کسی از بچه های فنی حرفه ای شهید بهشتی قبول شده ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
من میتونم تو درس ها کمکش کنم :دی بالا خره ترم بالایی و از این حرفا :دی
Printable View
کسی از بچه های فنی حرفه ای شهید بهشتی قبول شده ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
من میتونم تو درس ها کمکش کنم :دی بالا خره ترم بالایی و از این حرفا :دی
ممنون دوست عزیز :20:نقل قول:
بچه ها کسی می دونه کارنامه ها و رتبه ها کی میاد رو سایت سنجش
من مشهدی هستم :31:نقل قول:
بیا اینجا خواب گاه هم واست جور میکنم :31:
بیا همه جوره در خدمتیم :31:
سلام منم روزانه بوشهر قبول شدم نیم سال اولم هستم فقط 2 تا درس افتاده سال دوم دارم باید چیکارش کنم ؟لطفا یکی راهنماییم کنه
باید دی ماه پاس کنی!!!نقل قول:
بعد اگه بزارن میتونی نیمسال بعد بری سر کلاس.
البته توی این اطلاعیه ای که تو پست قبلیم گذاشتم یه چیزایی نوشته بود یه نگاه بهش بنداز!
دوست عزیز ممنونم با پارتی چی میشه درستش کرد؟؟؟
بهترین راه اینه که بری هنرستان هر جور شده دو درسی را که افتادی برات اوکی کنندنقل قول:
با عرض تبریک به همه ی دوستانی که به حقشون رسیدند....
و با ابراز ناراحتی از اطلاعیه ی اعجاب اور دیگری از سازمان سنجش در مورد ازمون کاردانی فنی حرفه ای.!
نیم سال اولی وجود نداره عزیزم!امسال همه ی شما بلاجبار ورودی نیمسال دوم هستید و تا اون هم موقع فرصت دیپلم گرفتن دارید!نقل قول:
سلام
دوستان بنده امسال آزاد قبول شدم و ثبت نام کردم و در حال حاضر هم دانشجوی ترم 1 دانشگاه آزاد هستم.
دولتی هم انتخاب چهارم یعنی روزانه ساوه کامپیوتر قبول شدم. ( ساکن تهران هستم )
در حال حاضر هم نزدیک به 1 میلیون به حساب دانشگاه آزاد ریختم. به نظر دوستان از آزاد انصراف بدم و برم ساوه بخونم یا همین آزاد رو که بیشتر شبیه دانشگاه هست تو همین تهران ادامه بدم.
با توجه به اینکه تا ساوه 140 تا راه هست به نظر دوستان میشه صبح رفت و بعدازظهر اومد؟ ( ظاهرا 1 ساعت میشه با ماشین رفت )
بچه ها کسی می دونه کارنامه ها و رتبه ها کی میاد رو سایت سنجش
چون روزانه قبول شدی، بله مسلما ارزش این کار رو دارهنقل قول:
سلام ببخشید یه سوال مهــــــــــم :
من دو تا درس افتاده دارم (از دوم متوسته) و روزانه هم قبول شدم
تمامی کلاس ها بهمن ماه شروع میشه که من قبل از اون یعنی دی ماه می تونم دیپلم بگیرم
آبان - آذر - دی - بهمن
سوال : من دی ماه دیپلم بگیرم می تونم بهمن ماه برم دانشگاه؟؟؟
اینم تبصره ی سنجش :
نقل قول:
تبصره: در صورتي كه كد رشته قبولي آنها درهر دو نيمسال (اول - دوم) و يا فقط در نيمسال دوم پذيرش داشته باشد و تا پايان دي ماه سال 1389 موفق به دريافت گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه در رشته مورد نظر بشوند، اجازه ثبت نام درنيمسال دوم را خواهند يافت و درغير اينصورت قبولي آنان نيز ملغي است.
نقل قول:
بله با این شرایط اگه دی ماه دیپلم بگیرین میتونین ثبت نام کنین
سلام دوستان
من ساکن تهرانم و دانشگاه آزاد سما در تهران قبول شدم و ثبت نام کردم . حالا که جوابها اومده غیر انتفاعی رشت هم قبول شدم
میخواستم ببینم از نظر سطح آموزشی ، بین آزاد سما و غیر انتفاعی کدومشون بالاتره ؟ چون دانشگاه آزاد که واقعآ هر کسی از دم در رد شده ثبت نام کرده و از همین الان معومه استادها میخوان یه نمره ای بدن و یه مدرک کشکی بگیریم . میخواستم ببینم غیر انتفاعی فرقی میکنه یا نه ؟ و در کل میرزه آدم از اینجا تا رشت بره و بیاد ؟
ممنون
سلام
می خواستم درمورد شهریه کاردانی نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه های غیرانتفاعی یه اطلاعاتی داشته باشم
ممنون
سلامنقل قول:
دانشگاه آزاد الان مثل قبل نیست.
خیلی سخت گیر شدن و بد نمره. سطحشم خیلی بالاتر رفته
به نظرم دانشگاه آزاد شهر خودت می ا رزه به غیر انتفاعی شهرستان
حدود 450 تومن به بالا ( کل شهریه )نقل قول:
از اونجای که خودم بچه رشت هستم باید بهت بگم که همون تهران بمونی به نفعته!نقل قول:
حالا کجا قبول شدی؟احرار یا جابر؟
سلام خدمت تمامی دوستان دیروز مدارکمو جمع کردم رفتم برا ثبت نام نزاشتن ثبت نام کنم کامپیوتر بوشهر(روزانه) آخه دو تا درس راحت دومو پاس نکریم ساعت 6:30 صبح تا 6 عصر موندم ریسش گفت اقدام کردیم حالا خبری بخشنامه از سنجش برا ما بیاد کارتونو درست می کنیم اما بیهوده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاساشم بهمن ماه (نیم سال دوم) شروع میشه اما می گن سنجش گفته باید گواهی دیپلم شهریور داشته باشین.
حالا به من می گن برو بهمن ماه تماس بگیر 80 روز دیگه خیلی نامردیه مستقیم قبول نشده بودم بهتر بود
نمی دونم امسال می رم دانشگاه یا ...؟
خیلی زحمت کشیدم خیلی مایوس شدم خدا بزرگه ، ولی قبول نشدنم خیلی گرون برام تموم میشه.
اگه کسی اطلاعیه یی چیزی فهمید لطفا منو هم در جریان بذاره ممنونم
سلام
من تبریز دانشکده فنی 2 قبول شدم چه جوری می تونم به دانشکده فنی 1 یا دانشگاه تبریز منتقل بشم ؟
لطفا در مورد تکمیل ظرفیت هم یه کمی توضیح بدید
ممنون
فعلا که چیزی از تکمیل ظرفیت مشخص نیست.....
شما بعد از اتمام ترم اول باید تقاضای انتقالی موقت بدید به مقصد مورد نظرتون،در ترم بعد نیز تقاضای انتقالی دائم
البته ظرفیت محدودی داره،اولویت با دخترا است سپس متاهل،فرزند شهید یا جانباز،سرپرست خانواده (پارتی هم بگی نگی لازمه!)
دانشگاه تبریز که اصلا نمیشه !!!نقل قول:
لام
من تبریز دانشکده فنی 2 قبول شدم چه جوری می تونم به دانشکده فنی 1 یا دانشگاه تبریز منتقل بشم ؟
لطفا در مورد تکمیل ظرفیت هم یه کمی توضیح بدید
ممنون
برای آموزشکده شماره 1 هم احتمالا بتونید بعضی از درسا رو مهمان بگیرید !!!
سلام
یکی از آشناهای ما کاردانی کامپیوتر آزاد قم و غیر انتفایی شهاب دانش قم قبول شده و خواسته که راهنماییش کنم!
من گفتم غیر انتفایی بهتره و فکر کنم معتبر تر باشه!
ولی حالا خودم به شک افتادم چون بعضیا هم از آزاد تعریف میکنن و میگن مدرک غیر انتفایی زیاد معتبر نیست و از این حرفا!
حالا اگه ممکنه دوستانی که اطلاع دارن یا دلیل یه راهنمایی بکنن!
اینطور که شنیدم غیر انتفایی کلاساش از 18 آبان شروع میشه! ولی آزاد از بهمن!
موندم چطور تو این نیم ترم میخوان بهشون درس بدن؟
راستی اگه بخواد برای کارشناسیش هم معافیت تحصیلی بگیره بهتره درسش کی تموم بشه؟(منظورم زودتر یا دیرترش هست!)
ممنون!
دوست عزیز صد در صد غیر انتفاعی معتبر تره به حرف این و اون توجه نکن
همون غیر انتفایی بهتره!نقل قول:
سلام
من دیپلم برق دارم میتونم کنکور سال آینده برای کامپیوتر و یا هر رشته فنی دیگه شرکت کنم؟؟؟
ممنون
نقل قول::11:نقل قول:
اگه ممکنه به سوالای دیگه هم که کردم جواب بدین
مخصوصا درمورد زود یا دیر رفتن برای معافیت تحصیلی!
ممنون ازتون
بعد دانشگاه ها که چه عرض کنم!اموزشکده های دولتی ازاد بهتر هست غیر انتفاعی بعد ایناست برای اونایی که میخوان مدرک داشته باشن!نقل قول:
سلام
یکی از آشناهای ما کاردانی کامپیوتر آزاد قم و غیر انتفایی شهاب دانش قم قبول شده و خواسته که راهنماییش کنم!
من گفتم غیر انتفایی بهتره و فکر کنم معتبر تر باشه!
ولی حالا خودم به شک افتادم چون بعضیا هم از آزاد تعریف میکنن و میگن مدرک غیر انتفایی زیاد معتبر نیست و از این حرفا!
حالا اگه ممکنه دوستانی که اطلاع دارن یا دلیل یه راهنمایی بکنن!
اینطور که شنیدم غیر انتفایی کلاساش از 18 آبان شروع میشه! ولی آزاد از بهمن!
موندم چطور تو این نیم ترم میخوان بهشون درس بدن؟
راستی اگه بخواد برای کارشناسیش هم معافیت تحصیلی بگیره بهتره درسش کی تموم بشه؟(منظورم زودتر یا دیرترش هست!)
ممنون!
سلام خوبي
به نظر من كه فني خيلي بهتره و وقت ادم كمتر تلف ميشه و زود ت نتيجه ميگيزي
منم باهش موافقم.
مخصوصا واسه پسرا خوبه که سربازیم دارن.
با رشته های فنی کار بیشتر یاد میگیرین تا رشته های نظری.
پس فردا میخوای به استخدام یه شرکت در بیای میگن چی بلدی.
من فکر میکنم فقط کار گاه های فنی کافی نیست.
اگه بتونیم برنامه ریزی یه کار نیمه وقت رو در مقام یک کاراموز کنیم خیلی عالی میشه.
(این از برنامه های خودم بود)
بچه یکی از دوستان من دیپلم برق از کاروداش (تعمیرات قطعات) داره و تویه مدرکش نوشته کد152 ولی کد رایانه ای خاصی ذکر نشده!
حالا برای ثبته نام کاردانی علمی کاربردی به کد رایانه های(همه 4 رقمی هست) نیازه،باید از کجا بیار؟
کسی لینکی نداره؟:41:
ببین برای رشته های فنی چند خورده؟
رتبه هاي فني اعلام نشد؟
گفتن کارنامه ها 20 می یادنقل قول:
:11:
يعني بيستم اذر ؟ پس كو؟ كجا بايد بگيرمش؟نقل قول:
بچه ها کارنامه ها اومد
اینم کارنامه ی من :40:کد:http://www3.sanjesh.org/fani_h/89/m2_890921/index.php
شهید منتظری مشهد
رشته تحصيلي تو چيه تو چه مقطعي قبول شدي اگه ميشه يه توضحي از روش هاي درسي خود بنويسنقل قول:
رشته تحصیلی کامپیوتر فنی حرفه ای.نقل قول:
مقطع : کردانی پیوسته فوق دیپلم
ضریب دروس عمومی که بصورت متفاوته مثلا ریاضی ضریب 4 ، زبان انگلیسی 1، عربی 1 ، ادبیات 1 و 2 و زبان فارسی 1 و2 ضریب 2 ، فیزیک 1 ضریب 2 ، شیمی 1 ضریب 2 ، دین و زندگی (1،2،3) ضریب 1.5
دروس تخصص هم شامل 7 تایی کتاب میشه که تمامی ضریب 15 هستش...
برنامه نویسی پیشرفته (1،2،3)
شبکه های رایانه ای
بانک اطلاعات
سیستم عامل (جلد 1 و2 )
ریاضیات 3 پودمانی
مبانی کامپیوتر - سخت افزار
:11:
کارنامه یکی از دوستان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین انجمن برای کاردانی ها ( حتــــــــــمـــــــــا یـــــه ســــــر بـــزنـــیـــد ! )
نقل قول:
کد:www.forum.karshenasi.com
ثبت نام کنکور دانشگاه آزاد کیه؟