دستت درد نکنه ولی من میخوام خودم بسازمش نه اینکه از اسپرایت های آماده استفاده کنم
Printable View
دستت درد نکنه ولی من میخوام خودم بسازمش نه اینکه از اسپرایت های آماده استفاده کنم
:n04::n04::n04:نقل قول:
خب در این صورت شما میتونید از هر نرم افزار گرافیکی استفاده کنید مانند فتوشاپ ، پاینت دات نت + انیمه استودیو برای انیمه کردن و .......نقل قول:
چیه باورت نشد؟ التبه منظور از اسپرایت ساز ، اسپرایت میکر هست و اصلا در حیطه نرم افزارهای گرافیکی که برای طراحی برنامه ریزی شدن قرار نمیگیره.نقل قول:
:n04::n04::n04:
ممنون که کمکم کردی:n16:
آقا سلام علیکم من یه کدی میخوام که بشه باهاش یه برنامه رو باز کرد ( با فرمت exe ) میخوام وقتی تو بازی روی یه گزینه کلیک میکنید یه برنامه باز بشه آیا کدی هست ؟
ممنون :n16:
سلام
کد:execute_program
سلام خیلی ممنون از اینکه جواب دادیدنقل قول:
ولی میشه دقیق تر بگید ؟ مثلا اسم فایل و ... رو کجا باید بنویسم ؟
ممنون :n16:
a = اسم فایل به صورت کاملکد:execute_program('a',b,c)
b=1
c =اگه میخواهی هنگام اجرا بازی متوقف باشه 1 در غیر این صورت0
مرسی خیلی ممنون :n16:نقل قول:
سلام!
اگر بخوام با game maker studi کار کنم میتونم به شیوه game maker معمولی کار کنم؟؟!!
آره مثل همونه ففط رنگش فرق کرده تازه کلی هم اکشن اضافه کرده
:n12:
یعنی هرکاری که تو معمولی میکری داخل همین میشه با همون نوع برنامه نویسی!!:n19:
سلام
هم اره هم نه چون برخی از کدهای گیم میکر در گیم میکر استودیو کار نمیکنه یا منسوخ شده و برخی کدهای جدید بهش اضافه شده
سلام دوباره!
اگر بخوام روی ایکونی برنامه بنویسم که با لمس کردن او (در اندروید) وارد سایتی شود مثل IMDB باید برای اون ابچکت چه کدی بنویسم؟؟
چون زیاد با کد نویسی اخت نگرفتم!!:n02:
کسی نبود جواب منو بده!
سلام هیچ احتیاجی به کد نویسی نداره
یه آبجکت میسازی بعد تو ایونت مربوط به کلیک ماوس از اکشن open url بزن
سلام! دوباهر اقا من کرک نسخه Game Maker Studio 1.2.1130 می خواستم کسی داره بزاره؟؟؟!! :n27:
سلام
کرک تنها رو پیدا نکردم ولی خودش با کرکش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راه چاره!:n02: می تونید از gm 8.1 برنامه رو وارد کنید و از اون استفاده کنید.:n05:نقل قول:
اقا شما مطمین هستی کرک داره چون من از سایت p30day گرفتم کرک نداشت!!نقل قول:
خودتون هم از اینجا گرفتید؟؟!
سلام از دوباره!
میخواستم برای اینکه بخوام روی یک ابکت کدی بنویسم که با (هر ضربه لمس شدن در اندروید) با چه کدی بنویسم اگر میشه یک کمی کلی بگید؟؟! :n27:
ببخشید بالا کمی بد توضیح دادم!
منظورم با هر ضربه زدم ابجکت بالا بپره یعنی لمس کردم همون ابجکت نه هرجای محیط؟؟؟:n28:
من از P30day نگرفتم از راسخون گرفتم.نقل قول:
بله لینک راسخون کرک داره. منتها کرکش تنها نیست باید خود نرم افزار رو هم دانلود کنید برای همین حجمش زیاده (حدود 160-180مگابایت)
ببخشید!
من به عنوان مثال 2 تا روم ساختم در روم اول یک لبچکت هست که روش کلیک میکنم میره روم دوم حالا من میخوام بدونم؟؟!
اگر بخوام با انیمیشن خاصی بره صفحه بعد مثل اتش گرفتم یا فضا روم اول دودی شود و بعد بره صفحه بعد باید چه کار کنم؟!
:n16::n16:
کار خیلی ساده ای نیست فوق حرفه ایه کدش اینطوریه اول یه عکس از روم اول میگیره بعد با دستور های image processing شبیه سازی آتش میکنه و ...آخر میره روم بعد
نقل قول:
بیخیال این ترفند شدم!! :n26:
چطوری میشه با گیم میکر استودیو خروی جی PC گرفت مثل گیمیمکر معمولی نیست!!
اگر ممنکنه راهنمای کامل خروجی اندروید هم بزارید!
:n16::n16:
یه منو بازشو بالای صفحه هست که خروجی رو نشون میده. اون رو باید بزاریش روی ویندوز بعد هم اون دکمه خروجی گرفتن که تو گیم میکر 8 هم بود رو بزنی. برای اندروید فقط کافیه sdk داشته باشی بعد مثل ویندوز
امدم دکمه تشکر زدم دیدم شاید نارحت بشید گفتم زبونی بگم!نقل قول:
سلام دوستان.
من تو کامپایل کردن تو game maker studio به مشکل برخورد کردم.
مثلا وقتی می خوام بازی هام رو به اندروید کامپایل کنم گیم میکر می گه که jdk و android sdk می خواد.
تو jdk مشکلی ندارم ولی می گه sdk رو باید تنظیم کنید . یه کادری میاره واسه تنظیم ولی من اصلا بلد نیستم تظیمش کنم.
مشکل دومم هم اینه که اصلا از sdk سر در نمیارم و هیچ کاری نمی تونم باهاش بکنم.
خیلی خیلی ممنون می شم کمکم کنید.:n12::n16:
سلام میشه این سوال رو جواب بدین؟؟ لطفا بگید چطور میشه تو گیم میکر ی کاربر به بازی اضافه کرد یعنی بشه دو کاربره؟ لول بندی بازی چطوری؟ متشکرم
سلام به همه :n02:
آقا من جدیدا میخوام یه بازی استراتژیک با گیم میکر بسازم اما یه سوال برام پیش اومده چیکار کنم که مثلا اگه طرف رو عکس ساختمان کلیک کرد از پولش کم بشه و هر جا با موس کلیک کنه ساختمان بیاد
ممنون میشم جواب بدید :n16:
برای اولی: توی ساختمون یه رویداد کلیک چپ میزاری بعد اگه از اکشن ها اسفاده میکنی توی اکشن تغییر مقدار متغیر برای متغیر gold مینویسی: gold-100 و اگه از کد استفاده میکنی مینویسی:نقل قول:
دقت کن گلد باید اسم همون متغییر باشه که برا پول ساختی.کد:;gold =gold-100
یا
gold-=100;
دومی: یه آبجت نامرئی درست میکنی طوری که کل روم رو بپوشونه بعد براش رویداد کلیک میزاری که اگه روش کلیک شد توی mouse_x و mouse_y یه آبجکت بسازه(همون آبجکت ساختمون).
:n16:
ببخشیدا اما من اینو نفهمیدم اگه میشه بیشتر توضیح بدید یا یه example بسازید و آپلود کنید ممنون بازم :n16:نقل قول:
دومی: یه آبجت نامرئی درست میکنی طوری که کل روم رو بپوشونه بعد براش رویداد کلیک میزاری که اگه روش کلیک شد توی mouse_x و mouse_y یه آبجکت بسازه(همون آبجکت ساختمون).
باز اگه مشکلی بود لطفا دقیقا بگو کجا رو نمی فهمی.کد:http://uplod.ir/2glw67g95vpt/.gm81.htm
:n16:
ببخشید این فایلی که اپلود کردید رو باز نمیکنه در ضمن گیم میکر من 8 هست یعنی فرمتش باید gmk باشه حالا فرمتش مهم نیست خودم عوضش میکنم فقط فایل مثلا به اسم example.gmk آپلود کنیدنقل قول:
گیم میکر 8 ندارم. از سافت 98 دات آی آر دانلود کن:n01:
سلام دوستان. من میخوام با GMK یه بازی پلتفرمر بسازم. ولی نمی تونم یه بازی درست و حسابی درست کنم. از اینترنت سورس های زیادی پیدا کردم تا کمکم کنن ولی همشون مشکل داشتن. اگه میشه یه سورس واسه یه بازی پلتفرمر بذارید ازتون خیلی ممنون می شم. :n12:
یه آموزش کامل تو سایت میک اِ گیم هست(5 قسمت همراه سورس):
کد:http://www.makeagame.ir/tutorials/%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%be%d9%84%d8%aa%d9%81%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%a7-%da%af%db%8c%d9%85-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1-%d9%82%d8%b3%d9%85%d8%aa-%d8%a7%d9%88%d9%84/
کد:http://www.makeagame.ir/tutorials/%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%be%d9%84%d8%aa%d9%81%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%a7-%da%af%db%8c%d9%85-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1-%d9%82%d8%b3%d9%85%d8%aa-%d8%af%d9%88%d9%85/
کد:http://www.makeagame.ir/tutorials/%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%be%d9%84%d8%aa%d9%81%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%a7-%da%af%db%8c%d9%85-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1-%d9%82%d8%b3%d9%85%d8%aa-%d8%b3%d9%88%d9%85/
کد:http://www.makeagame.ir/tutorials/%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%be%d9%84%d8%aa%d9%81%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%a7-%da%af%db%8c%d9%85-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1-%d9%82%d8%b3%d9%85%d8%aa-%da%86%d9%87%d8%a7%d8%b1%d9%85/
من هیچ نسبتی با این سایت ندارم!کد:http://www.makeagame.ir/tutorials/%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%be%d9%84%d8%aa%d9%81%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%a7-%da%af%db%8c%d9%85-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1-%d9%82%d8%b3%d9%85%d8%aa-%d9%be%d9%86%d8%ac%d9%85/
سلام دوستان:n01:
من یه مشکل تو گیم میکر دارم.(طبق معمول ! :n02:)
توی گیم میکر می خوام دوتا آبجکت باشه که هروقت با هم برخورد داشتن اسپرایتشون بشه sprite1 و هروقت برخورد نداشتن اسپرایتشون بشه sprite 2 من با اولی مشکلی ندارم ولی دومی رو بلد نیستم. یعنی چیکار کنیم که برخورن نـــکردن رو کنترل کنیم؟:n13:
(از این سوال نتیجه می گیریم که من از پایه با گیم میکر مشکل دارم:n02:)
((اگه سوال جالبی بود بگین تا به خودم افتخار کنم!:n02:))
طبق معمول خیلی ممنون میشم اکه کمکم کنید:n12:
و خیلی ممنون از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر پست مفیدتون دربالا:n16:
این هم نمونه سادهنقل قول:
مال خود سایت یویوگیمزه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال خوبیه :n06:نقل قول:
راه حل سادش اینه که شما یک متغیر تعریف کنید و بذارین که هنگام بخورد مقدارش رو مثلا 1 کنه(نکته:این اکشن رو به صورت کپی شده بغل هم چند بار بذارین)
و توی ایونت step بذارین که مقدار این متغیر به صفر تغییر کنه
حالا تو همون ایونت step باید بگید که اگه مقدار متغیر 1 بود شکلشون بشه sprite1 و اگه صفر بود شکلشون بشه sptire2 (نکته: اکشنی که مقدار متغیر رو صفر میکنه باید بعد از این نوشته بشه وگرنه همیشه مقدارش صفر خواهد بود)
موفق باشید.