خالی بندی هست بابا: دینقل قول:
نیست؟
تا دلت بخواد مشروط شو! مدرک معادل تا جایی که من میدونم مربوط به معدلت هست! که زیر فکر کنم 12 باشه، بهت مدرک معادل میدن...
Printable View
خالی بندی هست بابا: دینقل قول:
نیست؟
تا دلت بخواد مشروط شو! مدرک معادل تا جایی که من میدونم مربوط به معدلت هست! که زیر فکر کنم 12 باشه، بهت مدرک معادل میدن...
2 ترم که نه ولی قرار بود برای ورودیهای 86 به بعد اگه 4 ترم متوالی و یا 5 ترم غیر متوالی مشروط بشن اخراج حساب میشه.در ضمن چیزی به اسم مدرک معادل نمونده .مدرک مصوب کاردانی میگیرید گه برای اون هم معدل کل باید بالای 12 باشه.
کسی نگفت کاردانی آورده یا نه ها
مشروطی هم بزارید دمه کوزه آبش رو بخورید! از این خبره ا نیست بابا
مگه مهد کودکه
یعنی مشروطی و اخراج تو پیام نور معنی نداره؟؟؟!:13:نقل قول:
نه اینکه معنی نداشته باشه
بنده تا حدودی همین آزاد رو تجربه دارم
تا 3-4 ترم قانونشه!
درست
ولی تا 6 ترم معمولا کاری ندارن
6 ترم به بعد هم باز اگه خیلی بخوان گیر بدن 2-3 ترم تعهد میگیرن که اونم عمل نمیکنه یارو
آخرش هم دانشگاه اخراج نمیکنه! خوده یارو منصرف میشه از خوندن!
در کل معدل کل زیره 10 نیاد کاری ندارن معمولا یا کارشون سره کاریه
پیام نور هم که خیلی چیزه دندونگیری نیست
با اینکه ارزونتر هست و بیشتره دانشجوهاش سن بالا و شاغل هستند باید به مراتب بیشتر از این مواره مشروطی داشته باشند
نه داریوش جان منم عین خودت هم ازاد میخونم هم پیام نور.ولی پیام قضیش جدیه 4 ترم متوالی اخراجی.نقل قول:
به به حاج gaxter .. شما اینطرفا قربان ؟ :18:نقل قول:
یکم از این داریوش (قدس السره الشریف) یاد بگیر باز حداقل هر 5ماه یبار میاد اینورا یه سری میزنه :27:
امتحان کجا بود gaxter جان من دقیقا 3 ساله (غیر از امتحان ورودی پیام نور) امتحان ندادم !! پیام نورم که ترم اولش رو به همراه همین داریوش که تحت تعقیبه حذفیدیم.
تو چه میکنی ؟ نگفتی بالاخره چی داری میخونی ؟
تو اصلا رنگ دانشگاه پیام نور رو دیدی ؟!! مسئولین دانشگاه برات جایزه تعیین کردن..به هر کسی که یبار رویتت کنه 40 هزار دلار جایزه میدننقل قول:
سلام داش میثم گل :10:نقل قول:
من پیام it میخونم .دهنمون سرویس شد با این امتحانای مسخرش . منم عین شما جینگلبرت ها میحذفیدم سنگینتر بود:19: فقط 5 واحد پاس کردم اونم با نمره مورد علاقم 10.:20:
بابا داریوش میاد فرافکنی میکنه همش جو مطلوب و استوایی اینجا رو متشنج میکنه .اسمش تو لیسته اینترپله حاجیت :18:
داریوش میبینی چه طوری پشت سرت حرف میزنم :31:
كسي چيزي در اين مورد نميدونه ؟؟؟!!!نقل قول:
حالا چرا این رشته سخت رو انتخاب کردی ؟! تو پیام نور پاس کردن درسهای فنی خیلی سخته. ریاضی هم داره ؟نقل قول:
حالا چرا این رشته سخت رو انتخاب کردی ؟! تو پیام نور پاس کردن درسهای فنی خیلی سخته. ریاضی هم داره ؟نقل قول:
ی
ه سوال..در مورد قانون 6 نمره دقیقا فهمیدی چطوریاست ؟ اینطور که من فهمدیم اگه بریم سر کلاس این 6 نمره رو استاد میده یعنی اگه تو برگه بشی 6، استاد می تونه 6 نمره کلاسی بده بشی 12 اما اگه نری سر کلاس هر نمره ای که تو برگه گرفتی در 1.44 ضرب میشه..یه نفر دیگه میگفت اگه تو برگه نصف نمره رو بگیری سیستم 6 نمره بهت میده
کدومشه ؟!!
سیستم و قوانین آموزشی پیام نور هنوز به صورت عمومی در نیومده بعنی قرار نیست هنوز همه در موردش چیزی بدونن ! این می تونه بخاطر این باشه که دست مسئولین تو اجرا یا عدم اجرای قوانین، با صلاحدید خودشون باز باشهنقل قول:
تنها جایی که می تونید برید و یپرسید، همون آموزش دانشگاه خودتونه.
والا چی بگم یه دفعه ای شد. آره ریاضی داره عمومی 1و 2 و ریاضی گسسته و معادلات دیفرانسیل.:2:نقل قول:
بله میتونید بهتون مدرک مصوب کاردانی میدن.در ضمن باید 70 تا 74 واحد پاس کرده باشین و معدل کلتون هم بالای 12 باشه.ولی به شرطی میتونید کاردانی به کارشناسی شرکت کنید که مشکل خدمت نداشته باشید.نقل قول:
سلام رفقا
کسی میدونه کی حذف واضافه است
متشکر
والا اون جوری که به من گفتن و من خبر دارم بری سر کلاس و پروژه و فعالیت کلاسی و خلاصه نمرات کلاسی استاد کلا 6 نمره میشه.این 6 نمره به شرطی تو نمره کل تاثیر داره که شما آزمون پایانترم نصف نمره یعنی 7 رو گرفته باشی(از 14 بالای 7 بشی) .زیر 7 بشی نمره فعالیت کلاسی که استاد بهت داده حساب نمیشه.ولی اگه نری کلاس و اینا هرچی پایانترم گرفتی ضرب در 7/10 یا همون 1.44 میشه.در ضمن نمره نهایی اگه بین 9.5 تا 10 باشه همون 10 رو میزارن.یعنی شما اگه نمره نهایی بشی 9.5 نمیوفتی و 10 بهت میده سیستم.نقل قول:
8 تا 15 اردیبهشت. خیلی دیره کلا پیام نور برنامش خیلی چرته.آقا هرکی تا حالا نخونده بره بخونه از من به شما نصیحت از اول ترم عین بچه آدم نخونید عمرا امتحانات نمره بگیرید.نقل قول:
چه فایده آخه؟!!نقل قول:
هر استادی میاد سر کلاس، 30 دقیقه از این سیستم میناله!!!
چی بگم والا دانشگاهی که همه مسئولینش مشغول زدو بند های سیاسی و....... کی این وسط دلش به حال دانشجوهای بیچاره میسوزه.نقل قول:
پریروز پانل نمرات رو نیگا میکردم. ریاضی عمومی 1 60% درصد افتاده بودن بقیه هم نمرات بین 10 تا 12 . نمره اول 14 بود. ازبین 200 نفر دانشجو که این درس رو ترم قبل انتخاب کرده بودن.بقیه درسها و رشته ها هم وضعیتشون زیاد جالب نیست.در کل اگه پیام نور با این وضعیت پیش بره کس جرات نمیکنه بیاد این دانشگاه بخونه.
سوالمو اینطوری مطرح کنم بهتره :نقل قول:
اگه سر کلاس رفته باشی و تو برگه بشی 8 اونوقت 6 نمره استاد بطور کامل بهت تعلق میگیره ؟ (یعنی 14 میگیری)
چون اگه نریم سر کلاس و تو برگه بشیم 8 سیستم در نهایت نمره 11.5 رو برامون ثبت میکنه..
آرم میثم جان اگه سره کلاس رفته باشی و تو برگه پایانترم هم 8 بشی اونوقت 6 نمره کلاس استاد بهت تعلق میگیره.البته این 6 نمره هم استاد همینجوری نمیده بستگی داره امتحان میانترمی یا فعالیت کلاسی چیزی ازتون بگیره البته اگه بخواد یه حالی بده همه 6 نمره رو میتونه بهتون بده.:46:نقل قول:
یه چیز دیگه اگه نمره کلاسی یعنی 6 نمره رو بگیری با پاینترم جمع میشه و دیگه ضرب در 1.42 نمیشه.
به نظرتون ارزش داره رشته حقوق جزا یا بین الملل رو فراگیر ارشد پیام نور بخوانیم؟
چون ارشد سراسری فکنم 30و40 نفر بیشتر نمیگریه؟
راستی تو بازار کار گیر نمیدهند که پیام نور است یا فراگیره معتبر نیست؟
چون بعضی جاها دانشگاه ازاد گیر میدهند یا میگند فقط دولتی!!
دوستان عنایت داشته باشند که حذف و اضافه شروع شده
راستی..میشه یه درس جدید برداشت و امتحان داد ؟!
کسی میدونه درس توسعه اقتصادی و برنامه ریزی برای رشته مدیریت بازرگانی حذفیات چیزی داره یا نه؟
ار کجا میشه لیست کامل حذفیات رشته خودم رو ببینم؟
چرا نشه.البته با رعایت پیشنیاز و معدل معیار ترم قبل.:20:نقل قول:
شما طرح تجمیع هستید یا کارشناسی سنتی ؟نقل قول:
اگه تجمیع یا چند بخشی هستید منابع دروس رو با توجه به رشتتون از این لینک پایین دریافت کنید.تو اون فایل که دریافت کردید لیست دروس و منابعشون هست.اگه درسی قسمتی حذفیات داشته باشه در قسمت توضیحات اینا نوشته.
اگه کارشناسی سنتی هستید اینجا :کد:http://pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=ff527498-380f-476f-9022-3c93b04e87fa
کد:http://pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=a3544bfd-37f9-4741-9f76-4451af0802bd
منظورت اینه که اگه مشروط شدینم بیشتر از 12 تا نشه دیگه ؟نقل قول:
مثلا من که الان 12 واحد دارم می تونم یه درس 4 واحدی رو حذف کنم و جاش ادبیات 3 واحدی رو بردارم ؟ (تعداد واحدام میشه 11)
ما که از طریق آزمون ورودی وارد فراگیر شدیم سنتی هستیم یا تجمیع ؟ اصلا فرق این دوتا چیه ؟نقل قول:
آره میثم جان انتخاب واحد حذف یا اضافه کردنش میشه.شما حداکثر 12 تا میتونی برداری چون ترم قبل مشروط بودی.نقل قول:
والا از 86 فراگیر ها شدن طرح تجمیع با چند تا از رشته های دیگه که سنتی هم هستن و از کنکور سراسری پذیرش شدن.فرق زیادی نداره یه کم تعداد دروس مهارتی و عمومی تجمیع بیشتره .چند مورد هم اسم درسا رو در تجمیع عوض کردن ولی منابع همون منابع سنتیه.در کل فرق زیادی نیست.یه نموره تجمیع سختتره در رشته های فنی.در کل از کارای عجیب غریب پیام نوره.و یه چیز دیگه تغیر گرایش در تجمیع راحتتره.
مثلا اینطوریه که رشته های فناوری اطلاعات - نرم افزار - سخت افزار... اینا در طرح تجمیع تا ترم 4 همه درساشون مشترک و مثل هم هستش.و اگه کسی تجمیع یا چند بخشی باشه و بخواد از ترم 4 تغیر گرایش بده به هر کدوم ازینا خیلی راحت تره نسبت به سنتیا که بخوان این کارو بکنن .
در ضمن دوستان اگه برنامه امتحانی یا منابع دروس چیزی خواستیدبه این آدرس برید هم طرح تجمیع یا چند بخشی هم سنتی ::20:
کد:http://pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=3662cc7f-3a33-40a5-b562-eff03c64a137
اینجا هم جواب خیلی از سوالات بروز هست :
کد:http://parand.pnu.ac.ir/Question/Q01.aspx
دوستان سلام من در حال حاضر درس های دانشپذیری رو به خاطر مشغله و کم خوانی نتونستم پاس کنم
اگر این ترم رو یک درس بمونه باید با دانشگاه خداحافظی کنم ؟
تو این صفحه بند 12 رو دقیق مطالعه بفرمایید :نقل قول:
کد:http://spnu.tamoochin.com/news_reader.asp?id=346&cat=1
منظور از"" پایان دوره تحصیل"" یعنی ترم یا کل سال هست ؟
منظور پایان 6 ساله کارشناسی هستش.بهتره از واحد دانشگاهیتون بپرسید ببینید قانونش عوض نشده باشد.کلا پیام نور همه چیش مشکوکه.نقل قول:
کسی از دوستان سوالات تجمیعی سال 87 نیمسال اول روداره
بعد به نظر شما ایا با شرایطی که در بالا گفته من اگر درسها رو نتونم در این ترم پاس کنم وضعیت من چطور میشه به نشرتون اخراج می شم یا نه ؟
ممنون میشم کسی برام جستجو کنه من هنوز به جواب نرسیدم ؟
از مسئوا اموزش سوال کردم ولی پاسخی روشن نداده ممنون میشم دوستان یک جواب برای سوال من پیدا کنن
ای بابا محسن چقدر سخت میگیری .:19:نقل قول:
اون لینک بالا که بهت دادم بند 12 همه چی رو واضح توضیح داده مربوط به دانشگاه پیام نور شیراز هم بوده تارخش هم جدید بود مربوط به 13 اسفند یعنی 2 ماه پیش.
اگه دانشجوی مشروط درسی فقط 1 یا 2 درسی رو که در ترم دانشپذیری باعث مشروط درس شدنت شده این ترم حتما باید پس کنی تا اخراج نشی نه همه دروس دانشپذیری رو.
اگه دانشجوی مشروط میانگین هستی 2 درس رو که در ترم دانشپذیری کمترین نمره رو گرفتی این ترم باید حتما پاس کنی با نمره بالای 12 تا معدل دانشپذیریت بشه 12 و ترمیم بشه.
اینم یه لینک دیگه واسه اینکه مطمئن بشی .سوال 350 رو بخون .تاریخش هم مال 8 فروردینه.
واسه سوالای ترم قبل هم اینجا :کد:http://spnu.tamoochin.com/karshenas/karshenas.asp
کد:http://www.computeryasujpnu.blogfa.com/cat-1.aspx
در ضمن واسه اینکه بدونی مشروط درس هستی یا میانگین برو سیستم گلستان قسمت اطلاعات جامع دانشجو و ماوس رو روی گزینه نوع ورود و تسهیلات اون گوشه چپ نگه دار تا نشون بده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
رشته ی آی تی توی دانشگاه پیام نور چطوره؟
با توجه به این که میگن تو پیام نور کلاس و این چیزا زیاد برگزار نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
محسن جان در کل اگه میتونی آزاد و سراسری بری فعلا دوره این پیام نور رو خط بکش
خودشون هم نمیدونن دارن چی کار مکینن کماکان