نقل قول:
داری دور بر میداریا
اس دی مال خودت
برو با لامبورگینی مقایسه کن حال کن :21:
اون دستگاه ای کیو بدرد تو میخوره که اس دی رو با لامبورگینی اشتباهی گرفتی
نقل قول:
داری دور بر میداریا
اس دی مال خودت
برو با لامبورگینی مقایسه کن حال کن :21:
اون دستگاه ای کیو بدرد تو میخوره که اس دی رو با لامبورگینی اشتباهی گرفتی
فقط مگان 2000
شک نکن
کیا سراتو دیگه بدرد نمیخوره , چون سهمیه بنزین نمیگیره پس هیچی مگه اینکه بخواین هزینه لیتری 540 تومن بنزین رو بدین . میمونه مگان 2000 که اونم تولید داخل نیست و مستقیما وارداتیه البته قرار تولید داخل بشه ولی کی خدا میمونه قیمت صفرشم 37-38 تومنه الان و خیلی کمم هست . مزدا 3 هست که به صورت Ckd توایران فکر کنم تولید میشه اینو شک دارم بازم اگر تولید بشه سهمیه میگیره و انتخاب خوبیه , بعدشم زانتیا .
پس آخر به نظر من یا فقط میتونید مزدا 3 یا زانتیا بگیرید .
از همه ی دوستان بسیار ممنونم . اگ میشه ر قیمت مزدا 3 تیپ 2 و 3 رو با فول آپشن سراتو بدید . ممنون
اگر کسی از امکانات رفاهی مگان خبر داره بگه ، چون هیچ جا نیست ( به جز کولر و کمربند (!) و اینا ) .
مزدا 3 تیپ 3 - 36
مزدا 3
هیوندای سوناتا 6 سیلندر . اگه پولت برسه
دیگه به این سن وسال فرق آردی رو با سوناتا میفهممنقل قول:
چندی پیش سوار بر سوناتای مدل 2007 یکی از دوستان شدم که کاملا متوجه این مشکل اتومبیل شدم.
صحبتی نداری؟
در مورد سراتو هر چی میخوای بدونی به میثم admin سایت pm بده :D
همه چیزشو واست رو میکنه
پس حتما باید درمورد مزدا هم ب سینا ادمین pm بده ؟
به نظر من مگان چیز خوبیه و به قیمتش می ارزه
اگه با تیپش حال میکنی حتما اینو بگیر
زشت نیست ولی ساده هستش که بعضیا مثل من با این سادگیش حال میکنن و بعضی ها هم نه
من خودم یه ماشین دارم که به نظر من خوبه ببین نظرت در موردش چیه؟
gen2
من این ماشین رو بخاطر طراحی بسیار زیباش خریدم واقعا شیکه
مگان ماشین خوبیه ولی وقتی تو میتونی سوناتا یا مزدا 3 بگیری چرا مگان بگیری
شاید چپی تصادفی یا مشکل خاصی داشته
پسر عمه ی من که سوناتا دارن 1 سال هم بیشتر میشه زیاد میرونه منم خیلی وقتها باهاشم راحتی ماکسیما رو نداره ولی اصلا سر و صدا نداره
مزدا 3 تیپ 3 خیلی عالیه زود باش تا ...
مودب باش نازی! داغ نکن!! جوش نزن!!!
واسه توبه چشم
اقا حسین زبون نداریاین اس دی V1 نه ایربگ داره نه ABS داره نه ABD داره . تندر اگه از V8 کمتر باشه V1 رو میخوره
فقط تندرتندر یه چیز دیگس
شتاب ثانویه تندر خیلی بالاتر از ریو است
فقط تندر:10:نقل قول:
از همگی ممنونم --- >
سوناتا 2009 تو خانواده تصویب شد 4 سیلندر فول نظرتون چیه ؟
البته دو تا مخالف اساسی هم تو خانواده و هم توفامیل وجود داره !! اگر اونا پیروز بشن مزدا 3 تیپ 3 تصویب شد و اگر اینم نشد که میشه امرن بزارم ماشین بخریم جز اینا !
gen 2 ماشین فوقالعاده زیباییه دیروز رفتیم نمایندگیش دیدیم ولی به نظرم اصلا به قیمتش نمیرزه ، واسه پروتون 25 به بالا زیاده ، ولی تو نمایندگی اش یدونه نارنجی گذاشته بود دل آدمو آب می کرد یک ساله اونو با درای باز گذاشتن واسه نمایش درش تکون نمی خورد واقعا حیف اون ماشین گند زده بودن به دراش !نقل قول:
من خودم یه ماشین دارم که به نظر من خوبه ببین نظرت در موردش چیه؟
gen2
من این ماشین رو بخاطر طراحی بسیار زیباش خریدم واقعا شیکه __________________
مگه میثم سراتو داره ! اوه اوه خطری شد ، پس هکتورم بخاطر این اینجوری کرد :نقل قول:
در مورد سراتو هر چی میخوای بدونی به میثم admin سایت pm بده :D
همه چیزشو واست رو میکنه
نه بد که نیست اتفاقا خوب هم هست و من نظر قبلیم رو اصلاح میکنم اگه برداشت نادرست ازش شد.
(شوخی)نقل قول:
علت هم اینه که کیا خیلی توی بازار داخلی محصولات درخشانی نداره.پراید و ریو رو تست کردم اصلا نکته ی مورد توجهی نداشتند.شاید این سابقه ی ذهنی از محصولات کیا باعث میشه درباره ی این خودروی 2008 هم ابتدا نظرات خیلی موافقی نشنوید شما!
تایید میشه تو این قمت بهترین ماشینه بعدشم مگان 2000 ، بنظرم هرکی میخواد 35 این دور و برا هزینه کنه این ماشین توپیه ، مخصوصا اینکه تو شرکت بهمن که اینو منتاژ می کنه مهندس ناظراشون ژاپنین !نقل قول:
منظورت 2007 بود ؟ ولی 6 سیلندر خیلی زیاده ، ( منظور تعداد سیلندراشه !) مخصوصا حالا که دارن سهمیه رو برمیدارن !نقل قول:
هیوندای سوناتا 6 سیلندر . اگه پولت برسه
از همه بسیار ممنونم
خوب سراتو هم سهمیه نداره , مگان 2000 هم نمیدونم اصلا سهمیه داره نداره مشخص نیست اصلا ماشین داخلی حساب میشه یا خارجی .نقل قول:
منظورم اینه که ماشین 6 سیلندر توی این شهر مزخرف خیلی می خوره ، مگان 2000 توی شهر حدود 12 ، 13 می خوره .نقل قول:
خوب سراتو هم سهمیه نداره , مگان 2000 هم نمیدونم اصلا سهمیه داره نداره مشخص نیست اصلا ماشین داخلی حساب میشه یا خارجی .
سراتو ، مگان 2000 - 1600(وارداتی) سهمیه ندارند ، کلا ماشینای وارداتی تو تابستون سهمیه ندارن ، بعد یواش یواش ماشینای داخلی بالای 2000 سهمیشون رو از دست می دن بعد کل ماشین ها به جز تاکسی ها آخرشم لابد تاکسی ها ، کلا کارت سوخت بهونه ایه واسه گرون کردن بنزین اونم جوری که مردم نفهمن اول از اونایی که دارن ( مایه ) شروع می کنن ( که صداشونم در نمی یاد ) بعد هم ....
ولی خداوکیلی کسی دیروز اگه رالی رو میدید می فهمید ریو چه شتابی داره.نقل قول:
البته تو گروه آزاد بود که کلهر هم اول شد.
تندر توی مسابقه نبود که با هم مقایسه بشن.
پژو 206 ای که دستکاری نشده باشه واقعا آشغاله.
سر همه پیچ ها رو هوا بودن.
خداییش 100 رحمت به Pk.
صبر کنید تندر بیاد تو مسابقه ها 405 و 206 وریو و همه را میخوره میذاره تو صندوق عقبش
گفتن سال 91 بنزین قرار آزاد بشه ولی این حرف برای دولتی نه ثبات داره و هم اینکه هر روز یه قانون وضع میکنه و قانون دیروز رو نقض میکنن در حد جوک هست هیچ کس هیچی نمیدونه حتی خوده احمدی نژادم نمیدونه میخوان چیکار کنن یروز سهمیه بندی میکنن یروز آزاد میکنن بعد با پر رویی هم قبل تعطیلات نوروز میاد تو تلویزون اعلام میکنه این بنزین برای مردمه و مردم باید استفاده کنن برن سفر و کیفشو ببرن , آره با بنزین لیتری 500 تومن همه میرن سفر .نقل قول:
تاييد ميشه مگان هم فوق العاده خوفهنقل قول:
يا حق (:
تو اين بي بنزيني ماشينم كجا بود .دوچرخرو عشقه
نظر شخصی : تویوتا کمری یا سوناتا مدل 2007 ... دست 2 ... کارکرد کمتر از 20000 .... انتخواب خوبیه!
ماشین نو مثل مبایل نو ه! در جعبه رو باز کنی قیمت اش میاد پایین...
عاقلانه برخورد کنی یه دست دو خیلی تمیز گیر بیار که این افت قیمت رو کرده باشه...
آره دقیقا همینطورهنقل قول:
(میثم سراتو داره)
نه تصادفی یا چپی نیست ولی خوب ممکنه از هر 100000000000 تا سوناتا یکیش مشکل داشته باشه اونم این ماشین
شما درست میگی ;)
نقل قول:
هر کسی نظری داره و نظرش محترم است :41:
بابا زبون داریم
این اقا فکر کنم لامبورگینی داره فکرمیکنه اسمش اس دیه به خاطر همون ول کن 206 نیست .
سلام دوستان
میخواستم یه ماشین بخرم که تا سقف 50 میلیون باشه
برا من خوب بودن ماشین مهمه از هر لحاظ
و اینکه خوشکل و باکلاس باشه
من نظر خودم رو آزرا هستتش
یعنی یه ماشینی که همه مشکلاتم رو حل میکنه
از تیپ اپیروس که یه ماشین سلطنتی هستش هم خوشم میاد
و همچنین از تیپ هیوندای کوپه که یه ماشین اسپرته خوشم میاد
ولی با این حال از آزرا خیلی بیشتر خوشم میاد
حالا به نظرتون چه چیزی بخرم خوبه
میدونم که آخرش به همین آزرا ختم میشه
ولی خواستم بدونم که چیز دیگه ای هم هست که خوب باشه؟
100%
هیوندای آزرا v6
فککنم حجم سیلندرها 3/8 لیتر باشه و قدرت خروجی 263 اسب
من هم موافقم شک نکن که بهترینه ....نقل قول:
آزرا بهترینه
Full Option
405 آره و 206 تیپ 5 نه.206 تیپ 5 تو شتاب و قدرت موتور و ایرودینامیکی از لوگان بهتره .نقل قول:
اسم این تاپیک مربوط به مقایسه تندر و ریو است 206 و 405 اینجا چیکار میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوپر ویچین که دیگه بحث نداره داداش
شما خودت هم که ماشالله بهتر از ما بلدی
به نظر من بین همه اینه بدرد نخور ترینشون پرشیاست
با اینکه میگم هیچ کدام ولی به ریو رای میدم
تو این رده 206 تیپ 5 البته چون تولید نمیشه بتونی یدونه نیمه اول 84 30 40 تا کارکرد رو پیدا کنی حرف نداره البته 85 هم داره اما زیاد توصیه نمیشه چون قطعات رو عوض کردن مثل دریچه گاز که از نیمه سال 84 به بعد پلاستیکی هست و باز نمیشه . این یه نمونش هست . 84 نیمه اول 30 تا کارکرد میتونی 13 تا 13.5 بگیری تروتمیز .
تو بقیه نظر من ورنا هست که طبق آخرین گزارش کیفیت مونتا÷ قطعات جزو بهترینها بود .