متاسفانه مدل 120N اطلاعات کافی رو نمیده. ولی اونطور که گفتین مشکل از ماکس نت هست!نقل قول:
ماکس نت تو آذربایجان غربی کلا گند زده!!! ترکانت گزینه بدی نیست سرعتی که میده مناسبه. مخابرات هم همینطور بعلاوه اینکه قیمت کمتری هم دارهنقل قول:
Printable View
متاسفانه مدل 120N اطلاعات کافی رو نمیده. ولی اونطور که گفتین مشکل از ماکس نت هست!نقل قول:
ماکس نت تو آذربایجان غربی کلا گند زده!!! ترکانت گزینه بدی نیست سرعتی که میده مناسبه. مخابرات هم همینطور بعلاوه اینکه قیمت کمتری هم دارهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگه به پستای قبلی دقت کنی میبینی که مام داریم ناله شبگیر میکنیم . کلا وضعیت مکس نت 2 ماه میشه تو آذربایجان غربی همینه . این بی عرضه ها درست هم نمیکنن ! در حالی که برای شرقی فقط 1 هفته مشکل داشت
دوستان یه نگاه به عکس وضعیت نویز خط من بندازید، واسه داون استریم نویز ندارم ولی واسه آپ استریم شدیدا نویز دارم. میخواستم بدونم قضیه چیه؟بالاخره خط تلفن من نویز داره یا نه؟
اون مربوطه به مخابرات. اگه خط شما نویز زیادی داشت که SNR 34 برای downstream نداشتی. معمولا نویز بیشترین تاثیر رو روی downstream میذاره! upstrream رو چند بستن؟
مثلا الان مودم رو چک کردم snr 40 برای دانلود و 20 برای آپلود داشت. کلا از شاهکارهای مخابرات ایثار هست
Downstream: 2304نقل قول:
Upstream: 768
بین SNR Margin Downstream و SNR Margin Upstream چه فرقی وجود داره؟
کی میدونه این چه اروریه؟ هر وقت این ارور داده میشه اینترنتم عملا تعطیل میشه اینم بگم که من فقط یه دونه pc دارم و مودمم وایرلس نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=IVAN;6246656]متاسفانه مدل 120N اطلاعات کافی رو نمیده. ولی اونطور که گفتین مشکل از ماکس نت هست!
داداش من متوجه نشدم منظورت از مدل 120N چی بود شرمنده ها داداش؟
اگه مدل مودل را بگین که اونم linksys wag54g2
مشکل نویزم از مخابرات بود که پورتم را عوض کردن درست شد
ولیی این قضیه 120N چی بود میشه بگی ؟
راستی من چیکار کنم که این upstream و downstream منو مثلا رو 2 مگ ببندن باید 2 مگ بخرم یا چی آخه یکی از دوستای من 128 گرفته 13 تومان downstream رو 2مگ بستن 2048 ؟
[QUOTE=saeid000;6252004]بله 120N مدل بروزتر مودم شما هست ;)نقل قول:
اعمال پهنای باند با مقدار بیشتر به isp مربوطه و شما باید درخواست سرعت بالاتر کنید ولی این مورد زیاد مهم نیست.
شما باید ببینید آیا پهنایی که به شما میدن رو اجازه دارید که کامل استفاده کنید یا محدود هستین!؟
مثلا امکان داره که ۲ مگ بسته بشه ولی ترنسفر شما بیشتر از 100 کیلوبایت نباشه!! اینم مد نظر داشته باشید
دوستان یه نگاه به وضعیت نویز خط من هم بندازید :
ADSL 128 - مرکز وحدت
ممنون :40:
احتمالا به Adsl Mode هم مربوط بشه! معمولا در حالت adsl2+ مقدار snr تون برای آپلود بیشتر میشهنقل قول:
اون ارور هم نشون میده که شما nat هستین . مخابرات از این روش برای کاهش هزینه استفاده می کنه وقتی تداخل آی پی در داخل شبکه ایجاد بشه این ارور برگردونده میشه
مربوطه به مخابرات با کیفیت و تکنولوژی بالای ارومیه !!
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
برای شما مقادیر مناسبه. فقط کمی افت سیگنال دارین که مربوطه به مخابرات و کاری نمیشه کرد! چون مقدار snr به این دلیل پایین نیست پس در کل خوبه نگران نباشیدنقل قول:
سلام دوستان
من تازگی 128 نامحدود از مکس نت گرفتم، من مرکز ولی عصر هستم، اینم تست سرعتم ساعت 12 شب
بدنیست فقط شما چرا با IDM دانلود نمیکنی ؟ شاید تا 30 هم بده
با منی؟! خواستم سرعت ثابت وایسته تا ازش عکس بگیرم، آی دی ام یه جا نمی ایستهنقل قول:
شما اگه میتونی از دانلودت با idm فیلم بذار اگر هم نمیتونی فیلم بذاری عکس بذار و حساب کن ببین مثلا ظرف 3 دقیقه چقدر دانلود میکنی؟نقل قول:
و اما سوال بسیار مهم پینگ سرویستون چقدره؟
سلام دوستان اگه میشه منو در انتخاب سرویس اینترنت پرسرعت راهنمایی کنید . فقط میخام ارزونترین اشتراک ماهانه باشه . وبگردی میکنم زیاد دانلود اینا نمیکنم . آدرسمون هم نزدیک دروازه مهاباده . ممنون از راهنماییتون
اگه فقط وبگردی میکنی بنظر من مخابرات واسه وبگردی خوبه چون پینگش در 90% مواقع واسه سایتهای ایرانی با مرورگر زیر 200 و واسه سایتهایی با سرور خارجی مثل گوگل حدود 300ms است فقط شبها پینگ یه مقدار میره بالا البته نه خیلی زیاد، البته اگه وی پی ان خوب و درست و حسابی داشته باشین وضعیت خیلی بهتر میشهنقل قول:
از نظر قیمت هم که فکر کنم مناسبه مثلا 256 1ماهه با 3 گیگ حجم با متوسط سرعت دانلود 50 هم در روز هم در شب 13 تومن و هزینه راه اندازی هم نداره البته در کل مخابرات واسه کسایی که از اینترنت استفاده ی حرفه ای نمیکنن و کاربر معمولی هستن خوبه
به هیچوجه طرف مکس نت نرو که پینگش خیلی خیلی بده
ساعت 3 بعدازظهر
ارومچی من آخرش منظورتو از این پینگ نفهمیدم ! یعنی چی با مرورگر فلان با سی ام دی فلان !!! یکیه دیگه
دوستاني كه از مخابرات اكانت دارن شما اين روزها دچار مشكل نشدين؟
اين مخابرات اشكمو داره در مياره معلوم نيست چيكار دارن ميكنن، خط من يهو 3 برابر قبل نويز پيدا كرده و خيلي سخت ميتونم كانكت بشم و پينگم خيلي بد شده
آپلودم از دانلودم بيشتره
آره سرعت آپلود منم از دانلودم بیشتر شده اینترنتم 128 مکس نت هستنقل قول:
سلام.کسی میدونه ساعت های شبانه رایگان مخابرات چند تا چنده ؟
من که قبلا گرفته بودم 12-8 بود که میگن شده 1-5 !!!!! راست میگن ؟
یکی از دوستان اومد و در مورد تورنت و پارس آنلاین صحبت کرد٬ موقعیتش برای من هم پیش اومد که با تورنت دانلود کنم:
و
عدد آخر میزان دانلود و عدد ۵ ام میزان آپلود هست.
برای تاریخ ۴:۲۴ اگر آپلود و دانلود رو جمع کرده و تقسیم بر ۲۰۵ ضرب در ۶۰ کنیم٬ میاد ۱۹۰.۳۶کیلوبایت بر ثانیه!:18:
برای ۴:۲۲ اگر آپلود و دانلود رو جمع کنیم و نقسیم بر ۳۵۲ ضرب در ۶۰ کنیم میاد ۱۸۸.۴۸ کیلوبایت بر ثانیه!:18:
البته فقط برای تورنت این طوریه٬ معمولی شبانه دور و بر ۵۰ و کمتر دانلود دارم.
بله متاسفانه حدودا 1 ماه هست كه وضعيت اينطوريه بدون كوچكترين تغييري در سرعت دانلود ، يا كاهش پينگ يا تعرفه هانقل قول:
سلام.نقل قول:
من از تورنت چیزی سر در نمی یارم، تاپیکی، مطلبی، مفاله ای ، یا توضیحی از خودتون می تونم در موردش داشته باشم؟
ترکانت دیروز اس ام اس فرستاد:
15 درصد تخفیف فروش و تمدید اشتراک به مناسبت 15 شعبان؛ از 23 تیر به مدت یک هفته و تلفن تماس ...
ضمن اینکه این شرکت به غیر از هزینه ماهیانه پول اضافی نمیگیره. کسایی که میخوان isp رو عوض کنن فرصت خوبیه ولی بد و خوبش پای خودشون!
من موندم تمدیدم کنم یا برم پارس!؟
این تورنت پارس آنلاین چیز خیلی خفنیه . متاسفانه مکس اینطوری نیست . خوش به حال شما که پارس دارین
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
1: عزیز عدد 205 و 352 چی هست؟نقل قول:
2: چرا آپلود رو با دانلود جمع میکنید؟
3: چرا تقسیم بر 205 و 352 کردید و ضرب در 60!
شما وقتی فایلی رو از رپید شیر دانلود می کنید٬ از مجموعه کامپیوترهایی فایل رو میگیرید که شب و روز روشن هستند و کارشون همین ارائه فایل هست. اما خب چرا شما به یکی که فایل رو تو کامپیوترش داره وصل نمی شید و دانلود نمی کنید؟ چون ممکنه سرعت اون فرد زیاد نباشه یا همیشه که کامپیوترش روشن نیست یا اصلا نمی خواد فایلی رو به شما بده!نقل قول:
من از تورنت چیزی سر در نمی یارم، تاپیکی، مطلبی، مفاله ای ، یا توضیحی از خودتون می تونم در موردش داشته باشم؟
تورنت میاد یان قضیه رو حل می کنه. شما وقتی یک فایل تورنت می گیرید و میدید به برنامه ای مثل uTorrent اون وقت به رایانه افرادی وصل میشید که خودشون خواستند و دارند فایل رو به بقیه میدن. نکته مهم اینجاست که به مجموعه ای از افراد وصل میشید٬ قستی از فایل رو از یکی٬ قسمتیش رو از یکی دیگه و .... . حالا اگر افرادی که فایل رو به اشتراک گزاشتند بیشتر باشه سرعت شما هم بیشتر میشه٬ به این افراد Seed می گویند. حالا شمایی که دانلود می کنی Leech می کنی یعنی فایل رو میگیری.
یک توضیح نسبتا کوچیک بود. در ضمن تخصصی و علمی هم نبود. مثلا تورنت فایل شبکه بیت تورنت است یا ...
چون این طوری افراد به هم دیگر وصل می شن تعداد فایل های موجود خیلی بیشتر هستند و نسبتا فایل های جدید هم زودتر وارد شبکه می شوند. جالبه بدونید اول فیلم های جدید٬ نرم افزارهای جدید کرک شده و .... وارد شبکه تورنت میشوند بعد وارد رپیدشیر و ... .
برای دانلود تورنت هم باید بگردید و فایل تورنت نرم افزار یا فیلم موردنظرتون رو پیدا کنید و بعد بدید به یک نرم افزار دانلود تورنت. که سخت نیست و راحت هم پیدا میشه. خود فایل تورنت چند کیلوبایت هست.
================================================== =================
دقیقه استفاده است. ۲۰۵ دقیقه و ۳۵۲ دقیقهنقل قول:
1: عزیز عدد 205 و 352 چی هست؟
خب شما وقتی مثلا ۲۵۶ کیلوبیت می گیرید این سرعت هم برای دانلود هست برای آپلود. راستیتش خواستم هم زیاد به نظر بیاد هم کل سرعت انتقال داده (که آپلود و دانلود) هست رو بگم.نقل قول:
2: چرا آپلود رو با دانلود جمع میکنید؟
تقسیم بر ۳۵۲ ضرب در ۶۰ که میشه تقسیم بر ۲۱۱۲۰ ثانیه. البته جمله ام ایهام داشت:)نقل قول:
3: چرا تقسیم بر 205 و 352 کردید و ضرب در 60!
یک تبلیغ جدید جدید دیدم برای ISP آسمان!
گیگ بالا که ندارند و امکانات سرویس هاشون هم به نظرم خوب نیست٬ باید زنگ بزنم و بپرسم:
asemanisp.com
1: پس اون 4 ساعت و 35 دقیقه و 6 ساعت و 48 دقیقه چی هست؟نقل قول:
2:این که گفتید 100% اشتباه هست! آپلود خط اختصاصی خودشو داره، دانلود هم خط اختصاصی خودشو داره!
درسته وقتی آپلود میکنید تا حدودی سرعت دانلود کم میشه، ولی این به این معنی نیست باید جمع ببندید! (این بدلیل ساختار پروتکل های ارتباطی هست که وقتی دانلود یا آپلود میکنید تا حدودی هر دو مسیر درگیر میشن ولی نباید اینارو جمع بست!)
مثلا یکی اینترنت 1Mbps داره ، آپلودش هم 256Kbps هست! حالا باید دانلودش رو 1.25Mbps حساب کنیم؟
3:من اشتباهی متوجه شده بودم(فکر کردم اول تقسیم بر 352 بعد ضرب در 60!)
اونا زمان های قطع شدن ADSL هستند٬ مثلا یکیش ساعت ۴ و ۳۵ دقیقه قطع شده٬ چون گزاشته بودم بعد اتمام دانلود رایانه خاموش بشه.نقل قول:
1: پس اون 4 ساعت و 35 دقیقه و 6 ساعت و 48 دقیقه چی هست؟
یکی اینترنت ۱ مگابیت داشته باشه٬ همزمان می تونه ۲۵۶ آپلود و ۱ مگ دانلود داشته باشه؟ اگر آره که خب از اطلاعات کم منه:( ولی فکر نکنم نمی تونه! یعنی باید جمعشون ۱ مگ باشه.نقل قول:
مثلا یکی اینترنت 1Mbps داره ، آپلودش هم 256Kbps هست! حالا باید دانلودش رو 1.25Mbps حساب کنیم؟
ببینید اینی که میبینید یک نفر نمیتونه همزمان 100% دانلود و آپلود رو پر کنه به دلیل روش کار کامپیوتر ها هست!نقل قول:
حتی وقتی سیستم در حال دانلود هست و هیچ کاری دیگه ای انجام نمیده ، اطلاعاتی رو ارسال میکنه! بدون اینکه شما با خبر باشید که چی داره ارسال میشه، اون اطلاعات مربوط به پروتکل ها هست که برای هر بسته ای که میرسه پیام تایید ارسال میکنه یا مثلا همیشه به سیستم مقابل اعلام میکنه که چقدر بافر خالی داره و ...
به این دلیل هیچ وقت آپلود و دانلود همزمان 100% نمیشه!
ولی شما باید فقط پهنای باند دانلود یا آپلود رو به تنهایی درنظر بگیرید وقتی محاسبه میکنید که سرعت خوب هست یا نه!
آقا اگه اونی که فایل رو در توررنت به شما میده پورت 1 گیگ هم داشته باشه باز هم شما به اندازه سرعتی که آی اس پی داده بهت دیتا میگیری ! این با عقل جور در نمیاد
عزیز اول اینو در نظر بگیر که این محدودیت یا limitation که ISP آیجاد میکنه مثل شیر فلکه آب نیست که مطلق باشه، یعنی نسبی هست و ممکنه بصورت لحظه ای به سرعت های بالاتری هم برسی!نقل قول:
مثلا من خودم با اینترنت 1Mbps که از آنا گرفته بودم، بعضی وقت ها در نمودار خود سایت آنا در 2 3 دقیقه سرعتم تا 170 180 هم بالا میرفت، در حال یکه نباید بیشتر از 128 باشه! ولی نه بصورت مداوم و طولانی مدت!
حداکثر ممکنه 2 3 دقیقه این اتفاق رخ بده و بعد limitation باعث افت سرعت میشه!
بنظر منم این که با تورنت بشه تا این حد بیشتر از limitation شرکت ISP دانلود داشته باشه غیر منطقی هست!
shah abas جان limitation روتر برای شما چند هست؟ (معمولا توی مودم مینویسه!)
دلیل این سوالم اینه که ISP ها دو نوع limitation ایجاد میکنند، یکی از طریق نرم افزار که روی سرور ISP هست و یکی هم از طریق روتری که در مرکز مخابراتی هست! ممکنه بدلیل اینکه limitation روتر در سطح بالاتری بسته شده باشه و نرم افزار ISP هم در مقابل تورنت باگ داشته باشه، فقط اینطوری میتونم این شرایط رو برای خودم توجیح کنم!
سلام دوباره
ببخشید دیر شد
اینم تست از اسپید.نت
در ضمن من یک عکس انداختم از هنگام دانلودم از تورنت گرفتم، اینکه سرعتش از دانلود منیجر فایرفاکس هم که کمتره!
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که تو عکس زیر اونطوری که میبینید دانلودم تموم شده، فایل رار هم باز میشه، ولی هنوز برنامه تموم شدن کار رو اعلام نکرده!
اگه دقت کنی در قسمت Status نوشته seeding . یعنی دانلود تموم شده . شما میتونی اینو پاک کنی و برنامه رو ببندی . مشکلی نیست
باید چک کنم که فعلا نمیشه:)نقل قول:
دلیل این سوالم اینه که ISP ها دو نوع limitation ایجاد میکنند، یکی از طریق نرم افزار که روی سرور ISP هست و یکی هم از طریق روتری که در مرکز مخابراتی هست! ممکنه بدلیل اینکه limitation روتر در سطح بالاتری بسته شده باشه و نرم افزار ISP هم در مقابل تورنت باگ داشته باشه، فقط اینطوری میتونم این شرایط رو برای خودم توجیح کنم!
اما اون طور که من احتمال میدم سرویس من روی ۲ مگ بسته شده. برای ۲ مگ هم سرعت ۱۹۰ غیرعادی نیست!
خوب دوستان اومدم بگم که انگار روزهای طلایی ما هم با پارس آنلاین به سر رسید ... چش ات روز بد نبینه رفتیم قراردادمون رو تمدید کنیم گفتن دیگه اون اکانت قبلی رو نمی تونه استفاده کنی و باید از سرویس های جدیدمون استفاده کنی! یه جدید به نافمون یشتند با تقریبا با همون قیمت یه 3 .. 4 تومنی بیشتر البته 3 گیگم بیشتر ..pol-256 نم چی چی اسمشه! اینم یه تست سرعت ساعت 9 شب
خلاصه اینکه از اون روز هر کاری کردم نتونستم رکوردهام رو دانلود شبانه تکرار کنم ...
سلامنقل قول:
قضيه ISP آسمان چيه؟ جديده؟
pol 256 بیست گیگ من دارم. دانلود تورنت شبانه ۳.۷ گیگ داشتم دو سه روز پیش.
اینم مشخصات از مودم:
من هم جدیدا از همین سرویس گرفتم پس چرا دانلود شبانم به زور 1.5 می شه؟؟ هیچی هم به نسبت قبل فرق نکرده به جز سرویسم که قبلا F بودنقل قول:
pol 256 بیست گیگ من دارم
یک مسئله ای که می خوام بهش اشاره کنم اینه که درسته ISP ها محدودیت ایجاد می کنند ولی اکثر سرورهایی که دوستان ازش دان می کنند چه داخلی چه خارجی هم محدودیت دارند! یعنی کاربری مثلا می یاد یه فایل رو از وطن دانلود بگیره که سه قسمته! هر سه قسمتم می ذاره واسه دانلود که هر کدوم رو مثلا با 10 کیلوبایت می گیره که می شه 30 ! خوب اگه این کاربر بیاد فقط یه فایل از وطن دانلود بگیره با 30 می گیره! بقیه فایل هام از جای دیگه ! این جوری از حداکثر سرعتی که می تونه دانلود کنه استفاده می کنه مثلا من خودم تو IDM طوری تنظیم می کنم که یه فایل رو از وطن .. بگیره یکی رو از میهن دانلود ... بین دانلود تا برو آخر چند تا سایت خارجی! از هر سرور فقط یکی!! در مورد تارنتم وقتی چند تا تارنت رو با هم می ذاری با و ترکر ها رو بهش اضافه می کنی peer بیشتری داره که مساوی می شه با سرعت دان بیشتر! یعنی اگه این کارهارو نکنی با سرعت کمتری دان می کنی که ربطی به محدودیت ISP نداره این خودتی که نمی تونه از حداکثر پهنای باندت استفاده کنی! البته اکثر اینایی که گفتم تجربیه و مثل بقیه دوستان درس ایم مطالب رو نخوندم و ممکنه اشکالاتی تو حرفام از لحاظ تئوری باشه ولی اونچه که دیدم گفتمنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط x8800
آقا اگه اونی که فایل رو در توررنت به شما میده پورت 1 گیگ هم داشته باشه باز هم شما به اندازه سرعتی که آی اس پی داده بهت دیتا میگیری ! این با عقل جور در نمیاد
عزیز اول اینو در نظر بگیر که این محدودیت یا limitation که ISP آیجاد میکنه مثل شیر فلکه آب نیست که مطلق باشه، یعنی نسبی هست و ممکنه بصورت لحظه ای به سرعت های بالاتری هم برسی!
مثلا من خودم با اینترنت 1Mbps که از آنا گرفته بودم، بعضی وقت ها در نمودار خود سایت آنا در 2 3 دقیقه سرعتم تا 170 180 هم بالا میرفت، در حال یکه نباید بیشتر از 128 باشه! ولی نه بصورت مداوم و طولانی مدت!
حداکثر ممکنه 2 3 دقیقه این اتفاق رخ بده و بعد limitation باعث افت سرعت میشه!
بنظر منم این که با تورنت بشه تا این حد بیشتر از limitation شرکت ISP دانلود داشته باشه غیر منطقی هست!