................................. ......نقل قول:
اگه با کامپیوتر بازی رو انجام بدین خواهید شنید زمانی که کلید E رو میزنید تا الیکا شما رو راه نمایی کنه اون میگه ........ راه را نشان بده............مسیر درست را نشان بده.........از کدام طرف.......... کدام راه..........البته لهجه اون زنی که این جملات رو به فارسی میگه اصلا خوب نیست ولی با دقت کردن میشه فهمید........من خودم بار اول اصلا توجه نمی کردم ولی بار دوم که بازی رو انجام دادم به فارسی صحبت کردن های الیکا پی بردم...