مشخصه... میگه طرفیت رایت بیشتر از اندازه سی دی هست باید کمترش کنیدنقل قول:
Printable View
مشخصه... میگه طرفیت رایت بیشتر از اندازه سی دی هست باید کمترش کنیدنقل قول:
سلام من nero 2014دارم.بلدنیستم باهاش کارکنم.
اگه میشه کاملا نحوه کار باهاش رو اموزش بدین چون خیلی برام مهمه...
ممنون
لطفا به تاپیک زیر ی سری بزنید و راه نمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من 4-5 تا نرو دارم ولی هر کدوم یه مشکلی دارن. ویندوز هفت Ultimate SP1 دارم.
Nero 9.4.12.708 Lite و Nero.Micro.12.0.0290 و Nero Multimedia Suite Lite10.6.11300 رو نصب میکنم ولی اصلا باز نمیشن.
Nero BROM & Express_15.0.2 هم نصب میشن و همه چی به خوبی پیش میره اما تا میخواد شروع کنه به رایت کنسل میشه، حتی به صورت ایمیجم رایت نمیکنه.
nero 7 هم یه مقدار قدیمیه و یه مشکلاتی داره.
حالا ممنون میشم یه نرو کم حجم که Express داشته باشه بهم معرفی کنید که رو ویندوز 7 هم جواب بده
سلام دوستان
جدیدا من یه آموزش خریدم که برای اجرا باید اونو فعال کنی و فقط رو سه تا pc می شه از این نرم افزار استفاده کرد
خب آموزش ها ویدئویی هستند و داخل فایل هایی با پسوند .aria ذخیره شدن!!:n23:
می خواستم بدونم چطور یا با چه نرم افزاری می تونم این فایل ها و ویدئو های داخلونو باز کنم (اجرا کنم)؟؟؟:n13:
مثلا نرم افزار قفل شکنی یا چیز دیه ای
سلام کسی میدونه این پیغام یعنی چی؟
می خوام یه ایمیج رو روی سی دی رایت کنم ویندوزه این سوال رو میپرسه!
سلام...
اقا کسی میدونه این دی وی دی کالکشن ها که 4 تا فیلم خارجی توشه با زیر نویس فارسی که تو دستگاه های معمولی هم راحت با زیرنویسش اجرا میشه .چجوری رایت میشن؟؟؟
سلامنقل قول:
یکیش این برنامه:
ConvertX To DVD
تو اینترنت آموزش کاملش هم هست.
ok شد .مرسنقل قول:
سلام دوستان.من اگه بخواهم مثلا 6 تا فیلم با کیفیت hd و با فرمت mkv رو داخل یک دی وی دی خام 4.5 گیگی رایت کنم(اگر مقداری هم از کیفیت تصویر کم بشه مشکلی نیست)باید دقیقا این فیلمها رو به چه فرمتی تبدیل کنم؟و بعدشم آیا نرم افزاری هست مثل ConvertXtoDvd برای اینکار که علاوه بر تبدیل خودش در پایان کار تبدیل خود به خود روی دی وی دی رایت هم بکنه ؟(ضمن اینکه زیرنویس رو هم به فیلم در حین تبدیل اضافه کنه).آخه این برنامه ConvertXtoDvd وقتی مثلا باهاش یک فیلم 200 مگابایتی رو تبدیل کردم دیدم فیلمی که در پایان کار بهم تحویل داد 2 گیگ حجم داره وگرنه برنامه بسیار عالی برای کار من بود.من میخواهم در اصل یک دیسک دایویکس بسازم.
من موندم جناب مهدی.گیم چطوری با برنامه ConvertXtoDvd تونستن 4 تا فیلمو توی یک دی وی دی 4.5 گیگی رایت کنن؟:n02::n04:
آخه وقتی فیلم 200 مگابایتی رو برام تبدیل کرده و یک فیلم 2 گیگی بهم تحویل داده چطوری میشه 4 تا فیلمو با این نرم افزار توی یک دی وی دی رایت کرد؟شاید از dvd9 استفاده کردید؟یا شاید در تنظیمات این برنامه جایی هست که میشه کیفیت فیلمو کم کنی تا حجمش بیاد پایین؟اگر میشه دوستان لطف کنند جواب بدن.متشکرم.
من یک چیزی رو متوجه شدم که نمیدونم تا چه حد درسته.من فکر کنم اگه مثلا 7 تا فیلمو بدی به برنامه ConvertXtoDvd و براش مشخص کنی که میخواهی اینا رو روی یک دی وی دی 4.37 گیگی رایت کنی خودش حجم هر فیلمو به اندازه ای میکنه که روی یک دی وی دی جا بشه.آیا این درسته؟فقط نمیدونم اگر اینطوری باشه تا چند تا فیلمو میتونه روی یک دی وی دی بریزه؟
من فقط چندتا اهنگ تصویری رایت کرذم.به حجمش توجه نکردم اصلا.نقل قول:
اقا دیوید من امتحان کردم.هر چندتا فیلم بندازی داخلش خودش حجمشو تقسیم میکنه داخل یه دی وی وی جا میده..من 200تا کلیپ کم حجم انداختم تبدیل کرد به 4 گیگ رایتش کرد...نقل قول:
فقط یه ایرادی که داره اینه که نمیشه NEXTکرد کلیپارو.یکیش تموم میشه میاد بیرون داخل منو اصلی باید به صورت دستی کلیپ بعدی رو انتخاب کنی...کسی میدونه چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
آقا من یک مشکل دارم و اونم اینه که DVD رو درست رایت کردم و تو لپتاپ یکی از دوستان امتحان کردم DVD درست رایت شده بود و مشکلی نداشت
اما رو PC و لپتاپ خودم میزارم DVD رو هیچی توش نیست و مطمئنم هیدن هم نیست
چیکار کنم؟
این هم عکس در صورت نیاز
محتوای مخفی: ss
DVD رو هم با نرم افزار Ashampoo Burning Studio 11 رایت کردم
دوستان میخوام فایل فیلم رو رایت کنم روی دی وی دی تا تو پخش خونگی بزارم ببینم. 2 تا نکته :
1- حتما باید تو قسمت دی وی دی ویدئو رو انتخاب کنم دیگه ؟ دیتا بزنم نمیخونه نه ؟
2- این ارور میاد :
یعنی باید به فرمت های بالا تبدیل کنم ؟کد:One or more files could not be added to a compilation.
The following files may not reside in the VIDEO_TS directory of a DVD-Video compilation. Only compliant DVD-Video files
VIDEO_TS.IFO,
VIDEO_TS.VOB,
VIDEO_TS.BUP,
VTS_nn_0.IFO,
VTS_nn_0.VOB,
VTS_nn_0.BUP and
VTS_nn_m.VOB
can be added to the VIDEO_TS folder. Please add files from a completed DVD-Video title or use an authoring software like Nero Video to create DVD-Video files from standard video files such as *.avi and *.mpg.
F:\New folder (6)\video\Rio 2 1080\Rio 2.mkv
سلام منم دقیقا مشکل htor god را پیدا کردم اتفاقا فرمت را vob کردم ولی همین ایراد را گفت نرو 10 دارم نمیدونم چیکار کنم ؟ یکی کمک کنه آیا فرمت dat را dvd playerاین فرمت را اجرا میکنه
سلام دوستان بزرگوار
بنده یه مشکلی با نرم افزار Ashampoo Burning Studio 14 دارم . نمی دونم چرا تو رایت dvd بعضی موقع وسط کار دیگه نمی تونه رایت کنه و پیغام خطا می ده و سی دی تقریبا می سوزه.
امروز 5 تا dvd رایت کردم که 2 تا شو سوزوند!
به نظرتون مشکل کجاست! رم 1 گیگ دارم و dvd writer هم benQ است و مشکل چندانی نداره!
سوال دیگه هم این بود که با تجربه ای که دارین بهترین نرم افزار برا رایت چیه که فایل با نام فارسی رو هم رو cd یا dvd عجق وجغ رایت نکنه و فارسی رایت بشه؟(نرو خیلی سنگینه برا همین استفاده نمی کنم)
ممنونم
سلام
من یه فیلم با فرمت mkv دارم که با 2 صدا هستش یکی فارسی و یکی انگلیسی
چطور میشه این فیلم رو با هر 2 صدا رو دی وی دی رایت کرد؟
با نرم افزار Wondershare DVD Creator تبدیل و رایت کردم اما فقط صدای فارسی روش بود.
ممنون
سلامنقل قول:
VSO ConvertXtoDVD رو هم یه تست بکنین فکر میکنم میشناسه هر دو زبان رو
سلام دوستان میخوام رو Cd رایت شده چند بار ایت کنم کسی بلده راهنمایی کنه مارو ممنون
رو dvd چی این امکان هست یا خیر با تشکر
افا میشه قفل سی دی یا دی ویدی رو باز کرد . نیاز به برنامه خاصی داره ؟؟
افا میشه قفل سی دی یا دی ویدی رو باز کرد . نیاز به برنامه خاصی داره ؟؟
سلام من یه یه ضبط سونی وی ایکس 555 دارم ویدیو سیدیه اما نمیدونم چجوری سیدی رو رو رایت کنم که پخش کنه
هدفم رایت و پخش اهنگه
دوتا سیدی زدم با نرو اما پخش نکرد
با سلام و خسته نباشید
من سوالی داشتم ؟
میخواستم با نرم افزار نرو یک cd رایت کنم از روش jukebox مراحل به درستی همه رو انجام میدم اما متاسفانه به 95 درصد میرسه رایتم cd میاد بیرون (cd قبل از اینکه رایت بشه میسوزه ) گفتم شاید مشکل از نرم افزار ه , با ویندوز با cd جدید رایت کردم همین اتفاق افتاد
در صورتی که تا چند وقت پیش با هر دو روش رایت میکردم کامل انجام میشد و cd قابل اجرا بود
در ضمن dvd power هم مشکلی نداره
دیگه نمیدونم چکار کنم !!!اگه ممکنه راهنمایی کنید؟؟
سلامنقل قول:
از Log نرو عکس بگیرین بذارین، با Details یا Save Log رو بزنین ...
سلام خدمت دوستان واساتید گرامی ..
دوستان من میخام درایور های ک از سایت سازنده لپتاپم دانلود کردم روی DVD رایت کنم
با نرم افزار ashampoo برای رایت استفاده میکنم
نوع دی وی دی princo DVD-R uo to 16X speed
سرعت رو هم 8x هم 6x انتخاب کردم و تست کردم فقط 4x مونده ک تست نکردم / بعید میدونم مشکل ب خاطر سرعت رایت باشه
نوع دی وی دی رایتر من TSSTcorp CDDVDW TS-L633C
زمانی ک رایت ب صورت کامل تکمیل شد وقتی DVD رایت شده رو اجرا میکنم محتویات درایو رو خالی نشون میده و همچنین گزینه properties فضای اشغال شده و فضای آزاد رو 0 نشون میده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .. تشکر :n16:
سلام برا رایت سی دی و دی وی دی بهترین سرعت چی هس
سلام دوستان
خیلی وقته مشکلی برای من پیش اومده خیلی برام واجبه که حلش کنم
مدتیه وقتی میخوام dvd رایت کنم حجمش اشغال میشه ولی هیچ فایلی رو نشون نمیده!
باید چیکار کنم ؟
یه دی وی دی لرد ویندوز 8.1 گرفتم وقتی گذاشتمش توی سیستم یه فایل text میاره که حاوی پیام زیره :
This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.
حرف حسابش چیه؟
با سلام من یک سری فیلم 3d دارم که میخوام روی dvd9 رایتشون کنم ایا نرم افزاری هست که اینکارو بکنه و اونوقت میشه با پلیر معولی و تلویزیون 3d اونارو دید چند تا مبدل گرفتم اما اونا فقط رو بلو-ری رایت میکردن و dvd9 قبول نمیکردن
با سلام
من وقتی دیسکی رو رایت میکنم و تیک verify کردن رو هم میزنم ، گاها در مرحله ی verify ارور میده و این در حالیه که میدونم dvd رایترم ضعیفه و بین هر رایت باید 15 دقیقه بهش استراحت بدم ، اما سوالم اینجاست :
1- بهترین راه verify کردن یک دیسک رایت شده از روی یک فایل image چیست ؟
2-
ببخشید ی سوال داشتم: چطور میتونم فایل های دی وی دی های قفل دار رو بر روی هارد دیسک کامپیوتر کپی کنم؟
- - - Updated - - -
با عرض سلام
من یه مجموعه PDF آماده کردم، می خواستم یک نرم افزار خوب برای رایت به صورت قفل گذاری شده نرم افزاری برای جلوگیری (حداقل کاربران مبتدی) از کپی و پخش این CD معرفی کنید.
خیلی ممنون
سلام به مدیر عزیز،من یک فیلم روی dvd دارم که فقط باسیستم کامپیوتر دیده می شد ولی میخوامباسینمای خانوادگی ببینمش با نرم افزار convert تبدیل به mp4شد ولی توی دستگاه فقط صدا داره تصویر نمیاد کمکم میکنین لطفا؟:n40:
سلامنقل قول:
بهترین کار تبدیل به vob هست
با نرم افزار ConvertXtoDVD تبدیلش کن و بعد رایت ...
سلام ... من نرم افزار درایور پک دارم که 7 و نیم گیگه میشه رو دوتا dvd رایت کنم ؟
بجز اینکه برم دی وی دی 9 بخرم رو تا دی وی دی 4 رایت کنم؟
دوستان کسی اطلاع نداره چطور میشه مثلا ISO های سنگین بازی رو که حجم اونها بیشتر از 5 گیگ هست رو بدون استفاده از نرم افزار winrar تبدیل به دیسک های 4.7 کرد برای رایت ؟!
سلام دوستان من یه دی وی دی اموزشی دارم که وقتی میخوای کپی کنی حجمش رو زیاد نشون میده میگه هارد دیسک جا نداره چطور میشه اینارو کپی کرد
بهترین نرم افزار واسه رایت فیلم واسه پخش دی وی دی چیه ؟
مثلا میخوام فیلم های دونلودی حالا شاید flv باشه mkv باشه 480P باشه 720p باشه روی دی وی دی رایت کنیم که قابل پخش روی دستگاه های دی وی دی باشه .
بهترین راه حل و بهترین نرم افزار که سریع باشه واسه اینکار چیه ؟
یک سوال دیگه دارم. مثلا یک فیلم دی وی دی را میخوام تبدیل کنم به mkv .
شما میدونید که حجم دی وی دی ها بالاست. مثلا یک فیلم 1:30 حدود 4 گیگ حجمش
خب من نرم افزار دونلود کردم . تبدیلش میکنه . ولی به من مثلا یک فایل 4 گیگی تحویل میده .
در صورتی که همون فیلم با کیفیت خوب 720p وقتی دونلودش میکنی 800 مگ بیشتر نیست .چیکار کنم که حجمش اینقدر زیاد نباشه
لطفا کمک کنید .
سلام
میخواستم یک CD موسیقی برای ماشین درست کنم.
ولی وقتی با لپ تاپ رایت کردم دیدم دو آهنگ بیشتر رایت نشده.
به خیال این که رایتر لپ تاپ خرابه از PC استفاده کردم
ولی تو PC هم فقط دو تا آهنگ ریخت
از رایتر ویندوز استفاده کردم و Standard Audio CD زدم.
آیا همچین مشکلی داشتین یا راه حل یا علت اش رو می دونید؟
با سپاس