بايد بزاري توي فولدر ea games/the sims 2/movies/TVنقل قول:
البته فكر كنم چون فعلا سيمز رو توي هارد ندارم كه دقيق بگم اما يه چيز ديگه اگه ميخواي فيلم بزار ياونوقت فيلمايي كه خودشون قبلا ميديدن پاك ميشه :46::10:
Printable View
بايد بزاري توي فولدر ea games/the sims 2/movies/TVنقل قول:
البته فكر كنم چون فعلا سيمز رو توي هارد ندارم كه دقيق بگم اما يه چيز ديگه اگه ميخواي فيلم بزار ياونوقت فيلمايي كه خودشون قبلا ميديدن پاك ميشه :46::10:
سلام
بازم منم.الان عشق دور میگه بازم این مزاحمه اومد!بگذریـــــــــــــــ ـم.
من امدم با یه مشکل جدید.
بازی را به سختی و مشقات بیسیار بیسیار زیاد نصب نمودم.اما ورژن «فصل ها»رو که اجرا میکنم و وارد محله میشم میبینم تصویر اینجوریه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هی خاموش روشن میشه.یعنی قسمت های بنفش پر رنگ به رنگ بنفش کم رنگ در میان و برعکس.
و حالا کشف امروز:
گرگنما شدن:
در زمین ها beed بکارید و اجازه بدین که سگتون بره اونجا دستشویی:13:
سپس هنگام شب بیدار بمونید و ببینید که یه گرگ داره میاد توی خونتون.
بعد هی برین گرگ رو اذیت کنین چه میدونم هر بلایی بلدین سرش بیارین.
بعدش میبینین که گرگ سیم شما رو گاز میگیره و اون گرگنما میشه .
در مورد قابلیت های گرگنما اطلاعی ندارم.
آفرين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دوبار گرگينه درست كرده بودم اما نميدونستم چجوري درست كردم :31:نقل قول:
پس به خاطر beed بوده!:27:
در مورد قابليتهاي گرگنما هم بگم : در موقع شب تبديل به گرگ ميشي و ميتوني كسايي رو كه باهات دوستن گاز بگيري تا مثل خودت بشن صورتت هم ميشه پر مو!!!:21:
در مورد تصوير سيمزت هم بگم كه مال منم گاهي اوقات اينطوري ميشد اما نه همه وقت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي هم يه با ازش خارج ميشدم دوباره ميرفتم توش درست ميشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر این کار رو نکرده باشه پخ پخ میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا نزدی روی سی دی؟:19:نقل قول:
تا شماها باشین یک ویندوز برای بازی بزارین یک ویندوز برای اینترنت:27:
من اینجوری کردم راحتم:5:
تازه هر چیزی رو هم دانلود میکنم یک سی دی ازش میزنم:21:
هر ماه هم از فلدرهام کپی میگیرم:8:
اگر خانم معلم بره من تجربه هام رو به جاش درس میدم تا بیاد:10:نقل قول:
فک کنم یک پچایی داشته که اینقدر دوستشون داشته که نگو و نپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نگران نباش خانم معلم منم باید یک دفعه سیمزم رو پاک کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه وقتی سیمز سفر بخیر یا همون بون ویج رو ریختم گفت سیمز فصل هارو دوباره بریز منم تا یک مدتی اهمیت ندادم آخر سر هم یک بلاهایی سر سیمزم اومده که نگو نپرس:18::19:
مثلا آدمم توی سیمز میره یک لباسی بپوشه بعد میبینی فقط کلش معلومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگه روحیه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خانم معلم خوففففففففففففففففففففففف ففف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ها چقدر خوب بیده این گرگینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا به حال برام سیمزم اینجوری نشده:20:
اگر هم یک وقت خدای نکرده بشه چشمام رو فوری میبندم داد میزنم داداشییییییی بدو بیا:19:
اونم بدو بدو میاد و یک Alt+F4 میزنه و همه چی حله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam bar hame man version jadid ro nasb kardam (dar iran) va az mahsolat takin ham hast begirid dige...3ta tamadon hast ke mitonid ba tour gardeshgari berid ya khodeton va az onjaha aks begirid ya kamp bezanid
har kas khast miton ba in Email ba man ertebat bar gharar kone( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
chandta soal dashtam ke agar azizi javab bede mamnon misham?
baraie Vampire shodan chi kar baiad kard?
dar University agar reshteie Zist ro entekhab konid va far az tahsil beshid be shoma ye gav giah dade mishe ke ba khordane ham khab gahi haie fozol be shoma 1noa shir mide agr tekrari nabod vakhstid chizaie digei ham baladam:5:
اينا رو كه قبلا بچه ها گفته بودن :27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته عيبي نداره كه گفتيد اما لطفا فارسي تايپ كنيد اينطوري سخته خوندنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من رمز sims life stories رو میخوام اگه میشه برام بذارید
رمز چه چيزيشو ميخواي؟:10:نقل قول:
سلامنقل قول:
من این سایت ها رو برای آپلود میشناسم.:
این از همه بهتره:
uploadr.com
حالا اون لباسا رو بزار:31:
راستی ببخشید یادم رفت بگم که کدوم پک این سیمز ها قشنگتره؟
بعد از اون به ترتیب کدومها قشنگن؟
پت قشنگتره؟
نه به نظر من كه فصلها قشنگه با مسافرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم همین رو میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون سیمز فصل ها فصل هاش عوض میشه برف میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمز سفر بخیر هم حال میده چون میری تحقیق میکنی و خیلی کارای دیگه که روی زندگی آدمات خیلی تاثیر میزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم معلم پس درس چی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک شعر:
دلم تنگ شده برای درس دادنات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای معلم خوب و سر شناس :11:
یک درس خوشکل بده :40:
از بیکاری رهایی ام ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(از خودم همین الان در وکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوف بید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
این دیگه چیه که بکارم ؟؟؟:13::19::18::41:
یک چیزی هست که گفته دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو بکارش انشاالله نمیترکه سیمزت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یک چیزی میگه بزرگتر باید بگی چشممممممممممممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم معلم چعرم خوف بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معذرت میخوام،یه سوال!
چطوری میشه یه خانواده را از یک محله به یک محله دیگه منتقل کنی.چون من تو یکی از شهرها یه خانواده باحال ساختم،ولی شهرش به درد نمیخوره.نه آدم داره نه جای تفریحی.حالا میخوام ببرمشون تو یه شهر بهتر.چه کنم؟
در ضمن،لطفا یگید که sims 2 کلا چند سری اومده و اسماش چیه؟
ممنون
معذرت میخوام،یه سوال!
وا چرا معذرت؟:13:
چطوری میشه یه خانواده را از یک محله به یک محله دیگه منتقل کنی.چون من تو یکی از شهرها یه خانواده باحال ساختم،ولی شهرش به درد نمیخوره.نه آدم داره نه جای تفریحی.حالا میخوام ببرمشون تو یه شهر بهتر.چه کنم؟
وقتی داری یک خونه رو میزاری توی شهر همون قسمتی که عکس خونه داره:46:
رو بزن بعد عکس یک خونس یک فلش کشیده:27:
بزن روی اون بعد روی هر خانواده ای که دلت خواست کلیک کن:11:
بعد اون خانواده همراه با خونشون میان توی یک قسمت خاصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمت خاص عکسش یک خونس با یک آدم کنارش:8:
روی اون بزن برات میاره اون خونواده رو:10:
بعد برو توی هر شهری که میخوای بعد خونه رو بزار:20:
اگر تونستم برات مراحلش رو به صورت عکس برات میزارم:20:
در ضمن،لطفا یگید که sims 2 کلا چند سری اومده و اسماش چیه؟
ممنون
اگر وقت داشتم به روی چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون خانوم،دست شما درد نکنه:11:.حل شد.حالا برم کلی پرورششون بدم بعد سری های بعدشو میگیرم.
دستت درد نكنه پگاه جان شعرت خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه همه گزینه های wants رو پشت سرهم انجام بدی،بعدش که اون درجه پر شد چه اتفاقی میفته؟
اگه اینکارو نکنی چی میشه؟
منظور همون درخت بید مجنون ؟
چشممممممممممممممممممممممم ممم:thumbsup:نقل قول:
اینارو خودم دارمنقل قول:
The Sims 2
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Open For Business
The Sims 2 Glamour Life Stuff
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff
The Sims 2 Celebration! Stuff
The Sims 2 Family Fun Stuff
The Sims 2 Bon Voyage
اینارو ندارم ولی هست
The Sims 2 Deluxe
The Sims 2 Holiday Edition
The Sims 2: Happy Holiday Stuff
با ونیور سیتی یا همون سیمز دانشگاهی
:46::46::46:
اینارو خودم دارمنقل قول:
The Sims 2
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Open For Business
The Sims 2 Glamour Life Stuff
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff
The Sims 2 Celebration! Stuff
The Sims 2 Family Fun Stuff
The Sims 2 Bon Voyage
اینارو ندارم ولی هست
The Sims 2 Deluxe
The Sims 2 Holiday Edition
The Sims 2: Happy Holiday Stuff
با ونیور سیتی یا همون سیمز دانشگاهی
:46::46::46:
بخشید دو تا شد
البته با این سه تا .............
اینم دستگیری پلیس برای ادم های عادی
عکس مال خودمه ولی چون زیاد طول می کشید اپلودش یکم گرافیکشو کم کردم :31::31:
سلام
میشه یه مارک خوب بگید که همه این پک ها رو یک جا و سالم داشته باشه و روی سی دی زده باشه؟ اگه دی وی دی هم باشه که چه بهتر.
شما همه دنلود کردید؟
اونوقت این همه sims رو 2 تا dvd فکر کنم جا بشه.آیا میشه رو dvd پیدا کرد؟در کنار اون من فقط دارم با ورژن the sims2 بازی میکنم.با این حال کلی چیز هست که هنوز کشف نکردم.اگه این سری ها هم بیاد دیگه چه خبر میشه!!!
یه مساله دیگه،من با این ورژن نمیتونم خونه بسازم و هر چی که مربوط به اونه(درخت،گل،پنجره و ....)آیا با نصب همه این ورژن ها این مشکل حل میشه؟
و در آخر اینکه آیا این سری ها باید طبق ترتیبی نصب بشن یا اینکه هر کدوم که دلمون بخواد رو میتونیم نصب کنیم؟
سلام
یعنی هیچ کس نمیدونه من باید چیکار کنم؟(ممکنه سیمسم نصفه نصب شده باشه؟)
از افسردگی دارم پژمرده میشم!
راستی اینم یه عکس از درون خونه.همونطور که میبینید بعضی از ایتم ها دیده نمی شوند وضع دیوار ها هم که مشهود هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون:11:نقل قول:
:11::11::11::11::40::40::11::11::11::11:نقل قول:
ها ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Wants بگو چیه بهت راهش رو بگم:27:
:18:نقل قول:
نه یک چیزه دیگس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه جوری باید این کا رو کرد من هرچی میکنم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 2 تا رو دانلود کردم ولی مارک ebay GAME SETIS خیلی خوبه CD هم اورژینال ایرانه و کد تقلب هم همراش داره تازه وقتی داری بازی رو نصب میکنی یک بازی برای خود سیمز هم داره:40:نقل قول:
البته یک چیزی بگم که به عکس روی جعبش نگاه نکنین زنه سانسور شده:27:
فقط روی جعبه عکس رو سانسور کردن خود بازی سالمه سالم بیده:21:
واقعا به نظر خودت کل مکمل های سیمز توی 2 تا DVD جا میشه:18:نقل قول:
خود سیمز معمولی 2 گیابات ، نایت لایف هم 2 گیگا بات میشه 1 DVD :31:
خوب بعد به نظرت میشه همش 2 تا DVD:18:
من میخواستم برای یکی بفرستم کل سیمز هایی که داشتم رو 3 تا DVD شد:10:
این CD خرابه برو عوضش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون toodi خانم.5500 تومان بی زبان بر باد رفت.من این دیویدی رو ازیه شهردیگه خریدم.ماله شرکت ای سی گیمز بود.
یعنی هیچ راهی برای درست شدنش نیست؟کرکی چیزی میزی زیر میزی...
والا فکر نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی نباید وقتی میری یک شهر دیگه بازی بخری چون راه برگشتی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله 5500 تومن بر میگرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جوری رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این جوری میگیریش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این داستانی بود از اون 5500 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست سوال بپرسه ما جواب بدیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی ببخشید پس من چی که تا حالا حدود 30 هزار تومن خرج کردم هنوزم من الان برای مثال سیمز رو هم دی وی دی و هم سی دی دارم برای تمام بازی هام این طوریه :21::21:
چه جوری باید این کا رو کرد من هرچی میکنم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21::27::27: بیخود خودتونو خسته نکنید هیشکی نمی فهمه فقط سیمز بازی مثل خانوم معلم شاید بفهمه
ولی یک اعتراف می کنم که بااین همه بازی هنوزم به طور کامل از سیمز سر در نیاور دم کلی نکات مخفی داره
دقيقا درست ميفرماييد!:21:نقل قول:
من كه تا حالا اينقدر سيمز بازي كردم راهاي مخفي شو كاملا نميدونم اما اون عكسه رو كه شما فرستاده بوديد جالبه منم انجامش دادم اما نميگم كه خودتون بريد پيداش كنيد!!!:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگین چه کاری باید انجام بدیم بعد منم میکنم این کار رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط یک راهنمایی کوچولو باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این جوری میرم پی کارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی خانم معلم ادامه درس چی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون درجه ي روحي سيمزاس:46:نقل قول:
اگه اونو پرر نكني ميرسه به قرمز اونوقت رواني ميشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش رانپزشك مياد بالا سرش!! اداي اردك و ميموم در مياره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نميگم !!!!!! خودت برو پيدا كن!
راست میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب یک راهنمایی کوچولو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درس چی درس رو میدی که؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]