[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوسنان عزیز در شهر رشت.گفتم بیام برای مقایسه یه pic از ping و سرعت dsl ام بزارم.سرویس 128 نامحدود .شرکت رایانت چالوس-نوشهر
Printable View
با سلام خدمت دوسنان عزیز در شهر رشت.گفتم بیام برای مقایسه یه pic از ping و سرعت dsl ام بزارم.سرویس 128 نامحدود .شرکت رایانت چالوس-نوشهر
سلامنقل قول:
اگه زحمتی نیست یک نگاهی به 2-3 صفحه قبل بکن تا بفهمی ما داریم سر بالای 1Mbps با هم چونه میزینیم نه 800kbps:46:
سلامنقل قول:
بله دیدم اما این سرعت مربوط به سرویس 128 نامحدود هستش و من بعضی از شبا تا 250 kb/s هم دانلود کردم و این سرعت همیشه در طول روز ثابت هستش. پینگشم 198 هستش و شبا به 96 می رسه :20:
سلامنقل قول:
خوب برات خوشحالم ولی مثل اینکه اون صفحاتو نخوندی! 5 دقیقه بیشتر وقت نمی گرفت. تو که فکر نمی کنی ما قراردادمون 1Mbps باشه؟ ما هم مثل شما 128 و 256 داریم و وضعمون اونجوریه که دیدی!
من حدس میزنم شرکتهای ارائه دهنده ADSL تو رشت حداقل تو این 3-4 تا استان همسایه وضعشون از بقیه بهتر باشه.
سلامنقل قول:
بله منم در این مورد تحقیقات زیادی در مورد ping و سرعت dsl کردم . کلا" بعضی موقع ها که ping بالا می ره یا سرعت low می شه مشکل از هیچ کدوم از شرکت های ارائه دهنده نیست. سه تا استان گلستان و مازندران و گیلان, دیتاشونو از شهر بابل (0111) می گیرن و هر موقع مشکلی برای ما به وجود می آد مربوط به بابل هستش وگرنه شرکت های ارائه دهنده کارشون درسته :20:
سلام
پارس آنلاین رشت امروز ترکیده انگار.. از دیشب پینگم نوسان بدی داره و هی timed out میشم...
واسه دوستان دیگه هم اینجوریه؟
بله واسه من هم اینجوری شده که وقتی میخوام یه سایتو باز کنم دق میده !
یه تماس با پشتیبانی تهران بگیر بپرس قضیه چیه !؟
سلام فکر کنم اندیشه قیمتاشو آورده پایین کسی خبر داره سرویسها چجوری شدن البته خودم فردا میرم اونجا زنگم زدم گفتن قیمتها خیلی داره می یاد ولی نمی دونستن از کی اجرا می شه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پارس آنلاين گلسار 722 سرعت 384
بله انگار اندیشه قیمت ها رو پایین آورده!نقل قول:
به اینجا سر بزنید:
کد:http://crm.askiran.com/
من قبل از این برای 96kbps با 4 گیگ ترافیک 18900 تومن میدادمنقل قول:
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 1 گیگابایت در ماه 109000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 3 گیگابایت در ماه 149000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 5 گیگابایت در ماه 189000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 2 گیگابایت در ماه 189000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 5 گیگابایت در ماه 239000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 8 گیگابایت در ماه 239000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 400000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 10 گیگابایت در ماه 400000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 449000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 1200000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 2000000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 3500000 ريال
اما اگه الان دقت کنید میبینید دیگه سرعت 96kbps رو ارائه نمیده و من با پول قبلی میتونم 32kbps سرعت بیشتر و 1 گیگ ترافیک بیشتر داشته باشم
جالب تر از اون ارائه سرویس ترافیک نامحدود هست که قبل از این نداشت
دیگه لازمه پست صفحه اول اساسی ویرایش بشه :46:
آره قیمتا رو پایین آورده.نقل قول:
سرعتا رو هم کم نکرده
توووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وپه
:40::11:
قیمتا تو سایت تمدید آنلاینشون هست.
کد:http://crm.askiran.com
توی تمدید آنلاین قیمت های جدید رو نوشته حالا شاید اشتباه کرده باشن:31:
فکر نمی کنم. خرجش یک زنگ به پشتیبانیه.نقل قول:
زنگ زدم گفتن آره قیمتها تغییر کرده. پس باید شاد یاشیم فکر کنم.
حالا این ترافیک نامحدود با همین سرعت رویایی هست یا نه
اگه باشه که عالی می شه
تست امشب پارس آنلاين
بهنام جان منم پارس دارم ولی خوب اگه اندیشه با همون سرعت بخواد نامحدود بده من می رم اونجا به شرطی که نا مردی نکنه بعد از جذب مشتری سرعت رو بیاره پایین بچه های اندیشه با 128 سرعت چقدر دارن ممنون می شم یه اطلاع بدید
با تشکر
ISP های دیگه که این جوری نیستش خیلی بعید نا محدود سرعتش بالا باشه چون سرعت بالا برای این میدن که ترافیک ما زود تر تموم شهنقل قول:
آقا پارس آنلاین داره بدجور حال میده ..
از اول مهر تا حالا سرعت دانلودم از 50 پایینتر نمیاد الان چند روزیه که دیگه حداقل سرعت بنده 100کیلوبیت بر ثانیست ..
تا الان بالاترین سرعت من اینه که در عکس میبینید یعنی 223 البته بالاتر هم میره که من اینو شکارش کردم
یاد آور بشم من اکانتم 128 هستش که در حالت معمولی باید سرعتم نهایت 25 کیلوبیت بر ثانیه باشه
:8:ای ول عالی شد من 128 5 گیگ داشتم اینطوری 5 تا 6 هزار تومان کمتر باید پول بدم دقیقا 4 روز دیگه هم ماهم تموم می شه فردا میرم اندیشه ولی هنوز باورم نمی شه من از لحاظ سرعت هیجوقت با اندیشه مشکل نداشتم فقط مشکل قیمتش بود که اینجوری دیگه اون مشکلم حل شدنقل قول:
دوستان اندیشه دار با 128 سرعت دانلودتون چقدره البته جدیدا
ممنون از شما
باورت بشه رفیق. این بخاطر اینکه کاهش قیمت اندیشه رو کم اهمیت جلوه بدن. ولی خب تقریبا همه میدونن سرعت پارس فقط تو مراکز 722 و 5 بالاست. اگه پارس تو بقیه مراکز هم سرعتش رو ببره بالا چه بهتر چون اندیشه هم میبره بالا. اوقت همه کلا بیشتر حال می کنیم. مگه نه :46:نقل قول:
بله خب همیشه سود واقعی رقابت بین شرکت ها رو مشتری ها میبرن :20:نقل قول:
کاش بیشتر از 2 تا ISP مطرح داشتیم..
آره خواب اینجوری واقعا همه حال میکنیم با این سرعت ..البته من اومدم یه حساب سر انگشتی کردم اندیشهبازقیمتش رو پایین بیاره تازه میشه مثل پارسـ انلاین .. تو سرویسایی که دوستمون در صفحه قبل نوشته 128 با 5 گیگ ترافیک ماهیانه داده شده .. در حالی که واسه من 20 گیگ در ماه هستش ..نقل قول:
اصلا من بدون دانلود فیلم و موزیک اینترنت برام ارزشی نداره
اندیشه سبز باید فکر اینشم بکنه که حجم دانلوداش با قیمتاش نمیخونه ..وگرنه به هیچ جا نمیرسه
همه مثل بچه گلساریها پولدار نیستند که بتونند این قیمتای سرسام آور رو تجمل کنند .. آخرش نفهمیدم این قیمتهای مسخره اندیشه بر چه اساسیه .. خواب مشکل مالی دارند مجبورشون نکردند که برند تو کار نت
راستی یادم رفت فکر کنم پارس انلاین داره با شاتل رقابت میکنه نه اندیشه سبز چون شاتل با وعده وعیدهای زیادی داره ثبت نام میکنه برای سرویساش .. البته فعلا مثل اینکه با پارتی میتونی ثبت نام کنی تو رشت .
راستی یادمون نره که تو زمستون چون تعداد مشتریها مثلا در مرکز شهدا از 8 نفر به 4 نفر نزول پیدا میکنه باعث میشه که رو 4 نفر شیر بشه و سرعت بالا بره ... زیاد ذوق نکنیم چون کافیه فقط 2 نفر دیگه به هر مرکز اضافه بشه سرعت دوباره گند میشه .. فعلا هم که مطمئنم به خاطر ظاتل دارند این کارارو میکنند
ببخشید میشه لطف کنین بگین 128 با 20 گیگ ترافیک رو چقدر پرداخت می کنین؟
سلام فکر کنم پینگ بالای 600 خیلی زیاده مخصوصا وقتی میخوای آنلاین بازی کنی تا حالا به مشکل بر نخوردی
من متوجه نمیشم اقا بهنام و "gilopa" که حالا شما چرا اینقدر ناراحتید که اندیشه قیمتشو تغییر داده. اینکه یک نفر هر 5 دقیقه یک بار تست سرعت میزاره و یا یک نفر این قدر عصبی راجع به یک سرویس دهنده دیگه مطلب می نویسه برام جالبه. اندیشه قیمت و اورده پایین! این بده؟ این که ما با قیمت پایینتر بخریم شما رو ناراحت میکنه؟ ضمنا شما چه جوری فهمیدی که پارس داره با شاتل رقابت می کنه؟ یعنی مدیر عاملشون بهت زنگ زد گفت ما داریم با هم رقابت می کنیم؟نقل قول:
ما بر عکس شما خوشحالیم. این که پارس سرعت رو برده بالا هم خیلی خوبه چون اگه اون ببره بقیه هم می برن. سخت نگیر رفیق :10: بیا ببینیم این وسط چه خیری به ما میرسه.
من خودم پارس دارم.ولی ته دلم با اندیشه هست.فعلا که سرعت پارس بد نیست. ولی اگه بخواد گرون کنه دیگه میرم سراغ اندیشه.
اینم تست سرعت:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
مرکز 5 پارک دانشجو
دوست عزیز بحث سر خوشحالی و این حرفا نیست شما متوجه نشدی منطورم اینه که با اینکه قیمت رو پایین آورده بازم به حد نصاب قانونی نمیرسه .. و باز همچنان قیمتش بالاست . موضوع اینه که اصلا چرا باید انقدر قیمتهاشون بالا باشه ؟ مگه چه سرویسی ارائه میدند که انقدر تفاوت داره ..نقل قول:
اینکه میگم با شاتل رقابت مکیکنه دلیلش اینه که تا الان پارس آنلاین از این کارا نمیکرد .. و چون دقیقا از اول مهر اگه اشتباه نکنم ثبت نام شاتل تو رشت آغاز شد سرعت پارس بالا رفت مشکوک میزنه و رو این حساب میگم میخواد با شاتل رقابت کنه
موفق باشی:11:
سلام دوستان میشه یه شماره یا سلیت شاتل تو رشت رو بهم بگید؟
128 با 20 گیگ فقط پارس آنلاین دارهنقل قول:
باید با ترافیک نامحدود بگیری
اندیشه:اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 400000 ريال
پارس آنلاین:
128kbps با 20 گیگ 399,000 ريال
نقل قول:
رفتم سایتش نمایندگی تو رشت نبود.....
کد:http://shatel.ir/content/category/4/54/74/lang,fa_IR/index.html
سلام دوست خوبم شما که جوابه مارو ندادی که 128 با 5گیگ از کجا و چند می گیری ولی من کنجکاو شدم و رفتم هم سایت پارس انلاینو دیدم هم شاتل خدمتت عرض کنم که قیمت فعلی اندیشه از پارس انلاین تو تهران که کمتر شده و همون حدوده شاتله حالا این تفاوتی که شما عرض می کنی و می گی قیتش بالاست نمی دونم بر چه اساسی می گی:46::46::46:نقل قول:
دوستان وبزرگواران ما باید سعی کنیم از شرکتهایی که رشتی هستن و قدیمی هستن حمایت کنیم و اینقدر سنگ این شرکتهای تهرانی رو به سینه نزنیم تازه اندیشه الا ن سرویسش خیلی از بقیه سر تره و قابل قیاس نیست هم سرعتش هم قیمتش هم پشتیبانیش :11::11::11:
خواب باید اعتراف کنم اینو من ندیده بودم .. اندیشه ترافیک نامحدود باورم نمیشه ؟ مطمئنید ؟ اگه اینطور باشه که عالیه اما من باورنم نمیشه تداوم داشته باشهنقل قول:
ببخشید ندیدمنقل قول:
من 41 تومن میدم . در ضمن بالا نوشتم که من نمیدونستم ترافیک نا محدود میخواد بده اندیشه وگرنه این حرف رو نمیزدم
در ضمن دوستان وی-پی....ان تو اندیشه سبز کار میکنه ؟ تا اونجایی که میدونم کار نمیکنه با تحقیقاتی که قبلا انجام داده بودم
دوستان و بزرگواران ما باید سعی کنیم از شرکتهای رشتی حمایت کنیم واینقدر سنگ شرکتهای تهرانی رو به سینه نزنیم در ضمن در حال حاضر هم سرعت هم قیمت وهم پشتیبانی اندیشه از بقیه خیلی بهتره
کلا قیمت ها تغییر کرده وو ترافیک نا محدود هم اضافه کرده:31:نقل قول:
پارس انلاین قاطی کرده ! سرعت رفته رو 1.5 مگ :18: