نه عزیز کریسیس فقط و فقط گرافیک داشت دیگه تمام نه موضوع جذابی داره نه به عنوان یه بازی اکشن فارکرای کاملترین هست به نظر وجود 30 اسلحه واقعی توی بازی کافیه که حتی از لحاظ غنی بودن اسلحه ها از بازیهایی نظیر cod هم سرتر باشه گیم پلی و هوش مصنوعی دقیق بازی دقت روی جزئیات بازی واقعا توی farcry 2 یه افتخار برای بازیهای کامپیوتری محسوب میشه شما اگه وقت کردی پست اول همین تاپیک رو مطالعه کن اونوقت متوجه میشی که چه ویژگیهای منحصر به فردی توی بازی هست فارکرای 2 تا مدتها به عنوان نمونه بازیهای کامپیوتری مطرح میشه یه بازی با این همه کیفیت و داستان بلد و داشتن این همه آبجکت فقط توی 1 دی وی دی جا شده در حالیکه بازی مضخرف توروک که یکی از افتضاح ترین بازیهای اول شخص مطرح شد و کاملا هم تائئد میشه این مسئله میبینی 3 دی وی دی هست این نشون میده که این بازی یعنی فارکرای 2 چقدر روش کار شده و براش هزینه شده به نظرم فارکرای 2 شاهکار یوبی سافت هست و من فارکرای 2 رو به عنوان بهترین بازی (که توی سال 2008 بازی کردم) انتخاب میکنم من شخصا به عنوان یه کابر توی انجمن که توی تعدادی از تاپیک های بازیهای پرطرفدار مشترک بحث هستم هیچ بازی رو به اندازه فارکرای 2 تحسین نمیکتم. در کل من به نظر شما احترام میذارم من هم کریسیس رو شدیدا دوست دارم و بخصوص وارهد رو مخصوص دوست دارم تنها نقطه مشترک کریسی و فارکرای 2 توی دوربین اول شخص هست جایی برای مقایسه این دو بازی نیست به نظر من و بهتر بود حتی توی نظر سنجی هم این 2 تا مقایسه نمیشد ولی خوب من به شخص با تمام علاقه ای که به کریسیس دارم امتیاز بهتر و بالا رو به فارکرای2 میدم