از کار انداختن شماره گذاری اتوماتیک لیستها
سلام به دوستان با تجربه تر
یکی از مشکلات مهمی که من در هنگام فرمت کردن و آماده سازی فایلهای ورد دارم این شماره های اتوماتیک هست. بیشتر من با فایلهای حقوقی سر و کار دارم که پر هستند از ماده قانونی. این مواد قانونی هم تا دلت بخواد بند و تبصره دارند. طوری که هر ماده را به صورت یک لیست تعریف می کنیم مثلا این طوری:
1.
2.
3.
و بعد تبصره های هر بند رو هم به صورت الف، ب،....
تا اینجا مشکلی نیست. اما فکرشو بکنید که توی یک متن 200 ماده قانونی باشه. بعدش برای تایپ هر ماده فرمت list numbering رو انتخاب کنی. اون وقت به جای عدد 1 تمام لیستها اتوماتیک شمرده بشه و یهو مثلا عدد 349 بیاد. من در این موقع هر بار کلیک راست میکنم و میگم از اول بشمره. این یه کم وقت گیره ولی ای کاش ایراد همین بود فقط.
بارها شده در آخرین مراحل خود به خود تمام لیستها اتوماتیک شماره گذاری مجدد شده و مثلا آخرین بند یک ماده 4 بندی در آخرین صفحه سند عددش شده 579 :2:
من از اول دوباره باید تک تک برم و برای هر لیست بگم از اول بشمار. باز هم تضمینی وجود نداره که دوباره به هم نریزه. چه طور میشه از شر این اتوماتیک بودن شماره گذاری خلاص شد؟؟؟؟"؟؟؟
ممنون میشم از کمکتون
جواد جون كسي نميتونه برات كاري بكنه
نقل قول:
بچه ها يكي به داد من برسه!!!
يه فايل ورد بزرگ دارم كه بيش از 110 صفحه هست و حاصل چند روز زحمت من هست. تا 2 روز پيش خيلي خوب كار مي كرد. اما ديروز موقعي كه با فايرفاكس، حدوداً 50 تا صفحه اينرتنتي رو باز كرده بودم، سعي كردم اون فايل رو هم باز كنم كه با ارور زير مواجه شدم.
از اون موقع تا حالا هر كاري مي كنم دائم همين ارور رو ميده و برنامه ورد (2002) بسته ميشه. با ورد 2007 هم امتحان كردم (توي ويندوز ديگه) اما اون هم قفل مي كرد. جالب اينجاست كه ورد با هيچ فايلي مشكل نداره به جز همين يه دونه. حتي با بكاپ هايي كه از همين فايل (چند روز پيش) گرفته بودم هم مشكل نداره. اما اين فايل آخري رو از دو روز پيش تا حالا باز نمي كنه. اگه بخوام كارهاي چند روز گذشته رو هم دوباره انجام بدم خيلي سخته.
لطفاً كمك كنيد.
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد جان اين فايل رو روي يك يا دو كامپيوتر ديگه امتحان كن اگر باز هم باز نشد بايد بگم كه ميكروسافت بعضي وقتها از خجالت ما ايرانيها اينجوري در مياد مخصوصا از خجالت شما كه ديگه بدجوري در اومده اون هم موقع باز كردن فايل. به احتمال نود و نه مميز نه درصد هيچ راهي براش وجود نداره مگر اينكه از بك آپهايي كه قبلا ازش گرفتي استفاده كني. حالا ميگي مال دو روز پيشه، خب ديگه اين مشكل از خودت بوده كه دير به دير ازش بك آپ ميگرفتي. به نظر من همين الان شروع كن روي بك آپ هات كار كن كه فردا خيلي ديره.
در ضمن اين مشكل به خاطر آسيب ديدن فايل شما هست و پس از اينكه ورد نتونست اين مشكل رو به صورت اتومات درست كنه يه پيغام به شما ميده كه اين خطا رو براي ميكروسافت بفرستين.