من يه سوال داشتم گفتم همينجا بپرسم بهتره
من مودمم رو از طريق لن وصل كردم هر وقت به داخل ويندوز ميرم خود به خود كانكت ميشه
حالا من ميخوام يه كانكشن درست كنم كه خودم كانكت بشم
كسي ميدونه چجوري بايد اين كانكشن رو بسازم؟
Printable View
من يه سوال داشتم گفتم همينجا بپرسم بهتره
من مودمم رو از طريق لن وصل كردم هر وقت به داخل ويندوز ميرم خود به خود كانكت ميشه
كسي ميدونه چجوري بايد اين كانكشن رو بسازم؟
مطمئنی که از سایت های Share دانلود نمیکنی؟نقل قول:
به حضور برادر / خواهر عزیزم عارضم که : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نمی خوای دوستات رو در این مورد راهتمایی کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سئوال غیر فنی بود . در کلاس من نبود. نمی دونم.:21:.
پس تو بخش مشترکین نیستی ( شایدم تو همارا نیستی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--- یه سوال غیر فنی دیگه -----
خانم غفارزاده و علیپور هنوزم تو شرکت هستن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
راستی شب خواب دیدم . . . . ..
یک اتفاقایی افتاد که یهو از خواب بیدار شدم.
:40: :27: :31: : اون جونه که اومده بود سر سفره تو خونه مادر بزرگم آقای جواهریان خودمون بود . اون اقای تقریبا 40 ساله هم جلیل زاده خودمون بوده .
کلی حال می کردم ها . حیف که از خواب بیدار شدم. هی روزگار :13:.
فکر کردم فقط من شبا خواب اینترنت پرسرعت و کامپیوتر میبینم نگو شما هم بله . . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی نکرده اون اتفاقه ناجور نبود که ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جلیل زاده با SUV یش اوومده بوود ؟
( روزگار غریبیست نازنین ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هم کلاسیم بود. چند بار هم تو یه شرکتی دیده بودمش .
باشه اگه دیدم می گم.:5:
نمیدونم چرا کجا من رو با این دیدین یا کی چی گفته .
تو شاتل ندیدیش احیانا ؟ یا تو ماکس نت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیزم ای پی هات رو چک کنی همه چی دستت میاد.
ببین مثل اینکه اینا اوومدن لینکای دانلود مسنجر رو ----- کردن ( همارا رو میگم ) ( لینکای مربوط به نسخه ی 8 و 9 ) ولی یادشون رفته لینک ورژن ویستاش رو هم همین بلا سرش بیارن :27:نقل قول:
بنابراین اون فایل کوچیکه دانلود میشد ولی وقتی می خواستم بصورت آنلاین نصبش کنم Network Error میداد
رفتم با یه --- نسنش کردم دیدم عین باقلوا نصب شد :31:
یه مساله ای هست فکرمو عجیب مشغول خودش کرده :
اینا اومدن برا من آی پی عوض کردن دوباره اولش شده 212 سایتای تست آی پی میگن ماله یونانه
ولی الان من دو تا سایت دارم که هر روز بهشون سر میزنم ، اینا اگه با آی پی غیر ایرانی بری توش نمیذارن
پس چطور شده که اینطور شده ؟
دیروز و امروز چه بلایی سر دیتا اوومده بوود ؟
امروز خط من تا ظهر همش ماکزیمم سرعتش 8 بوود الان تازه برگشته رو 22 ( نه 25 )
راستی همارا پهنای باند 128 رو چند میفروشه ؟ ( سرعت نه ها پهنای باند )
سرعتش چند میشه ماکزیزم ؟
همارا پهنای 128 اش رو بین چند یوزر شیر میکنه ؟ شاتل چطور ؟
اتفاقا به نظر من برعکسش درسته :18:نقل قول:
اونی که اینترنت 5 مگی داره زیاد به حالش فرق نمیکنه نویز باشه یا نه ولی اونی با کلی زحمت رفته یه DSL 64 گرفته تا مثلا تو هزینه هاش صرفه جویی کنه برا اون مهم میشه
نقل قول:
دوست عزیزم ،
ارزونترین نامحدود = همارا سیستم
در مورد واگذاریش هم که مشکلی نیست ( خودم دارم استفاده میکنم )
بهتره که دایره ی انتخابتون رو یکمی کوچیک کنید // چون برای 256 بین نامحدود و محدود 3 ماهه 10 گیگ خیلی تفاوت قیمت هست
این سایتای پایین هم آپدیت هستن یه سر بزنید
Shatel.ir
Hamarasystem.net
Maxnet.ir
سلام
دوستانی که دنبال راپیدشر و اکانتش هستند
من در هاستم یه اسکریپت نصب کردم که می تونم لینک های راپید شر را تبدیل به لینک مستقیم
فقط محدودیت در آپلود دارم یعنی هر چند تا می خواد پارت باشه ولی پارتها از 40 مگ بیشتر نباشه و مگا آپلود 50
مرسی .موفق باشید
من خودم 6 تا فیلم آپلود کردم می توانید دانلود کنید با لینک مستقیم و قابلیت ادامه
کد:www.linkmovies.org/Froum
سلام.
بچه ها چه خبره الان. سرعت شده 2. :18::18::18:
دقیقا نیم ساعته که تلاش میکنم یه تست بگیرم نمیشه.
بالاخره پس از 1 ساعت تمام تلاش، تونستم یه تست بگیرم. (گرفتن تست، یک ساعت طول کشید) :18:
(به قول دوست عزیزم Zed2 جون):
و خداوند، اینترنت پرسرعت را آفرید . . .
برای سرعت 512 این تست رو گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
معمولا موقع خرید سیم رانژه می گم من . برای خرید من از ادرس : اول خیابان پاستور - جنب لبننیاتی می گیرم.دلم براش خیلی تنگ شده : فروشنده رو می گم . سعی کنید بعد از ظهر برید . اگر تونستید از اونجا می تونید بگیرید اولش می گه ندارم (سیم رانژه) ولی بگید برای adsl می خوام بهترین رو میده (بهترین از این لحاظ که تو مسیر سیم دچار هراش و زخمی شدن نیست.) اما چند سالی هست که این سیم ها رو نمی آورند .نقل قول:
من دیدم بعضی ها برای سیم تلفن از سیم رشته ای یا سیم های برق استفاده کردن که اصلا صلاح نیست.
سیم تلفن از نوع مسی و 2 رشته ای هست یعنی 2 تا رشته سیم رنگی داخل یک پوشش طوسی یا سفید.
برای ما مطمئن ترین این گونه سیم ها این هست که سیم ها خراش یا زده نداشته باشند.
؟نقل قول:
به خاطر یک ثانیه می خوای جمع اوری کنی ؟
256 شما باید بین 27 و 35 باشه در بهترین حالت .1 ثانیه خیلی زیاده فکر کنم منظورتون صدم ثانیه هست. چون اگه اونیکه گفتید باشه یک مشکلی هست چیزی داره سرعتتون رو می خوره.
quote=kamran987456;2963354]من يه سوال داشتم گفتم همينجا بپرسم بهتره
كسي ميدونه چجوري بايد اين كانكشن رو بسازم؟[/quote]
نمی دونم مارک مودم شما چیه اما معمولا پشتش یک سوراخ کوچیکی هست که اگر ریست کنی مودم برمی گرده به تنظیمات اولیه.
الان بعد ریست مودم فقط یک کانکتشن بساز و تمام.
اما چون تنظیمات مودم تان را نمی دانید اول مارکش رو بگید تا راهنماشو براتون بزاریم تا طبق اون کار کنید.
دستت درد نکنه عالی بودن/دانلود کردم.نقل قول:
درست شد.نقل قول:
Bizimt جون، چرا پینگ همارا اینهمه بالاهست؟ دلیلش چیه؟
چرا دست اندرکاران، فکری برای کاهش پینگ نمیکنن؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب کاملی بدی دوست گلم. :10:
tohidkh جان ببین.
علتش ممکنه به پیک ساعات برگرده که سرور نمی تونه سریع پاسخ رو برگردونه.
تازه همه اینها نیشه گفت فقط از سوی همارا هست.
فرض کن یک شرکتی که مقداری از پهناش از ماهواره هست اگر این ماهواره دچار مشکل باشه حالا هر چی ممکنه مشکل مسیری ما باشه و ما نتوانیم زمانی که پک مان داره از آن مسیر عبور میکنه سریع جواب بگیریم.
درسته که ما می تونیم با ping بفهمیم سرور مشکل داره یا نه ولی به مسیر های ارتباطی هم بستگی داره.
من هیچ موقع به این سایتها اطمینان نداشتم.
برای همین همیشه خودم همه چی رو تست میکنم.
و مستقیم از خود سرور که بهش نزدیکترم ازمایش رو شروع می کنم.
تا مشکل ر و تا حدودی فرض کنم چیه و از کجاست.
در اینده برنام های رو براتون معرفی می کنم تا بتونید مشکلات سرویس دهندتان رو با کمک ماون از مبدا تا مقصد شناسائئ کنید.
:45:آه .... روزگارنقل قول:
تو شاتل :40:ندیدیش احیانا ؟ یا تو ماکسنت :4:؟ ؟؟نقل قول:
تو شاتل ندیدیش احیانا ؟ یا تو ماکس نت ؟
نخیر MaSoOd جــــ:weird:ـــان.
نقل قول:
ببین مثل اینکه اینا اوومدن لینکای دانلود مسنجر رو ----- کردن ( همارا رو میگم ) ( لینکای مربوط به نسخه ی 8 و 9 ) ولی یادشون رفته لینک ورژن ویستاش رو هم همین بلا سرش بیارن :27:
بنابراین اون فایل کوچیکه دانلود میشد ولی وقتی می خواستم بصورت آنلاین نصبش کنم Network Error میداد
رفتم با یه --- نسنش کردم دیدم عین باقلوا نصب شد :31:
MaSoOd گل من . فکر کنم همه بدونن که 2-3 ماه میشه ip ایران رو یاهو بسته :31: !
همه چی رو سر این همارا نندازین:39:.
برا شما نه ، همه.نقل قول:
یه مساله ای هست فکرمو عجیب مشغول خودش کرده :
اینا اومدن برا من آی پی عوض کردن دوباره اولش شده 212 سایتای تست آی پی میگن ماله یونانه
ولی الان من دو تا سایت دارم که هر روز بهشون سر میزنم ، اینا اگه با آی پی غیر ایرانی بری توش نمیذارن
پس چطور شده که اینطور شده ؟
قبلا یه شرح کوچیکی داده بودم.:5:
:23:من نمیدونم من کجا دارم تبلیغ میکنم که این پیامها رو به من میدن و تهدید میکنن ؟؟؟ اقا بحث قیمت رو نکنین لطفا بعضی ها خوششون نمیاد.
تلفن هر شرکتی برا این کاراست :11:.
فردا حتما میرم سیم رو بگیرم میگم که خیلی خوبش رو بده ..
راستی نرافزار رو امتحان کردم همش قرمز اومد
ولی نفهمیدم مشکل از کجاست
عجب تست موفقيت اميزي:31::31:نقل قول:
راستي bizimt مودم من smc شركت هماراست من نميدونم چطوري بايد كانكشن ايجاد كنم:19:
کامران جون، راستش رو بخواهی من بلدم؛ ولی حوصله تایپ کردن ندارم. :دینقل قول:
در : تاپيك جامع راه اندازي Adsl ، خريد مودم ، بررسي مشكلات مودم و . . . توضیح داده شده.
یه سرچ کنی، پیدا میکنی.
موفق و پیروز باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
راهنمای نصب مودم smc موجوده در تاپیک مقالات ( البته اگر همان مدل یا مشابه اش باشه)نقل قول:
سلام Bizimt جان :20:
من نرم افزار AnalogX netStar Live رو دانلود كردم و نصب كردم ... تشكر :40:
فقط ممنون ميشم يه توضيح كوچولو در موردش بدي ؟ :11:
والا من كه ازش سر درنياوردم... :46:
1- ابتدا برنامه AnalogX Netstat Live را از
دانلود کنید و بعد طبق روال همه ی برنامه ها که بی وقفه در حین نصبشان next را کلیک می کنید نصبش نمائید! بعد مسیر زیر را دنبال کنید تا برنامه را اجرا نمائید، Start -> All Programs -> AnalogX -> Netstat Live -> Netstat Live.کد:http://www.analogx.com/files/nsli.exe
2- در جائی از پنجره ی Analog X Netstat Live (فرقی ندارد کجا) کلیک کنید و بعد از منویی که باز می شود گزینه یConfigure را انتخاب نمائید.
3- در پنجره ی Configure برخی از گزینه ها به صورت پیش فرض غیر فعال یا همان Disabled هستند، گزینه های Auto Minimize و Auto Start و همینطور Close Minimizes را با کلیک بر روی دکمه ی زیرشان همانطور که در شکل نشان داده شده است فعال یا Enable کنید.
4- با فعال سازی این گزینه ها برنامه ی Analog X Netstat هر باری که ویندوز روی کامپیوتر شما بالا می آید و شروع به کار میکند به صورت خودکار اجرا می شود و در System Tray مینشیند، در عین حال اگر برنامه را از داخل System Tray فراخوانی کنید و بعد از اینکه کارتان تمام شد دکمه ی ضربدر را بزنید برنامه بسته نمی شود و دوباره در System Tray جا خوش میکند. نکته ی مهم اینجاست که برنامه ی Analog X Netstat همیشه فعال باشد تا همیشه میزان آپلود و دانلود شما را تحت نظر داشته باشد.
5- البته می توانید برخی از گزینه ها را هم در این برنامه غیر فعال سازید، برای اینکار کافی است بر روی پنجره ی این برنامه کلیک راست کنید و بعد موس خود را بر روی گزینه ی Statistics ببرید، در اینجا منویی باز می شود که سایر گزینه هایی که Analog X Netstat مانیتور میکند را نمایش می دهد. در اینجا اگر دوست داشتید می توانید Remote Machine و System Threads و CPU Usage را غیر فعال کنید و الباقی گزینه ها بهتر است فعال باقی بمانند.
6- حالا می توانید وضعیت استفاده از پهنای باندتان را با این نرم افزار مورد بررسی قرار دهید و مقدار دانلود و آپلود خود را مشاهده کنید. زیر عبارت Incoming totals می توانید مقدار دانلودتان در ماه گذشته، ماهی که درش به سر می برید و همینطور از زمان آخرین ریبوت کامپیوترتان تا الان را مشاهده کنید، در عین حال در زیر عبارت Outgoing Total می توانید همین موارد را منتها اینبار در مورد میزان آپلودتان مشاهده کنید.
7- اگر در خانه چند کامپیوتر دارید که یک اشتراک اینترنت را بر روی همه ی آنها تقسیم کرده اید بد نیست نرم افزار Analog X Netstat را بر روی همه ی آنها نصب کنید تا در آخر ماه بتوانید با یک جمع بندی ساده میزان واقعی دانلود و آپلودتان را به دست آورید.
از نوشتن راهنما ممنون .خواهشا این را در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وارد کنید که بعدا دیگران هم بتونن استفاده کنندنقل قول:
میدونم که به حالش فرقی نمیکنه. ولی افت سرعت در اونی که از 5 مگ استفاده میکنه، بیشتره. نسبت به کسی که با کلی زحمت رفته 64K گرفته. :21:
منظورم از پست قبلی، این بود.
موفق باشید :11:
سلام
من نمي تونم از سايت 4shared.com دانلود كنم ...
هر فايلي رو كه تو اين سايت آپ شده رو وقتي ميخوام دانلود كنم تا 7 الي 10 درصد ميره بعد يهو سرعت دانلود ميشه صفر و قطع ميشه
در ضمن با DAP دانلود ميكنم
مشكل كجاست ؟
از دوست خوبمان Hossein Adeli تشکر می کنیم که توضیح فرمودند.نقل قول:
من با dap صلاح نمی دونم دان کنید.نقل قول:
حالا مهم نیست شما از طریق دانلودر خود ویندوز کمک بگیر ببینید باز هم این چنین میشه یا نه . همه این مشکلات در 94% مربوط به برنامه دانلود و سیستم کاربر هست.
تشکرات.
تشكر bizimt جان ..
شما چه نرم افزاري رو صلاح ميدونيد واسه دانلود استفاده كنم ؟
Getright استفاده كردم به درد نخور بود بعد IDM نصب كردم اونم اذيت كرد الان هم كه DAP نصب كردم بازم مشكل هست
موفق باشيد
من از بیشتر برنامه ها استفاده کردم .
از dap زیاد خوشم نیومد. اما کار باهاش راحته.
اما Getright خودش برنامه خوبی هست و من هم به شخصه فیلمهایم را با این برنامه دان می کنم.
اما از همه برنامه های رایج و کاربر پسند idm بهترین مورد هست ، این برنامه با پروتکل های شبکه ای به خوبی کار می کنه. ؟ شما از بهترین به پایین ترین امدید.
علت نازضاییتان را نمی دانم چی بوده ولی اگه idm با اون امکاناتش اگر نتونسته مشکلتان را حل کنه من یکم نمی دونم چی بگم.
شاید dap رو بخاطر پخش موزیک و فیلم در حال دانلود می پسندید.
نقل قول:
Getright زياد اررور ميداد موقع دانلود كه پاكش كردم
IDM خيلي خوب بود و يه مدت ازش استفاده كردم ولي بعدها وقتي باهاش دانلود ميكردم سرعت دانلود رو صفر نشون ميداد و همون جوري ميموند تا اينكه با همارا تماس گرفتم و آقاي الماسيان گفتن كه يه فايل رو از Download.com دانلود كن كه من هم همين كار رو كردم و سرعت دانلودم صفر بود در حالي كه ايشون گفتن مانيتورينگ كردن و من دارم با سرعت 19 الي 21 دانلود ميكنم كه مجبور شدم اونو پاك كنم و DAP نصب كنم و الان هم باهاش مشكل دارم مثلا وقتي 80 درصد رو رد ميشه سرعت دانلود شديدا افت ميكنه و همچنين وقتي ميرسه به 99 يكي دو دقيقه همون جوري ميمونه تا 100 بشه و همچنين نميشه باهاش از 4shared دانلود كرد و ...
DAP رو از رو ناچاري نصب كردم نه به خاطر پخش موزيك و فيلمش
حالا شما دوست عزيز چه پيشنهادي داريد ؟
:11::40::11:
:31: :
آقای الماسیان ؟
خوب من فکر کنم سیستم شما مشکلاتی براش پیش میاد.
این چیزها که گفتین معمولا هر زمان برنامه را آپدیت کنیم پیش میاد و یا زمانیکه سیستم ویروسی و تروجانی میشه.
ولی بزودی با dap هم همه این مشکلات را خواهید داشت من قول میدم.
برنامه - گیم و ... زیاد تو سیستمی که با اینترنت کار داره نصب نفرمایید. ویندوزهای ما کپی هستند ، به قدر کافی در حال اورجینال مشکل داره چه برسه به کپی.
نقل قول:
تشكر bizimt جان :40:
من Avira AntiVir Premium دارم رو سيستمم و هميشه آپديت نگهش ميدارم و همچنين SUPERAntiSpyware هم دارم و اونم هميشه آپديته و Firewall ويندوزم هم هميشه فعاله :31:
گيم و اينا هم اصلا ندارم رو سيستمم ... :46:
ويندوزم رو هم 2 هفته ميشه كه ريختم :5:
بله DAP هم يه همچين مشكلاتي واسم بوجود آورد من پاكش كردم و مجددا IDM نصب كردم ، فعلا كه داره كار ميكنه و هيچ ايرادي نداره :20:
يه سوال داشتم : :10:
من نميتونم از سايت 4shared.com هيچ فايلي رو دانلود كنم .... براي نمونه فايل زير :
وقتي دانلود به حدود 15% رسيد اررور ميده و قطع ميشه با Flashget و Dap و Idm هر سه تا امتحان كردم ...کد:http://www.4shared.com/file/63468021/32295c22/SMC.html?dirPwdVerified=5c5f4507
با IDM قطع نميشه ولي سرعت دانلود ميشه صفر و همون جوري ساعتها ميمونه :18:
آيا به IP من يا هماراسيستم ارتباط داره كه اجازه دانلود داده نميشه ؟ اگه نه مشكل كجاست ؟؟؟ :21::18::21:
كوچيك شما : Vahid_203
:11:
تو رو خدا یکی کمکم کنه دیگه دارم کلافه میشه::
من میخام adsl64 نامحدود بگیرم حال میخام راهنمایی کنید که از کدوم شرکت بگیرم هم ارزونتره و هم پرسرعت ::
فوریه خواهش میکنم کمک کنید..........
:18: :21: :21: :نقل قول:
شما اولین موردی هستید که این مشکل رو دارید .
تنها دلیل اینکه نمیشه از یک سایت دانلود کرد ، بلاک شدن ip هست .
اینکه تا 15 درصد میاد قضیه بلاک رد میشه.
اگر کار با این سایت مهم هست ، باید مشکلت رو با همارا تلفنی گزارش بدی.
شما ip تان را الان و شب برام بفرست تا من یک تستهایی کنم.
حالا فایل بالا را می تونید از این ادرسها هم بگیرید :
دانلود از سرور 1 :دانلود از سرور 2 :کد:http://asapload.com/file/download?mirror_id=65139
دانلود از سرور 3 :کد:http://asapload.com/file/download?mirror_id=65137
کد:http://asapload.com/file/download?mirror_id=65138
ببین اگر هدف از 64 همون سرعتی که داره مد نظرت باشه :نقل قول:
همارا از نظر هزینه کمتر هست .
تفاوت قیمت با شاتل 3500 تومان.
تشکرات و بای.
سرعت دانلودش چقدره ؟؟ هزینه ماهیانه چقدره ؟نقل قول:
حسین جون، علیزشاه جون، و بیزیمت جون؛
این برنامه ای که دادید (AnalogX Netstat Live) ، گندش دراومد.
همیشه، مقدرای از پهنای باند رو اشغال میکنه.
مثلا من هنگامی که از سایت رپیدشیر میدانلودم، (البته با اکانت) سرعتم روی 62 متغیر هست.
ولی هنگامی که این برنامه در حال اجرا هست، سرعت از 57 بالاتر نمیره.
جالب تر اینجاست که وقتی که همزمان با اینکه دانلود انجام میشه، از برنامه خارج بشیم، سرعت میپره روی 62. :31:
یعنی این برنامه برای سرعت 512 کیلوبیت، چیزی حدود 50 کیلوبیت (5 کیلوبایت در ثانیه) رو Protect میکنه.
-----------------------------------
راستی! علیزشاه جون، یه تست بذار با Recommeded server . میخوام ببینم وضعیت شاتل چطوری هست.
در ضمن، بیزیمت جان، این پینگ بالای همارا، کشته من رو. یه چیز دیگه هم میخواستم بگم که به صورت پیغام خصوصی میفرستم برات.
با تشکر
سرعت دانلود در بهترین شرایط 8 .نقل قول:
هزینه 15 تومان با عوارض و ابونه + 10 تومن که راه انداز اولیه هست.
شاتل : 19 تومان با عوارض و ... + 15 تومن راه اندازی اولیه.
خوب عزیزم این برنامه پشت صحنه پک هایی رو جهت تست ارسال و دریافت میکنه . یک برنامه تست هست که کلیه بسته های دانلودی و اپلودی شما را بررسی میکنه از مبدا تا مقصد. و بهترین حالت همون سرعت رو میگم ، خودش درج میکنه.نقل قول:
می خواستم بپرسم که ایا مرکز مخابراتی رجایی مشکل داره ؟
چرا مال من رو 384 ست کردن ولی یه نفر دیگه رو در مرکز ولیعصر 482 ست کردن ؟
زنگ زدم گفتن از این بالاتر نمیشه
kamran987456 :
شرکتت کجاست.
4 تا اندیشه میشه زد :
1-عمدی برای کاهش میزان استفاده کاربران آن مرکز .
2-مشکل اسلات Slot.
3-یک اشتباه در ست کردن پورتها.
4-سرویس شما براب ریا کمتر از 384 است.
-- چون زنگ زدی و اینو گفتن با گزینه های بالا تطبیق دهید.
من هم مشابه این مشکل رو دارمنقل قول:
سرعتم از 9 بالاتر نمیره.
ولی در لینک هایی که دادید، سرعتم چیزی حدود 50 بود.
IP رو بلوک کردن؟؟؟
چیکار کنیم الان.
با تشکر :11:
امروز رفتم فعلا یه 512 از شاتل گرفتم و شبانه هم حدود 1300 mg میتونم دانلود کنم
18900 تومن خوب نیست ؟
دوستان به نظرتون سرویس مناسب واسه من چیه ؟
چند صفحه پیش عکس صبا نت که 1024 میداد مناسب من نیست ؟
BIZIMT جان میشه یه مودم دیگه بگیرم و یک خط داریم یه سرویس 512 از شاتل بگیرم و اینارو به هم وصل کنم ؟
سرعتتون با دانلود در اون سایت 4shared اینطوری میشه ؟نقل قول:
متوجه منظورتون نشدم ؟نقل قول:
یک توضیح کامل لطف بفرمایید ممنون میشم.
:11:یعنی از این ارزون تر تو تبریز نیست؟؟نقل قول:
بله.نقل قول:
البته فایل دیگه ای از 4shared ندارم که دانلود کنم تا سرعت رو ببینم. ولی برای اون فایل که حجمش 13 مگ هست، سرعت بالاتر از 9 نمیره.
نه عزیزم.نقل قول:
اشتراک نامحدود همینطوری هست؛ گرونه.
tohidkh :اون فایل رو با فیل ! شکن یک تست بفرمایید و نتیجه رو به من بگید .
اگر میشه به صورت خصوصی ip الانت رو هم بگو تا تست کنم.
با اون هم امتحان کردم. هیچ فرقی نکرد . . .نقل قول:
من با فيل شكن اون فايل رو امتحان كردم ....
بازم همون مشكل 15% و .... هست .. هيچ فرقي نميكنه
و الانم دارم از لينك سوم كه شما فرموديددانلود ميكنمکد:http://asapload.com/file/download?mirror_id=65138
خبرشو ميدم