لطفا من را راهنمایی کنیدنقل قول:
نمایندگی ها یا سرچشمه های لپ تاپ در ایران کیا هستن؟ آدرسشون یا سایتشون ؟
لطفا من را راهنمایی کنیدنقل قول:
نمایندگی ها یا سرچشمه های لپ تاپ در ایران کیا هستن؟ آدرسشون یا سایتشون ؟
فکر کنم حدود 600 و زیر اون میتونی از لپ تاپ های ایسر (سلرون) بخری مانند مدلهلی 1525 که یکسال گارانتی سازگار ارقام رو هم دارهنقل قول:
650 تومان core 2 duo می دن 1.6 GHZ با 2M cash با FSB 533 با رم 2Gنقل قول:
کجای کاری؟
با سلامنقل قول:
شما با ید مشخص کنید چه برندی دوست دارین
من این دستگاه رو پیشنهاد می دم
Toshiba L140
قیمتشم هم خیلس توپه
لینکشا می زارم اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
با سلام خدمت دوستان و همینطور آقای REGISTERED USER که سوال های ما رو عنایت فرمودند.
و اما آقای REGISTERED USER من به گفته ی شما تا دو سه روز دیگه این لپ تاپ رو تهیه می کنم فقط می خواستم بگم که
1.آیا این لپ تاپ(Dell Xps M1530 T9300) می تونه کارهای مربوط به برنامه نویسی و بازی رو توام با هم انجام بده منظورم اینه که از این دو نظر مناسب هست؟
2.و اینکه اگه من بخوام این لپ تاپ و وسایل جانبیشو مثل باتری و بالشتک خنک کننده که گفتید و ...رو تهیه کنم بهتره کجا برم؟(در تهران)
3.و اینکه الان قیمت مقطوع این لپ تاپ چنده؟
3.اگه می شه یک کم راجع به اون بیشتر توضیح بدید چون بالاخره آدم پول کمی رو واسه این چیزا نمی ده !
و ببخشید از اینکه سرتونو درد آوردم.
خواهش میکنم .نقل قول:
من شخصا با دستگاه با cpu amd نداشتم ولی میگن خوبه ولی این حرارت ش یکم زیاده
ولی شما بازم عجله نکن قیمت داره تو بازار متعادل میشه به نظر من همونی که گفته بودم از همهشون بهتر ه
من الان 830 دادم دستگاه ولی بازی های جدید توش اجرا نمیشه چون ati x1100 هستش شما هم سعی کن پولت رو دور نریزی چون بعد مثل من پشیمون میشی
گرافیک اینتل در حد متوسط ه و برای گیم خوب نیستن و بیشتر برای کارای دفتری مناسبن
همون طور که دوستمون گفه قیمتا تقریبا نزدیکه چون هزینه حمل هر لپتاپ نزدیک 5 -6 تومنه مستقیم بخری هزینه حمل به جیب خودت میره
با تشکر از دوستان چندتا قیمت میخواستم
1- 1525 با
Intel Core 2 Duo T5470 (1.6GHz, 2MB Cache, 800MHz FSB)
رم یک گیگ و هارد 120
2- وسترو 1500 با کانفیگ بالا ( گرافیک x3100)
دوست عزيز، مدل 1525 كه نوشتين با گارانتي زيگورات 800.000 تومان هستنقل قول:
در مورد مدل دوم هم به سيستمي كه گرافيك اينتل 3100 دارد نميتوان كانفيگ بالا گفت. اين مدل با كانفيگ (2.0,2m cache, 1G, 120G, BT, Web) با قيمت 940.000 تومان با گارنتي ايران موجود است.
نقل قول:
دوست عزيز اين مدل لپ تاپ الان در بازار موجود نيست و كانفيگ ديگر آن هست.
البته نميدونم اين تبليغات حساب ميشه يا نه. من تا بيام با قوانين انجمن آشنا بشم كارت قرمز گرفتم. آقاي مدير انجمن توروخدا رحم كن و فقط بگو اين مدل آدرس مشخصات دستگاه دادن هم تبليغاته؟
دوست عزيز مدل مورد نظر شما كمتر در بازار موجود است. اما در برخي جاها ممكن است پيدا كنيد. مثلا HP DV2520 با كانفيگ(cpu 1.66, 2m cache , 1G, 120G) و گارانتي سبز حدود 900.000 تومان هست.نقل قول:
چون پیام خصوصیتون فعال نشده همینجا توضیح می دم:نقل قول:
استفاده از هر لینکی که به نحوی باعث معرفی یک محصول همراه فروشنده اش بشه ممنوع است. آدرس مشخصات لپتاپ رو می تونید از سایت سازنده بدید.
REGISTERED جان شما مگه DELL XPS M1530 T9300 با اين كانفيگ امده اگر هست از كجا ميتونيم بگيريم و قيمتش چند هست.نقل قول:
البته شاید من دقیق نگفتم حدود 530 تومن یعنی 120 تومن اختلاف (به هر حال ممکنه برای یکی همین هم به درد کارش بخوره و با باقی قضایا چیزای دیگه بخره مثل کیف و .....)نقل قول:
سلام آقا خسته نباشید من واقعا گیج شدم دیگه یعنی لپ تاپ Dell Xps M1530 T9300 در ایران موجود نیست؟؟؟ پس من چی کار کنم؟
من می خوام لپ تاپی داشته باشم که بتونم با هاش هم بازی کنم و هم برنامه نویسی و هم اینکه عمر باتریش زیاد باشه (8 الی 9 ساعت)و از نظر بازی و کار با برنامه ها قوی باشه مثل خصوصیات همین Dell Xps M1530 T9300 .
و قیمتش تا سقف 1.650.000 باشه آیا چنین چیزی واقعا وجود نداره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
من که راجع به این لپ تاپ تحقیق کردم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کردم لطفا
مراجعه کنید که به گفته ی اونا خصوصیاتش بدین سان بود:
BRAND DELL
MODE LXPS 1530 CPU2.2-4MB-FSB800
RAM2G
HDD160
DRIVEDVD RW
LCD15.4WXGA
VGA1024 Geforce
OSVista-H
WEIGHT2.8
MADE INIRLAND OTHER1 Year / BT/Web cam/FP/Bag/9cell/
PRICE(Rial )15,600,000
من میخوام یه لپ تاپ با 800 تومن بودجه بخرم
برای کارای انمیشن سازی میخوام
ابا Cpu های AMD Turion™ 64 X2 برای بازیها و کارای بالا خوب هست یا نه؟
ممنون
امين جان با اين بودجه يكي از دو مورد زير رو بايد بيخيال بشي:نقل قول:
1- انيميشن سازي 2- لپ تاپ
اگر دومي رو بيخيال شدي مبتوني با همين بودجه يه سيستم نسبتا مناسب براي كار انيميشن ببندي. البته تاكيد ميكنم نسبتا مناسب! چون بستگي به نوع ايميشن شما داره
در بين لپ تاپ هاي با پردازنده AMD هم لپ تاپهاي بسيار خوبي پيدا ميشه. نمونه اون مدل HP Pavilion DV6815 با قيمتي حدود 1.050.000 تومن با گارانتي ايران
حالا اگه تا 1 میلیون بشه چی؟نقل قول:
جواب امضا :نقل قول:
امضاء سايت محفوظ. فقط مدير محترم بفرمائيد اگه ما اسم فروشگاهمون رو اينجا بنويسيم بدون لينك حلاله؟ يا اونم كارت زرد و قرمز و اين حرفا؟؟؟؟؟؟
جناب آقای erayan ... کلا فعالیت ها با نام تجاری فروشگاه ها ممنوع هست ... در هر صورت برخورد میشه
تبلیغات از طریق پیغام خصوصی هم ممنوعه ... اینجا محلی برای اشترام اطلاعات و تجربیاته نه کشیدن به سمت یک فروشگاه تازه تاسیس و بی نام و نشان
لطفا از تبلیغ در هر صورت خودداری کنید
کا رمنو راه میندازه؟
جمله بي نام و نشان كه گفتين برام جالب بود. عمق ديد رو نشون ميداد. بهتره بيشتر...نقل قول:
1- اومده ولی تعداد محدود بود ... من خودم سفارش داشتم اما موجودی کم بود و فقط به همکارای خاص میفروشننقل قول:
با سلام خدمت دوستان و همینطور آقای REGISTERED USER که سوال های ما رو عنایت فرمودند.
و اما آقای REGISTERED USER من به گفته ی شما تا دو سه روز دیگه این لپ تاپ رو تهیه می کنم فقط می خواستم بگم که
1.آیا این لپ تاپ(Dell Xps M1530 T9300) می تونه کارهای مربوط به برنامه نویسی و بازی رو توام با هم انجام بده منظورم اینه که از این دو نظر مناسب هست؟
2.و اینکه اگه من بخوام این لپ تاپ و وسایل جانبیشو مثل باتری و بالشتک خنک کننده که گفتید و ...رو تهیه کنم بهتره کجا برم؟(در تهران)
3.و اینکه الان قیمت مقطوع این لپ تاپ چنده؟
3.اگه می شه یک کم راجع به اون بیشتر توضیح بدید چون بالاخره آدم پول کمی رو واسه این چیزا نمی ده !
و ببخشید از اینکه سرتونو درد آوردم.
2- باتری و سیستم تهویه لپ تاپ و ... رو بیشتر توی فروشگاه های لوازم جانبی پاییتخت باید خریداری کنید ... به هیچ سایت فروش آنلاینی اعتماد نکنید
3- اگر باشه حدود 1750.000 ... من خودم با گارانتی زیگورات حدود 1780.000 قبلا خرید داشتم
4- توضیح داده ایم مفصل
نميشه گفت راه ميندازه. ولي تو قيمتي كه شما ميخواي به نظر من بهترينه. اما اگربراي انيميشن به Rendernig و Shading نياز دارين بايد دنبال Core2Duo اينتل باشيننقل قول:
این تاپیک برای گرانتی ها خوبه ... میتونید مراجعه کنید توضیح دادم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قانون : آدرس سایت ایرانی ندید ... در صورت تکرار برخورد میشه ... حتی گارانتی های معتبرنقل قول:
سلام آقا خسته نباشید من واقعا گیج شدم دیگه یعنی لپ تاپ Dell Xps M1530 T9300 در ایران موجود نیست؟؟؟ پس من چی کار کنم؟
من می خوام لپ تاپی داشته باشم که بتونم با هاش هم بازی کنم و هم برنامه نویسی و هم اینکه عمر باتریش زیاد باشه (8 الی 9 ساعت)و از نظر بازی و کار با برنامه ها قوی باشه مثل خصوصیات همین Dell Xps M1530 T9300 .
و قیمتش تا سقف 1.650.000 باشه آیا چنین چیزی واقعا وجود نداره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
من که راجع به این لپ تاپ تحقیق کردم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کردم لطفا
مراجعه کنید که به گفته ی اونا خصوصیاتش بدین سان بود:
BRAND DELL
MODE LXPS 1530 CPU2.2-4MB-FSB800
RAM2G
HDD160
DRIVEDVD RW
LCD15.4WXGA
VGA1024 Geforce
OSVista-H
WEIGHT2.8
MADE INIRLAND OTHER1 Year / BT/Web cam/FP/Bag/9cell/
PRICE(Rial )15,600,000
اینجا بیشتر برای بحث راجع به خود لپ تاپ هست تا قیمت و گارانتی
قیمتش خوبه ... این مدل همون XPS M1530 T7500 هست که همه جا دارند ... عجیب قیمتش رفته بالا ... من اینو 1.625.000 خریدم
بهتره به گارانتی های معتبر هم رجوع کنید و لیست بگیرید
کارم زیاد حرفه ای نیست در حد دانشجوی گرافیک هست
یه سوال دیگه 6815 به درد بازی میخوره یا نه؟
جایی سراغ ندارید بشه ارزونتر از جا های دیگه گیر آورد؟
بچه ها اینقدر روی قیمت گیر ندید ... ارزش مداره بخاطر 30 تا 50 هزار تومان آینده و گارانتی لپ تاپ رو از بین ببرید
توصیه من این بود
یه لپ تاپ زیر 700 به ما توصیه کنید
مورد استفاده به نصبت قدرت cpu بالا
Acer 5620Z
Acer AS 5720
HP-COMPAQ C-571
خوب هستند ... البته ممکنه زیر 700 دوال کور نباشند و Celeron Mobile گیرت بیاد
با سلام مجدد خدمت دوستان مخصوصا آقای registered User که این قدر لطف دارن و جواب ها رو سریع می دن. خوب حالا آقای Registered User بالاخره این لپ تاپ Xps M1530 T7500 رو که خودتون دارید از نظر بازی و برنامه نویسی و طول عمر باطری قوی و مناسب هستش؟؟ یعنی اینکه بالا خره من اینو تهیه کنم یا نه؟ لطفا جواب قطعی بدید.
با سلام خدمت تمام دوستان می خواستم لب تاپی را به من معرفی کنید تا سقف خرید یک میلیون تومان ممنون می شوم
سلام دوستان
یک لپ تاپ در حد 1530
1500 رو دیدم خوبه
دیگه چی ؟
toshiba tecra a9-9015x رو هم يه نگاه بنداز. البته با پول 1530 ميتوني يه مدل 1500 با cpu 2.5 و 3G رم , 250G هارد بگيري كه بايد سرعت و قدرت گرافيكشو ببيني تا...نقل قول:
يه نگاهي به HP DV6815 بنداز. فكر كنم مناسبت باشه.نقل قول:
بازي داريم تا بازي امين جان. من براي يكي از مشتريام فوتبال(PES 2008) رو نصب كردم. روي حالت High و رزولوشن 1280 تيك نميزد.ولي براي گرافيك نيمه حرفه اي خوبه.نقل قول:
AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-60
• , Level 2 cache 512 KB + 512 KB, Up to 1600 MHz system bus running at AC/DC mode 35 Watt
Video adapter : NVIDIA® GeForce™ Go 6150
Video RAM : Up to 527 MB Total Available Graphics Memory
سلـام
اينو تو سايت اچ پي ديدم. مال لپ تاپ pavilion tx2030ee هستش. حالا من چند تا سوال دارم.
1-اين لپ تاپ سي پي يوش چنده؟ (منظورم اينه که 1600×2 يا نه)
2- سي پي يوش براي فعاليت هاي حرفه اي تا نيمه حرفه اي چطوره-جواب ميده ؟کم نيست؟
3-ويستا به راحتي توش اجرا مي شه؟
4-براي بازي چطوره؟
5در بالا منظور از up to 527 چيه؟
6 tx2030en چه فرقي با tx2030ee داره؟
7جديدا tx2500 هم اومده خب کدوم بهتره؟
8-قيمت دوبي چنده؟(tx2030)
ميبخشيد سوال ها کمي زياد شد!
من به یک فروشگاه در محل زندگیمون :D مراجعه کردم و مدل dv9880 رو توی لیست قیمتشون دیدم و پسندیدم فقط چند تا مشکل دارم
1-وقتی می خرم از کجا بدونم نو هست و کلا باید ساخت کجا باشه؟
2-تو لیست نوشته DVD-wr و blue-ray اما فروشنده میگه بلو ری رو رایت هم میکنه آیا درسته؟
3-نوشته شده این لپتاپ با گارانتی امیتاک پرشین هست میخواستم ببینم گارانتی خوبی هست یا نه؟
و با این مشخصاتی که در زیر میدم آیا قیمت 2 ملیون تمام مناسب هست یا نه:
2.5 Satntarosa
6 MB
4GB
640 GB
512 to 1701 gf 8600
17 Wxga
WIFI-Web-Rc-Reader-8cell battery-BT-Fp
اگر میشه این کلمات بالایی رو هم بگید مخفف چی هست
اگر دوستان سریع جواب بدند خیلی عالی میشه چون تا 2-3 ساعت دیگه میخوام بخرم
شرمنده دوباره در خواست دادم. نیاز به جواب دارم و فکر میکنم پستم میون پستای دیگه گم شد.نقل قول:
خوشحال میشم جوابمو بدید.
ممنونم
نقل قول:
منظورم از کانفیگ بالا این بود که مشابه مورد اول (1525) باشه که گفته بودم
dell vostor 1500نقل قول:
core 2 due 2.5 GH 6mb
2 gig ram
vga 8600 g-force
webcam 2 MP-BT-1394-video out-lan-wifi
1290 با گارانتی
به جرات میشه گفت از 1530 هم بهتر چون 1530 با برق ایران مشکل داره