عزیز چیزی که همیشه می گم: لطفا با یه برنامه که مسیر اجرای پروسز هاتو می گه از پروسز های اجرا شدت عکس بگیر و بذار.
آخه آگه ویروسه تو حافظه باشه باید اول اونو از حافظه خارج کنی.
Printable View
عزیز چیزی که همیشه می گم: لطفا با یه برنامه که مسیر اجرای پروسز هاتو می گه از پروسز های اجرا شدت عکس بگیر و بذار.
آخه آگه ویروسه تو حافظه باشه باید اول اونو از حافظه خارج کنی.
متوجه منظورت نشدم یعنی از task manager-processes عکس بگیرمنقل قول:
آره .اما اگه با Trojan Remover مسیر اجرای پروسز ها هم بزاری دیگه بهتر.
winpad23.exe
اين چه نوع ويروسيه
لطفا كمك كنين
یک فولدر رو با نام autorun ایجاد کرده که نمیشه پاکش کرد rename میشه کرد اما پاک نمیشه !
و اینکه واردش میتونی بشی و در داخلش یه فایل متنی هست که میگه آنتی ویروس ها باید به وسیله خودشون پاک بشن ! ویک فولدر دیگه که باهاش هیچ کار نمیشه کرد البته بگم این ویروس برای خودش یه یوزر مخفی هم درست کرده و این پوشه autoran هم به شکل system volume information بود که برای باز کردنش باید مثل اون وارد( security )
میشدی دقیقاً هم شکل ولی با نام های متفاوت! و user هم که ساخته بود یه اسم عجیب غریب داشت (s789sh-sklksl.....) جداً کمک !!!:19:
سلام.
مرسی بابت آموزش.
من نمیتونم فایل های مخفی رو ببینم!
آنتی ویروس هم که آخرین ورژن کاسپر هستش . ولی نمیتونه ویروس رو پاک کنه!
چجوری مشکل حل میشه؟!
اینم لیست ویروس هایی که کاسپر پیدا کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی.
سلام من امروز كه آنتي ويروس kav و kis 8 رو نصب كردم . نصبشم كاملا به پايان رسيد ولي بعد از نصب هركاري ميكنم اجرا نميشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه شما ميدونين مشك چيه راهنمايي كنين !
سلام.آقا سپهر شما ویروس lsass گرفتی به قسمت زیر برو
اگر هم تونستی یه نموش رو برام بسند .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=285429&highlight=lsass
نیمه مخفی جان منم میخواشتم این پوشه رو پاک کنم.
شما هم یه batchfile بساز که توش بنویس: DEL AUTORUN.INF /F/S/Q/A
بعد از اجرای batchfilet محتویات داخل پوشت پاک می شه بعد خود پوشه رو دستی پاک کن.
Elvis جان اسمش رو هم من نشنیدم.اگه خاستی یه نمونه اش رو برام بسند.
سلام.نقل قول:
اون پوشه ی ریسایکل و فایل اوتوران مخفی هستند و منم در حال حاضر فایل های مخفیب رو نمیتونم ببینم!
In Ravesh Ke Gofti Ro Ta Inja Raftam :نقل قول:
راههاي دستي براي از بين بردن ویروسی که Show Hidden Files را غیر فعال می کند .
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
ama Advanced Nist !!!
migi Che Konam ???
سلام دوستان
توي پست اول اين تاپيك چند راه براي از بين بردن و مقابله با ويروس autorun.inf گفته شد و منم ويندوزم و عوض كردم و مراحلي كه گفته شد رو اجرا كردم.اما يه نكته كه وجود داشت اينه كه هر چي گشتم فايل autorun.inf رو پيدا نكردم تا پاكش كنم...خلاصه تو اين 3-4 روز مجبور بودم از double click استفاده نكنم و خودمو همش عزاب ميدادم.البته خدا رو شكر خبري از اين ارور مسخره task manager has been disabled by your adminstrator نبود تا امروز صبح دوباره شروع شد.:41:
ديگه راستش حالم از ويندوز عوض كردن به هم ميخوره:2: تو رو خدا يه راه بگين من از شر اين خلاص بشم...:42:
بهترین راه و سریعترین راه استفاده از نرم افزار Attribute Changer که بسیار کم حجم و مفیده
کد:http://www.petges.lu
سلام
اقا سپهر شما بهتر از سایت ایمن انتی ویروس regrepair رو بردارید و اجرا کنید.
اما وقتی ویروس تو حافظت باشه باز هم مپل قبل می شه.
اگه بتونی ZoneAlarm یا TrojanRemover رو نصب کنی و پروسز lsassکه از مسیر Windows رو ببندی بعد اون چیزهایی که گفته بودم رو انجام بدی مشکلت حل میشه.
َاهین جان(hitman) تمام اینروزا خیلی از ویروسها Autorun دارن.
لطفا با یه نرو افزار انبی مثل ZoneAlarm یا TrojanRemover ,... لیست پروسز های اجراشده ات رو بزار.
بعد متن Autorunet هم بزار.
اگر هم خواستی اینو بتست مرحله 3و5 اینو بتست
مرحله 3 Autorun پاک میکه و 5 رجیتری رو کامل تعمیر میکنه.کد:http://iran-eng.com/showthread.php?t=36914&page=2
سلام مهدی جان
خیلی ممنون ، مطالبت واقعا فوق العاده است
من یک مشکل دلرم ، من یکسری از پوشه هامو که عکسها و فیلم های نمونه کارهام بود روhidden کردم و بعد از مدتی که رفتم بهش سر زدم دیدم پوشه ها خالی شده و فقط آیکون thumbs توش وجود داره. با recovery و نصب مجدد ویندوز هم هیچ تغییری حاصل نشد که نشد . لطفا کمکم کن چون فایلهام برام خیلی مهم هستن
سلامنقل قول:
روی درایو یا فولدری که اون عکسها و فیلم ها ریختید راست کلیک کنید و propertise را بزنید و ببینید حجم تغییر کرده یا نه .
اگه حجم درایو یا فولدر تغییر نکرده پس فایلهای شما احتمالا مخفی شدن یه صورت سوپرهایدن .
اگه حجمی را نشون نمی ده پس فایلهای شما پاک شده اند .
بهترین برنامه برای ریکاوری کردن برنامه get data back هست که شامل دو نوع ntfs و fat32 هست . که شما باید بر اساس سیستم فایل اون قسمت یکی را انتخاب کنید و درایو را کامل اسکن کنید .
ممکنه سیستمتون ویروسی بوده و انتی ویروس اونها را به دلیل اینکه ویروسی بودن ویروس تشخیص داده و از بین برده .
موفق باشید.
شاهين هستم مخلص شما...خيلي ازت ممنونم پيشاپيش الآن تستش ميكنم.:10:نقل قول:
عشق خودمي مثل اينكه درست شد خيلي حال كردم باهات :40:نقل قول:
سلام به اساتيد
كامپيوتر دوستم ويروسي شده بود و اونم ويندوز رو فرمت كرده و يه ويندوز جديد نصب كرده الان اما فقط تو يكي از درايواش فولدرا هستش اما چيري داخلشون نيست همه عكسا و موسيقيا و...هم اونجا بودن و الان ناپديد شدن چجوري و با چه برنامه اي ميشه حلش كرد؟گزينه نشان دادن فايلاي مخفي رو هم علامت ميزنه اما فايده اي نداره
من اين برنامهرو هم امتحان كردم +دستوز Attrib –h –s /d /s تو محيط داس اما فايده اي نداشت يعني فولدرائي كه مخفي شدن برگشتن اما داخلشون چيزي نيست لطفا راهنمائي كنيد آبروم در خطره!!!نقل قول:
با این برنامه هم می تونید تا حدودی فایلهای Hidden شده خودتون را UnHidden کنید .
کد:http://tetra.persiangig.com/Prog/Delphi/UnHiden.rar
عزیز حجم پوشه هات هم چک کن.
ببین جحمشون 0 است یا نه!
دو سري فولدراي همنام هست كه يه سريشون صفره يه سريشون نه
می تونید از برنامه Autorun_Virus_Remover_2.3 استفاده کنید
منم این مشکل رو داشتم با این برنامه حل شد.
سلام دوستان تو رو به خدا کمکم کنید دیگه خسته شدم از بس که ویندوز عوض کردم
من یه ویروس دارم که Taskman و regedit رو غیر فعال می کنه یا بهتر بگم این پیغام رو می ده(Task Manager has been disabled by your administrator.(
و هر چی ویندوز رو عوض می کنم هم درست نمی شه در ضمن توی هیچ کدوم از درایو ها هم فایل اتوران وجود نداره :41::41::41:
منم ويروس xi9.cmd و گرفتم همراه با autorun.inf كه دو تاش با هم عمليات copy , paste, cut ,show hidden files و ريخته به هم .طبق همه روش ها رفتم pc restart ميشه همش دوباره فعال ميشه.از ياوران كمك ميخوام.
توی ادرس زیر توضیح داده شدهنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=277842
از برنامه زیر هم می تونید استفاده کنید .
پیوست کردم
موفق باشید .
دوست عزیز از کمکتون ممنون ولی می تونم بپرسم چطور می شه این ویروس رو پاک کرد:11:نقل قول:
در ضمن دوست عزیز این ویروس لعنتی حالت Safe mode غیر فعال کرده و همین طور سرعت اینترنت خیلی کاهش پیدا کرده
با سلام من یه ویروس به اسم Drive.exe گرفتم و بعد فهمیدم و توی ریجیستری دنبالش گشتم هر فایلی که به اسمش ربط داشت رو
پاک کردم وبعد خودشو تو درایو هایی که انداخته بود پیدا کردم و پاک کردم
الان که رو اون درایو ها کلیک می کنم این ارور رو میده من باید چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم ویروس naser رو گرفتم .
رجستری و تسک منجر رو جلوگیری می کنه و وقتی با هر روشی باز کنی باز هم دوباره جلوگیری می کنه بعد از 5 دقیقه .
حتی 3 بار ویندوز عوض کردم و حتی ویستا .
لطفا کمکم کنید .
ممنون
ای بابا پس چرا کسی جواب نمیده ؟
اگه بلد نیستید بگید بلد نیستم .
سلام دوستان اخیرا" روی تسک منیجرم یه فایلی پردازش میشه که قبلا" نبوده اسمش generic هستش ویه سوال دیگه داشتم من یه گوشی سونی اریکسون کا 750 دارم الان رم موبایل رو تشخیص نمیده و بعدا از هر وصلی به کامپیوتر ساعت و تاریخ موبایل عین ویندوز میشه لطفا" کمکم کنید
ببخشید
میشه دوباره نحوه ی از بین بردن ویروس iranian ufo رو بگید؟
در ضمن تمام لینک هایی هم که گذاشته بودید مشکل داشتند.
همه کارهایی رو هم که گفته شده بود کردم.ولی اون عکسه از بین نرفت.
لطفا راهنمایی کنید.
با سلام انتی ویروس سیستم من nod32 v3.0.642
این ویروس رو نمی تونم لزبین ببرم لطفا راهنمایی کنیدwin32/aturan.DA WORM
عزیزیزان لطفا نحوه عملکرد ویروستون رو بگید بعد با یه process explorer از پروسز های فعالتون عکس بگیرید و از Msconfigetun هم همینطور بعد بزارید.
موفق و پیروز باشید.
نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان من با آنتی ویروس AVAST تونستم ویروس ها رو که به فایل های EXE چسبیده پیدا کنم حالا راهی هست که بشه فایل های EXE رو پاک نکرد ولی ویروس رو از بین برد
راستی نام ویروس Win32:Sality-gen هست
آقا مهدی کجایینقل قول:
سلام
توی کلیه درایوهام علاوه بر Autorun.inf دو فایل با نامهای anti.exe و anti.bat وجود داره. من نود32 همین امروز آپدیت کردم ولی این دو تا رو پاک نمی کنه چکار کنم؟
سلام عزيز .
خيلي سريع انتي خودت رو پاك كن.
بعد OfficeScan از TrendMicro رو بنصب.اگه مي توني هاردت رو به ويندوزي كه اين انتي روشه اضافه كن و عمليات رو اغاز كن.
منم اين ويروس كه يه Pe_Appende رو داشتم و با همين انتي همه exe هام رو Clean كردم.
خيلي وقتا اين ويروس خوش رو به ويروسهاي ديگه مي چسبونه و با اونها تكثير ميشه.منظور اينه شايد 2 تا ويروس داشته باشي.
راستي حجم اين ويروس 56k است.
آقا من با این دو تا ویروس چیکار کنم : autoply.exe وautorun.inf
لطفا" به دادم برسین.:21:
عزیز این فایهایی رو که گفتی خیلی از ویروس ها تولید می کنن.
اگه ویروست کاظم جون یا Lsass باشه به مسیر زیر برو و آنتی lsass رو بردار و ازش استفاده کن.
اگه ویروست ویروست یکی از اینا باشه پاک شده و Autoplay , Autorun هم در Step 3 این برنامه پاک میشن.کد:http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=68730
مرحاله 3 این انتی فایلهای مورد نظرت رو پاک میکنه و مرحله 5 رجیستری رو با روش گفته شده ایمن تعمیر می کنه.
موفق و پیروز باشید.
سلام جناب مهدی 7610
بنده مدتی است که سیستمم به ویروس win32/delf.AAM trojan و ویروس win32/jeefo دچار شده است وبا انتی ویروس nod32 اسکن کردم ولی ظاهرا بطور کامل از بین نرفته و تمام پوشه هایی که به این ویروس دچار شده است قرنطینه شده و در درایوها آن پوشه ها نمایش داده نمی شود و از گزینه فولدر آپشن هم که استفاده میکنم اثری ندارد
لطفا بنده را بطور کامل راهنمایی کنید:41:
در ضمن نرم افزارهایی که پست های ابتدایی برای از بین بردن این ویروس ها گذاشته بودید ظاهرا دانلودش خراب شده است.
ممنون از راهنمایی تون