ممنون بابت توجه شما دوست عزیزنقل قول:
موفق باشید :40:
ممنون بابت توجه شما دوست عزیزنقل قول:
دوست عزيز از بين اين دو محصول، محصول کسپرسکی دارای پک کاملتری هست،چون محصول آنتی ويروس 2 شرکت قابل قبول هست، ولی از نظر فايروال، قدرت فايروال شرکت کسپر خيلی بهتر از شرکت های مشابه هستنقل قول:
دوستان ما که دسترسی نداریم.
اما حداقل پست اول و دوم رو یخورده آپدیت کنید.
به غیر از آپدیت کردن نتایج تست آنتی ویروسها یخورده هم باید در متن دستکاری بشه. مثلا این دفعه همه آنتی ویروسها با حداکثر تنظیمات تست نشدند بلکه به درخواست شرکت سازنده ی بعضی آنتی ویروسها, تنظیمات رو طوری قرار دادند که اونها درخواست کردند.
و موارد دیگه ... که در صورت پیگیری و آپدیت حتما متوجه خواهید شد. :10:
دوستان
این ورژن آخری نوتورن چطوره؟سرعت سیستم رو پایین میاره؟قدرتش چطوریاست؟
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
یه سوال دارم . من Dell Netbook Mini 10 دارم (دقت کنید Netbook نه Notebook) و امنیت برام حرف اول رو میزنه جوری که همیشه روی استفاده از آنتی ویروس و آپدیت کردنش تاکید خاصی دارم . من حدود 4 ماه پیش Kaspersky 6 رو روی نت بوکم نصب کردم (قبلا از کسپراسکای روی PC هم استفاده میکردم) که انصافا هم خوب کار کرد اما همونجور که می دونید حجم آپدیت های محصولات Kaspersky زیاده و منم به دلایلی نمی تونستم روزانه آپدیت کنم که در نتیجه بعد از گذشت مدتی حجم آپدیت زیاد میشد به همین خاطر Kaspersky رو حذف کردم و NOD32 Antivirus ورژن 4 رو نصب کردم که خیلی بد کار کرد و باور کنید از هر 4 تا ویروس 3 تاشو شناسایی نمی کرد . مدتی هم Avira Premium استفاده کردم که اونم خوب کار نکرد . دیروز Kaspersky Antivirus 9 رو نصب کردم و فوق العاده سرعتم رو پایین آورد (به هیچ وجه ویروس ندارم) جوری که My Computer هم به زور باز می کرد کلا همه ی فضای رم رو اشغال کرده بود . حالا سوال من اینجاست : میخام ببینم کدوم آنتی ویروس هست که فوق العاده باشه ؟ میخام جوری باشه که اکثر ویروس ها رو شناسایی کنه ، آپدیت هاش حجیم نباشه و در ضمن سرعت رو هم پایین نیاره !
برای نت بوک ها آنتی ویروسهای زیر پیشنهاد میشه.نقل قول:
نسخه ی مجانی Avira Antivir
نسخه ی مجانی Avast Antivirus
این 2 آنتی ویروس به ترتیبی که نوشتم رم و سی پی یوی بسیار کمی رو اشغال میکنند و شناسایی بهتری نسبت به ناد32 دارند. مخصوصا نسخه ی 10 از Avira که به تازگی اومده و دارای Cloud Antivirus است.
نقل قول:
اگر کسی با اسمش مشکلی نداشته, آنتی ویروس خوبیه و سرعت سیستم رو هم پایین نمیاره. باید دید منظور شما از سرعت چیه؟ آیا باز کردن یک فایل آرشیو شده را با تاخیر 2 ثانیه ای که ممکنه به خاطر اسکن on-demand نورتون صورت بگیره گرفتن سرعت میدونید یا امنیت سیستم.
البته از لحاظ سبک بودن ممکنه آنتی ویروسهای سبک تری مانند Avira هم وجود داشته باشه اما خود نورتون هم امروز جزو آنتی ویروس های سبک حساب میشه و مثل سال 2002 یا 2003 نیست.
از لحاظ شناسایی هم نورتون شناسایی خوبی داره و اگر آن را آپدیت شده نگه دارید میتونید روش حساب کنید.
دوست عزیزنقل قول:
1. شما نت بوک دارید و باید ( بخوانید مجبورید :46:) از یک آنتی ویروس سبک استفاده کنید.
2. نظر شما در مورد امنیت کاملا درسته و حتما اگر خیل عظیم کاربران ویندوز هم مثل کاربران لینوکس به این مقوله اهمیت میدادند هیچ وقت ویندوز در امنیت اینقدر ضعیف دیده نمیشد:5:
3. حالا بریم سر اصل مطلب ...
اولا مطالب استاد مهران رو دقیق مطالعه کنید
دوما اویرا 100 % از تمام موارد گفته شده بهتره در زمینه سبک بودن و همچنین ویروس یابی ولی دوتا ضعف عمده داره 1. فالس آلارم ( تشخیص اشتباهی ) 2 . اینترفیس زشت و ضعیفش
در مورد کاهش سرعت شما در کسپر هم دوتا دلیل داره
1. کسپر سرویس های زیادی داره و در کل محصول سنگینیه حتی برای برخی سیستم های قوی
2. آنتی ویروس هایی مثل کسپر و نورتون در ابتدای نصب سعی در بهینه سازی خودشون روی سیستم میکنند. یعنی پروسه های در حال اجرا رو زیر نظر میگیرند و سعی میکنند بهترین عملکرد رو با بهترین سرعت داشته باشند.
خب در کل من به شخصه و با توجه به تجربه شخصی اویرا رو پیشنهاد میدم
سلام
من با توجه به تجربه ی 4 ساله در استفاده از kaspersky این آنتی ویروسو پیشنهاد می کنم
برای اینکه سرعتتون پایین نیاد تو تنظیمات برنامه قسمت application control غیر فعال کنید و برای کاهش حجم آپدیت ها
تو قسمت update تیک update database only بزنید
البته من از کسپر 2010 استفاده می کنم و بعد از اولین دفعه ی آپدیت دفعات بعد حد اکثر 2mb دانلود می کنه.
:10:
سلام به همه ی دوستان
jax2 عزیز اینکار رو کردم، سرعت کمی بهتر شده ولی همچنان سرعت کمه ! ممنون بابت توجهتون .
M E H R A N و alireza_farshid عزیز ممنون از راهنماییتون .
با این حساب من Avira AntiVir ورژن 10 رو نصب می کنم .
ممنون از راهنمایی و توجهتون
AVG free هم براي سيستم هاي ضعيف خوب جواب ميده ولي خوب يكسري مشكلات خاص خودش رو داره! مثلاً به هيچ
راهي غير فعال نميشه و وقتي به چيزي گير بده ديگه بايد فاتحه اون مورد رو خوند! چون ديگه ول كنش نيست!
دوستان عزیز سیستم من اینه :
Model : Dell Netbook Mini 10از نظر من سیستم ضعیفی نیست ! با این سیستم Avira AntiVir ورژن 10 رو پیشنهاد می کنید ؟
V.G.A : Intel | Max : 253 | Min : 64 | Used : 18
Ram : 0.99
CPU : Intel 1.33 Atom
H.D.D : 270 GB
نود32 اینترنت سکیوریتی هم گزینه خوبیه .نقل قول:
من Samsung N140 رو دارم که دقیقا سی پی یوش intel N270 هست. روی این سیستم KIS 9 موقع اسکن سرعت رو میگیره اما مواقع معمولی و گشت و گذار در اینترنت خوب عمل میکنه.نقل قول:
اما Avira 9 نسخه مجانیش رو که HTTP Scanner نداره رو که بعدا امتحان کردم بهتر از کسپرسکی روی این سیستم جواب داد. الان هم که نسخه 10 اومده و نصبش کردم خیلی خوب کار میکنه و سرعت سیستم رو هم نمیگیره.
شما بهتره نسخه مجانی یعنی Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus 10.0.0.561 را آزمایش بکنی. قبل از اینکه نصبش بکنی اول مقدار مصرف سی پی یو و رم رو توسط Task Manager کنترل کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد Avira یا هر آنتی ویروس دیگه ای که خواستی نصب کنی, بعد از نصب مقدار مصرف سی پی یو و رم رو قبل و بعد از نصب رو با هم مقایسه کن. اینطوری بهتر میتونی متوجه بشی که کدام آنتی ویروس برای سیستم شما مناسب تره. البته اگر مقدار مصرف رم توسط پروسه های اون آنتی ویروس رو هم در قسمت Proccesses نگاه بکنی میتونی مقدار مصرف رم توسط این پروسه ها را هم متوجه بشی.
در هر صورت من برای نت بوک ها Avira نسخه مجانی و در شرایطی Avira Antivir Premium را برای کسانی که اینترنت خوبی دارند پیشنهاد میکنم. چون نسخه های Avira Premium و Avira Security Suite دارای HTTP Scaner هستند و ممکنه در بعضی سیستم ها سرعت باز شدن صفحات اینترنتی و یا فیلم های آنلاینی مانند Youtube را کاهش بده اما در کاهش سرعت سیستم تاثیری نداره.
آنتی ویروس خوبیه اما پروسه کرنل ناد32 و همچنین HTTP Scanner روی نت بوک هایی با سی پی یوی اتم سرعت رو میگیره. گاهی مصرف سی پی یو توسط پروسه کرنل ناد32 از 90 درصد هم بالاتر میره و این برای سی پی یو های اتم یعنی فاجعه :31:نقل قول:
فقط کاسپر سکای
نقل قول:با سلام خدمت شما دوست عزیز
توضیحتون کاملا جامع و مفید بود . خیلی ممنون
من توی انجمن معرفی و دانلود نرم افزار و توی قسمت مربوط به محصولات Avira (صفحه آخر) این مورد رو پیدا کردم . به نظر شما خوبه که نصب کنم ؟
Avira AntiVir Personal 10.0.0.911 | 29.48 MBیه سوال دیگه هم داشتم . اگه بخام روزانه آویرا رو آپدیت کنم حجم آپدیت هاش چقدره ؟
http://dlce.antivir.com/package/wks_avira/win32/en/pecl/avira_antivir_personal_en.exe
جتما آویرا نصب کننقل قول:
یه چیز دیگه است .....
روزانه کمتر از 1 مگ آپدیت داره. حتی گاهی 200 ک.ب بیشتر نمیشه.
برای دانلود شما ازاستفاده کنید بهتره . لینک اصلیهکد:www.download.com
بهتره Avira Antivir premium نصب کنینقل قول:
در مورد آپدیت دوستان دیگه جواب دادند.نقل قول:
اما این حجمی که برای نسخه 10 از Avira Antivir Persoanl نوشتید مربوط به نسخه 9 برنامه میشه. الان نسخه 10 حجمش دقیقا 40,3 مگابایته. از این کمتر بود دانلود نکن.
ویرایش...
لینکی که شما گذاشتید را چک کردم. بله نسخه 10 برنامه است و همون حجمی را که گفتم داره.
ممنوننقل قول:
سلام
من آخرین نسخه eset 4 رو داشتم اما الان bitdefender 2010 آخرین نسخه رو ریختم چرا که خیلی از همکاران و دوستان میگن بیت دفندر بهتره اما الان یکی از اولین سختیهاش اینه که نمیشه آپدیتهارو که اتفاقا کم حجمم نیس،جایی نگه داشت تا هر دفه اسیر نشد! ضمن اینکه واسه اکتیو کردنش مسیر سادهای نداره (بر عکس ESET که با استفاده از سایتبه راحتی هر چه تمام اکتیو میشه)کد:http://www.esetnod32keys.com
در حالیکه از نظر قدرت و تشخیص هم که چند تا سایت از جملهوکد:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com
وکد:http://www.pcantivirusreviews.com
بیت دفندر رو بهتر از eset ارزیابی کردن!کد:http://www.starreviews.com/antivirus-software.aspx
نظر شما چیه؟
دو نمودار اول نشان دهنده درصد کارایی ( شناسایی بد افزارها) در مورد نرم افزارهای ویروس یاب تست شده است. و همونطور که نشون میده هر چه میله نمودار کوتاهتر باشه بهتره
دو نمودار بعدی نشان دهنده تشخیص اشتباه نرم افزار به عنوان بد افزاره که این نمودار هم هر چه کمتر باشه بهتره.
نمودار سوم سرعت اسکن رو نشون میده که بیشترین سرعت رو سیمنتک داشته و به ترتیب پایین میاد
در کل رتبه بندی نهایی به صورت زیر است
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
این سایت هایی که شما گفتید همه تبلیغاتیه دوست عزیز . بارها هم اساتید تذکر دادند. یکی از مهمترین سایتهای قابل اعتماد برای انتخاب آنتی ویروس av-comparatives هست که آخرین نتیجه تستش توی پست قبلی گذاشته شدهنقل قول:
دوستان یه پست مقایسه کامل اینجا در مورد میزان استفاده cpu و ram از انتی ویروس ها اینجا بذارید خیلی خوب میشه.
اگه av-comparatives داره بهتر
باید جالب باشه.
این هم یک تست از پرفورمنسنقل قول:
در جدول بالا برای هر دسته از عملیات صورت گرفته یک نمره به محصول داده شده که با توجه به اون هر آنتی ویروسی که نمره بیشتری کسب کرده باشه از شرایط بهتری در مقایسه با بقیه برخورداره
و نتیحه نهایی در رتبه بندی AV-Comparatives هم از این قراره
برای مثال اینجا kaspesky خب یه مقداری از eset جلوتره. اما هرکسی که نود32 داشته باشه و بعد کسپرسکی استفاده کنه به شدت از کندی سیستم شاکی میشه.:13:
توی تست های malware نمیشه نظر داد اما این جا شاید تفاوت داشته باشه.
سلام
یه نگاهی به تست های سایتبندازیدکد:www.anti-malware-test.com
چیزلی جالبی داره
تست کارایی:
تست پیدا کردن بد افزار های جدید:کد:http://www.anti-malware-test.com/?q=taxonomy/term/24
تست پاکسازی بد افزار های فعال:کد:http://www.anti-malware-test.com/?q=taxonomy/term/25
تست پیدا کردن و پاکسازی روت کیت ها:کد:http://www.anti-malware-test.com/?q=taxonomy/term/14
تست آنتی ویروس برای تشخیص محافظت آنها در مقابل ویروس های که به روش های گوناگون فشرده و پک شده اند:کد:http://www.anti-malware-test.com/?q=taxonomy/term/7
تست آنتی ویروس ها در مقابل ویروس هایی که تغییر حالت می دهتد(مثل سالیتی که یه اسم خاص نداره)کد:http://www.anti-malware-test.com/?q=taxonomy/term/13
تست محافظت پرواکتیو آنتی ویروس ها(معنی پرواکتیوو نمی دونم)کد:http://www.anti-malware-test.com/?q=taxonomy/term/20
تست محافظت آنتی ویروس ها از خودشون در مقابل بد افزار ها:کد:http://www.anti-malware-test.com/?q=taxonomy/term/17
ببخشید اگه نتونستم عکس بذارمکد:http://www.anti-malware-test.com/?q=taxonomy/term/16
هانیبال عزیزنقل قول:
در قسمت world bench امتیاز داده شده بر اساس امتیازی هست که کاربران بر اساس تجربه شخصی شون برای نرم افزارهای محتلف دادن.
دیگه بدتر !نقل قول:
اخه کی همچین نظری رو داده نشونش بدین :rambo:
اخه تفاوت در حد تیم ملیه ;)
اما جالب بود :20:
هانیبال عزیز من یه پاراکراف دیگه توی ذهنم بود برای world bench که اشتباهی این معنی رو نوشتم ( بخون اشتباه لپی) :19:
حالا معنی دقیق این ورلد بنچ چیه؟؟؟
و.ب در حقیقت یک نرم افزاره که سرعت نرم افزار ها رو با سرعت اونها در دنیای واقعی بررسی میکنه و بهشون نمره میده.
برای این کار و.ب میاد یک سری نرم افزار رو روی سیستم مورد تست نصب میکنه و سرویسهاشون رو راه اندازی میکنه و بعد سرعت کار آننتی ویروس رو میسنجه .
نرم افزارهایی که و.ب نصب میکنه
Photoshop CS2,3DS Max (DirectX),3D Max (Rendering),FireFox2,Office 2003SP1,Microsoft windows Encoder,Nero ULTRA Edition,Roxio video wave,WinZip 10
خلاصه امیدوارم اشتباه لپی ما با این توضیح یه مقداری جبران شده باشه
با تشکر از دوست عزیزم جکسنقل قول:
دوستان توجه داشته باشند که نتایج جالبی ارائه شده در این سایت ولی این رو هم مد نظر داشته باشند که اکثر تست ها مال بیشتر از 1 سال پیشه . با مقایسه بین این تست ها و تست های سایت AV تقریبا نتایج یکسانی بدست میاد که نتایج تست های AV رو هم تایید میکنه
البته این از ارزش پیشنهاد جکس عزیز اصلا کم نمیکنه:10:
بسیار جالب انگیز :20:
ولی حرف منم چیزه دیگه ای هست.
گفته من این بود:
به طور مثال تفاوت نود32 با کسپرسکی واقعا تابلو هست. اما تو تست...
و اما جواب من فقط این میتونه باشه که من دارم اشتباه میکنم و این فقط یه ذهنیته اما من که قانع نشدم هنوز.
سلام.نقل قول:
این نتایج مربوط به فوریه 2010 هستش.
پاندا و PC Tools پدیده شدن.
PC Tools حدود دو سال پیش توسط سیمانتک خریداری شد اما به صورت خودمختار به فعالیتهای خودش ادامه میده.
موتور آنتی ویروس PC Tools برای خودشون نیست.معلوم هم نیست واسه کیه اما خودشون ارتقاش میدن.
در کل PC Tools جدیدا خیلی خوب کار میکنه . فایروالش هم 100% غیر قابل نفوذ بوده توی تست ماتوسک
تست صدر در صد علمی آنتی ویروسها .. !!:18:
[PHP]http://www.certcc.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Report&CategoryID=8fac287d-3e26-4f77-a49d-c5077e2d9181&LayoutID=7b5a4a1b-27b4-442c-a5d3-92f9797b6ec3&ID=a79bce43-94c0-44e1-b156-211478192684[/PHP]
نظر شما چیه..؟؟:21:
نقل قول:نقل قول:
اين مقايسه با استفاده از 1600 بدافزار جمع آوري شده توسط شركت فناري اطلاعات ايران و مركز ماهر صورت پذيرفته
با من تماس میگرفتند 3000 نمونه جدید امسال رو براشون ارسال میکردم که کمبود نمونه نداشته باشند بیچاره ها
به هر حال نظر من در مورد این تست و تست های مشابه در موارد زیر خالاصه میشه..
1. نمونه های بکار رفته شده در این تست بسیار کم هستند.
2. با توجه به کم بودن نمونه های بکار رفته در این تست حداقل میبایستی گزارشی از نمونه های شناسایی شده و یا شناسایی نشده را برای هر آنتی ویروس ارائه میدادند تا کاربران متوجه میشدند که کدام آنتی ویروس چه نمونه هایی را از کدام خانواده نتونسته شناسایی بکنه
3. در این تست هیچ گزارشی از نحوه تنظیمات هر آنتی ویروس ارائه نشده. بعضی از آنتی ویروسها با تنظیمات پیشفرض نصب میشوند. و در تنظیمات پیشفرض این آنتی ویروسها بعضی از قابلیت هایی که در شناسایی بهتر آلودگی ها میتونند کمک کننده باشند غیر فعال هستند.
4. در این تست که به نظر من فقط زحمت رسم نمودارش رو کشیدند و اصلا تستی در کار نبوده اشاره ای به on-demand یا on-Access بودن تست نکردند.
5. متود ها و شیوه هایی را که برای تست نمونه های آلوده انجام شده گفته نشده. نکنه چند نمونه را داخل یک فولدر ریختند و روی فولدر کلیک راست کردند و بعدش با یا علی گفتن هوش مصنوعی آنتی ویروس ایمن را به شصد و پنج درصد رسوندند.
6. یکی اینو دقیقا معنی کنه Antivirus unknown32 Nod یا این یکی Imen Antivirus unknown . اگر کمی زبانشون رو به جای تست گرفتن بهتر میکردند بهتر بود. undetected samples by antivurs یا unknown Mlaware و یا حتی Missed Samples انتخاب های بسیار بهتری بودند که میتونستند بنویسند. Imen Antivirus unknown میشه آنتی ویروس ایمن ناشناخته :31: بی سواد.
حداقل فارسیش رو مینوشتند که ضایع نشند.
و و و ...
کلام آخر... این تست به نظر من هیچ اعتباری نداره. اکثر این قبیل تست ها در سایت هر آنتی ویروسی جهت به رخ کشیدن آنتی ویروس سازنده توسط خودشون گذاشته شده. کافیه به سایت آنتی ویروسهای مختلف برای یک بار هم که شده سر بزنید تا نمودارهای شبیه همین تست را بتونید پیدا کنید. کلا این نمودار جنبه ی تبلیغاتی داره و اعتباری نداره.
موفق باشید.
به هر حال این مورد هم باید به انواع اقسام بومی سازی های دانش که این روزا خیلی مد شده اضافه بشه. ای کاش قدری روی تست های انجام شده توسط NGO های امنیت سایبر مطالعه میکردند و بعد همچین تست هایی منتشر میکردند.:41:نقل قول:
تست Virus Bulletin فوریه 2010
نقل قول:
با من تماس میگرفتند 3000 نمونه جدید امسال رو براشون ارسال میکردم که کمبود نمونه نداشته باشند بیچاره ها
با شما تماس میگرفتن ویروس میخواستن؟؟>؟