سلامنقل قول:
بااجازه و عرض پوزش
در مورد انتخاب فيوزANL بايد با توجه به ميزان كل مصرف كننده ها آمپراژ فيوز انتخاب گردد.
سلامنقل قول:
بااجازه و عرض پوزش
در مورد انتخاب فيوزANL بايد با توجه به ميزان كل مصرف كننده ها آمپراژ فيوز انتخاب گردد.
سلامنقل قول:
شما سيمهارو چه جوري بستي به 4 بلندگو؟موازي كردي يا سري؟اون واتي كه ميفرمائيد وات MAX هستش،نومينالشون چقدره؟
منظور از كار نكردن يعني كلا روشن نميشه يا بلندگوها صدا ندارند؟
حمید جان اگر دوتا کامپ 4 اهمی را +به+ و-به- وصل کنیم و به یه کانال امپ بدیم 2 اهم میشه؟
دوستان عزیز تقریبا بعد از جستجو زیاد سیستم زیر رو انتخاب کردم میشه نظرتون رو بدین لطفا:hu: pioneer 6050band : jbl p953amp : soundstream pca2.360قطعات با هم مچ هستند ؟ قیمت ؟ با این بودجه بهترین انتخاب همین قطعات هست یا انتخاب های بهتری هم میشه کرد ؟
بله . چون منظورتون موازی هست میشه.نقل قول:
هنگامی که وسیله موازی بسته بشه مقاومت کاهش پیدا میکنه و میشه 2 اهم.
در مقوامت های موازی اینجوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R1 : مقاومت دستگاه 1
R2 : مقاومت دستگاه 2
Rکل:مقاومت کلی مدار. (مقاومت نتیجه)
البته لازم به ذکره که در این حالت به شدت جریان بیشتری هم نیازه.
ظبطت که خوبهنقل قول:
به جای 953 میتئنی963 براداری که دقسقا مثل هم هستند و فقط 963 روی 2 اهم درایو میشه که میتونی امپ ارزون تری براش بگیری .یا میتونی امپ بهتری بگیری مثلا jbl یا سری trx ساند.
شنیدم میگن 953 بهتر از 963 هست حالا بازم نمیدونم اگه 963 بگیرم امپ ارزونتر مثلا چی بگیرم ؟نقل قول:
از امپ های ساندستریم خوشم میاد اگه امپ بهتری از این برند میتونم بردارم معرفی کنید
tnx
JBL و سری TRX ساند استریم MTX هم هست که البته گرون (مناسبه 963 200 هزار در میاد)نقل قول:
نقل قول:
سیم ها موازی هستن. پستم رو هم درست بخون. نوشتم ضبط کار نمیکنه.
جدیدا با 4050 پایونییر یه مشکل عجیبی پیدا کردم گاهی وقت ها میشه که دیگه ضبط صدا نمیده یعنی ظبط کار میکنه و نشون میده که داره آهنگ پخش میشه ولی نه از جلو و نه از عقب صدا پخش نمیشه.بعد از اینکه خاموش میکنم و یه مدت بعد روشن میکنم خودبخود درست شده!کسی نظری نداره مشکل از کجاست؟
سلامنقل قول:
ممنون فرشاد جان:46:
بله كاملا درسته
سلام دوست مننقل قول:
احتمالا قسمت خروجي بلندگوها مشكل داره،سيمهاي بلندگو و سوكت متصل به پخش رو چك بفرمائيد.Fader رو ببر جلو و عقب و همينطور چپ و راست بعد تك تك سيمها رو چك كن ببين صدا قطع و وصل ميشه يا نه،اگر از محل اتصال سيمها نبود بايد ببري سرويس.
موفق باشي
من متاسفم از برخي از دوستان كه هنوز نميتونند ادبيات صحيح بكار ببرند و رعايت ادب و احترام رو تو پستهاشون داشته باشند!:41:نقل قول:
ضمنا دوست من اوني كه شما ميفرمائيد پخش هستش نه ضبط:18:
الان رفتم پخشو در آوردم و تمام اتصالات و فیوز و چک کردم ولی مشکل ظاهری ندیدم همین که دوباره گذاشتم سرجاش همه چیز فعلا درست شد:18:نقل قول:
اگه مشکل ادامه پیدا کنه از پخشه یا از سیم کشی؟:11:
منم همین مشکل شما رو با 6050 داشتمنقل قول:
من همین کار شما رو کردم
تمام اتصلات رو چک کردم و دوباره عایق بندی کردم
از اون روز تا به حال مشکلی ندارم(4 ماه پیش حدودا) :11:
به نظرم بازم میتونه از سیم کشی باشه
چون منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و با عایق بندی مجدد اتصالات سیم ها به هم درست شد:31:
منم احتمال میدم از سیم ها باشه چون گاهی وقت ها این مشکل تو دست اندازها برام ایجاد میشه!
ولی یه نکته که هست اینه که من از سوکت فابریک استفاده کردم و اونطور که نگاه کردم مشکلی تو اتصالات تون نبود بنظرتون سوکت فابریک و بردارم و سیم ها رو معمولی به هم وصل کنم؟
با عرض سلام خدمت دوستان
من یه سیستم صوتی pioneer p4050ub دارم و حالا می خوام با فقط 50,000 تومن یه جفت بلندگو pioneer یا اگر هم بشه jbl ببندم پشت!!
حالا با 50 تومن بهترین مدل/مدل های بلندگو پایونیر که می تونم بخرم چی هست؟؟؟؟
البته برای من اول کیفیت صدا مهمه،بعد بلندی صدا
اگر راهنمایی کنید واقعا ممنون
من با 50 تومن بلندگو سراغ ندارم!!!
JVC چند مدل داره که بی کیفیته!
شما 20-30 تومن اضافه کن!
داداش،80 تومن که میشه باهاش یه سیستم صوتی خرید!!!نقل قول:
فعلا بیش از 50 در جیب نیس!!!
سلامنقل قول:
من یه چیز میگم الان ملت میریزن سرم :31:
برو ببین قیمت 6982 پایونیر چطوریاست :11:
منم سوکت فابریک استفاده کردمنقل قول:
ولی مطمئنم مشکل از اتصالات بود
چون دیگه این مشکل ایجاد نشد
و هم اینکه منم دقیقا مشکلم مثله شما بود پخش روشن بودا ولی صدایی از بلندگو ها در نمیومد
سلام
من ضبط پايونيير مدل DEH-P6750MP دارم .
اين ضبط ما بعضي CD ها رو نمي خونه و EROR-11 ميده ميخوام بدونم مشكل چيه؟
ممنون ميشم :11:
6982 حدود 57,000 !!!:31::11::11:نقل قول:
6972 حدود 47,000:40::40:
سلام دوستان :40:
دوتا سوال داشتم ...
اول می خواستم بدونم قیمت ضبط JVC مدل KD-G446 چقدر هستش ؟
سوال دوم هم می خواستم بدونم قضیه این Bluetooth که هم روی LCD خود ضبط می نویسه بعضی موقع ها و هم روی جعبه _ش نوشته چیه ؟
ممنون.:11:
سلام دوستان
نهایتا یه مدل بلندگو پایونیر که کیفیت صداش خوب باشه،بعد بلندی صدا و با سیستم pioneer 4050ub هم match باشه و خیلی گرون هم نباشه!!! چی هست؟؟؟؟؟
لنز ضبط ضعیف شده و با بعضی از cd ها مشکل داره!چند بار بزن بیاد بیرون....دوباره بزن تو.نقل قول:
اين ضبط ما بعضي CD ها رو نمي خونه و EROR-11 ميده ميخوام بدونم مشكل چيه؟
30-35 تومن خرج تعمیرشه!ولی به صرفه نیست!
من نمیدونم!شاید سایر دوستان بدونن و راهنماییتون کنن.نقل قول:
اول می خواستم بدونم قیمت ضبط JVC مدل KD-G446 چقدر هستش ؟
یعنی میتونی مثل موبایل آهنگ بفرستی و بگیری....و یا اینکه با بلوتوث آهنگ پخش کنی.نقل قول:
می خواستم بدونم قضیه این Bluetooth که هم روی LCD خود ضبط می نویسه بعضی موقع ها و هم روی جعبه _ش نوشته چیه ؟
با سلام.سوالم اینه که بعد از مدتی که صدای سیستم رو می برم بالا ساب از کار می افته (البته بعضی وقتا) سیم اتصال بدته رو هم عوض کردم ولی فایده نداشت حالا مشکل از کجاست؟
ضبط و باند pioneer همراه با آمپلی.
صدای اسپیکر ها قطع نمیشه؟؟نقل قول:
آمپ اسپیکر ها و ساب یکی هست؟؟
آمپ خاموش نمیشه؟؟
یه دست بهش بزن ببین داغ نمیکنه(پروتکت):11:
من که گفتمنقل قول:
نهایتا یه مدل بلندگو پایونیر که کیفیت صداش خوب باشه،بعد بلندی صدا و با سیستم pioneer 4050ub هم match باشه و خیلی گرون هم نباشه!!! چی هست؟؟؟؟؟
6982:11:
[quote=sourena;4111139]لنز ضبط ضعیف شده و با بعضی از cd ها مشکل داره!چند بار بزن بیاد بیرون....دوباره بزن تو.
30-35 تومن خرج تعمیرشه!ولی به صرفه نیست!
از راهنماييت ممنونم :20:
سلامنقل قول:
در تكميل سوالات امير عزيز،ساب ووفر شما در چه وضعيتي نصب هست؟Free Air يا داخل Enclosure?
بردم پیش اینکارش چون از این اصطلاحات سر در نیووردم.به هر حال ممنون
بچه ها من هنوز گیر انتخاب آمپ هستم
hu 6050
band 953
یکی میگه jbl75.2 بگیر یکی میگه soundstream ma340.2 بگیر یکی دیگه میگه این ضعیفه اونو بگیر و ....
خودم از ساند استریم خوشم میاد منظورم مدل خاصی نیست
لطفا یه آمپ که با توجه با قیمتش بشه بهترین کارایی باند رو کشید بهم معرفی کنید حالا لازم نیست پول زیاد بدم یه امپ بگیرم که نصف کاراییشو بیشتر استفاده نکنم (شرمنده)قیمت هم بدین ممنون میشم +کیفیت میخوام و شفافیت
سلامنقل قول:
به نظر من هر دوي اينها ضعيفه براي 953،من پيشنهادم ساند استريم PCX2.440 هستش.
حمید جان قیمت ؟ یعنی بهترین گزینه همینه و کامل میشه توان 953 رو کشید ضمن اینکه تاکید میکنم کیفیت واسم فوق العاده مهمه ضمن اینکه نمیخوام هزینه اضافه بدم و یه چیز گرون بردارم (ببخشید که سوال تکراری میکنم )نقل قول:
سلام دوبارهنقل قول:
حقيقتش من قيمت ندارم،شرمنده،اين آمپ رو لود4 اهم،دوتا 150 وات ميده كه براي 953 كافيه.آمپهاي سري پيكاسو،آمپهاي خوبيند.
البته برند MTX هم آمپهاي خوبي داره.اگر خواستي PM بده بگم كجا بري.
من در خدمتم.
بازم سلام
یکم سرچ کردم یه چیزایی اومد دستم
Soundstream MA340.2
Description
RMS Power Rating:
o 85 Watts x 2 Channels @ 4 Ohms
o 170 Watts x 2 Channels @ 2 Ohms
o 340 Watts x 1 Channel @ 4 Ohms (Bridged
Soundstream pcx2.440
Description
RMS Power Rating:o 150 Watts x 2 Channels @ 4 Ohms
o 220 Watts x 2 Channels @ 2 Ohms
o 440 Watts x 1 Channel @ 4 Ohms (Bridged
jbl GTO 75.2
Description
RMS Power Rating:
o 97 Watts x 2 Channels @ 4 Ohms
o 145 Watts x 2 Channels @ 2 Ohmsf
\
پس با این حساب چون من رو 4 اوهم 150 وات میخوام pcx2.440 بهترین گزینه هست :31: واقعا از دوستان ممنونم که اطلاعات آدمای آماتور ( خودمو میگم ) رو بالا میبرن
حالا از بین ساند مدل دیگه ای هست که 150 وات بده ؟ از برند های دیگه کدوما150 وات میدن میشه چند تا خوبشو نام ببرید :8:
tnx
سلام حمید جان.
من 6050 دارم با یه جفت 718 که اواخر خرداد بستم.
اون موقع پولم کم بود و آمپ نخریدم.
برای خرید آمپ ممنون میشم کمکم کنید.
به ترتیب نسبت به بودجت از اینا استفاده کننقل قول:
MTX TC4002 $300
JBL مدل خاصی رو نمیشناسم که تو بازار موجود باشه
SOUND STREAM TRX2.440 $200
SOUND STREAM PCX2.440 $170
KENWOOD
CADENCE
TRA 340.2 SOUND STREAMنقل قول:
PCX 2.180 SOUND STREAM 100$
باندت باند رو بورسی است باید ببینی چه امپی بهتر بهش مچ باشه با قیمت پایینتر .
فکر کنم برای این باند امپ های زیادی امتحان شده باشه
سلامنقل قول:
فكر كنم JBL GTO 75.2 براش مناسب باشه.البته از آمپهاي خود كن وود هم ميتوني استفاده كني.كلا بهتره اگر ميخواهي آمپ بگيري يه 4 كانال بگيري،چون شايد (به احتمال قوي:31:) در آينده نياز به آپگريد سيستمتون رو داشته باشيد و اينجا تو خريد آمپ جلو هستيد.
موفق باشيد
نقل قول:
SOUND STREAM TRX2.440 4ohm 2*130w _ 2ohm 2*220
SOUND STREAM PCX2.440 4ohm 2*150w _2ohm 2*220
پس چرا اولی گرونتره ؟
قیمت هایی که من گذاشتم تقریبی است.نقل قول:
امپ های سری TRX کمی کیفیت بهتری داره و تنظیمات بیشتر
البته من خودم TRX خریدم و هنوز نتونستم مقایسه بکنم با PCX .
کلا سری TRX کمی گرونتره.
به نظر من ساند استریم تو گفتن RMS اغراق زیاد میکنه.
نقل قول:ممنون.نقل قول:
قیمت این مدل JBL چقدره؟
آز آمپ های کنوود چه مدلی مناسب تر هست؟
البته 2 کانال هم باشه مشکلی نداره.
شاید ارتقا ندم.
سلامنقل قول:
مشخصه سري تارانتولا قيمتش از سري پيكاسو بيشتر هستش
قيمت JBL رو ندارم ولي كنوود مدل KAS-6203 حدود 100 تومنه كه مناسبه 718 هم ميباشد.نقل قول: