سلام
تمام لیسانسهایی رو که گذاشتین برای من توی بلک لیسته.
کسی لیسانس جدید نداره.
ورژنه اینترنت سکوریتی من 7/0/1/325 هست.
ممنون
Printable View
سلام
تمام لیسانسهایی رو که گذاشتین برای من توی بلک لیسته.
کسی لیسانس جدید نداره.
ورژنه اینترنت سکوریتی من 7/0/1/325 هست.
ممنون
خواهشا زودتر یه Key که کار بکنه بذارین.هرچی تا حالا هست Block شده.
نقل قول:نقل قول:
من نميدونم شما کد ها رو چطور وارد ميکنيد! ولی در حال حاضر همه کد هايی که قرار دادم (چه آنتی چه سکيوريتی) همه کار ميکنند:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip
در وارد کردن کد ها 2 نکته ضروری بايد رعايت شود:
1- تاريخ سيستم دقيق باشد
2- برای وارد کردن کد جديد کد قبلی رو حتماً پاک کنيد
با سلام و تشکر از پاسخهاتون
اما من نتونستم لایسنس ها رو وارد کنم پیغام خطا میده
من برنامه رو باز میکنم روی گزینه اکتیویژن میزنم
چون Delete Key وجود ندارد بنابراین روی اینستال کلیک می کنم
قسمت خوش امد گویی میاد که من گزینه سوم یعنی
AOOLY EXISTING LICENSE KEY را انتخاب میکنم
سپس وارد قسمتی میشم و در انجا براوز را باز کرده و فایل مورد نظر را )kis( را باز میکنم و لایسنس ها را انتخاب میکنم و کلید next را میزنم اما پیغام خطا میدهد
و درخواست کد جدید رو میکنه که لینک داره به سایت خودشون
منتظر کمکتون هستم
دقیقا پیغام خطا رو بنویسید تا دوستان کمکتون کنن.نقل قول:
دوست عزيز من الان از لينكي كه دوست عزيزمون ماركوس گذاشته كي ها رو دانلود كردم و اولين كي اون رو براي اينترنت سكيوريتي kis7.0.125 استفاده كردم مشكلي نداره اينم اسم فايلي كه استفاده كردم و تا 35 روز ديگه هم مهلت داره KIS7_6.1.2008_00AB4B44.KEY ضمناً نحوه آموزش تصويري وارد كردن حذف كردن و وارد كردن كي رو هم توي همين تاپيك يكي از دوستان گذاشته اما آدرسش رو نميدونم من براي اولين بار از اون استفاده كردم بگردي پيداش ميكني. كارت رو راه ميندازهنقل قول:
دوست عزيز من دقيقا 54 دقيقه قبل از شما پست دادم و گفتم كه اولين كي رو امتحان كردم و مشكلي نداشت حالا شما چرا ميگين بلوك شده و منظورتون از بلوك شدن چيه من نميدونم. شايد ورژنتون اينترنت سكيورتي 7.0.125 نيست و يا تاريخ سيستمتون اشتباه هست و يا اينكه كليد قبلي رو حذف نكردين حتما يه سري به آموزش تصويري كه چند ماه پيش دوستان توي همين تاپيك گذاشتن بزنيد خيلي بهتون كمك ميكنهنقل قول:
تمام اون کارهایی رو که گفتی از قبل میدونستم و انجام میدادم ولی لیسانسهای صفحات قبل بلوک میشدند حالا باید برم اینو امتحان کنم ببینم چی میشه.نقل قول:
ممنون
سلام
این هم پیغام خطایی که بعد از انتخاب لایسنس میکنم هست که برام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
2 امکان وجود داره
1- ساعت و تاریخ سیستم شما درست نیست
2- شما از محصول آنتی ویروس استفاده می کنید بنابراین باید از پوشه kav استفاده کنید نه kis
این دو مورد رو بررسی کنید و نتیجه رو اعلام کنید
نقل قول:
با توجه به عکس شما ، اول اين که همونطور که Nine عزيز گفتن محصول شما آنتی ويروس هست که شما به اشتباه از کد های، اينترنت سکوريتی يا محصول قديمی تر استفاده ميکنيد
و همچنين در پشت صفحه دوم که من دقت ميکنم چون من کد های خودم رو شمارشون رو ميدونم (چون نوشم) پس به يقين به شما ميگم که شما از کدهای لينک من استفاده نکردين، چون من نه در ليست کد های آنتي ويروس نه ليست کد های اينترنت سکيوريتی شماره اي با کد آخر 4A883 ندارم:
شما کدهای لينک من رو تست کنيد، درست ميشه، البته چون محصول شما آنتی ويروس هست کدهای پوشه KAV رو استفاده کنيد که حدود 93 کد فعال تا اين لحظه داره
من برای وارد کردن کد جدید باسد کد قبلی رو پاک کنم اما وقتی کسپر رو باز میکنم فقط آیکن اون میاد و پنجره باز نمیشه
سلام دوستان...این پیغام چیه..وقتی میخوام اپدیت کنم اینو نشون میده..
بعد دوستان...
این کدهایی که قرار دادین..توشون 10//12 کده...
من باید کدومشونو انتخاب کنم....فرقی نداره؟؟؟؟؟؟/
سلامنقل قول:
براي مشكل آپديت پنجره كاسپر رو باز كن>بعد روي Update كليك كن > حالا در قسمت Update Databases روي Proxy server setting كليك كن> در پنجره باز شده اگه گزينه Use Proxy Server تيك داره، تيكشو بردار.
احتمالا مشكلت حل ميشه.
در مورد اون كدها هم فكر كنم با هم فرقي ندارن و همشو مي توني امتحان كني.
سلام دوستان
کرک kaspersky internet security 2009 رو از کجا میتونم دانلود کنم.
با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی اومد که ما متوجه نشدیم؟نقل قول:
هنوز نسخه Final برای KIS 2008 ارائه نشده.احتمالا منظورتون 2008 بوده.
دوست عزیز وقتی نصب میکنم اینو مینویسه!!!!!!!!!!
kaspersky internet security 2009
من کرکش رو می خوام!!!
حالا شما خبر داری یا نداری!!! نمیدونم!!
نحوه فعالسازی کسپرسکی
فعالسازی کسپرسکی بصورت Trial
هنگام نصب کلیه محصولات کسپرسکی میتوانید به مدت 30 روز بصورت مجانی آن را فعال و آپدیت کنید
متاسفانه بسیاری از کاربران از این مزیت بی اطلاع هستند و از همان موقع اقدام به وارد کردن Key می کنند
که این امر سبب میشود از همان روز نگرانی از کار افتادن Key را داشته و همواره دنبال کلید فعال سازی باشند
اما با فعال کردن کسپرسکی بصورت Trial ، به مدت 30 روز نگرانی بابت Key ندارید و صرفا پس از 30 روز تازه باید به دنبال یک key باشید
نحوه فعال سازی Trial نسخه های گوناگون (حتما قبل از فعال سازی باید به اینترنت وصل باشید):
فعالسازی کسپرسکی از طریق وارد کردن License Keyشما برای وارد کردن License Key دو نکته مهم را باید مدنظر داشته باشد
License Key یک فایل کم حجم در فرمت Reg است که برای فعال سازی و آپدیت کسپرسکی ارائه میشود
1- ابتدا تاریخ سیستم را چک کنید : چنانچه تاریخ حتی یک روز کم و زیاد شده باشد، Key عمل نمیکند
2- قبل از وارد کردن کلید جدید حتما کلید قبلی را پاک کنید : چنانچه کلید قبلی پاک نشود Key جدید عمل نمیکند
برای پاک کردن کلید قبلی همانطور که در تصاویر نشان داده میشود از گزینه Delete ویا Delete Key استفاده کنید
نحوه وارد کردن License Key در نسخه های مختلف بوسیه تصویر متحرک توضیح داده شده (بر روی عبارت ها کلیک کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در پایان هم به پست زیر مراجعه کنید تا با برخی اخطارهای فعال سازی آشنا شوید
موفق باشید
همونطور که مجید عزیز اشاره کرد احتمالا نرم افزار شما دست کاری شده.نقل قول:
در About the Program احتمالا نسخه ی واقعیش رو نوشته.
اگه نسخه 7 بود می تونید با Key هایی که مارکوس عزیز در همین تاپیک گذاشتن
اون رو فعال کنید.
منم با نظر ماجد جان موافقم.
میتونی برای صحت حرفا به سایت خود کاسپر مراجعه کنید.
اینم سایتش:
کد:http://www.kaspersky.com
Kaspersky® Internet Security 7.0 Free For 60 Days
کد:http://www.kaspersky-labs.co.uk/trials/reg/kis7/
اين دوست عزيز راست ميگه چنين ورژن اي هست!!!، ولی بايد بگم اين همون نسخه 8 محصولات کسپر هست که توسط يک نفر به ظاهر خوش ذوق با اين پوسته (Theme) عرضه شده!!! درکل اين نسخه بتا هست و ...اين هم عکسش:نقل قول:
نقل قول:
Nine عزیز شما خودتون Key دریافت کردید !! ....من چند بار ثبت نام کردم (اونهم با IP متفاوت) ... حتى کدپستى کاملا معتبر انگلستان رو هم دادم
اما در ایمیلى که برام فرستادن صرفا لینک دانلود برنامه رو دادند و نوشتن که Key شش ماهه رو در ایمیل بعدى میفرستند!!!
چیکار باید کرد؟
ظاهرا اگر IP براي كشور انگلستان يا ايرلند باشه مشكلي براي ارسال كد نداره ولي اگر با برخي پ ر و ك س ي ها كه IP واقعي فرد را مخفي نميكنند ثبت نام كنيد كدي را ارسال نميكنند حتي اگر كدپستي انگلستان يا ايرلند را وارد نماييد.نقل قول:
Kaspersky Internet Security beta 8.0.0.138
لطفا کرک یا اکتیو کدش رو لطف کنید بزارید.ممنون
سریال kaspersky anti-virus 8.0.0.223 رو میخام....
نقل قول:فکر کنم چندین صفحه قبل همیلتون عزیز یه سریال گذاشته بود.امیدوارم هنوز کار کنه.نقل قول:
نه کار نمیکنه :41:نقل قول:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
دو تا سریال پیدا کردم.نسخه ی 8 ندارم امتحان کنم.امیدوارم کار کنه و به ورژن شما بخوره.نقل قول:
03D4-000491-00991R2A
HTWUA-543AX-SZ9DB-YQZSQ
پیروز باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينهم چند Activation Code براي Kapersky Internet Security 2008 BETA :نقل قول:
01943253-88BC-4958-9B20-F64A83C3AC262
T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
5BCB6413-C3AC-429C-92C7-A496CEC1C78A3
1E45B7AF-77D3-4DA0-90E6-BF7944A94D776
کسی برای ورزن 7 برای سکیوریتی چیزی داره
اگر 2 ,3 صفحه آخر را میخوندی پیدا میکردی.
کی برای سکوریتی پوشه KIS است.کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip
خوندم همش از کار افتاده
این لینکی که گذاشتم خودم اپلود کردم.خودم هم Key ها رو دانلود کردم.نقل قول:
تا هفته ی پیش همشون کار میکردن.الان هم دارم ازشون استفاده می کنم.
همشون هم تا 2009 اعتبار دارن.
این هم از لینک:
در ضمن فکر نمی کنم تمام Key هایی که مارکوس عزیز اپلود کرده Blacklist شده باشه.کد:http://rapidshare.com/files/113920348/Kaspersky7_License_Key_3_.rar.html
نقل قول:
تو اين لينک در حال حاضر 15 کد اينترنت سکوريتی قرار داره که همه تا اين لحظه کار ميکنه حتماً شما در دادن کد ها اشتباهی صورت ميدين، مثلاً حتماً قبل اين که کد جديد رو بدين کد قبلی رو پاک کنيد، باز برای روشن تر شدن اخطار مربوطه رو عکسش رو اينجا قرار بدين
کد های لينک من هميشه ثابت نيست، بلکه با اومدن کد جديد ، جديد ميشن و ليست رو بروز ميکنم
برای چی میگی از کار افتاده من همین الان دارم از 2 شون همین kis استفاده میکنم .درست کار میکنه.نقل قول:
شما حتما key قبلی رو پاک نمیکنید
آقا یه key برای اینترنت سکوریتی 2007 بدین که فعال باشه و کار کنه هرچی من میگیرم کار نمیکنه
سلام اگر کسی کاسپر اسکای 2008 را با کرک داره
یه لطفی کنه اینجا بذاره
ممنون
اگر 2 پست بالایی را نگاه میکردی پیدا میکردی.نقل قول:
در ضمن کی قیلی را هم اول پاک کن.کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip