من با دستگاه های گارمین کار نکردم! باید با توجه به روش کارش از نقشه ها استفاده کنید..نقل قول:
شاد باشید:40:
Printable View
من با دستگاه های گارمین کار نکردم! باید با توجه به روش کارش از نقشه ها استفاده کنید..نقل قول:
السلام...
من این ورژن جدید پست اول رو ریختم ولی مثل اینکه نرم افزارش مشکل داره!
اصلا مسیر setting\system\remote GPS توش وجود نداره و فونت پیامهاش ( مثل پیام زمان خارج شدن یا جستجو برای GPS و .... ناجور به هم ریخته هست!!)
ورژن ريالبلی که استفاده میکردم و فقط یه فایل SIS بود این مشکل رو نداشت! حجمشم خیلی کمتر بود.!
گوشیم N95 8GB
از ما گفتن بود.
منظور ورژن جدید نقشه هست یا برنامه؟!نقل قول:
شاد باشی:40:
با سلام: اگه میشه لینک دانلود نقشه ی اصفهان رو برای برنامه ی گارمین بزارید :46:
نقشه 2.3.5 اصفهان رو هم شامل میشه...:46:نقل قول:
نقل قول:
هر دو! ولی فک کنم نقشه مشکلی نداشته! چون یه بار دیگه هم از این نسخه هایی که از تو رایانه نصب میشند رو ریختم همینجوری شد و اون نسخه ای که یه فایل سیس خالی بود مشکلی نداشت!
سلام
من گوشیم N82 هست. و تمام مراحلی که گفته بودین رو انجام دادم
مشکل من اینه که به GPS وصل میشه ولی NO MAP میده و هیچ نقشه ای نشون نمیده
لطفا کمک کنید
علامت آنتن بالای برنامه هست؟! اگه آره باید صبر کنید..اگر نه باید از اول فایل های unl رو بسازید...:10:نقل قول:
سلامنقل قول:
آره علامت آنتن هست . آنتن دهی هم خوبه سبز رنگ میشه . ولی no map زده تقریبا 3 ساعت هم
گذاشتم یکجا ولی باز no map زده . با دو تا ورژن قبلی کار کردم همچین مشکلی پیش نمیومد :23:
حالا این دو تا فایل unl رو تو پوشه گارمین خود برنامه بریزم یا اون پوشه گارمین که نقشه ها توشن ؟
تو پوشه گارمین کنار فایل نقشه...نقل قول:
زیادی زوم نکردی؟ خیلی عجیبه!
legend عزیز با تشکر از زحمات زیاد شمانقل قول:
دو ورژن قبلی که معرفی کردی بدون مشکل اجرا شدن ولی نمیدونم چرا این فعال میشه ولی no map میده ؟!!
اون فایلهای unl رو دوباره ساختم ولی باز نشد جالب اینه که از پنج خط آنتن چهارتای اون کامل میشه ولی بازم هیچی
باز هم تشکر
با سلام
گوشی من nokia E66 هسش،قبلا با ورژن های قدیمی Garmin خوب کار میکرد ولی از وقتی که ورژنهای جدید v5.00.50 و v5.00.40 رو نصب کردم برنامه بدون مشک نصب و فعال میشه ولی آنتن اون زیاد نمیشه و نقشه ها رو پیدا نمیکنه.
مشکل چیه؟
نسخه 5.00.00 رو از این لینک میتونید تست کنید:نقل قول:
شاد باشید:40:کد:http://rapidshare.com/files/147834714/GarminMobileXTv5.00.00symbian.zip
دوستان من یه مشکل اساسی دارم با این برنامه!!!!!!!!!!!!!!
من این برنامه رو می خوام رو 5800 نصب کنم ولی ارور میده و پیغام certificeted eror میده!!!!!!!!!!!!! یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
باید چیکارش کنم!!!!!!!!!! اصلا این ورژن برنامه رو 5800 نصب میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک فوری شما نیازمندم!!!!! یکی داده واسش نصب کنم نتونم خیلی بد میشه!!!!!!!!
تو کلوپ گوشیت مطرح کن دوست عزیز:10:نقل قول:
سلام یونس جان من گوشیم رو ریست کردم و دوباره برنامه رو نصب کردم اینبار اون فایل گارمین را که گذاشته بودی رو روی فایل گارمین گوشی کپی کردم و یکم از نظر شکلی عجیب شد و عکس یک ماشین اومده تو قسمت نقشه این باید اینجوری بشه ؟ یا اشتباه ؟ البته یکم نا وازه شده منو ها من قبلا این فایل گارمین رو تو فایل گارمین گوشی کپی میکردم کدوم درسته ؟نقل قول:
بازم ممنون بابت زحمات زیاد شما
فولدر قبلی رو پاک کن...بعد اینو بزار جای اون..نقل قول:
یونس جان دستت درد نکنه بالاخره راه افتاد . کارت درسته :10:نقل قول:
همین فوت کوزه گریش مشکل ساز شده بود که گفتی
خیلی ممنون
روی n82 پس از سرچ چیزی پیدا نمی کنه چیکار کنم:19:
علیک سلام!نقل قول:
آنتن داری؟ اون گوشه بالا؟
GarminMobileXT 5.00.50
نیاز به ساین کردن داره یا ته؟
خیر!نقل قول:
کلیه نسخه های گارمین نیازی به ساین ندارند.
سلام به همه دوستان.
واسه این Garmin نقشه مشهد نیومد؟
سلام .من وقتی وارد about در برنامه می شم چیزی به نام card id نداره. چی کار کنم؟
الان کجاي مراحل نصب هستي ؟نقل قول:
قبل از اينکه کرکش کني card id نداره ....
بعدش که مراحل نصب و کرک کامل شد آي ديش مياد ...
مرسی.درست شد.فقط یه مشکلی وجود داره.بعد از کرک کردن یه مقداری آیکون های برنامه به هم ریخته.نقل قول:
یه سوال دیگه:من where to رو پیدا نمی کنم.اصلا جایی تو برنامه هست که بشه یه آدرسی رو بهش داد تا مسیر رو بهت نشون بده؟
سلام
حالا نقشه ای که میخوامو نداره چی کار کنیم؟
نقشه شهرهای کوچیکو از کجا بیاریم؟
آقا این مغازه های موبایل فروشی که گارمین رو نصب میکنن ، چقدر واسه نصبش میگیرن ؟
با سلام...من نقشه اروپا رو نصب کردم ولی چون الان در ایران هستم نمی تونم تست کنم که سالمه یا نه! وقتی browse map رو هم میزنم هیچ اثری ازش نمیبینم ولی تو قسمت set maps تو لیست اومده...خواهشمندم در این رابطه راهنمایی کنید که چطور میتونم تست کنم که نقشه درست هست و یا نقشه رو ببینم...
باید منتظر آپدیت های نقشه بود! گمون نمیکنم دیگه کرک بشه!نقل قول:
تو مپ شاپ که زده 63 تومان...ولی بیرون باید ارزونتر باشه.نقل قول:
شما کافیه تو نقشه از زوم در بیای و بری تو قسمت اروپا زوم کنی...نقل قول:
من یه مشکل دارم من تمامی مراحل رو انجام دادم و چند بار هم چک کردم که مشکلی نباشه ول وقتی میرم تو مپ با اینکه انتن هم دارم ولی میزنه no map
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
مشکل هنوز هم از unl است...!نقل قول:
مپ آی دی رو درست می زنید؟
سلام دوستان
یه diskcache رو جای diskcache اصلی گوشی n79 کپی کردم وقتی که نقشه هارو باز می کنم 100پر می شه بعد خارج میشه
میشه بگید من چیکار کنم
باسلام
من ن82 دارم مموري كارت ندارم چطور ميتونم گارمبن نسب كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ازلطف شما ممنون بسیار راحت عملیات نصب رو انجام دادم فقط نمیدونم نقشه ضمیمه شماره 4رو کجا باید بریزم.راهنمائی بفرمائید:20:
تو پوشه گارمین واقع در مموری کارد:46:نقل قول:
سلام: استاد عزیز پوشه gpx داخل گارمین من خالی است لطفا" کامل راهنمائی کنید که مشکل رو چطوری حل کنم . بازهم ممنونم
روی گوشی نوکیا که nokia map داره وقتی ازش میخوای استفاده کنی gprs رو فعال میکنه و هزینه ارسال و دریافت اطلاعات میاد ! درسته؟
بعضی گوشیا این امکان رو دارند که بهشون مقصد رو بدی و بهت بهترین راه رو نشون میده یا اینکه مسیریاب صوتی دارند .... آیا این ها برای استفاده ازشون فقط نیاز به اتصال به ماهواره از طریق gps است یا اینکه gprs (اینترنت موبایل) هم باید فعال بشه ؟! در هر بار استفاده از این 2 امکان برای استفاده کننده هزینه داره؟ یا مثل gps مجانیه ؟
شما اگه از برنامه کرک شده استفاده کنی دیگه نیاز به اتصال اینترنت نیست:نقل قول:
Nokia Ovi Maps : کاملترین نقشه تهران و راه های کشور ا GPS ا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369556
سلام من میخوام gps گوشیمو نصب کنم از کجا باید شروع کنم؟؟
... از اول همین پست؟؟؟؟؟
.... این همه باید بخونم؟؟
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
راستی بگم گوشیم 6220 نوکیا هست