نقل قول:سلامنقل قول:
شرمنده
چه ربطی داشت؟:31:
ایشون این مودم رو دارن میخوان ببینن سازگاری داره یا نه
بله دوست عزیز به احتمال 99 درصد سازگاری داره
ممنون:11:
Printable View
نقل قول:سلامنقل قول:
شرمنده
چه ربطی داشت؟:31:
ایشون این مودم رو دارن میخوان ببینن سازگاری داره یا نه
بله دوست عزیز به احتمال 99 درصد سازگاری داره
اقا امروز ما وصل شدیم...
خیلی باحاله!
ip , dns آسیا تک واسه مودم 602 چیه ؟ یادم رفته !
میخام دستیش کنم. میگن سرعت ویندوز رو بالا میبره !
192.168.1.1 ؟
دو تای دیگه چی بودن ؟
معمولا 192.168.1.1 هست دیگه!
192.168.1.2
255.255.255.0
192.168.1.1
درستن دیگه ؟
من d-link 520 t رو پیشنهاد میکنم. 36 تومن. عالیهههههههههههههههههه :11:نقل قول:
نقل قول:
اره دقیقا واس من همیناست.
اقا یه سوال..
شارژ الکترونیکی ( حالا یا شارژ سرویس یا خرید حجم) چطوریه؟
شما اول مشخصاتت رو وارد می کنی(یوزر و پس و ای میل) بعد وارد حساب کاربری خودت می شی. بعد روی دکمه شارژ و تغییر سرویس کلیک می کنی. حالا نوع سرویسی رو که می خوای شارژ کنی انتخاب می کنی بعد روی مشاهده فاکتور کلیک می کنی بعد از این روی دکمه شارژ کلیک می کنی. بعد دو تا گزینه داه که می تونی بزنی روی شارژ اینترنتی بعد خودش وارد گذرگاه بانک پارسیان میشه . مشخصات کارتت رو وارد می کنی و روی خرید(یا یه هم چین چیزی ) کلیک می کنی. و بعد تمام بر می گرده روی صفحه آسیاتک و اون سیستمی رو که خواسته بودی برات شارژ شده.
اخه مشکل اینجاست که من وقتی یوزر و پس رو میزنم یه صفحه جدید لوگین باز میشه!!! اصلا انگار که ثبت نشده باشه در حالی که اکانتم فعاله!!!
حتی با 1844.ir هم امتحان کردم انگار نه انگار که وارد میشم!!!
خوب بنابر این شما اول باید با شماره 1844 تماس بگیری و یوزر و پس و میلت رو بدی تا امکان ورود به اشتراک برات فعال بشه.
چه شركت گلي هست اين آسياتك............امروز از ساعت6تا 10:30 adsl ما رو قطع كردن.............فقط 1:30 داشتم با يارو حرف ميزدم......... .كه چه كنم...چون تازه درست شده ............دلم خونه(خون)..................فكر كنم...اسممو ببرن تو شركت همه فرار كنن...................فكر كنم...............با همشون حرف زدم تا بالاخره درست شد........براي يكيشون توضيح ميدادم ......اونم ميگفت چيكار كن............بعد كه درس نميشد....گوشي رو ميداد يكي ديه.........دوباره از اول توضيح ..ميدادم.............در اولين ....فرصت............يعني ......مهلت اين دورم........تموم شد......100در100عوضش ميكنم
آخه بدون دلیل که نمیشه dsl رو قطع کرد.
نقل قول:
چه مسخره! !
خب وقتی اشتراک گرفتم باید فعال بشه دیگه!!
از لحاظ سرویس دهی به این صورت واقعا ضعیفه ... سرعت و عدم قطعی فعلا خوب بوده ولی
بابا این قدر سخت نگیر . کلش 2 3 دقیقه بیشتر طول نمی کشه. ولی من از کیفیت و سرعتش کاملا راضی ام.
من هم اصلا راضي نيستمنقل قول:
ولی من از کیفیت و سرعتش کاملا راضی ام
1:30تموم من هم داشتم اينو ميگفتم....من كه دست نزده بودم...اونا هم ميگفتن ما كاري نكرديم..........يارو ميگفت يكي پسورد شمارو عوض كرده.....والا من نفهميدم چي شد....ولي گذاشتم شيفتشون عوض بشه دوباره زنگ زدم يكي ديگه ..راهنمايي كرد و درست شد...........نميدونم والانقل قول:
آخه بدون دلیل که نمیشه dsl رو قطع کرد
من پارسال از آسیاتک اشتراک گرفته بودم ( اون موقعی که ماه اول رایگان بود ) دیگه هم سمتش نرفتم چون حتی تو همون ماه اول که رایگان بود پشیمون شدم ! شرکت به این آشفتگی ندیدم فقط اسم در کرده وگرنه هیچی نیست !! راستی مودم تو هم از همون کرسس های آشغاله ؟ درکل خدا صبرت بده!
زنگ زدم یه حرف مسخره زد...نقل قول:
مورد رو گفتم گفتم یوزر پسوورد وارد میکنم میگه اشتباهه گف نه ... تعداد یوزر هایی که میخوان لاگین کنن محدوده و نمیشه مثلا بیشتر از 100 یوزر لاگین کنن به این خاطر این پیغام رو میده...!!!! دوباره امتحان کن..!
گفتم نیاز به ثبت چیزی نداره.. گفت نه... وقتی اشتراک گرفتین خودش ثبت شده!
جلل خالق چه ربطی داره اخه:31:
سلام..دوستان ایا اسیا تک با مودم dlink مودل های زیر کار میکنه؟
d-link dsl-2540u
d-link dsl-2520u
d-link dsl-2500u
درست گفته دوست عزیز. وقتی شلوغ ما هم نمیتونیم وارد بشیمنقل قول:
بیشتر هم سعی کن با اکسپلوره تو سایتش بری
نقل قول:
اخه جور در نمیاد.. اوکی قبول... از صبح هر چی صبر میکنم بره نمیره... اینطوری که هشم باید زور بزنم تا بره ...!
شما که استفاده میکنی معمولا چه موقع هایی خلوته؟؟
راستی.. واس شما هم مینویسه نام کاربری یا کلمه عبور اشتباهه؟ (در موقع شلوغی)
هیچ پیغامی نمیاد همون صفحه او میاد.
اگر دید وارد نمیشه زنگ بزن قسمت فروش برات درست کنه
پشتیبانی به اون قسمت کاری نداره
ببین باید با زدن tab حرکت کنی تو اون صفحه ها !نقل قول:
وگرنه میزنه یوزر پسورد غلطه.
با تب حرکت کن و پر کن درست میشه
سلام..دوستان ایا اسیا تک با مودم dlink مودل های زیر کار میکنه؟
d-link dsl-2540u
d-link dsl-2520u
d-link dsl-2500u
نقل قول:
همه مودم ها کار میکنه
1844 هم زنگ زدم همین رو گفت ولی...نقل قول:
الان تو لینوکسم با فایر فاکس دارم چند بار میزنم ایندفعه نوشت به دلیل ترافیک بالا دوباره سعی کنید. پس حله؟
سلام بچه ها ... برادرم آسیاتک 256 نامحدود گرفته .. نمیدونیم چرا وقتی میزنیم دانلو (چه لینک مسقیم چه غیر مستقیم) سرعتش 45 کیلوبایته اولش بعد از چندثانیه یهو میشه صفر و بعد از چند ثانیه میشه 45 یا 32 و ... بعد همین روند ادامه داره ..نمیدونید چرا ؟
در ضمن از یک خط دو تا سیستم دارن استقاده میکنن ...ینی مودممون 4 پورته ... نمیدونید مشکلش چیه ؟
خوش به حالش... واس ما که امروز از 12 بیشتر نشده!!!!!!!!!!!!!!!! تازه 512 گرفتم!نقل قول:
دو یه روزه دارم استفاده میکنم ولی دارم نا راضی میشم خدا وکیلی ها!:41:
من خودم که شاتل دارم ... عشقه شاتل :31: (تبلیغ نشه یه وقت :31:)
ولی خب شرکتای دیگه هم بد نیست مثلا گیگ آساتک خداییش ارزونه ....3 تومن خیلی خوبه ماله شاتل 9 تومنه ...
پس مشکل از آسیاتکه ؟ .... حالا بذار ببینیم فردا چی میشه :31:
بچه های آسیا تک... سرعت دانلود افتضاح شده واس من... به 6 میرسه... واس شما هم اینطوری هست؟؟؟
ساعت : 1:5 ظهر
نقل قول:
سرعت دانلود 256 آسیاتک 32 واقعی حالا اون نوسان و اعداد توجه نکن.
والا ما ۳ روزه داریم زور میزنیم وار دحساب مشترکین بشیم نمیشه...
آقا من آسیاتک دارم این سایت 1 هفنه پیش ف ی ل ت ر شد سریع باز شدش. امروز دوباره ف ی ل ت ر شده ؟؟؟ خیلی مسخره هستش ؟؟ اون سایتهایی که ف ی ل ت ر شده باز شده این بسته شده انگار باز ف ی ل ت ر مخابرات قاطی کرده
آره من این ماه حجمی گرفتم برای تمدید بالک اضافی میرم وارد نمیشه باید اینقدر بزنی تا وارد بشه تازه باید از کلید تب استفاده کنی از موس نباید استفاده کنی واقعا مسخره هستش. قسمت ب الک اضافی 1 گیگ گذاشته بعد 2 گیگ نذاشته اصلا یه مشگ الاغ بیسواد اومدن شرکت زدن دارن ملت رو تیغ میزنن
سلامنقل قول:
من نمیدونم مشکلتون چیه؟؟:13:
من به راحتی وارد میشم
خیلی خیلی راحت اصلا هم تب و اینا نمیزنم
بعدشم خب اگه شما 2 گیگ میخوای 2بار 1 گیگ خریداری کن میشه 2 گیگ
اقا الان آسیاتک قاط زده اینجوری میشه الان سایت های ف ی ل ت ر برای باز شده اونی که ف ی ل ت ر نبوده بسته شده خیلی مسخره هستش سایتبسته بود االن باز شده سایتکد:http://www.avamusic.org/
باز بود بسته شدهکد:http://www.newmusics6670.ir
نمکیدونم شما چجوری میری ولی با این حساب ÷س فکر کنم مشکل مربوط میشه به مخابرات منطقه
نقل قول:
حمید رضا جان , ببین من نزدیک ۱۵ دفعه میزنم هی میگه پسوورد و یوزر اشتباه بعد میزنه به دلیل ترافیک مجددا سعی کنید که دیگه هم وارد نمیشه... به خدا من یکی که گیج شدم!
تو با ماوس میزنی؟؟؟
چه ساعاتی بیشتر میری که خلوت تر هست؟؟
بعد از چند بار وارد میشه؟؟
تو قسمتي كه ميخواي پسوردبزني از ماوس نبايد استفاده كني .با tab برو..........با اينكه من هم هنوز نتونستم برم...ولي يكي از كارشناسان شركت گفتنقل قول:
تو با ماوس میزنی؟؟؟
اصلا نیازی به tab نیست من هم از موس استفاده می کنم. روزی هم 2 تا 3 بار وارد حسابم می شم.