سایتی که دارید ازش لینک می گیرید فیلتر شده:46:نقل قول:
با وی پی ان یا چیز دیگه ای تست کنید شاید درست شد
احتمال اینکه مشکل از منبع اصلی (سرور سایت ) هم باشه وجود داره!
سایتی که دارید ازش لینک می گیرید فیلتر شده:46:نقل قول:
با وی پی ان یا چیز دیگه ای تست کنید شاید درست شد
احتمال اینکه مشکل از منبع اصلی (سرور سایت ) هم باشه وجود داره!
دوستان از همگی عذر می خوام واقعا شرمنده که وقتتون رو گرفتم:41:نقل قول:
یک اشتباه ناشیانه کرده بودم. سیستم ساعت 1:14 دقیقه بامداد روشن می شد و تا وقتی که ویندوز بالا بیاد می شد 1:15 من هم زمان شروع دانلود رو گذاشته بودم 1:14:31: واقعا عذر می خوام مشکل حل شد:46:
فقط دو تا مطلب:
1-الان که نسخه ی retail نصب کردم می تونم برنامه رو آپدیت کنم؟ مشکلی از جهت کرک پیش نمی یاد؟
2- من دیشب 1 گیگ و 400 مگ دانلود داشتم.سابقه نداشته! آیا این به خاطر این نسخه هست و یا اشتباهی از دست isp در رفتم:31:
مزیت نسخه ی retail به نسخه های دیگه چیه؟
.................................................. .......
بازم بابت راهنمایی ها ممنون!:46:
سلام.من دابلود منیجر رو دارم .اما الان دیگه کار نمی کنه و تریال بوده(وقتش تموم شده)
چی کار کنم؟؟؟؟
ممنون
چه دانلود منیجری دارید؟ میتونید توی انجمن درخواست کرک مطرح کنید و فعالش کنید.نقل قول:
از این پست استفاده کنید...عالیه!!!نقل قول:
اگر از 7 هم استفاده می کنید قبل از کارهایی که در پست بالا گفته شده این کار رو انجام دهید:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4761831&postcount=29
سپس از پست اولی که قرار دادم استفاده کنید!:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5569650&postcount=1053
با سلام آیا میشه با دپ رزیوم کرد؟اگر آره لطفا راهنمایی کنید.باتشکر
سلامنقل قول:
اگر سروری یا سایتی که ازش فایل میگیرید این قابلیت رو داشته باشه ، بله میشه.
موفق باشید :40:
من از idm 5.19 کرک شده دارم استفاده می کنم چندتا فایل تو idm هست که نصفه و نیمه دانلود شده و هنوز تکمیل نشده حالا لازم شده با همین وضعین ویندوزم رو عوض کنم راهی داره که این فایل ها تو میندوز جدید تا همینجا دانلود شده بمونه یا نه چون همشون حجم بالاست و دلم نمیاد دوباره از اول دانلودشون کنم اگه زودتر جواب بدید ممنون می شم چون باید زودتر ویندوزم رو عوض کنم.
اینجا رو بخون :نقل قول:
کد:http://patoghu.com/forum/thread133283.html
نقل قول:سلام
خوندن پست هم خالی از لطف نیست :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5487767&postcount=989
موفق باشید :40:
دوستان الان که نسخه ی retail نصب کردم می تونم برنامه رو آپدیت کنم؟ مشکلی از جهت کرک پیش نمی یاد؟
مزیت نسخه ی retail به نسخه های دیگه چیه؟
سلامنقل قول:
از اینکه بالاخره مشکلتون حل شد خوشحالم....
فکر نکنم دیگه بشه آپدیتش کرد.چون اون متنی رو که تو پوشه Host
کپی و سیو کردید با اون لینکها, سایتهایی که مربوط بشه IDM میشه رو
block کردید.پس فکر می کنم دیگه نتونه با سرور مربوط ارتباط برقرار کنه و آپدیت بشه.
دوستان
ایا امکانش هست که لینک های idm قدیمی ام را به ورژن جدیدidm منتقل کنم ؟
قدیمی 5.19 جدیده beta 4 هستش
منتظرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اول Export کن ، بعد تو ورژن جدید از منوی Import وارد کن:46:
ممنون dreamland :20::20:
دوستان آیا deactive کردن uac ضرری برای ویندوز داره؟؟
من واسه ی دانلود منیجر از پست 1080 استفاده کردم (اونجا همچین پیشنهادی داده بودن)
اگه کسی از نحوه ی کار uac رو بلده لطفا بگه اطلاعات همه بره بالا...
ممنون
نقل قول:
جواب سوال من این نبود...من راجب کار uac پرسیده بودم:20:
نه خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد,فقط هشداریه از طرف ویندوز در مورد نصب یا اجرای نرم افزار هایی کهنقل قول:
بخواد رو سیستم یا رجیستری, یا از نظر امنیتی تغییراتی در سیستم بده.
به نظر من رو سیستمهای شخصی خاموش کردنش بهتر هم هست که
دیگه برای اجرای هر برنامه یا نرم افزاری از شما اجازه نمی خواد.
اگه بخواید IDM رو به طریق اون پست کرک کنید باید UAC رو غیر فعال کنید
تا بتونید تغییراتی در فایلهای ویندوز ایجاد کنید.
بعد از اینکه برنامه کرک شد می تونند uac رو به حالت قبل برگردونند.هیچ مشکلی ایجاد نمی شه.نقل قول:
من همین کار رو کردم مشکلی ایجاد نشد!:46:
سلام دوستان
آیا توی نرم افزار IDM امکانش هست که دانلود هارو الویت گذاری کرد؟
یعنی مثلا طوری تنظیمش کرد که به محض تموم شدن دانلود فایل اول,به صورت خودکار بره سراغ فایل دوم و ...؟!
با تشکر:40:
بله همچین امکانی وجود داره.
شما باید فایل ها رو در صف دانلود های همزمان بزارید.
فایل هایی رو که میخواین دانلود کنین رو به لیست اضافه کنین و در Queue قرارشون بدین،بعد میتونین صف رو تغییر بدین و اولویت ها رو هم جابجا کنین.جوابتون رو با تصویر اینجا هم دادننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5601681&postcount=4
ممنون از پاسختون.نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم,این ارور یعنی چی؟
به سروری که ازش دانلود میکنم مربوط میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5459559&postcount=969
با سلام من ورژن 5.19 رو دانلود کرد ولی هر لینکی رو کلیک میکنم خود دانلودر وینذوز شروع به دانلود میکنه برنامه رو هم اجرا میکنم ولی درست نمیشه من از وینذوز 7 استفاده میکنم
منظور از دانلودر ویندوز چیه؟نقل قول:
خود برنامه وینذوز دانلود میکنه انگار که idm نصب نیست
تو ویندوز برنامه ی دانلودر نداریم لطفا یه عکس بذارید تا ببینیم چیهنقل قول:
ای بابا عزیز جان وقتی هیچ برنامه مدیریت دانلود نصب نیست رو سیستمت چجوری دانلود میکنید خود برنامه اینترنت اکسپلورر خودش دانلود میکنه دیگه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
منوی download بعد گزینه option و بعد از تب general گزینه customize key to prevent .... رو بزنید و بعد اینجا دوتا گزینه هست که اولی تیک داره و دومی تیک نداره, تیک گزینه دوم رو هم بزنید و حالا ok کنید و خارج بشید
روی هر لینکی که میخواهید دانلود رو انجام بدید دکمه insert رو نگه دارید و کلیک کنید و تا زمان دانلود شدن با idm دکه رو رها نکنید
خب از اول میگفتید اینترنت اکسپلورر ذهن ما هزار راه رفت:31:شاید افزونه مربوط به IDM غیر فعال باشه شما میتونید روی لینک دانلود کلیک راست کنید و ِDownload with IDM رو بزنید و می تونید از نسخه ی جدید تر هم استفاده کنید.نقل قول:
ممنونم این اخطار رو میده :
شما ار idm در حالت ادمینی استفاده میکنید در این حالت نمیتوان دانلودهای شما رو از مرورگر دریافت کند
من از ورژن 6 بتا استفاده میکنم که هیچ مشکلی با 7 نداره . شما هم از نسخه بتا استفاده کنین که آخریش ریلیز 10 هست .نقل قول:
کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=7&Title=Internet-Download-Manager-5.19-Build-5-Retail-/-6.03-Build-10-Beta
سلامنقل قول:
IDM رو باز کن منو Downloads قسمت Option رو انتخاب کن.از سربرگ General قسمت تیک گزینه Use advanced browser integration رو بزن بعدش از کادر زیریش تمام گزینه ها (بروزرها) رو تیک بزن.حله
موفق باشی:11:
سلام به همه دوستان
چند وقتی هست وقتی وقتی با برنامه Internet Download Manager از سایت YouTube.com (کلا سایتهایی که ویدیو آنلاین دارن) هر فایل تصویری که دانلود میکنم و فقط وقتی وارد پوشه فایل دانلود شده میشم سی پی یو میره رو 100 درصد و تا وقتی explorer.exe را نبندم درست نمیشه
درضمن قبلا این مشکل برام پیش اومده بود ویندوز عوض کردم یکی دو روز درست شد ولی دوباره به همون حالت قبل برگشت
ییشتر هم با سایت You tube و ویدیو های آنلاین این مشکل را دارم
از آنتی ویروس nod 32 ESET_Smart_Security و ویندوز سون استفاده میکنم و همیشه هردو را اپدیت میکنم
لطفا راهنمائی کنید
نقل قول:
تو tASK MANAGER سیستم بخش EXPLORER داره 100% فعالیت میکنه؟
آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و مجدد امتحان کنید
نرم افزار رو پاک کنید و مجدد ورژن جدید اون رو همراه با کرک معتبر نصب کنید بیشتر مواردی که IDM دچار مشکل میشه از کرک اونه
دوست عزیز من خیلی وقته از ورژن 5.19 با همون کرک قبلی استفاده میکنم قبلا مشکلی نداشتم الان چند هفته هست اینطوری شده یعنی این مشکل من میتونه ربطی به کرک داشته باشهنقل قول:
یه سوال دیگه اینکه آیا ارزش داره internet download manage رو از نمایندگیش بخرم؟
نقل قول:
idm دفعات اول بعد نصب به شما پیغام میده که ورژن جدید اومده آپدیت کنم یا خیر که باید روی گزینه خیر بزنید و الا نرم افزار خراب میشه چون کرک شده
خیلی از مشکلات و ناسازگاری های IDM از کرک سرچشمه می گیره ولی نه همشون
خرید نرم افزار با کرک کردن معتبر چندان فرقی نداره و خریدنش دردسر کرک و آپدیت و بروزرسانی رو کمتر میکنه والا با کرک معتبر همون کارها رو انجام میده
پیشنهاد میکنم سیستمتون رو یکبار با Kaspersky Recuse Disk چک کنید و از وجود ویروس مطمئن بشید
من احتمال آلوده بودن سیستم رو میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
بچه ها من وقتی با idm از یوتوب دانلود میکنم وسط کار error میده و دانلودم خراب میشه.با وب پرووووکسی هم دنلود رو انجام میدم نه با وی ی پی ی ان.قبلا این کار رو انجام میدادم و مشکلی هم نبود ولی از وقتی که سیستمم یک ارور با عنوان وجود یک ای پی دیگر در شبکه میده اینجوری شده.خود ای دی اس الی که میگفت مشکلی نداره.
مشخصات:ویندوز ایکس پی-مرورگر اخرین ورژن فایرفاکس و اکسپلورر-شرکت ای دی اس ال شهرادشبکیه.
ممنونم:5: