سلام اومد همه ي كار هاي كه گفتيد رو كردم همه ي نصب ها بعد حالا بايد چي كار كنم؟ جوابمو بديد
Printable View
سلام اومد همه ي كار هاي كه گفتيد رو كردم همه ي نصب ها بعد حالا بايد چي كار كنم؟ جوابمو بديد
برنامه ی گیم رنجر رو اجرا کنید و برید تو بازی !!!:11:نقل قول:
خوش آمدید ! :31:
ممنون اقا حامد ولي ببينيد من برنامه رنجر رو كه ريختم setup رو زدم و عضو شدم و فعال هم كردم ولي برنامه اش ريخته نشده يني وقتي ميزنم دوباره عضويت مي ياد اصلا لطفا ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو add كنيد تا بهتر بتونم باهاتون صحبت كنم خواهش مي كنم:20::11:نقل قول:
مشکلتون حل شد یا دوباره مشکل دارید ؟ :31::11:نقل قول:
برای هاست شدن هم تو روم باید گزینه ی هاست رو بزنید و ...
:40:
حامد جان بنده هم ميايم هر وقت خواستيد بازي كنيد اينجا خبر بديد تا من هم بيام ...
اسم من تو بازي ARASH_FIFA
چي شد بازي نمي كنيد ؟؟
سلام
دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
چطوری می تونم تو شبکه بازی کنم
راهنمایی کنید یا آدرس جایی که آموزش داده شده رو بگید ممنون می شم
منظورتون از شبکه چیه ؟نقل قول:
اینترنتی یا گیم نت ؟؟؟:5:
اگه اینترنتی می خواید تو پست اول هستش !!
اگه گیم نتی می خواید که روشی نداره ! ( فقط باید فایروال ها خاموش باشه )
:11::40:
باز هم تاپیک سوت و کور شد !!!
یه نفر بیاد و بگه ما این مسابقات رو ادامه بدیم ؟؟؟!!!
ممنون
سلام
حامد جان بله که ادامه بدین
اگه هم نه که کارت شارژ ما رو بدین :))
حمید جان وقتی کسی به اینجا سر نمی زنه وقتی کسی آنلاین نیست .وقتی بچه ها اسم شون رو از p30 به یه چیز دیگه تغییر می دن چی رو ادامه بدیم؟نقل قول:
Salam be tamame doostan man too in mosabeghat sherkat kardam
ama modiriat zaif baese alaf shodane bacheha shod
khob mosabeghat cancel shod
ama dar morede in dooste khoobemoon ke mige p30 bezarim avale esmemoon ba ehteram be site p30.world
ama p30 hich rabti be hich jai nadare
pas avalin nafari ke too gameranger pishnahad dad esmeshoono az pc avaz konan bezaran iran ya pars man boodam ke aghalan be yejae irania bemase
sharmande vase fingilish neveshtan
comam farsi nadasht :D
hamed jan khaste nabashi ke 2 hafte har rooz saat 5 maro alaf kardi
سلام .نقل قول:
حمید جان با توجه به این که احترام زیادی بهت قائل هستم ولی متاسفانه خودت هر هقته یه بار به تاپیک سر می زنی ! انتظار داری جایزه هم ببری ؟:31:
خیلی ممنون از جملات زیبات ! :31: حرف دل منو زدی !نقل قول:
منو باش رفتم تو انجمن های دیگه دارم مشتری جذب می کنم و میگم اول اسمتون بزارید P30 . اونا میگن وقتی یوزر های خود پی سی ورد این کارو نکردن چرا ما بکنیم ؟:41: راس میگه خوب ! یکی گذاشته [Pars] یکی [Alone] !!!:41: حالا انتظار جایزه هم دارید ؟ :31:
آخه عزیز دلم من چی کار کنم ؟ وقتی رقیب شما نمیاد من چی کار کنم ؟ من به خاطر شماها رفتم تو سایت های دیگه دارم تبلیغ می کنم که بیان و تو مسابقات شرکت کنند ! ولی شما خودت الان میگی اسمتو به پارس تغییر دادی ! منظور من از پی سی این بود که این ها می تونن تو مسابقات پی سی ورد شرکت کنند !!نقل قول:
** من خیلی از این کار های ایرانی کردم ! نترس بهت هیچی نمی رسه هیچ چند تا هم فحش بارت می کنن !!:41: متاسفانه سابقه ی خوبی نداریم ! همه چیتر های جهان ایرانی هستن !! آبرو واسه آدم نمی زارید که !
تاپیک به این خوبی چرا داره میره پایین ؟ همتون بازی کردید و دیگه مارو تحویل نمی گیرید ؟ یا مثل علی متال دانشگاه قبول شدید ؟؟:دی
سلام من با Hamachi سعی کردم با دوستم بازی کنم ولی نشد.
تنظیمات داخل بازی نمی دونیم میشه یکی از دوستان توضیح بده؟
ما اینجا بدون هاماچی بازی می کنیم ! شما پست اول رو نگاه کنی همه چی رو توضیح دادم !!!:31:نقل قول:
من نمی دونم مشکل کانکشن من چی نه با اون برنامه نه با hamechi نمی تو نم بازی کنم.
ی error میده.
بعد میگه lern more رو بزن این سایت رو میده
من نمی فهمم باید چی کا ر کنم.کد:http://www.gameranger.com/support/network/?i_ip=3232235778&x_ip=1533200948&r_ip=3232235777&rt=3&pp=1
اینم بگم من با ADSL ن می تونم Host شم نه Join
ولی دوستم با diul up راحت با همین برنامه شما Host شد.
ای پی شما NAT ( یا همون Invalid ) شدست !! با بعضی از ایرانی ها و خارجی ها نمی تونی بازی کنی !نقل قول:
اگه می خواین راحت بازی کنید باید یه ای پی Valid داشته باشید !!:11:
بعضی از ای اس پی ها مجانی این کار رو انجام میدن و بعضی ها هم با پول !!!:31:
شما اگه اونجا هاست بشید و Continue رو بزنید می تونید هاست هم بشید ! ولی با این تفاوت که هر کی اسمش Italic یا همون کج باشه نمی تونید بازی کنید !!نقل قول:
دوست عزیز من زنگ زدم Pars online گفت Ip valid چند تایی می خوای.
1کی 4 یا 8 حلا من کدومو باید بگیرم؟
خودم که فک کنم همون 1 کی باشه.
میشه ی خوردم در مورد IP valid توضبیح بدین بدونم اصلاً این چی و با IP معمولی چه فرقی داره؟
اونشو دیگه نشنیده بودم !! چند تایی نداره که ! :31: مگه سیب زمینیه ؟ :31:نقل قول:
ای پی ولید ای پی هستش که مخصوص شما هستش !! کسه دیگه ای نمی تونه باهاش بالا بیاد !!!
ولی ای پی اینولید چند نفر ازش استفاده می کنند !!
ای مادر جان ، میگم این از ADSL قبلیم چرا کند تره.
تو ایران برا فهمیدن هر چیزی خودت باید تلاش کنی .
می موردن خودشون اینو میگفتن.
آقا دمت گرم خیلی حال دادی mer30.
خواهش می کنم !نقل قول:
یوزرتون چیه ؟ :31:
یه دست بازی کنیم !
My id :Q!SENSE!99
الان دارم میرم پول بریزم ی IP valid بگیرم بعدا با هم میزنیم.
دوستان من با رفیقم اومدیم یه دست بزنیم این هی میزد Connection Lost مشکل از کجاست البته برای من ورژن 1.1 و برای اون ورزن 1.2 هستش و هر دومون ADSL 512 داریم!!!!!! و همینجوری من هاست شدم و اونم IP منو زد و جوین کرد هیچ برنامه دیگه ایی هم نصب نکردیم مشکل از کجا بود؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه ما اینترنتمون محدود از این حجمی هاست مصرف این بازی زیاده؟؟
سلام !نقل قول:
اون کانکشن لاست از خیلی چیز ها می تونه باشه !! ولی معمولا از کلیک کردن تند تند هستش !!! یعنی زود زود چوب بری بزنی !!!!:31:
بهتر هستش که ورژن هر دوتون یکی باشه ! احتمال هست که کانکشن لاست از اون باشه !!
با برنامه خیلی راحت می تونید بازی کنید ! ایرانی هارو پیدا کنید و باهاشون بازی کنید ! هر موقع خواستید بازی کنید !
منظورتون از برنامه چیه؟؟؟ چه برنامه ایی بریزم؟؟
سوال دومم رو هم جواب بدید....
پست اول هستش !!! برنامه ی گیم رنجر !!!نقل قول:
سوال دوم : منم محدودیت دارم ! 2 گیگ . ولی هم دانلود می کنم و هم بازی می کنم اضافه هم میارم ! فکر نکنم زیاد استفاده بکنه !
حامد بکام جان منو میشناسی؟؟؟؟؟من همون SubZero70 سابق و Integral جدید هستم که یه روزمنو ReyMysterio تفریحی باهات دعوا کردیم!البته فقط تفریحی بود دعوامون و قصد دیگه ای نداشتیم!:31:
سلام !!نقل قول:
من مخلصم ! کجا دعوا کردیم ما ؟ من دیسکانکت شدم و شما فکر کردی من عمدا از بازی خارج شدم !!
سلام
من امروز این تاپیک رو دیدم و رفتم برای دانلود کردن پچ و کرک ولی نمیدونم که باید کدوم یکی رو دانلود کنم چون توی سایت چند فایل برای دانلود وجود داره: Europe - America - Austral-Asia خواشا من رو راهنمایی کنید تا بتونم به جمع شما بپیوندم
ممنون
فرقی ندارن !!نقل قول:
همشون یکی هستند !!
خواهش میکنم قابلی نداشت!:31:نقل قول:
سلام کسی برای بازی هست
یانه قرار بزارین بازی دو نفره
:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::2 0::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20: :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::2 0::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::10::10: :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
سلام
لطفا یه نفر با معرفت منو راهنمای کنه من بازی رو روی سیستمم نصب کردم ولی مراحل بعدی رو نمیدونم چطوری باید انجام بدم لطفا یه نفر با مرام کمکم کنه سپاسگزارم
جنگهای صلیبی
سلام !نقل قول:
من از اون معرفت ها خیلی زیاد به خرج دادم !!
ای دی یاهو من رو ادد کنید تا کامل توضیح بدم !!! :31:
ای دی من : V9D4@yahoo
سلامنقل قول:
من جنگهای صلیبی رو روی سیستمم نصب کردم ولی مراحل بعدی رو نمیدونم چطوری باید انجام بدم که آنلاین بتونم بازی کنم لطفا اگه ممکنه کمکم کنید سپاسگزارم
سلام
ديگه مسابقه نداريد؟ من تازه ADSL گرفتم .